«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αξίζει να το διαβάσεις, θα μάθεις αρκετά από αυτά που σου λένε ψέματα, ή δεν στα λένε.

 Opera Στιγμιότυπο_2022-04-19_225758_winepressnews.com

Είσαι άρρωστος για μερικές εβδομάδες. Αναρρώνεις.

Η ζωή ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.

Με τα φυσικοθεραπευτικά, παρεμπιπτόντως, δεν χρειαζόταν να χρησιμοποιήσουμε υδροξυχλωροκίνη ή οτιδήποτε άλλο. Φυσικοπαθητική θεραπεία- Και πάλι, σε έναν τέλειο κόσμο, η κοινότητα των φυσιοπαθητικών θα ήταν η πρώτη κοινότητα που προσκλήθηκε στο στρογγυλό τραπέζι για να πει, “Γεια, τι κάνετε για αυτήν την πάθηση;

” Επειδή ιστορικά, το ιστορικό μας για την πρόληψη ή τη θεραπεία ιογενών ασθενειών είναι καλύτερο από οποιουδήποτε άλλου.

Έχουμε το καλύτερο ιστορικό.

Αλλά δεν μας κάλεσαν στο τραπέζι της κουβέντας γιατί είμαστε κουκλάρες, πίσω από το λεωφορείο.

Δεν είμαστε πραγματικοί γιατροί.

Γιατί βρισκόμαστε μέσα σε ένα ιατρικό μονοπώλιο που κυριολεκτικά μας σκοτώνει.

Ούτε μεταφορικά, ούτε μεταφορικά, κυριολεκτικά.

Πρέπει συλλογικά να ξεφύγουμε από αυτό.

Για να απαντήσουμε λοιπόν στην ερώτησή σας, έχουμε εκπαιδευτεί να πιστεύουμε ότι η ασθένεια μοιάζει με έναν παπαγάλο που κάθεται στον ώμο σας και είναι δουλειά του γιατρού να αναπτύξει μια θεραπεία, να χτυπήσει τον παπαγάλο ή να σκοτώσει τον παπαγάλο.

Δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Η ασθένεια είναι ένα περίπλοκο πράγμα, το οποίο είναι λίγο διαφορετικό σε οποιονδήποτε εμφανίζεται.

Και αυτός είναι ο λόγος που οι φυσιοπαθητικοί γιατροί φημίζονται για το ότι λένε,

 “Δεν θεραπεύουμε ασθένειες. Θεραπεύουμε ανθρώπους”.

Θα μπορούσα λοιπόν να έχω 10 ασθενείς όλους με άσθμα.

Α, ας μιλήσουμε – θα μπορούσα να έχω τετράδυμα, πανομοιότυπα τετράδυμα.

Όλοι έχουν ακριβώς τα ίδια γονίδια.

Όλοι παθαίνουν άσθμα.

Και ο καθένας θα χρειαζόταν διαφορετική θεραπεία για να ξεπεράσω το άσθμα τους γιατί δεν θεραπεύουμε το άσθμα, δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.

Αυτό που θεραπεύουμε είναι άτομα που έχουν προβλήματα αναπνοής σε αυτή την περίπτωση και οι εκδηλώσεις της ασθένειας θα ήταν ίσως διαφορετικές από άτομο σε άτομο, κάτι που θα απαιτούσε στη συνέχεια διαφορετική θεραπεία για να ανακτήσει ο ασθενής την υγεία του.

Έτσι, αυτό που μπορούμε να κάνουμε τώρα με τους ανθρώπους που υποφέρουν από τις καθαρές αρνητικές επιπτώσεις του εμβόλια κατά του κορωνοϊού, είναι να τους αντιμετωπίσουμε μεμονωμένα.

Γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει γενική μέθοδος θεραπείας για όλα αυτά τα άτυχα άτομα.

Και η φυσικοπαθητική ιατρική στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει μεγάλη ελπίδα για αυτούς τους ανθρώπους.

Εννοώ, πάλι, αυτό δεν είναι επιστήμη πυραύλων.

Αν το σπίτι σου φλεγόταν, δεν θα καλούσες τον υδραυλικό.

Θα καλούσες την πυροσβεστική.

Αν σας έκλεβαν, δεν θα καλούσατε την εταιρεία σκουπιδιών. Θα καλούσες την αστυνομία, σωστά;

Χρειάζεστε τον κατάλληλο σκύλο για το κυνήγι.

Λοιπόν, όταν πρόκειται για τη διαχείριση, την πρόληψη ή τη θεραπεία ιογενών ασθενειών ή ασθενειών που σχετίζονται με τα εμβόλια, η φυσικοπαθητική ιατρική είναι, όπως θα έπρεπε, η πρώτη επιλογή όλων.

Αλλά, πάλι, οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν πώς να το προφέρουν, πόσο μάλλον να ξέρουν ποια είναι η εκπαίδευση ενός φυσιοπαθητικού γιατρού, πόσο μάλλον ποιες είναι οι κλινικές μας ειδικότητες.

Και περισσότερο είναι το κρίμα. Και πάλι, ευχαριστώ πολύ ιατρικό μονοπώλιο. Dr. Stella Immanuel Γνωρίζουμε ότι μας κάνουν σκόπιμα ανθυγιεινούς.

Βάζουν σκόπιμα πράγματα που μπορεί να μας σκοτώσουν.

Όχι μόνο ότι θέλουν να μας μετατρέψουν σε Λουσιφεριανή φυλή.

Το εμβόλιο που μας έδωσαν, το δίνουν στους ανθρώπους, τα περισσότερα από αυτά περιέχουν λουσιφεράση.

Η Luciferase είναι η φυλή Lucifer.

Ο Εωσφόρος είναι ο φορέας του φωτός.

Η Luciferase προέρχεται από μια πυγολαμπίδα που πήρε το όνομά της από τον Lucifer, τον φορέα του φωτός και βρίσκεται στο εμβόλιο της Modena.

Είναι στα εμβόλια της Pfizer. Αυτά είναι πράγματα που βλέπουμε καθημερινά και ο κόσμος δεν ξέρει.

Λοιπόν, γιατί οι άνθρωποι αφήνουν τους εαυτούς τους να τρυπηθούν ό,τι κι αν φέρνουν;

Απλώς προγραμματίζετε τον εαυτό σας να γίνει άνθρωπος

 2.0. Θέλουν μεταανθρωπισμό.

Και γιατί το κάνουν αυτό;

Λέω σε όλους ότι, όπως στην Ημέρα της Ανεξαρτησίας, οι εξωγήινοι που ήρθαν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, ήταν τρελά, όπως και να ‘χει, φαίνονταν τρελά πράγματα.

Τους είδες και ήξερες ποιοι ήταν.

Ακριβώς όπως οι εξωγήινοι που ήρθαν στις μέρες του Νώε, τους είδατε, ήταν γίγαντες των 30 ποδιών.

Ήξερες ποιοι ήταν.

Αυτήν τη στιγμή, έχουμε Ημέρα Ανεξαρτησίας για τα στεροειδή.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μοιάζουμε εγώ και εσύ, επειδή μοιάζουν με εσένα και εμένα, δεν τους αναγνωρίζουμε ως μη ανθρώπους.

Αν διαβάσετε στο Βιβλίο του Δανιήλ 2:43-44 μιλάει για έναν σπόρο αναμειγνύεται. Θα ανακατευτούν με τον σπόρο του ανθρώπου.

Αν διαβάσετε στο βιβλίο της Αποκάλυψης 13:14-15, μιλάει για το πώς ο διάβολος θα εξαπατήσει τους ανθρώπους του κόσμου για να φτιάξουν μια εικόνα στο θηρίο και θα δώσει ζωή σε αυτήν την εικόνα.

 Έτσι, υπάρχουν πολλά πράγματα, η τεχνολογία CRISPR, η κλωνοποίηση και όλα αυτά.

Αυτό συμβαίνει τώρα και είναι καιρός οι άνθρωποι να ξυπνήσουν και να συνειδητοποιήσουν ότι έχουμε να κάνουμε με τον διάβολο ντυμένο με ανθρώπινη μορφή.

Και επειδή έχουν έναν ανθρώπινο μανδύα, πρέπει να κρατήσουν αυτόν τον ανθρώπινο μανδύα.

Γι’ αυτό τους αρέσει όλος ο φόνος.

Τους αρέσει να σκοτώνουν τα μωρά.

Θέλουν να πιουν αίμα και όλα αυτά.

Όλα αυτά που αποκαλούν θεωρίες συνωμοσίας είναι επειδή στην πραγματικότητα έχουμε μια πολύ βίαιη κούρσα κατανάλωσης αίματος μεταξύ μας.

Στις μέρες του Νώε, ήταν το ίδιο πράγμα.

Ο κόσμος ήταν γεμάτος βία εξαιτίας τους και λέω αυτά τα πράγματα, 2010, 2011, 2012, ένα

2 Ο Κύριος άρχισε να μου δείχνει αυτά τα πράγματα.

Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε. Ξύπνα και προσευχήσου. Αν δεν προσευχηθούμε, δεν θα έχουμε κόκκινο κύμα γιατί το 65% των ανθρώπων μας έχουν εμβολιαστεί.

Δεν θα χρειαστεί να γεμίσουν κάλπες, ο Yuval Noah λέει ότι τα ανθρώπινα όντα δεν έχουν πια θέληση. Αυτή η ελεύθερη βούληση τελείωσε.

Ότι είτε αυτό που επιλέξεις στις εκλογές, ό,τι επιλέξεις το σούπερ μάρκετ, η ελεύθερη βούληση έχει τελειώσει.

Πώς τελείωσε αυτό;

Επειδή η επιτήρηση έχει γίνει κάτω από το δέρμα και μπορούν να καθορίσουν τι θέλουν να κάνετε.

Έτσι, θέλουν όλοι σε αυτόν τον κόσμο να τρυπηθούν.

Γιατί;

Θέλουν να σκοτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Αυτή τη στιγμή έχουμε το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων σε άνοδο.

Οι άνθρωποι πεθαίνουν από το εμβόλιο.

Αυτοί που τα καταφέρνουν, αυτοί που είναι αρκετά δυνατοί γιατί γι’ αυτούς είναι θέμα επιλογής, φυσικό… Νιώθουν ότι αν σου κάνουν εμβόλιο, αν είσαι αδύναμος, πεθαίνεις.

Αν είσαι δυνατός, θα επιβιώσεις.

The Deadly Spike Protein Dr. Bryan Ardis Αν αναφέρετε τη μελέτη της Ιταλίας με τη μελέτη της Γαλλίας, που πραγματοποιήθηκε δύο μήνες νωρίτερα από την υποβολή της μελέτης για την Ιταλία.

