«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εμβολισμός θανάτου 34 Καναδοί γιατροί πεθαίνουν σύντομα μετά τη λήψη της 4ης απαιτούμενης δόσης εμβολίου Covid

Περισσότεροι γιατροί δάγκωσαν τη σκόνη μετά τη λήψη ενός εμβολίου για τον Covid-19, αυτή τη φορά όλοι προερχόμενοι από το ίδιο νοσοκομείο στη Μισισάουγκα του Οντάριο του Καναδά.

Αυτή η αναφορά δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά την 1η Αυγούστου 2022. Προστέθηκαν νέες πληροφορίες.

Στις 15 Ιουλίου, ο Δρ. Brian Lenzkes δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Twitter, γράφοντας: «Έχουμε ξεπεράσει το σημείο να μπορούμε να σηκώνουμε τους ώμους μας και να πούμε «αυτό είναι περίεργο» για τον εαυτό μας και να συνεχίσουμε». Αναφερόταν φυσικά στα εμβόλια κατά του Covid.

Εμβολιασμός θανάτου: Οι Γερμανικές Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης απαιτούν την αναστολή των εντολών εμβολίων καθώς οι καρδιακές προσβολές και τα εγκεφαλικά εκρήγνυνται

Στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισυνάπτεται ένα μήνυμα κειμένου, το οποίο ανέφερε πώς τρεις γιατροί που εργάζονταν για το νοσοκομείο Trillium Health Partners πέθαναν πολύ σύντομα μετά το εμβόλιο για τον Covid. Και στα τρία σημειώματα δεν αναφέρθηκε η αιτία θανάτου, αλλά όλοι οι γιατροί πέθαναν όλοι μέσα σε λίγες μέρες ο ένας από τον άλλον αφού έλαβαν την απαιτούμενη τέταρτη εμβολιασμό Covid.

Τα σύντομα μοιρολόγια του γιατρού από το νοσοκομείο μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:

Ο Steve Kirsch ,ο οποίος ήταν ένας από τους λίγους που έριξαν πρώτοι φως σε αυτούς τους θανάτους, ρώτησε:

«Καμία αναφορά στην ημερομηνία εμβολιασμού ή στην αιτία θανάτου. Απλά κακή τύχη; Ή σχετίζεται με το εμβόλιο; Τι νομίζετε?’

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Από τότε, τρεις ακόμη Καναδοί γιατροί φέρεται να έχουν πεθάνει διαδοχικά αφού έλαβαν πρόσθετες δόσεις εμβολίου Covid, σύμφωνα με το καναδικό πρακτορείο Rebel News.

Η πιο πρόσφατη ήταν η 27χρονη Δρ Candace Nayman, η οποία εργαζόταν στο McMaster Children’s Hospital στο Οντάριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πέθανε στις 28 Ιουλίου.

Ομοίως με τους προαναφερθέντες θανάτους, ο 50χρονος και ολυμπιονίκης ιστιοπλόος και μαραθωνοδρόμος, Δρ. Πολ Χάναμ, πέθανε λόγω «ξαφνικής καρδιακής ανεπάρκειας νωρίς σε ένα διασκεδαστικό τρέξιμο στις 16 Ιουλίου 2022», σύμφωνα με τη νεκρολογία του.

Ο Δρ. Χάναμ

Επιπλέον, στις 23 Ιουλίου, ο Shahriar Jalali Mazlouman «έφυγε απροσδόκητα» σε ηλικία 44 ετών. Η Υγειονομική Αρχή του Saskatchewan (SHA) και ο Emmanuel Health εξέδωσαν δήλωση για τον θάνατό του στις 26, δίνοντας τα συλλυπητήριά τους και τιμώντας τα πολλά επιτεύγματά του.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19/8: Περισσότεροι Καναδοί γιατροί έχουν πεθάνει από τότε που τους ανατέθηκε να κάνουν εμβόλιο Covid-19.

Σε αυτήν την ατυχή λίστα είναι και ο 26χρονος Δρ. Ryan Buyting, κάτοικος νευροχειρουργικής στο Alberta Health Services (AHS), ο οποίος φέρεται να πέθανε στις 26 Ιουλίου σύμφωνα με την οικογένειά του.

Ευγενική παραχώρηση: York Funeral Home & Miramichi Valley Chapel

Με μεγάλη λύπη αναγνωρίζουμε την απώλεια του αγαπημένου μας γιου Ryan Mackenzie Buyting στις 26 Ιουλίου 2022. Γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου 1995 από τον Rob and Karyn (Broad) Buyting και ήταν ένας στοργικός αδερφός του Jon και της Lauryn.

