«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η διαβολική ρωσική τορπίλη Poseidon «30 φορές μεγαλύτερη από μια βαριά τορπίλη»

Η διαβολική ρωσική τορπίλη Poseidon

Καλού κακού, ας προσευχηθούμε στους θεούς των Ελλήνων!

Φελίπε Μορέτι

Κατά την κατασκευή του ναυτικού της στην αρχή του Ψυχρού Πολέμου, η Σοβιετική Ένωση επικέντρωσε τις μεγαλύτερες προσπάθειές της στην παραγωγή μεγάλου αριθμού υποβρυχίων και των αντίστοιχων υποβρυχίων όπως τορπίλες, καθώς στις οικονομικές συνθήκες εκείνων των χρόνων η μεγάλης κλίμακας παραγωγή υποβρυχίων ήταν πρακτικά η μόνη.μέθοδος αντιμετώπισης ναυτικών απειλών.

Σύμφωνα με μελέτες του Pavel Rumyantsev, αργότερα, από τα μέσα της δεκαετίας του 1960, η Σοβιετική Ένωση απέκτησε έναν μεγάλο επιφανειακό ωκεάνιο στόλο, αν και τα υποβρύχια έπαιξαν και συνεχίζουν να διαδραματίζουν ηγετικό ρόλο στη ναυτική στρατηγική του εθνικού στόλου.

Ως εκ τούτου, η αποτελεσματικότητά του επηρεάζει σημαντικά τις δυνατότητες του ναυτικού της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Έτσι, παράλληλα με τους βαλλιστικούς πυραύλους, οι τορπίλες αντιπροσωπεύουν το κύριο όπλο των περισσότερων υποβρυχίων, ένα από τα πιο αποτελεσματικά όργανα επίθεσης στη θάλασσα κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Σαφώς, η ικανότητα των τορπιλών ως το κύριο όπλο των υποβρυχίων είναι ένας από τους παράγοντες που καθορίζουν την αποτελεσματικότητα της ρωσικής ναυτικής δύναμης.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η Ρωσία κατασκεύασε μια απίστευτη τορπίλη που πέφτει κάτω από το πιο κρυφό και διαβολικό όπλο όλων των εποχών, εκφράζοντας ανησυχία στη Δύση, ειδικά στις ΗΠΑ, απέναντι στο ρωσικό υπερόπλο.

Αυτό είναι το Torpedo 2M39 Poseidon, ένα από τα έξι νέα στρατηγικά όπλα που ανακοίνωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν το 2018, επί του παρόντος σε προχωρημένα και τελικά στάδια ανάπτυξης.

Τόσο μεγάλο είναι το μέγεθος του Ποσειδώνα, περίπου 2 μέτρα σε διάμετρο και πάνω από 20 μέτρα μήκος, που μοιάζει με ένα μικρό υποβρύχιο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πυρηνικό αποτρεπτικό μέσο κατά εχθρικών βάσεων και ακίνητων ναυτικών σταθμών, κατά προτίμηση.

Έτσι, το Poseidon είναι η μεγαλύτερη τορπίλη που αναπτύχθηκε ποτέ σε οποιαδήποτε χώρα, περίπου διπλάσιο από το μέγεθος των υποβρυχίων βαλλιστικών πυραύλων (SLBM) και τριάντα φορές το μέγεθος μιας κανονικής «βαριάς» τορπίλης.

Το όπλο θεωρείται κυρίως ως μέρος της πυρηνικής αποτροπής της Ρωσίας και σε αυτό το πλαίσιο, η τορπίλη θα λειτουργήσει ως όπλο δεύτερου χτυπήματος, χτυπώντας παράκτια πληθυσμιακά κέντρα όπως η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Η έλλειψη εξάρτησής του από δορυφόρους και το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας κυριολεκτικά γλιστράει από την αντιπυραυλική άμυνα κάνει έναν αργό και αναπόφευκτο θάνατο.

Classe Borei-A

Ο ρωσικός στρατός γνωρίζει ότι δεν θα αντικαταστήσει τους βαλλιστικούς πυραύλους που εκτοξεύονται από υποβρύχια και η Ρωσία εξακολουθεί να σχεδιάζει να αντικαταστήσει πλήρως τα παλαιότερα εναπομείναντα υποβρύχια βαλλιστικών πυραύλων με τα νέα υποβρύχια κλάσης Borei-A και Oscar II, όπως το Belgorod, το μόνο που ημερομηνία, στιγμή θα λάβετε τους Ποσειδώνες.