Στη Γαλλία, διαπίστωσαν ότι οι πρωτεΐνες ακίδας – όταν έτρεξαν τη γενετική αλληλουχία της πρωτεΐνης ακίδας S1 και S2 στο SARS-Cov-2 – είπαν ότι ήταν πανομοιότυπες με δύο πεπτίδια δηλητηρίου φιδιών, το κινεζικό δηλητήριο krait και ακολουθίες των κινεζικών πεπτίδια δηλητηρίου βασιλικής κόμπρας.

Στη συνέχεια, ανέφεραν επίσης ότι είχε κάποιες ομοιότητες με τον ιό της λύσσας επίσης.

Σε αυτήν τη μελέτη, εάν αναφέρετε αυτήν και την Ιταλία μελετήσετε και στη συνέχεια δείτε την ανασκόπηση της κονοτοξίνης από το Υπουργείο Δικαιοσύνης ως ένα βιοόπλο που επηρεάζει τους νευροϋποδοχείς, τους υποδοχείς του εγκεφάλου, τους υποδοχείς νεύρων.

Είναι πολύ σαφές ότι στη γαλλική μελέτη, είπαν αυτά τα δύο δηλητήρια από αυτά τα δύο φίδια που μοιάζουν πανομοιότυπα με αυτές τις πρωτεΐνες αιχμής στον SARS-CoV-2.

Γνωρίζουμε ότι είπαν ότι αυτές οι πρωτεΐνες αιχμής μπορούν να διασχίσουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό επειδή οι βήτα κοροναϊοί, με τους οποίους αναγνωρίστηκε αυτός ο κορωνοϊός, διασχίζουν επίσης τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό.

Και είπαν ότι αυτοί οι στόχοι, αυτά τα δύο πεπτίδια δηλητηρίου, στοχεύουν τους λεγόμενους υποδοχείς νικοτινικής ακετυλοχολίνης στον εγκέφαλο που ελέγχουν τη συστολή των λείων μυών, συμπεριλαμβανομένου του διαφράγματος και της δύναμης της καρδιάς σας να χτυπά.

 Έτσι, όταν προσκολλάτε ένα δηλητήριο, όπως όταν ένα φίδι δαγκώνει μια από αυτές τις βασιλικές κόμπρες ή δημιουργεί δάγκωμα ζώου ή θηράματος, το πραγματικό δηλητήριο περνάει από τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και χτυπά τους υποδοχείς νικοτινικής ακετυλοχολίνης καταστέλλει, την ικανότητα του διαφράγματος να συστέλλεται και στη συνέχεια

Αρχίζει να μειώνει το πόσο γρήγορα μπορεί να χτυπήσει η καρδιά, γεγονός που επιβραδύνει τη ροή του αίματος στο σώμα και η ενέργεια και ο λήθαργος του ζώου θα αυξηθούν και το ζώο δεν μπορεί να ξεφύγει.

Έτσι, το φίδι απλώς γλιστράει και ακολουθεί το άρωμα μέχρι το ζώο να λιποθυμήσει και μετά να το χωνέψει.

 Έτσι λειτουργούν αυτά τα δηλητήρια.

Επίσης, εάν περάσουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, μπορούν να επηρεάσουν οποιονδήποτε νευρικό ιστό στο σώμα.

Αλλά αυτοί οι υποδοχείς νικοτίνης, οι υποδοχείς νικοτινικής ακετυλοχολίνης είναι μακράν αυτό που είπε ο Γάλλος ερευνητής ότι πρέπει να πάμε να μελετήσουμε.

 Επειδή είπαν αυτά τα δύο δηλητήρια, δηλητήριο krait, δηλητήριο βασιλικής κόμπρας, τα κάλεσαν και τα αναγνώρισαν στην ερευνητική βιβλιογραφία ως η τοξίνη Cobra από τη βασιλική κόμπρα είναι μία από τις πρωτεΐνες ακίδας και στη συνέχεια η μπανγκαροτοξίνη που είναι η τοξίνη δηλητηρίου krait ήταν οι δύο πρωτεΐνες ακίδας .

 Και είπαν, «Τότε κάνουμε μια παρατήρηση σε όλο τον κόσμο ότι οι καπνιστές νοσηλεύονται λιγότερο από COVID-19 και πεθαίνουν από τον COVID-19». Jonathan Otto: Ναι, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ιταλική μελέτη στα συμπεράσματα αναφέρεται σε αυτό και λέει ότι η νικοτίνη πρέπει να αντιμετωπίζεται ως θεραπεία επειδή οι νικοτινικοί υποδοχείς ακετυλοχολίνης επηρεάζονται από τη δηλητηρίαση.

Και είπαν ακόμη ότι δηλητηρίαση τα δηλητήρια είναι παρόντα όπου υπάρχει η μόλυνση SARS-Cov-2.

Έτσι, δεν είπαν ότι τα δηλητήρια είναι SARS-Cov-2, παρόλο που αυτό λέμε εγώ και εσύ.

Λένε απλώς ότι είναι παρόν και επειδή το SARS-Cov-2 δεν μπορεί να αναγνωριστεί και να απομονωθεί πλήρως, επομένως λέμε όχι, είναι απλώς δηλητηρίαση, αλλά όντως το έκανε να το κάνει. Έλεγε, “Πρέπει να πάμε βαθύτερα.

Η γαλλική μελέτη αποκάλυψε κάτι σχετικά με το θέμα με τους νευροδιαβιβαστές.

” Οπότε, βασικά αυτό που βλέπουμε είναι ότι εισέρχεται ένα σήμα από το δηλητήριο που βασικά με απλούς όρους κλείνει τον εγκέφαλο από το να μπορεί να παρέχει τις κανονικές λειτουργίες του να κάνει τον καρδιακό παλμό και τα αντανακλαστικά, οτιδήποτε.

Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπεις ανθρώπους να πάνε έτσι, μπουμ και είναι σε ένα τηλεοπτικό talk show Το έχουμε δει σε όλο τον κόσμο, όλο αυτό το πλάνα που βγαίνει από ανθρώπους που απλώς πέφτουν σαν να είχαν μόλις βασιλιά χτύπησε στο κεφάλι τους και έπεσαν νοκ άουτ.

Αλλά αυτό είναι όλο, είναι ο νευροδιαβιβαστής.

Ξαφνικά το δηλητήριο πρέπει να μπήκε σε μια συγκεκριμένη περιοχή και μετά μόλις γύρισε τον διακόπτη και απλώς – δεν ξέρω. Δρ. Bryan Ardis: Ναι, αυτό συνέβη.

Έτσι, ο Γάλλος ερευνητής είπε ότι οι πραγματικοί υποδοχείς νικοτινικής ακετυλοχολίνης που είναι υποδοχείς ACE-2

ή για το οποίο όλοι ακούμε ότι η πρωτεΐνη ακίδας του SARS-Cov-2 εισέρχεται ή εισάγεται στους υποδοχείς ACE-2 και ότι η πρωτεΐνη ακίδας λειτουργεί σαν το κλειδί στον υποδοχέα ACE-2 για να ξεκλειδώσει το κύτταρο που επιτρέπει στον κορωνοϊό να εισέλθει στο κύτταρο να προκαλέσει ασθένεια.

Αυτή η γαλλική μελέτη και η μελέτη στην Ιταλία είναι τα δύο πράγματα που μου έχουν απαντήσει περισσότερα πράγματα για τον COVID-19 από οτιδήποτε άλλο έχω διαβάσει.

Δεν κάνω πλάκα, ολόκληρα δυόμισι χρόνια.

Μέσα στη γαλλική μελέτη, είπαν ότι αυτό θα μπορούσε να απαντήσει σε αυτά τα δύο πεπτίδια δηλητηρίου, που στοχεύουν στους υποδοχείς νικοτινικής ακετυλοχολίνης στον εγκέφαλο που ελέγχει την αναπνοή και την αναπνοή και τους καρδιακούς παλμούς.

Και καθώς τα δηλητήρια συνδέονται με αυτά, καταστέλλει την ικανότητα του σώματος να αναπνέει και να συσπάται η καρδιά, οδηγώντας σε αναπνευστική ανεπάρκεια.

Και μετά είπαν αυτό: “Αυτό που είναι ενδιαφέρον σε αυτό είναι ότι οι πρωτεΐνες αιχμής στοχεύουν τους υποδοχείς ACE-2.

” Και έχω ακούσει ανθρώπους να μιλούν για αυτό εδώ και δυόμισι χρόνια.

Έχω ακούσει γιατρούς να μιλούν άφθονα για το γεγονός ότι η πρωτεΐνη ακίδας που είναι συνδεδεμένη με έναν κοροναϊό που όλοι εισπνέουμε εισέρχεται στους πνεύμονες και η πρωτεΐνη ακίδας εισάγεται στον υποδοχέα ACE-2 στους πνεύμονες, στα κύτταρα του πνεύμονα και προκαλώντας λοίμωξη με αυτόν τον τρόπο.

Ξέρετε τι είναι εκπληκτικό για τη γαλλική μελέτη;

Στην πραγματικότητα λένε τον Απρίλιο του 2020 ότι οι υποδοχείς ACE-2 δεν υπάρχουν στους πνεύμονες.

Βρίσκονται μόνο στον εγκέφαλο, την καρδιά, τα νεφρά και τα έντερα σας.

Και αυτό ήταν όταν είπαν, “Εάν αυτός είναι ένας ιός του αναπνευστικού, θα περιμέναμε να δούμε καπνιστές σε ουρά σε νοσοκομειακά κρεβάτια σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν είναι αυτό που βρίσκουμε.

Διαπιστώνουμε ότι οι λιγότερο νοσηλευόμενοι είναι καπνιστές, πρέπει να υπάρχει είναι κάποιο όφελος της νικοτίνης στους καπνιστές που φτάνει στον εγκέφαλο σε αυτούς τους υποδοχείς και η παροχή νικοτίνης στο σώμα έχει υψηλότερη συγγένεια με τους υποδοχείς νικοτινικής ακετυλοχολίνης και δεν αφήνει τις πρωτεΐνες του δηλητηρίου να προσκολληθούν σε αυτούς».

Λένε μάλιστα στη μελέτη ότι η νικοτίνη δεν συνδέεται μόνο με τους νικοτινικούς υποδοχείς ακετυλοχολίνης, αλλά με την υψηλότερη συγγένεια για αυτούς τους υποδοχείς, είναι η νικοτίνη, θέλει νικοτίνη, είναι φτιαγμένη για να παίρνει νικοτίνη.

