«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όταν η Βουλγαρία διαψεύδει????? Τότε φίλα τα ρούχα σου.

εν ενεργεία πρωθυπουργός Γκάλαμπ Ντόνεφ

Η Βουλγαρία δεν είχε καμία συνενοχή στην προετοιμασία της έκρηξης της γέφυρας της Κριμαίας???????

Ina Drumeva  11 Οκτωβρίου 2022

ΗΒουλγαρία δεν είχε καμία συνενοχή στην προετοιμασία της έκρηξης της γέφυρας της Κριμαίας .

Δεν υπάρχει καμία τέτοια κατηγορία από τη ρωσική πλευρά.

Το αν το φορτηγό που ανατινάχθηκε στη γέφυρα της Κριμαίας πέρασε από τη Βουλγαρία, διευκρινίζουν οι αρμόδιες αρχές, το υπουργείο Εσωτερικών, η Εισαγγελία και η Κρατική Ασφάλεια.

Αυτό δήλωσε ο εν ενεργεία πρωθυπουργός Γκάλαμπ Ντόνεφ σε δημοσιογράφους κατά την είσοδό του στο κτίριο της Κεντρικής Διεύθυνσης της Εθνικής Αστυνομίας, όπου διεξάγεται η εθνική συνάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών.

«Καλώ τα ΜΜΕ να είναι υπεύθυνα, γιατί η «βουλγαρική σύνδεση» υπάρχει μόνο σε δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης και η χρήση αυτού του συνδυασμού λέξεων συνεπάγεται συνενοχή», τόνισε ο Ντόνεφ και επέμεινε ότι αυτό το θέμα δημιουργεί κινδύνους τόσο για την εθνική ασφάλεια όσο και για τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στο ένα θέμα , το οποίο “δεν πρέπει να εκτίθεται με τέτοιο τρόπο”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση. «Η Βουλγαρία δεν έχει καμία συνενοχή στην προετοιμασία της έκρηξης της γέφυρας της Κριμαίας, δεν υπάρχει καμία τέτοια κατηγορία επίσημα από τη ρωσική πλευρά», διευκρίνισε ο πρωθυπουργός.

Πρόσθεσε ότι ήδη την Κυριακή (9 Οκτωβρίου) το απόγευμα, έδωσε εντολή στη DANS να αρχίσει να ελέγχει τη διαδρομή του φορτηγού, ως αποτέλεσμα των δημοσιεύσεων στα ΜΜΕ ότι η διαδρομή του φορτηγού συνδέθηκε με τη Βουλγαρία.

 Τα εν λόγω δημοσιεύματα ανέφεραν στην πραγματικότητα δήλωση του επικεφαλής της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσίας, Alexander Bastrykin, σε συνάντηση με τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, στην οποία ανακοίνωσε ότι η διαδρομή του φορτηγού που ανατίναξε τη γέφυρα της Κριμαίας ξεκίνησε από τη Βουλγαρία και στη συνέχεια πέρασε από Γεωργία, Αρμενία, Βόρεια Οσετία και Επικράτεια Κρασνοντάρ.

Σύμφωνα με τον Bastrykin, η έκρηξη, που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (8 Οκτωβρίου), “έχει σίγουρα τρομοκρατικό χαρακτήρα, είναι τρομοκρατική ενέργεια”.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για:

“Αυτές οι πληροφορίες που έχετε δεν είναι αξιόπιστες. Η Βουλγαρία συνδέεται μόνο ως γεωγραφικό σημείο κατά τη διαδρομή του φορτηγού.

Τίποτα περισσότερο”, σημείωσε ο Γκάλαμπ Ντόνεφ.

Οι βουλγαρικές αρχές, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών υπηρεσιών και της εισαγγελίας, ανέλαβαν να επαληθεύσουν την έκδοση του φορτηγού του Bastrykin, καθώς δεν είναι δημοσίως γνωστό ότι η Ρωσία έχει υποβάλει αίτημα στη Βουλγαρία να διεξαγάγει έρευνα για την υπόθεση.

Τη Δευτέρα (10 Οκτωβρίου) ανακοινώθηκε ότι η υπηρεσιακή κυβέρνηση ζήτησε πληροφορίες από την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας και το Υπουργείο Εσωτερικών για το φορτηγό. Στη συνέχεια , η DANS ανακοίνωσε ότι ερευνά την υπόθεση. Σήμερα (11 Οκτωβρίου) και από την εισαγγελία είπαν ότι θα ελέγξουν από πού προήλθε το φορτηγό.

 

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>