Ρωσικές επίσημες πηγές το έχουν επανειλημμένα τοποθετήσει ως σύστημα πολλαπλών ρόλων με τακτικό πυρηνικό αντιπλοϊκό ρόλο, που εμφανίζεται σε ομάδες μάχης αεροπλανοφόρων. Η χρησιμότητά του έναντι κινούμενων στόχων είναι λιγότερο σαφής, αλλά θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Η ικανότητα της νέας ρωσικής ναυτικής συσκευής stealth είναι ακόμα πολύ άγνωστη, δεν είναι καλά κατανοητή, αλλά εκτός από αυτόνομη τορπίλη, η οποία της εγγυάται να παρακάμψει τις εχθρικές άμυνες, είναι πυρηνική και οπλισμένη με πυρηνική κεφαλή.

Η εκτόξευση και η λειτουργία του είναι συνώνυμα με μια τορπίλη με προηγμένο και εξελιγμένο πυρηνικό όπλο με εικαζόμενη απόδοση έκρηξης στο εύρος των απίστευτων 2 έως 100 Μεγατόνων, μόνο 2 μεγατόνων ισοδυναμούν με περίπου 133 φορές τη βόμβα που έπεσε στη Χιροσίμα.

Σύμφωνα με τη νορβηγική υπηρεσία πληροφοριών, ο Ποσειδώhttps://areamilitarof.com/o-diabolico-torpedo-russo-poseidon-30-vezes-maior-que-um-torpedo-pesado/νας είναι πραγματικός και «είναι μέρος ενός νέου τύπου πυρηνικού αποτρεπτικού όπλου και βρίσκεται σε φάση δοκιμών. Είναι ένα στρατηγικό σύστημα, είναι προσανατολισμένο στους στόχους… και έχει επιρροή πολύ πέρα ​​από την περιοχή όπου δοκιμάζεται», εν προκειμένω στην Αρκτική, με σαφείς ενδείξεις ανάπτυξης στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Τα υποβρύχια κλάσης Oscar II μπορούν να μεταφέρουν τέσσερις τορπίλες Poseidon ταυτόχρονα, με συνολική απόδοση έως και 400 μεγατόνων.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της τορπίλης είναι η ικανότητά της να είναι ακίνητη στον βυθό της θάλασσας, δεν είναι ορυχείο, είναι ένας ακίνητος σταθμός εκτόξευσης που βασίζεται σε εμπορευματοκιβώτια, γνωστός ως Skif, παραμένει σταθμευμένος και έτοιμος για εκτόξευση για όσο διάστημα παίρνει.

Το ρωσικό έργο 20180, βοηθητικό πλοίο που σπάει πάγο, ZVEZDOCHKA 600, πιστεύεται ότι χρησιμοποιείται για τη δοκιμή των τορπίλων Poseidons.

Ενώ οι προδιαγραφές παραμένουν εμπιστευτικές, οι ειδικοί έχουν δηλώσει ότι το Poseidon φαίνεται να είναι ένα ρομποτικό mini-sub σε σχήμα τορπίλης που μπορεί να ταξιδέψει με ταχύτητες 185 km/h, με εκδόσεις που προτείνουν τελική ταχύτητα 100 km/h με εμβέλεια 10.000 km και μέγιστο βάθος 1000 m.

Ο Ποσειδώνας είναι ένα αληθινό όπλο ναυτικού πολέμου που προκαλεί φόβο στους αντιπάλους του στον Ειρηνικό, αν και πολλοί το αναλύουν ως «ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ DRONE», είναι μια αυτόνομη πυρηνική τορπίλη υψηλής παράκτιας καταστροφής, είτε ενάντια σε ακίνητα πλοία, πολεμικές ναυτικές υποδομές ή εναντίον μητροπόλεις των μεγάλων δυνάμεων.

Στιγμιότυπες εικόνες από μια ρωσική δοκιμή που οδηγεί μια τορπίλη Poseidon:

Με πρόσθετες πληροφορίες από τον HI Sutton, Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, Felipe Moretti

https://areamilitarof.com/o-diabolico-torpedo-russo-poseidon-30-vezes-maior-que-um-torpedo-pesado/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>