Αναφέρουν επίσης στη μελέτη που αναφέρει σε όλο τον κόσμο τον Απρίλιο του 2020, μιλάμε πριν από δύο χρόνια.

Είπαν ότι υπάρχουν αναφορές από όλο τον κόσμο ότι η ιβερμεκτίνη σταματά την αναπαραγωγή του SARS-Cov-2, του ιού, και σταματά τη διαδικασία της νόσου του COVID-19. Και ο επιστήμονας στη Γαλλία είπε, “Ακριβώς κάτω από όλη την αναφορά της νικοτίνης που δεσμεύει αυτούς τους υποδοχείς, αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον.” Dr. Daniel Nuzum Έχουμε τοξικές πρωτεΐνες σε αυτά τα εμβόλια.

Υπάρχουν τοξικά χημικά.

Πολλοί ερευνητές έχουν βγει και ισχυρίζονται ότι αυτά είναι μερικά από τα πιο βρώμικα εμβόλια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στην αγορά.

Ακόμα και η εύρεση μικροσκοπικών θραυσμάτων μετάλλου στα εμβόλια, μικροσκοπικών θραυσμάτων μετάλλου σε αυτά τα πράγματα.

Απλά πραγματικά περίεργα πράγματα. Κάθε είδους αναφορές για το πόσο βρώμικα είναι αυτά τα εμβόλια.

Λοιπόν, εάν υπάρχουν τέτοιοι τύποι τοξινών ή μολυσματικών ουσιών σε ένα εμβόλιο, αυτό αναπόφευκτα θα πυροδοτήσει μια φλεγμονώδη απόκριση.

Αυτό είναι σαν να κάνεις ένεση σε κάποιον με θραύσματα στα κύτταρά του.

Παίρνετε ένα θραύσμα στο κύτταρο σας ή στο χέρι σας, το σώμα σας έχει μια φλεγμονώδη απόκριση σε αυτό.

Λοιπόν, εάν εγχέετε κάτι τοξικό στο σώμα, θα έχει τον ίδιο τύπο απόκρισης.

Υπάρχουν 2 πράγματα, κατά τη γνώμη μου, που πραγματικά προκαλούνται όσον αφορά τον λόγο που οι άνθρωποι έχουν αυτές τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις.

Ο ένας είναι οι μολυσματικοί παράγοντες, απλώς εξουδετερώστε τους ρύπους σε αυτά τα εμβόλια.

Το άλλο είναι ότι έχουν τις αντιδράσεις στις πρωτεΐνες που υπάρχουν σε αυτά τα εμβόλια.

Ας μιλήσουμε μόνο για τις πρωτεΐνες και πώς υπάρχουν τέτοια πράγματα όπως οι τοξικές πρωτεΐνες.

Αν ερευνήσετε τι είναι οι ιοί, οι ιοί με έναν πολύ βασικό, απλούστερο τρόπο για να το δείτε, οι ιοί είναι τοξικές πρωτεΐνες που αναπαράγονται.

Έτσι παίρνετε- Αυτή η τοξική πρωτεΐνη μπαίνει στο κύτταρο.

Αρχίζει να χρησιμοποιεί την κυτταρική μήτρα, όλα τα συστατικά μέσα στο κελί, για να δημιουργήσει αντίγραφα του εαυτού του.

Τελικά παρασιτεί το κύτταρο μέχρι θανάτου.

Το κελί δεν μπορεί να υπάρχει.

Δεν μπορεί να συνεχίσει.

Αυτό το κύτταρο πεθαίνει.

Στη συνέχεια, όλοι αυτοί οι αναδιπλασιασθέντες νέοι ιοί, τα αναδιπλασιασμένα συστατικά του ιού… Επιτρέψτε μου να το πω καλύτερα εδώ.

Τελικά, αφού πεθάνει το κύτταρο, όλοι αυτοί οι ιοί που αναπαράγονται εγκαταλείπουν το κύτταρο και μολύνουν περισσότερα κύτταρα.

Αυτή είναι η διαδικασία.

Τώρα, όταν το ανοσοποιητικό σας σύστημα πιάνει, είναι όταν αρχίζετε να έχετε συμπτώματα.

Είναι όταν το ανοσοποιητικό σας σύστημα ανιχνεύει ότι κάτι αναπαράγεται και καταστρέφει τα κύτταρα σας, αναπαράγεται στα κύτταρα και μετά τα καταστρέφει και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής και εξαπλώνεται.

Έτσι το σώμα έχει μια φλεγμονώδη απόκριση.

Το ανοσοποιητικό σύστημα έχει μια φλεγμονώδη απόκριση ενάντια σε αυτές τις τοξικές πρωτεΐνες.

Παίρνετε άτομα με χρόνια ιγμορίτιδα, χρόνιο οίδημα στα ιγμόρεια, χρόνια φλεγμονώδη ιγμόρεια. Εάν επρόκειτο να τα εξετάσετε, θα δυσκολευόσασταν πραγματικά να πείτε εάν έχουν λοίμωξη, ενεργή λοίμωξη ή αν έχουν αλλεργική απόκριση.

COVID Detox: Reversing “Vaccine” Injuries & Spike Protein Shedding Εισαγωγή 1 Πώς τα θανατηφόρα εμβόλια mRNA προκαλούν βλάβη στο σώμα σας 2 Dr. Peter Glidden 2 Dr. Stella Immanuel 4 The Deadly Spike Protein 5 Dr. Bryan Ardis 5 Dr. Πρωτόκολλα εμπειρογνωμόνων για την αντιστροφή τραυματισμών που σχετίζονται με το εμβόλιο 9 Dr. Daniel Nuzum 9 Dr. Rashid Buttar 18 Συμπέρασμα 23 Εισαγωγή Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που μετανιώνουν που πήραν το εμβόλιο COVID – είτε αντιμετωπίζουν φρικτές παρενέργειες είτε έχουν ανακαλύψει πόσο επικίνδυνο είναι πραγματικά και ανησυχούν για το τι μπορεί να κάνει ακόμα στο σώμα τους.

Οι ειδικοί μας έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους για αυτά τα θανατηφόρα εμβόλια από την αρχική τους κυκλοφορία.

Υποσχέθηκε στους ανθρώπους ότι αυτά τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά – και δεν ήταν τίποτα από τα δύο.

Μέχρι σήμερα, έχουν σημειωθεί εκατομμύρια τραυματισμοί και θάνατοι μετά τον εμβολιασμό.

Και τόσοι πολλοί από αυτούς που έχουν τραυματιστεί αισθάνονται απελπισμένοι επειδή οι γιατροί τους έχουν αρνηθεί ότι τα τραύματά τους σχετίζονται με το vaxx και δεν τους αντιμετωπίζουν σωστά.

Τα συμπτώματα επίσης δεν περιορίζονται μόνο σε εκείνους που έκαναν το εμβόλιο, οι άνθρωποι μπορούν να εμφανίσουν συμπτώματα απλώς και μόνο όταν βρίσκονται κοντά σε κάποιον που έχει υποβληθεί σε vaxx.

Αυτό είναι που οι ειδικοί μας αποκαλούν «απόρριψη».

Τούτου λεχθέντος, αυτό το eBook καλύπτει ολιστικές θεραπείες και πρωτόκολλα που βοηθούν στην αναστροφή των τραυματισμών από τα εμβόλια και στην αποτοξίνωση του σώματός σας από την πρωτεΐνη ακίδας – ακόμα κι αν έχετε εκτεθεί μέσω αποβολής.

Αυτά τα πρωτόκολλα κοινοποιούνται από τους ειδικούς μας που τα χρησιμοποιούν για να βοηθήσουν τους ασθενείς τους να αναρρώσουν από τραυματισμούς από εμβόλια ή να αποτοξινωθούν από την πρωτεΐνη ακίδας.

Αλλά, προτού προχωρήσουμε σε πολύ αποτελεσματικές θεραπείες, ας αναλύσουμε τι κάνει πραγματικά το τρύπημα στο σώμα σας.

Πώς τα θανατηφόρα εμβόλια mRNA προκαλούν ζημιά στο σώμα σας Δρ. Peter Glidden Κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι υπάρχει στα εμβόλια και αυτό είναι ένα σημείο που πρέπει να σκεφτούμε.

Κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι υπάρχει στα εμβόλια, τα οποία χορηγήθηκαν σε εκατομμύρια- Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν γνωρίζουν πραγματικά τι περιέχουν τα εμβόλια.

Δεν είναι πραγματικά εμβόλια, παρεμπιπτόντως.

Έπρεπε να προσαρμόσουν τον ορισμό του τι είναι εμβόλιο για να μπορούν ακόμα να ονομάζουν αυτά τα εμβόλια.

Και σύμφωνα με το δίκτυο αναφοράς VAERS, το οποίο είναι το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες, εάν λάβετε ένα εμβόλιο και έχετε μια ανεπιθύμητη αντίδραση, πηγαίνετε σε αυτόν τον ιστότοπο και το αναφέρετε.

Ιδού οι αριθμοί μέχρι σήμερα: 30.162 θάνατοι. 172.590 νοσηλεία. 133.688 επισκέψεις σε επείγουσα περίθαλψη. 202.530 επισκέψεις στο ιατρείο. 15.000 άτομα με παράλυση Bells. 5.000 αποβολές? 16.000 καρδιακές προσβολές. 51.000 άτομα εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα. 56.000 είναι μόνιμα ανάπηροι. 33.000 έχουν απειλητικές για τη ζωή ασθένειες ως αποτέλεσμα των εμβολίων. 44.000 είχαν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις.

Και αυτοί είναι οι αριθμοί VAERS.

Και ένας ερευνητής του Χάρβαρντ πριν από πολλά χρόνια είπε ότι οι αριθμοί VAERS είναι κατάφωρα υποαναφερόμενοι και ότι μια συντηρητική εκτίμηση είναι ότι οι αριθμοί VAERS αντικατοπτρίζουν μόνο περίπου το 2% έως 3% αυτού που πραγματικά συμβαίνει.

Έτσι, πολλαπλασιάστε όλους τους αριθμούς που μόλις σας έδωσα με το 97 και θα έχετε μια πιο ακριβή κατανόηση του τι έχουν κάνει αυτά τα μη εμβολιασμένα εμβόλια στους ανθρώπους.

Και περισσότερο είναι το κρίμα γιατί μέλη του επαγγέλματός μου – είμαι μέλος μιας επαγγελματικής οργάνωσης φυσιοπαθητικών γιατρών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχει για πάνω από 10 χρόνια.

Είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός 501(c)(3).

Πρόθεσή του είναι να διαδώσει την εκπαίδευση στους φυσιοπαθητικούς γιατρούς για να τους βοηθήσει να γίνουν καλύτεροι σε αυτό που κάνουν.

Ονομάζεται Ινστιτούτο Naturopathic Medicine και είμαι μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Από όσο γνωρίζω, το Ινστιτούτο Naturopathic Medicine ήταν ο μόνος ιατρικός οργανισμός στον κόσμο – στον κόσμο, που πήρε θέση κατά του εμβολίου για τον COVID. Πείτε,

“Κοιτάξτε, δεν σας συνιστούμε να κάνετε κανένα από αυτά τα εμβόλια.

Μην το κάνετε.

” Ήμασταν οι μόνοι που το κάναμε αυτό.

Και γιατί το είπαμε;

Επειδή στη συλλογική κλινική μας εμπειρία, οι ασθενείς μας δεν πέθαναν όταν βρίσκονταν υπό θεραπεία για τον COVID. Είχες COVID, έρχεσαι να δεις τον φυσικό γιατρό, δεν πεθαίνεις.

Είσαι άρρωστος για μερικές εβδομάδες. Αναρρώνεις.

Η ζωη ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.

Με τα φυσικοθεραπευτικά, παρεμπιπτόντως, δεν χρειαζόταν να χρησιμοποιήσουμε υδροξυχλωροκίνη ή οτιδήποτε άλλο.

Φυσικοπαθητική θεραπεία- Και πάλι, σε έναν τέλειο κόσμο, η κοινότητα των φυσιοπαθητικών θα ήταν η πρώτη κοινότητα που προσκλήθηκε στο στρογγυλό τραπέζι για να πει, “Γεια, τι κάνετε για αυτήν την πάθηση;”

Επειδή ιστορικά, το ιστορικό μας για την πρόληψη ή τη θεραπεία ιογενών ασθενειών είναι καλύτερο από οποιουδήποτε άλλου.

Έχουμε το καλύτερο ιστορικό.

Αλλά δεν μας κάλεσαν στο τραπέζι της κουβέντας γιατί είμαστε κουκλάρες, πίσω από το λεωφορείο.

Δεν είμαστε πραγματικοί γιατροί.

Γιατί βρισκόμαστε μέσα σε ένα ιατρικό μονοπώλιο που κυριολεκτικά μας σκοτώνει.

Ούτε μεταφορικά, ούτε μεταφορικά, κυριολεκτικά.

Πρέπει να ξεφύγουμε συλλογικά

Υπάρχουν μερικοί τρόποι να το πούμε, αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων γιατρών, όταν κοιτάζουν τα ιγμόρεια και κοιτάζουν τα πάντα, είναι πραγματικά δύσκολο να πούμε αν το άτομο έχει αλλεργική απόκριση ή αν έχει να κάνει με μόλυνση.

Πρέπει να καλλιεργήσετε ό,τι υπάρχει στα ιγμόρεια, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε εάν έχουν μόλυνση ή όχι.

Είναι αρκετά τρελό.

Όταν λοιπόν μιλάμε για ιούς, πρέπει να τους περιγράψουμε ως τοξικές πρωτεΐνες.

Τώρα, όταν τις βλέπουμε ως τοξικές πρωτεΐνες, αυτό ανοίγει μια τεράστια ποσότητα διαφορετικών θεραπειών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον τους.

Τώρα, αυτό που είναι ατυχές σε αυτή τη νέα τεχνολογία εμβολίου είναι όταν εγχέουν αυτό το mRNA και το κάνουν να ξεπεράσει όλες τις διαφορετικές άμυνες του σώματος, για τις οποίες θα μιλήσουμε σε λίγο, ώστε να μπορέσει να δώσει το μήνυμά του, γιατί αυτό είναι το αγγελιοφόρο RNA.

Είναι ένα μήνυμα που παραδίδεται στο κύτταρο, που λέει στο κύτταρο να κάνει κάτι διαφορετικό.

Είναι ένα νέο πρόγραμμα που βάζουμε στο σύστημα υπολογιστών.

Όντας έτσι, όταν αυτό μπει στο σύστημα, γίνεται ένα νέο πρόγραμμα που εκτελείται.

Και αν αυτό αφεθεί μόνο του, αυτό το τρέχον πρόγραμμα μπορεί στη συνέχεια να μολύνει όλα τα κύτταρα του σώματος.

Λοιπόν, αυτό που κάνει αυτή η τεχνολογία είναι ότι προγραμματίζει τα κύτταρα να παράγουν τοξικές πρωτεΐνες.

Ονομάζονται πρωτεΐνες ακίδας, τα ανθρώπινα κύτταρα δεν παράγουν πρωτεΐνες ακίδας.

Αυτό δεν είναι κάτι που υποτίθεται ότι παράγουμε. Μόνο τα μολυσμένα κύτταρα το κάνουν αυτό.

Όταν αυτές οι πρωτεΐνες από τους κοροναϊούς βρίσκονται στο σύστημά μας και εκτοξεύονται από τα κύτταρα που έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό, αυτό ενεργοποιεί ή ερεθίζει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και το ανοσοποιητικό μας σύστημα επιτίθεται σε αυτές τις πρωτεΐνες και αρχίζει να τις καταστρέφει.

Λοιπόν, βλέπετε ένα μοτίβο εδώ;

Βλέπετε πού μπορεί να πάει στραβά αυτό; Είτε κάποιος το σχεδίασε αυτό είτε κάποιος δεν το σκεφτόταν, 1 από τα 2.

Το να κάνεις το σώμα να παράγει μια τοξική πρωτεΐνη σε κυτταρικό επίπεδο είναι μια ωρολογιακή βόμβα.

Αυτά τα κύτταρα παράγουν μια τοξική πρωτεΐνη που θα πυροδοτήσει το ανοσοποιητικό σύστημα να της επιτεθεί κάποια στιγμή.

Έτσι, η αυτοάνοση νόσος είναι, κατά τη γνώμη μου, μια αναπόφευκτη έκβαση για όσους έχουν κάνει αυτά τα εμβόλια.

Και πάλι, είτε κάποιος το σχεδίασε με αυτόν τον τρόπο είτε δεν το σκεφτόταν, 1 από τα 2.

Λάβετε υπόψη ότι οι ιοί είναι τοξικές πρωτεΐνες και οι τοξικές πρωτεΐνες πυροδοτούν μια φλεγμονώδη απόκριση από το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Πρωτόκολλα εμπειρογνωμόνων για την αντιστροφή των τραυματισμών που σχετίζονται με το εμβόλιο Δρ. Daniel Nuzum Αυτό κάνει η γύρη.

Η γύρη είναι πρωτεΐνη.

Οι άνθρωποι που έχουν προβλήματα με τη γλουτένη, η γλουτένη είναι πρωτεΐνη.

Όλα αυτά… Η καζεΐνη στο γάλα είναι πρωτεΐνη, εντάξει παιδιά;

Πιτυρίδα από ζώα.

Και πάλι, αυτές είναι πρωτεΐνες.

Αυτές είναι πρωτεΐνες.

Όταν πυροδοτούν μια φλεγμονώδη απόκριση, έχουμε αυτές τις αλλεργικές φλεγμονώδεις αποκρίσεις.

Λοιπόν, αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι μας φέρνει στα διορθωτικά μέτρα για τέτοιου είδους πράγματα.

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι κάτι που διαλύει την πρωτεΐνη, κάτι που εξουδετερώνει τις πρωτεΐνες, αυτές τις τοξικές πρωτεΐνες.

Αυτά είναι ένζυμα, απλά, απλά, απλά πεπτικά ένζυμα, ιδιαίτερα τα πρωτεολυτικά σας ένζυμα.

Αυτά θα ήταν τα πράγματα, θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα αρπάξω.

Έχω χρησιμοποιήσει πρωτεολυτικά ένζυμα για θεραπείες για το κρυολόγημα και τη γρίπη, επειδή το κρυολόγημα και η γρίπη είναι ιοί που είναι τοξικές πρωτεΐνες.

Χρησιμοποιώ με μεγάλη επιτυχία τα πεπτικά ένζυμα ως φάρμακο για το κρυολόγημα και τη γρίπη στο ιατρείο μου εδώ και 30 χρόνια. Δουλεύει.

Απλώς λειτουργεί.

Δεν έχει σχεδόν καμία παρενέργεια.

Παίρνεις αρκετά πεπτικά ένζυμα και θα κινηθείς.

Θα μπορούσε να είναι μια συγκινητική εμπειρία.

Αλλά έξω από αυτό, το οποίο από μόνο του είναι μια απάντηση αποτοξίνωσης.

Δεν υπάρχουν ουσιαστικά παρενέργειες από τη λήψη μεγάλων ποσοτήτων πεπτικών ενζύμων.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πρωτεολυτικά ένζυμα.

Υπάρχει σεραπεπτάση.

Υπάρχει πρωτεάση.

Οτιδήποτε είναι πρωτεάση είναι ένας τύπος πρωτεολυτικού ενζύμου.

Μια πρωτεάση είναι το ένζυμο που πυροδοτεί τη διάσπαση της πρωτεΐνης.

Υπάρχουν φυτικά πρωτεολυτικά ένζυμα όπως η βρομελίνη και η παπαΐνη από τον ανανά.

Αυτά είναι ακόμη και πρωτεολυτικά ένζυμα φυτικής προέλευσης.

Υπάρχουν αρκετά τριγύρω.

Και αυτές θα ήταν οι θεραπείες για τις οποίες θα έψαχνα αν είχα να κάνω με μια ιογενή λοίμωξη ή να αντιμετώπιζα το ενδεχόμενο μιας πρωτεΐνης, μιας τοξικής πρωτεΐνης.

Και πάλι, αυτά είναι πράγματα που έχω χρησιμοποιήσει κλινικά εδώ και χρόνια για να βοηθήσω αυτούς που έχουν ακόμη και αλλεργίες.

Επειδή το πρόβλημά τους είναι ότι δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν αυτές τις τοξικές πρωτεΐνες, ή επειδή το σώμα τους αναγνωρίζει τις μη τοξικές πρωτεΐνες ως τοξικές πρωτεΐνες.

Και έτσι, αν το σώμα σας αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις πρωτεΐνες, χρειάζεστε περισσότερα πρωτεολυτικά ένζυμα.

Έχουμε λοιπόν πράγματα όπως ιώδιο, σελήνιο, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, χαλκό, τα αμινοξέα που περιέχουν θείο, όπως η μεθειονίνη, η κυστεΐνη, η N-ακετυλο L-κυστεΐνη είναι μια πολύ καλή πηγή.