Ο Ράιαν ήταν παθιασμένος, ευγενικός, έξυπνος και στοχαστικός. Η εργασιακή του ηθική ήταν εξαιρετική και διέπρεψε σε ό,τι ήθελε να κάνει. Έζησε με ισχυρές αξίες. Ταυτίστηκε με τη στωική φιλοσοφία και προσπάθησε να μιμηθεί τις «Τέσσερις Συμφωνίες»: Να είστε άψογοι με τον λόγο σας, να μην παίρνετε ποτέ τίποτα προσωπικά, να μην κάνετε ποτέ υποθέσεις και να κάνετε πάντα το καλύτερο.

Αποσπάσματα από τη νεκρολογία του

Ο θάνατος του Buyting θα έκανε αυτόν τον έβδομο γνωστό Καναδό γιατρό να πεθάνει μετά τη λήψη πολλαπλών δόσεων εμβολίου κατά του Covid.

Ωστόσο, ορισμένοι γιατροί αναφέρουν ότι ο αριθμός είναι ακόμη υψηλότερος, με έναν γιατρό από την Αλμπέρτα να λέει ότι αυτή τη στιγμή φτάνει τους 13.

Ο Δρ William Makis MD., ο οποίος είναι γιατρός και ερευνητής καρκίνου στις Υπηρεσίες Υγείας της Αλμπέρτα (AHS), και στο Cross Cancer Institute, και στο Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα, έγραψε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Gettr:

Παρακολούθησα τώρα 13 Καναδούς γιατρούς «ξαφνικούς θανάτους» (ευχαριστώ όλους όσους συνεισέφεραν πληροφορίες). Αυτό είναι το πιο πλήρες σύνολο δεδομένων που έχω δει πουθενά μέχρι στιγμής.

Τρεις γιατροί πέθαναν ενώ ασκούνταν (δύο κολύμπι, ένας τρέξιμο), οι δύο από αυτούς ήταν αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου. Τρεις γιατροί πέθαναν «στον ύπνο τους» απροσδόκητα. Δύο γιατροί είχαν επίσης επιθετικό καρκίνο που είχε εμφανιστεί τον περασμένο χρόνο. Όλοι τους είχαν τουλάχιστον τριπλά εμβολιαστεί λόγω παράνομων εντολών εμβολίων.

Θυμηθείτε: πρόκειται για ΝΕΑ υγιή άτομα που είναι πάντα πρώτοι στη σειρά για να δεχτούν τρύπημα. Η συντριπτική πλειονότητα των γιατρών θα κάνει την 4η και την 5η εμβόλισή τους αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Δυστυχώς, περιμένω πολλούς άλλους θανάτους να έρθουν.

Ο ίδιος θρηνούσε σε μια ανάρτησή του

Courtesy: Dr. Makis
Courtesy: Dr. Makis

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22/9: Λίγο περισσότερο από ένα μήνα αργότερα, ο Δρ Μάκης προειδοποιεί τώρα ότι ο αριθμός των Καναδών γιατρών που έχουν πεθάνει έχει υπερδιπλασιαστεί ξανά.

Σε μια ανάρτηση που έγινε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Gettr, ο Μάκης ισχυρίζεται τώρα ότι 34 γιατροί τους τελευταίους 16 μήνες έχουν πεθάνει, από τότε που του ανατέθηκε η λήψη των αρχικών δύο δόσεων και δύο άλλων ενισχυτικών από τότε.

Στις 3 Σεπτεμβρίου, ο Μάκης, σε μια καρφιτσωμένη ανάρτηση, μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες και σύντομο βιογραφικό των αποθανόντων γιατρών και μια συνημμένη επιστολή που έγραψε στους Προέδρους του Καναδικού Ιατρικού Συλλόγου (CMA) Dr.Alika Lafontaine & Dr.Katharine Smart. Μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:

Από εκείνη την ανάρτηση, ο Μάκης έχει ρίξει φως σε ακόμη περισσότερους θανάτους γιατρών που σημειώθηκαν από τότε στον Καναδά.

Στις 13 έκανε μια ανάρτηση για έναν 56χρονο καρδιολόγο που έπαθε καρδιακή ανακοπή και πέθανε σε εκδήλωση ποδηλασίας.

Ο Μάκης παρουσίασε επίσης έναν ακόμη γιατρό που πέθανε σε ανάρτησή του χθες:

Λάβετε υπόψη ότι αυτοί είναι μόνο Καναδοί γιατροί που γνωρίζει ο Μάκης. Ο Μάκης έχει σημειώσει ότι υπάρχουν και άλλοι γιατροί που πέθαιναν στο εξωτερικό, με τον ίδιο τρόπο: «πέθαναν ξαφνικά».

Το WinePress έχει σημειώσει σε άλλα άρθρα ότι οι γιατροί πέθαναν αφού έλαβαν τα εμβόλιά τους για τον Covid.

Πυροβολισμός θανάτου: Οι γιατροί πέφτουν νεκροί μετά τη λήψη εμβολίων και ενισχυτικών για τον Covid

https://winepressnews.com/2022/09/22/death-shot-three-canadian-doctors-die-soon-after-receiving-4th-required-dose-of-covid-vaccine/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>