«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιατί η Ρωσία βομβαρδίζει για δεύτερη μέρα το Κίεβο, το Λβοφ και τη Σεπετόβκα Η Ρωσία αναγκάζει τις ΗΠΑ σε ειρήνη στην Ουκρανία

Η Ρωσία αναγκάζει τις ΗΠΑ σε ειρήνη στην Ουκρανί

Ιβάν Γκράτσεφ

Οι πυροσβέστες έσβησαν φωτιά στο σημείο της επίθεσης με πυραύλους σε εγκαταστάσεις ενεργειακής υποδομής στο Κίεβο.

Φωτογραφία: REUTERS

– Ο Πούτιν εκτόξευσε τόσους πολλούς πυραύλους ταυτόχρονα σε όλη την Ουκρανία που πιθανότατα τους έσωσε όλο το καλοκαίρι. Δεν έχει άλλους πυραύλους. Τελείωσε.

Και αυτά είναι καλά νέα, – φιλοσοφεί ο Αρέστοβιτς, σύμβουλος του γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας, τη Δευτέρα, καθησυχάζοντας τον πληθυσμό των πόλεων που έμειναν χωρίς ρεύμα, νερό και Διαδίκτυο.

Ο λόγος για τις εκρήξεις στην Ουκρανία 11 Οκτωβρίου 2022
Είναι Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022.

Και «διαμετρήματα» πέταξαν ξανά πάνω από την κρίσιμη υποδομή της Ουκρανίας.

Η δεύτερη μέρα του Αρμαγεδδώνα για το καθεστώς του Κιέβου.

Ποιος ο λόγος των εκρήξεων στην Ουκρανία;

– Κίεβο, Lviv, Rivne, Zaporozhye, περιοχή Vinnitsa, Οδησσός, Khmelnytsky … – ο στρατιωτικός διοικητής της Komsomolka Kots έσκυψε τα δάχτυλά του στο κανάλι τηλεγραφήματος του – Προς τιμήν των γενεθλίων του διοικητή της ειδικής επιχείρησης, στρατηγού Surovikin, μεταδώσαμε το τραγούδι του VIA Queen “Μην με σταματήσεις τώρα.”

Και οι πύραυλοι δεν σταμάτησαν.

Δέχθηκαν επίθεση σιδηροδρομικοί κόμβοι (σε ​​Shepetovka και Pavlovgrad), θερμοηλεκτρικοί σταθμοί (κανένας από τους οποίους η Ουκρανία δεν έχει κατασκευάσει μόνη της τα τελευταία 30 χρόνια – όλα αυτά είναι η κληρονομιά της ΕΣΣΔ), στρατιωτικές αποθήκες και το σανατόριο Metallurg στο Zaporozhye (το οποίο έγινε ένας στρατώνας για μισθοφόρους) …

Η ουκρανική αεράμυνα ήταν ανίσχυρη.

Γιατί ο Ζελένσκι το μετέφερε στο μέτωπο για να εξασφαλίσει την «αντεπίθεσή» του, αφήνοντας γυμνές τις πόλεις.

Και εκεί που τα εναπομείναντα σπάνια αντιαεροπορικά όπλα εξακολουθούσαν να εκτοξεύουν τους αντιπυραυλούς τους, χτυπούσαν αυτοκίνητα στους δρόμους, μετά δίπλα στην πεζοδρομημένη «γέφυρα Klitschko» (που σίγουρα δεν θα μπορούσε να είναι στόχος για το «διαμέτρημα»).

– Δώστε μας κανονική αεράμυνα! – Ο Ζελένσκι εκλιπαρεί τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.

Και θα το κάνουν. Λοιπόν, ως “κανονικό” – Αμερικανός, Γερμανός. Ας δούμε πώς θα εμφανιστεί απέναντι στους ρωσικούς πυραύλους.

Ή ίσως δεν θα μπορέσουν.

Γιατί η μεταφορά της Ουκρανίας στον 18ο αιώνα -χωρίς σιδηρόδρομους, ηλεκτρισμό και νερό- δεν είναι μόνο απάντηση στην τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας.

Στην Ουκρανία, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, σημειώνονται εκρήξεις σε όλη τη χώρα

Αυτό αναγκάζει την Αμερική σε ειρήνη στην Ουκρανία.

Όλοι καταλαβαίνουν ότι οι διαπραγματεύσεις με το Κίεβο είναι άχρηστες.

Ο Ζελένσκι δεν αποφασίζει τίποτα.

Ο συλλογικός Μπάιντεν του γράφει cheat sheets (καθώς και για τον ίδιο τον Πρόεδρο Joe).

Και μόνο όταν η Αμερική δει ότι η Ουκρανία δεν είναι πλέον ικανή να πολεμήσει, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πάρει από αυτήν, είναι καιρός να εκκενωθεί από το Κίεβο με ένα μεγάλο ελικόπτερο, καθώς από την Καμπούλ, ο συλλογικός Μπάιντεν θα συμφωνήσει στην ειρήνη.

Και αυτό σημαίνει ένα πράγμα – “διαμετρήματα” θα φτάσουν στις πόλεις της Ουκρανίας αύριο.

*Μη με σταματάς τώρα

Читайте на WWW.KP.RU: https://www.kp.ru/daily/27456/4660594/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>