Ακόμη και πράγματα όπως το MSM ή οι ενώσεις θείου από σταυρανθή λαχανικά όπως το DIM ή το IC3, αυτά τα είδη είναι πολύ, πολύ χρήσιμα.

Όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά, ιδιαίτερα αυτά τα μέταλλα που σχηματίζουν – Είναι σαν να έχετε ένζυμα με βάση τον ψευδάργυρο. Έχετε ένζυμα με βάση το μαγγάνιο.

Έχετε ένζυμα με βάση το θείο.

Ολα αυτά τα πράγματα ασχολούνται με άλλες πρωτεΐνες στο σώμα.

Ασχολούνται με τη διάσπαση των πρωτεϊνών ή την επιδιόρθωση των πρωτεϊνών ή την αναδόμηση πρωτεϊνών.

Και όλα αυτά είναι απαραίτητα για να λειτουργεί η ενζυματική μήτρα του σώματός σας.

Έτσι, για παράδειγμα, ας μιλήσουμε για τον ψευδάργυρο πολύ γρήγορα.

Ο ψευδάργυρος είναι στις ειδήσεις.

Εδώ και 2 χρόνια, το μόνο που ακούγαμε είναι ψευδάργυρος, ψευδάργυρος, ψευδάργυρος, ψευδάργυρος, ψευδάργυρος, ψευδάργυρος.

Λοιπόν, η λειτουργία του ψευδάργυρου στο σώμα δεν είναι να σκοτώνει αυτό ή να σκοτώνει εκείνο.

Όταν ο ψευδάργυρος μεταβολίζεται στο σώμα, γίνεται συστατικό των ενζύμων που βασίζονται στον ψευδάργυρο.

Και αυτό που κάνουν τα ένζυμα με βάση τον ψευδάργυρο είναι ότι επιδιορθώνουν την πρωτεΐνη.

Αυτά είναι τα πάντα, από την πρωτεΐνη που συνθέτει τα μαλλιά σας, την πρωτεΐνη που συνθέτει το δέρμα σας, την πρωτεΐνη που συνθέτει τους μύες σας ή ακόμα και την πρωτεΐνη που συνθέτει το DNA σας.

Όλοι αυτοί οι τύποι πρωτεϊνών επιδιορθώνονται από ένζυμα με βάση τον ψευδάργυρο.

Εάν δεν έχετε αρκετό ψευδάργυρο, δεν μπορείτε να φτιάξετε αρκετό από αυτά τα ένζυμα και οι πρωτεΐνες στο σώμα σας θα επιδεινωθούν.

Τώρα, έχουμε ένζυμα με βάση το θείο, ειδικά στο συκώτι μας που χρειαζόμαστε αυτές τις ενώσεις θείου, έτσι ώστε το συκώτι μας να μπορεί να αποτοξινωθεί, όχι μόνο να αποτοξινωθεί, αλλά και να αποτοξινώσει το αίμα μας.

Το συκώτι σας καθαρίζει το αίμα σας, κάθε σταγόνα αίματος στο σώμα σας, κάθε 3 λεπτά, και χρειάζεται θείο.

Δεν χρειάζεται πολλά από αυτά ταυτόχρονα, αλλά τα χρειάζεται με συνέπεια, και τα χρειάζεται σε καθημερινή βάση.

Και αν δεν το έχει αυτό, δεν μπορεί να κάνει τα ένζυμα με βάση το θείο που αποτοξινώνουν το συκώτι και αποτοξινώνουν το αίμα σας όταν βρίσκεται στο συκώτι σας.

Έχουμε θρεπτικά συστατικά που είναι τρελά σημαντικά για τον οργανισμό μας σε μικρές ποσότητες.

Όλα αυτά τα μέταλλα είναι ιχνοστοιχεία, αυτά τα αμινοξέα όπως η μεθειονίνη και η λυσίνη και γνωρίζετε την κυστεΐνη και τη Ν-ακετυλοκυστεΐνη, όλα αυτά είναι απαραίτητα.

Το σώμα χρειάζεται αυτά τα πράγματα για να φτιάξει την άλλη πλευρά αυτών των ενζύμων.

Ένα ένζυμο είναι συνήθως ένα ορυκτό με ένα σύμπλεγμα πρωτεΐνης πάνω του.

Και το σύμπλεγμα πρωτεϊνών είναι ειδικό για μια συγκεκριμένη χημική αντίδραση.

Το ορυκτό δρα ως καταλύτης σε αυτή την αντίδραση.

Εάν δεν έχετε το μέταλλο, δεν έχει σημασία πόση πρωτεΐνη έχετε, δεν μπορείτε να φτιάξετε το ένζυμο.

Άρα υπάρχουν τέτοια πράγματα.

Η βασική διατροφή είναι εξαιρετικά σημαντική.

Εάν δεν έχουμε αυτές τις βιταμίνες και τα μέταλλα στο σύστημά μας, το σώμα μας δεν μπορεί να τα παράγει.

Το σώμα μας μπορεί να παράγει κάποιες βιταμίνες, όχι όλες τις βιταμίνες.

Δεν μπορεί να παράγει ορυκτά.

Τα ορυκτά είναι στοιχεία.

Και ένας από τους νόμους της χημείας είναι ότι τα στοιχεία είναι πράγματα που υπάρχουν ή όχι.

Δεν μπορούν να δημιουργηθούν και δεν μπορούν να καταστραφούν. Είναι εκεί ή δεν είναι.

Επομένως, τα ορυκτά είναι κάτι που πρέπει να παρέχετε μόνοι σας.

Πρέπει να εισάγετε μέταλλα στο σύστημά σας.

Και πράγματα όπως τα βαρέα μέταλλα θα… Το σώμα σας θα γίνει σφουγγάρι βαρέων μετάλλων εάν έχετε έλλειψη μετάλλων επειδή αυτά τα μέταλλα είναι τόσο εξαιρετικά σημαντικά που το σώμα θα απορροφήσει οτιδήποτε μοιάζει με αυτά.

Έτσι, για παράδειγμα, το σελήνιο και ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητα.

Το σελήνιο σας χρειάζεται το συκώτι σας προκειμένου το συκώτι σας να αποτοξινωθεί.

Αν δεν έχει αρκετό σελήνιο, δεν καθαρίζεται από μόνο του και το φίλτρο γίνεται κάδος σκουπιδιών.

Και καταλήγεις με αυτό που λέγεται λιπώδης ηπατική νόσος.

Επειδή δεν υπήρχε αρκετό σελήνιο στο συκώτι για να καθαριστεί το συκώτι, επομένως, θα καθάριζε το αίμα σας, αλλά θα αποθηκεύει αυτές τις τοξίνες στα δικά του κύτταρα.

Και αυτά τα κύτταρα θα διεισδύσουν στη συνέχεια από λίπος και voila, έχετε λιπώδες συκώτι.

Δείτε πόσο σημαντικό μπορεί να είναι ένα συγκεκριμένο θρεπτικό συστατικό;

Και χρειαζόμαστε περίπου 70 από αυτά, παιδιά.

Υπάρχουν περίπου 70, ανάλογα με το ποιος μιλάτε, μεταξύ 70 και 73 από αυτά τα μέταλλα που χρειάζεστε σε καθημερινή βάση.

Και λυπάμαι που στο λέω, αλλά το χώμα σου δεν τα έχει.

Επομένως, το φαγητό δεν μπορεί να τα έχει.

Θυμηθείτε αυτό που μόλις είπα νωρίτερα, τα ορυκτά είναι στοιχεία και τα στοιχεία είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν.

Αν δεν είναι στο χώμα, δεν θα είναι στο φαγητό.

Και μετά, δεν θα είναι στα ζώα που τρώνε το φαγητό.

Έτσι δεν ανεβαίνει στην τροφική αλυσίδα αν δεν είναι εκεί στην αρχή.

Επομένως, πρέπει να συμπληρώσουμε αυτά τα πράγματα. Είναι απίστευτα σημαντικό.

Αν δεν τα συμπληρώσετε, δεν πρόκειται να τα πάρετε αλλού. Δρ. Bryan Ardis Jonathan Otto: Λοιπόν, τα πεπτίδια για τα οποία μιλήσαμε, αυτά είναι υπέροχα θεματικά πεδία και μπορείτε επίσης να μου πείτε τι πιστεύετε ότι λείπει ή τι νέο υπάρχει και τι σπάει, αλλά αυτός ο μηχανισμός για μένα είναι συναρπαστικός, νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικός.

Σκέφτομαι πώς στους τραυματίες από το εμβόλιο για τον COVID, αλλά ακόμη και σε άτομα που έχουν από καιρό COVID-19 αρέσει αυτή η ανακάλυψη γύρω από τους υποδοχείς νικοτινικής ακετυλοχολίνης – και φαίνεται ότι είναι ακριβώς αυτή τη στιγμή.

Προφανώς με κάνει επίσης περίεργο αν επηρεάζει βασικά τη λειτουργία των νευροδιαβιβαστών ή άλλους συγκεκριμένους νευροδιαβιβαστές γιατί… και πώς βοηθάμε το σώμα;

Επειδή υπάρχει αυτή η προσέγγιση όπου φυσικά θα σκεφτόσασταν εάν έχετε ένα δηλητήριο, επιδιώκετε να το διαλύσετε και γι’ αυτό βλέπουμε τα πρωτόκολλα νηστείας να λειτουργούν όπου το σώμα σας θα διασπά πρωτεΐνες όταν είναι νηστικός, π.

Τα nzymes θα βοηθήσουν στη διάσπαση της πρωτεΐνης. Οπότε, πιστεύω ότι θα το κυνηγήσω κατευθείαν έτσι και επίσης πιστεύω ότι θα συνεχίσω να βοηθάω τους νευροδιαβιβαστές χρησιμοποιώντας νικοτίνη και άλλες μεθόδους.

Ο Δρ Tau Braun μιλάει για το Bioperine που το χρησιμοποιεί επειδή λειτουργεί όπως η νικοτίνη.

Δεν ξέρω αρκετά για το πώς λειτουργεί αυτό, αλλά πρέπει να υπάρχουν άλλα πράγματα που λειτουργούν και που βασικά επιτρέπουν στον εγκέφαλο να κάνει ό,τι χρειάζεται, να στέλνει τα σωστά σήματα και βασικά απλώς να γυρίσει τον διακόπτη από την άλλη πλευρά. Δρ. Bryan Ardis: Ναι. Jonathan Otto: Τι βρίσκεις; Δρ. Bryan Ardis: Ναι, η νικοτίνη είναι μία και μετά η CDP-χολίνη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και χολίνη, αλλά η CDP-χολίνη έχει ήδη αποδείξει σε ερευνητικές μελέτες ότι συνδέεται πολύ στενά με τους υποδοχείς νικοτινικής ακετυλοχολίνης και έχουμε δει ακόμη και επαγγελματίες γιατρούς μετά τον COVID να έχουν ομίχλη εγκεφάλου σε μακρινούς μεταφορείς όταν άρχισαν να παίρνουν CDP-χολίνη ως εναλλακτική λύση στη νικοτίνη , μέσα σε 24 με 48 ώρες εξαφανίζεται όλη η ομίχλη του εγκεφάλου τους και αυτό είναι θαύμα. Jonathan Otto: Αυτό είναι συμπλήρωμα; Δρ. Bryan Ardis: Mm-hmm Jonathan Otto: CDP-choline. Δρ. Bryan Ardis: CDP-χολίνη.

Ναι, είναι μια συγκεκριμένη μορφή χολίνης. Jonathan Otto: Και είναι προφανώς στο ίδιο δρομάκι με τη νικοτίνη, επειδή αυτό είναι το νικοτινικό Dr. Bryan Ardis: Προφανώς, πολύ βιοχημικό. Συνεργικά ή παρόμοια δομή με τη νικοτίνη. Jonathan Otto: Τι άλλο; Δρ. Bryan Ardis: Και έμαθα ότι από τον Δρ Deb Viglione, ήταν εκπληκτική. Α, θα σου δώσω μόνο αυτό. Έτσι, CDP-χολίνη – Έτσι νικοτίνη, CDP-χολίνη, βιταμίνη Ε στην πραγματικότητα και μετά όλα τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, για τον εγκέφαλο. Jonathan Otto: Βιταμίνη Ε, γιατί; Δρ Bryan Ardis: Συμπληρώματα βιταμίνης Ε γιατί ο εγκέφαλος απαιτεί λίπη.

Και για να επιδιορθώσετε τους νευρώνες, χρειάζεστε πρωτίστως λίπος.

Εννοώ ότι ο εγκέφαλός μας είναι 60 έως 70% σε όλα τα νεύρα δομημένοι από συστατικά λίπους.

Έτσι τα έλαια και τα λίπη είναι πολύ απαραίτητα, η βιταμίνη Ε, εξαιρετικά θαυματουργή στο να βοηθά στην επούλωση κάθε είδους επιδερμικού ιστού, δερματικού ιστού, νευρικού ιστού. Jonathan Otto: Οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν για ουλές. Δρ. Bryan Ardis: Α, όλη την ώρα.

Ναι, έχουμε μια λίστα.

Είναι η νικοτίνη, η CDP-χολίνη, η βιταμίνη Ε και μετά τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι αυτά που προτείνουμε. Jonathan Otto: Και από ιχθυέλαιο ή από φυτικό, είτε ένα; Δρ. Bryan Ardis: Μπορεί να είναι ιχθυέλαιο, μπορεί να είναι μουρουνέλαιο, μπορεί – Ναι. Jonathan Otto: Επειδή μπορείτε να πάρετε ωμέγα-3 φυτικής προέλευσης; Δρ. Bryan Ardis: (25:01) Απολύτως, ναι. Θέλω να θίξω αυτό με τα πλάνα.

Οπότε, η ανησυχία μου για τα πλάνα είναι αυτή σε περίπτωση που το κοινό δεν το μάθει. Jonathan Otto: (25:09) Σίγουρα. Δρ. Bryan Ardis: (25:11) Ο Charles Hoffe, εκτός ακόμη και προβλημάτων υποδοχέα νικοτινικής ακετυλοχολίνης και νευρολογικά ζητήματα, ο Δρ. Charles Hoffe από τον Καναδά, Βρετανική Κολομβία, είπε ότι όταν δοκίμασε τον εμβολιασμένο με Moderna πληθυσμό της κλινικής του, το 60% από όλα αυτά είχαν αυξημένα D-διμερή.

Αυτό είναι ένα τεστ που έκανε, το οποίο προσδιορίζει την πήξη του αίματος σε όλο το σώμα και είπε ότι το 60% όλων των ασθενών που εμβολιάστηκαν με mRNA το έκαναν σε υψηλές δόσεις, πράγμα που σημαίνει ότι αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα με την πήξη παντού.

Κοίταξα για να δω, πώς ερμηνεύουμε τα αυξημένα D-διμερή; Και υπάρχει ένα άρθρο που γράφτηκε το 2019 στο medscape.com.

Έχει τίτλο How to Interpret Eleved D-dimer Levels, έχει πέντε κουκκίδες.

Τα πρώτα τέσσερα περιγράφουν διαφορετικά είδη θρόμβων αίματος στο σώμα, σε διαφορετικά μέρη του σώματος, πόσο μεγάλοι, μικροί.

Στη συνέχεια, το πέμπτο σημείο κουκκίδας είναι το μόνο πράγμα από τα σημεία σφαίρας που σας δίνει την αιτία για θρόμβους αίματος που θα οδηγούσαν σε αυξημένα D-διμερή και είναι δηλητηρίαση από το φίδι.

Έτσι, έχουμε έναν γιατρό που αναφέρει ότι οι εμβολιασμένοι ασθενείς του έχουν αυξημένα D-διμερή που τώρα το Medscape επιβεβαιώνει ότι είναι επίσης αποτέλεσμα και μπορεί να ερμηνευθεί ως δηλητηρίαση από φίδια. Δρ. Bryan Ardis: (26:23) Λοιπόν, μπήκα στο διαδίκτυο για να μάθω ποιος δημιούργησε το mRNA ή σε ποιον πιστώθηκε η δημιουργία των εμβολίων mRNA για τον COVID-19 και είναι δύο επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. Jonathan Otto: (26:34) Drew Weissman. Δρ. Bryan Ardis: (26:35) Drew Weissman και Katalin Kariko και το μόνο που έκανα ήταν αυτό, πολύ απλά παιδιά μπορείτε να το κάνετε και στο σπίτι.

Οι Drew Weissman και Katalin Kariko ήταν η έρευνα στο διαδίκτυο και η έρευνα για το δηλητήριο φιδιών.

Το πρώτο πράγμα που προκύπτει είναι μια μελέτη από το 2009 που είναι ακόμα online.

Στην πραγματικότητα αποκαλύπτουν στην ερευνητική μελέτη ότι κάνουν θεραπεία επεξεργασίας γονιδίων mRNA που χρηματοδοτείται από το τμήμα του Anthony Fauci στο NIH.

Για να κάνουν τη θεραπεία επεξεργασίας γονιδίων mRNA, χρησιμοποιούν ένα συστατικό του δηλητηρίου του φιδιού που ονομάζεται φωσφοδιεστεράση δηλητηρίου φιδιού για να διασπάσουν το RNA και το DNA.

Αυτό επιβεβαιώθηκε σε εκείνη τη μελέτη το 2009, το 2011 μια άλλη μελέτη, 2012, 2015.

Μέχρι το 2015, κάνουν επίσης έρευνα για το mRNA του δηλητηρίου φιδιού τυλιγμένο σε υδρογέλη νανοσωματιδίων με αυτά που ονομάζονται Dynabeads, αυτοί οι υπερπαραμαγνήτες κατασκευασμένοι από εταιρεία που ονομάζεται Thermo Fisher Scientific.

Αυτά είναι όλα τα πράγματα που εξηγούν τις φρικτές παρενέργειες αυτών των εμβολίων mRNA. Jonathan Otto: (27:34) Ναι, και η μαγνήτιση.

Ο Δρ ryan Ardis: (27:36) Και η μαγνήτιση.

Το συστατικό της φωσφοδιεστεράσης του δηλητηρίου φιδιού, η ουσία που χρησιμοποιούν από το δηλητήριο φιδιών για τη διάσπαση του RNA και το DNA για την εισαγωγή mRNA στην έρευνά τους, που είναι τα ίδια δύο άτομα που δημιούργησαν αυτές τις λήψεις για τον COVID-19.

Αποκαλύπτουν στον ιστότοπο του κατασκευαστή της φωσφοδιεστεράσης δηλητηρίου φιδιού, το συσκευάζουν, το πωλούν.

Δηλώνουν στον ιστότοπό τους, «Δεν μπορείτε να φτιάξετε φωσφοδιεστεράση από δηλητήριο φιδιού στο εργαστήριο, στο σώμα με γλουταθειόνη, βιταμίνη C, N-ακετυλοκυστεΐνη ή EDTA».

Λένε κατηγορηματικά ότι αυτά θα μετουσιώσουν πλήρως και θα καταστρέψουν τον μηχανισμό δράσης και τραυματισμού της φωσφοδιεστεράσης του δηλητηρίου φιδιού. Jonathan Otto: (28:19) Ναι. Δρ. Bryan Ardis: (28:20) Έτσι, όσοι έχουν αυτά τα τραύματα, με τι πρέπει να χορταίνουν το σώμα τους;

Τόση NAC, τόση βιταμίνη C με βάση την πρόταση του κατασκευαστή για το τι πρέπει να αποφύγετε, σωστά;

Και αυτό θα επικεντρωνόταν πραγματικά σε αυτά τα πράγματα σίγουρα.

Αν είχατε τραυματισμό, θα πρότεινα μερικά πράγματα.

Δεν θα ήταν θαύμα εάν στις λήψεις υπάρχουν πραγματικά πεπτίδια δηλητηρίου φιδιών που προκαλούν βλάβη στις νευρικές συνδέσεις στον εγκέφαλο, συμπεριλαμβανομένων των υποδοχέων νικοτινικής ακετυλοχολίνης;

Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να κάνετε μια σπονδυλική κρούση μερικών από αυτά και στη συνέχεια να τα στείλετε σε ένα Mass Spec Lab και να αναζητήσετε πραγματικά πεπτίδια δηλητηρίου φιδιών;

Και μετά, θα μπορούσατε να αποδείξετε ότι στην πραγματικότητα βρίσκεται στο εγκεφαλονωτιαίο υγρό τους, ότι έχει περάσει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό ή τι θα γινόταν αν μπορούσατε να κάνετε ανάλυση αίματος.

Πάρτε δείγματα ιστού αίματος, στείλτε τα για προδιαγραφή μάζας.

Στη μελέτη στην Ιταλία, το έκαναν ήδη και πραγματικά σας λένε πώς παίρνουν τον ιστό αίματος των ανθρώπων με αίμα ούρα και κόπρανα, τι διαλύτες χρησιμοποίησαν για να διασπάσουν αυτούς τους ιστούς, έβαλαν σε ένα εργαστήριο φασματομετρίας μάζας και εντόπισαν αυτά τα 36 δηλητήρια που τρόπο και μπορούμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα τώρα. Δρ. Christopher Shade Βλέπετε το COVID και το πλάνο, υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο σε αυτό το έναυσμα, ένα εσωτερικό αντιοξειδωτικό έναυσμα, ότι όταν βρίσκεστε κάτω από κάποιο οξειδωτικό στρες, φτιάχνετε το αντιοξειδωτικό σας, παράγετε περισσότερη γλουταθειόνη, υπεροξειδική δισμουτάση, αντιφλεγμονώδεις ενώσεις για τον έλεγχο της φλεγμονής.

Αυτοί οι εσωτερικοί έλεγχοι έχουν σπάσει για λίγο μετά τον COVID ή μετά τα εμβόλια.

Και έτσι, χρειάζεστε πολλή αντιοξειδωτική υποστήριξη μετά από αυτό.

Η βιταμίνη C είναι εξαιρετική, γιατί δεν παράγετε τα υδατοδιαλυτά αντιοξειδωτικά, αλλά είναι μερικές φορές την ημέρα.

Γλουταθειόνη, αλλά μια-δυο φορές την ημέρα.

Το CBD είναι εξαιρετικό για τη συγκράτηση αυτής της μακροχρόνιας φλεγμονής του εγκαύματος, καθώς ο Dietrich και εγώ το λέγαμε αυτό.

Αυτό μπορεί να συνεχιστεί για μήνες, μόνο αυτό το χαμηλό έγκαυμα. Είστε σαν στο 20% αυτού που ήσασταν στην κορύφωση της νόσου, αλλά απλά δεν πέφτει.

Επομένως, πρέπει πραγματικά να καλλιεργήσετε το σύστημα μέσω αυτού.

Έχουμε δει πολλή περιποίηση των επινεφριδίων με κορτιζόλη, βιταμίνη Β-5, πράγματα που δημιουργούν NAD όπως ριβοσίδη νικοτιναμίδης, μονονουκλεοτίδιο νικοτιναμίδης.

Χτίζοντας αυτή τη δύναμη στο σύστημα έτσι ώστε να μπορεί να αρχίσει να επαναρρυθμίζεται.

Και καθώς προχωράμε, θα βρίσκουμε περισσότερη ευαισθησία, όπως ακριβώς μέχρι τις βασικές λύσεις. Jonathan Otto: Έχετε ακούσει για ανθρώπους που μασούν τσίχλα νικοτίνης; Δρ. Christopher Shade: Για μετά τον COVID; Jonathan Otto: Και ο τραυματισμός από το εμβόλιο COVID;

Αυτό αναφέρεται στην ιταλική μελέτη που έδειξε ότι τα άτομα με COVID είχαν όλοι τοξίνες όπως πεπτίδια, σχεδόν πανομοιότυπα με τα δηλητήρια των ζώων.

Και ήταν 36 διαφορετικοί τύποι δηλητηρίων από ζώα που εμφανίζονταν στο σώμα τους.

Αλλά ήταν σχεδόν πανομοιότυπα – κράιτ της Μαλαισίας, ανατολικό καφέ φίδι, όλα τα διαφορετικά είδη ειδών, 15 διαφορετικά σαλιγκάρια κώνων.

Και μόλις είπαν, όπου υπάρχει SARS-CoV-2, υπάρχουν και αυτά τα πεπτίδια που μοιάζουν με τοξίνες.

Εξαιτίας αυτού, αυτά τα δηλητήρια στοχεύουν τους νικοτινικούς υποδοχείς ακετυλοχολίνης του εγκεφάλου.

Επομένως, η νικοτίνη πρέπει να αντιμετωπίζεται ως θεραπεία και το επιβεβαιώνουν. Δρ. Christopher Shade: Να τους συναγωνιστούμε για να μην μπουν στους υποδοχείς. Jonathan Otto: (37:39) Ακριβώς.

Το εμβόλιο κατά του COVID και η απόρριψη του Spike Protein Del Bigtree Δεν ενίουμε τον ιό ή τα βακτήρια στο χέρι σας.

Δίνουμε ένα μήνυμα mRNA. Ένα μήνυμα mRNA είναι ουσιαστικά ένα μήνυμα που συνήθως αποστέλλεται από το DNA σας.

Το DNA σας αντιλαμβάνεται ότι δεν αισθάνεστε καλά.

Δεν έχεις, ίσως υπάρχει ένας εισβολέας στο σώμα σου.

Έτσι, στέλνει ένα μήνυμα στον εαυτό σας και λέει στον εαυτό σας, εάν φτιάξετε αυτήν την πρωτεΐνη, θα επιτεθεί σε αυτό το βακτήριο ή αυτόν τον ιό ή οτιδήποτε άλλο είναι.

Θα στείλει ένα μήνυμα για το πώς να κυβερνά το σώμα και να το ρυθμίζει για να χειρίζεται τον εισβολέα.

Λοιπόν, σε αυτήν την περίπτωση, δημιουργήσαμε ένα ψεύτικο μήνυμα mRNA που αποστέλλεται στα κύτταρά μας και αυτό είναι η συνταγή για να ξεκινήσουν τα κύτταρά μας να παράγουν τον ιό.

Έτσι μετατρέπουμε τον εαυτό μας σε εργοστάσιο παραγωγής ιών.

Δεν το έχουμε επιχειρήσει ποτέ πριν, ούτε καν σε ζώα. Και επιτρέψτε μου να είμαι σαφής, ίσως αυτό είναι το μέλλον της επιστήμης, όπως το ξέρουμε.

Το να μετατραπούμε κατά κάποιον τρόπο σε εργοστάσιο παραγωγής ιών, καταλήγει να είναι μια εξαιρετική ιδέα.

Αλλά θα ήθελα να δω λίγο χρόνο σε αυτό, σωστά;

Θα ήθελα να δω μερικές δοκιμές σε ζώα για το li και 5 ή 10 χρόνια.

Θα ήθελα να δω μια μικρή ομάδα ανθρώπων να ακολουθείται, όχι μόνο για 5 ή 10 χρόνια σε αυτήν την περίπτωση, αφού μπλέκεις με το ανοσοποιητικό μας σύστημα και την κυτταρική μας δομή.

Και από πολλές απόψεις είναι μια γονιδιακή θεραπεία, μπλέκεις με τα γονίδιά μας, μπορεί να εμπλέκεται το DNA μας.

Αυτά είναι πράγματα που έπρεπε να έχουμε μελετήσει αυτή τη διαδικασία για 2 γενιές.

Μπορεί να υπάρχουν πράγματα που δεν βλέπουμε στη γενιά που λαμβάνει αυτό και θα εμφανιστούν στους απογόνους. Δώσαμε φάρμακα, για παράδειγμα σε μητέρες για πρωινή ναυτία που κατέληξε, ξέρετε, ήταν καλά, αλλά μετά οι κόρες τους δεν μπορούσαν να γεννήσουν γιατί τις είχε επηρεάσει την επόμενη γενιά.

Τι θα συμβεί αν κάνουμε ένα τέτοιο καταστροφικό λάθος με ένα εμβόλιο σαν αυτό, που κάνει τους πάντες στείρους, όχι αυτή η γενιά, αλλά η επόμενη γενιά που προσπαθεί να κάνει μωρά.

Αυτό είναι το τέλος του είδους σας. Γι’ αυτό κάνετε μακροχρόνιες δοκιμές ασφαλείας, ειδικά με κάτι που είναι αυτό το ολοκαίνουργιο.

Και έτσι, όλα τα στοιχεία που εξετάζουμε είναι όλοι οι τρόποι με τους οποίους αυτή η πρωτεΐνη ακίδας, και έτσι για να είμαστε πολύ συγκεκριμένοι, τα κύτταρά μας δεν παράγουν, ξέρετε, δεν παράγουν ολόκληρο τον ιό που απλώς παράγουν την πρωτεΐνη ακίδας, η οποία, αν κοιτάξετε τα εργαστήρια της Γουχάν και κοιτάξετε τη δουλειά που έγινε στη Βόρεια Καρολίνα και τον Peter Daszak, και ξέρετε, αποκτά έρευνα λειτουργίας.

Είναι η πρωτεΐνη ακίδας με την οποία μπέρδευαν πραγματικά, άρα αυτό είναι το βιολογικό όπλο.

Ο ιός είναι πραγματικά σχετικά καλοήθης, εκτός από αυτήν την πολύ επικίνδυνη πρωτεΐνη ακίδας.

Και έτσι είναι αυτό που έχουν βάλει στην κατασκευή του εμβολίου.

Τώρα φανταστείτε ότι δεν παίρνετε ίσως 10.000 μπλούζες, ένα εκατομμύριο σωματίδια που μπορεί να λάβετε και δεν αναπνέετε από αυτόν τον ιό.

Όταν σας κάνουν ένεση, καυχιούνται ότι θα μπορούσατε να έχετε κάπου μεταξύ 4 δισεκατομμυρίων και 4 τρισεκατομμυρίων από αυτές τις πρωτεΐνες που παράγονται από τα δικά σας κύτταρα.

Σαν να είναι κατά κάποιο τρόπο πλεονέκτημα.

Θέλω όσο το δυνατόν λιγότερο από αυτό το βιοόπλο στο σώμα μου, και τα εμβόλια που καυχιούνται ότι μου δίνει χίλιες φορές περισσότερα από μια φυσική μόλυνση, αυτή είναι μόνο η αρχή των προβλημάτων. Και έτσι, όταν αρχίσουμε να βλέπουμε θρόμβους αίματος, θρομβοπενία, ας το δούμε για λίγο.

Αυτό είδαμε για πρώτη φορά στο AstraZeneca.

Το είδαμε με το Johnson & Johnson, το οποίο είναι ένα εμβόλιο ιικού φορέα, λίγο διαφορετικό από το mRNA, αλλά παρόμοιο με το εμβόλιο DNA που χρησιμοποιεί τα κύτταρα σας με παρόμοιο τρόπο.

Αλλά είδαμε ότι αντιμετωπίζαμε αυτά τα προβλήματα, ξέρετε, στους ανθρώπους αρέσει να αρρωσταίνουν πραγματικά και σε μερικούς από αυτούς να πεθαίνουν από, ξέρετε, αυτό το πρόβλημα της καρδιάς μαζί με τη θρομβοπενία.

Έτσι, έχετε ένα θέμα αιμοπεταλίων όπου, ξέρετε, θρομβοπενία, όπου τα αιμοπετάλια σας εξαφανίζονται, αλλά έχετε επίσης ένα θέμα πήξης του αίματος.

Άρα, αυτό ήταν μια ανωμαλία.

Γι’ αυτό ξέρουμε ότι ήταν το εμβόλιο, σχεδόν πουθενά στην ιστορία δεν έχουμε ανθρώπινο σώμα όπου να έχετε, ξέρετε, απόφραξη των αρτηριών λόγω συλλογής αιμοπεταλίων, αλλά και ένα πρόβλημα όπου τα αιμοπετάλια σας εξαφανίζονται.

Πώς λοιπόν το ανακαλύπτουμε αυτό; Θα έδιναν ηπαρίνη, συνήθως όταν πάτε σε θρόμβους αίματος, ένας γιατρός σας δίνει ηπαρίνη, η οποία κατά κάποιο τρόπο σπάει τους θρόμβους αίματος και μειώνει τον αριθμό των αιμοπεταλίων σας, ώστε να μπορείτε να σταματήσετε το πρόβλημα.

Λοιπόν, έδιναν ηπαρίνη και τώρα ξαφνικά οι άνθρωποι δεν έδωσαν, αναγνωρίζουμε ότι περιμένουν, δεν έχουν αρκετά αιμοπετάλια, και τώρα τους δίνουμε λιγότερα αιμοπετάλια και θα αιμορραγήσουν.

Πώς συμβαίνουν αυτά τα δύο πράγματα ταυτόχρονα;

Αυτό λοιπόν ήταν κάτι που πραγματικά, εννοώ, πολύ σπάνια, αλλά σχεδόν ποτέ δεν το έχουμε δει, μέχρι το εμβόλιο όπου πήζω και δεν έχω αιμοπετάλια.

Αυτό δεν έχει νόημα.

Και έτσι, έπρεπε να βγάλουν μια υπαγόρευση.

Έπρεπε να το παραδεχτούν γιατί αν γινόταν η κανονική θεραπεία για θρόμβους αίματος σε αυτούς τους ανθρώπους, θα πεθάνουν.

Πρέπει να βρούμε έναν διαφορετικό τρόπο γύρω από αυτό.

Είχαμε μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα στα παιδιά μας, που είναι το πρήξιμο της καρδιάς που προκαλείται από αυτήν την πρωτεΐνη ακίδας που ενίεται στο εμβόλιο.

Και οι αριθμοί που βλέπουμε έξω από το Ισραήλ, έχετε 3 έως 6 φορές περισσότερες πιθανότητες ως αγόρι στο οποίο γίνεται η ένεση με αυτό το εμβόλιο να αναπτύξει μυοκαρδίτιδα, ένα πρήξιμο της καρδιάς σας, που θα είναι μια μόνιμη, δια βίου αναπηρία καρδιά.

Αποτοξίνωση του σώματός σας από την πρωτεΐνη Spike και αποβολή Vaxx Dr. Rashid Buttar Dr. Rashid Buttar: (41:42) Όταν με ρωτάτε για το τι έχει βγάλει ο Dr. Ardis, έψαξα τα πράγματα.

Ήταν ακριβώς όπως είπε. Βγαζει νοημα?

Θέλω να πω, τώρα κοιτάς όλες τις ιστορικές πτυχές. Κοιτάξτε… Δεν θέλω να αρχίσω να μιλάω για θεολογία εδώ, αλλά αρχίστε να κοιτάτε τι αντιπροσώπευε το φίδι;

Το φίδι δεν εκκρίνει ούρα.

Το φίδι είναι στο ιατρικό σύμβολο και έχει χρησιμοποιηθεί στο ιατρικό κηρύκειο, το φίδι της διπλής έλικας.

Και το φίδι αντιπροσώπευε, στις μονοθεϊστικές θρησκείες, την πτώση του ανθρώπου από την τελειότητα στο να μην είναι πλέον τέλειος. Δηλαδή, είναι πολύ ενδιαφέρον.

Και το δηλητήριο του φιδιού είναι – Και δεν είναι μόνο τα φίδια, οι αχινοί, οι αχινοί και πολλά από αυτά,

τσιμπήματα μέλισσας. Αν μπορείτε – Δρ. Rashid Buttar: (42:40) Έχω ακούσει πραγματικά ότι, εάν πατήσετε έναν αχινό ή σας τσιμπήσει μέδουσες, ουρείτε σε αυτόν τον τραυματισμό.

Και έχω πατήσει έναν αχινό και ήταν εξαιρετικά οδυνηρό. Και ήμουν πολύ απομακρυσμένος.

Ήμουν δύο ώρες μακριά από την πλησιέστερη τοποθεσία evac.

Ή, εννοώ, δύο ώρες μακριά από ένα νοσοκομείο, και αυτό ήταν αν με είχαν διαφύγει.

Ήταν εξαιρετικά οδυνηρό.

Και το θυμήθηκα σε ένα από τα μαθήματα ιατρικής στην ερημιά.

Και το έκανα.

Και μάντεψε τι? Σε 20 δευτερόλεπτα ίσως, ο πόνος εξαφανίστηκε μέσα σε ένα λεπτό. Jonathan Otto: (43:15) Απλώς στην επιφάνεια, ούρησες πάνω της; Δρ. Rashid Buttar: (43:18) Απλώς στην επιφάνεια. Jonathan Otto: (43:18) Ή ήπιες – Δεν ήπιες ούρα. Δρ. Rashid Buttar: (43:18) Όχι, όχι, απλά επιφάνεια.

Μόλις ούρησα.

Και μέσα σε ένα λεπτό, θα έλεγα ότι το 80% του πόνου είχε φύγει. Jonathan Otto: (43:24) Καταπληκτικό. Δρ. Rashid Buttar: (43:25) Λοιπόν, και έχω δει άρθρα που λένε ότι αυτό είναι μύθος. Jonathan Otto: (43:29) Το ξέρω.

Είναι σαν να μην θέλουν να το πιστέψουμε. Δρ. Rashid Buttar: (43:30) Ακριβώς. Ακριβώς. Jonathan Otto: (43:32) Παρόλο που – Δρ. Rashid Buttar: (43:34) Στην πραγματικότητα, στις διαλέξεις μου στο Advance Medicine Conference, έδειξα μερικά από αυτά τα άρθρα όπου είπαν ότι δεν λειτουργεί. Και είναι ένα παραμύθι για τις παλιές συζύγους.

Δεν είναι.

Το έχω δοκιμάσει, το έχω κάνει. Jonathan Otto: (43:42) Ναι.

Και στη συνέχεια, μερικοί άνθρωποι επίσης, όπως αν έχουν οξεία δηλητηρίαση, θα το πίνουν πραγματικά όταν έχουν δηλητηριαστεί. Δρ. Rashid Buttar: (43:49) Ναι.

Κι εγώ το έχω ακούσει, ναι. Jonathan Otto: (43:50) Και αναρρώνουν.

Ή δεν ενεργούν – αυτό είναι – Δρ. Ρασίντ Μπούταρ: (43:53) Μέσα σε 15 έως 20 δευτερόλεπτα το σώμα φτιάχνει το αντίδοτο. Jonathan Otto: (43:57) Διότι πώς δημιουργείται πραγματικά το αντιδηλωτικό; Do you – Δεν ξέρω αν είστε εξοικειωμένοι.

Μην κάνουν τα άλογα ένεση με δηλητήριο και μετά βγάζουν το αίμα και το περιστρέφουν και στη συνέχεια κάνουν ένεση με αυτό το αίμα.

Και αυτό είναι το αντι-δηλητήριο.

Είναι η αντίδραση μέσα στο σώμα του, σε αυτήν την περίπτωση, του αλόγου.

Και βγαίνει από το αίμα.

Είναι κάτι που έχετε ερευνήσει; Δρ. Rashid Buttar: (44:17) Δεν έχω ερευνήσει πολλά από αυτά, αλλά το κάνω – στην πραγματικότητα, ξέρω άτομο που κάνει μέρος του παράπλευρου εισοδήματός της πιάνοντας φίδια.

Και οι εταιρείες που φτιάχνουν δηλητήριο, αγοράζουν στην πραγματικότητα αυτά τα φίδια από αυτήν, κροταλίες και τέτοια.

Και μετά αρμέγετε το δηλητήριο, μαζέψτε το δηλητήριο για να δημιουργήσετε αντι-δηλητήριο. Jonathan Otto: (44:36) Και υπάρχει μια διαδικασία γιατί δεν μπορούν απλώς να πάρουν το δηλητήριο και μετά απλώς να πάνε και να κάνουν την ένεση του ve- επειδή αυτό δεν είναι αντι-δηλητήριο. Δρ. Rashid Buttar: (44:44) Σωστά. Jonathan Otto: (44:44) Είναι η αντίδραση του σώματος.

Λοιπόν, είναι λογικό για μένα γιατί, ακόμη κι αν κοιτάξετε τη μελέτη που έφερε πραγματικά ο Bryan στο προσκήνιο, τη μελέτη της Ιταλίας, η οποία έδειχνε ότι τα πεπτίδια που μοιάζουν με τοξίνες ήταν σχεδόν πανομοιότυπα με τα ζωικά δηλητήρια, πράγμα που σημαίνει ότι υπήρχε μια σύνθεση , μια εργαστηριακή έκδοση, εμφανίζονταν στα ούρα και τα κόπρανα αίματος.

Έτσι, όταν κάτι είναι στο αίμα, εμφανίζεται στα ούρα.

Και έτσι, λαμβάνετε αυτό, αυτό για το οποίο μιλάτε, μια υπογραφή, μια πληροφορία.

Και το σώμα σας δίνει πραγματικά τις πληροφορίες, εδώ είναι μια λύση.

Και έτσι, γι’ αυτό η κατάποση του Dr. Rashid Buttar: (45:17) Αυτό είναι το πρώτο βήμα που σας δίνει το σώμα τις πληροφορίες.

Τώρα πρέπει να λάβετε αυτές τις πληροφορίες και πρέπει να επιτρέψετε στο ανοσοποιητικό σας σύστημα να τις αναγνωρίσει.

Επειδή το ανοσοποιητικό σύστημα δεν το αναγνωρίζει.

Εντάξει, το ανοσοποιητικό σύστημα είναι σχεδιασμένο να αναζητά οτιδήποτε ξένο στο σώμα.

Έτσι το πρώτο βήμα, τα νεφρά το παράγουν.

Τώρα, το επαναφέρετε στο σώμα έτσι ώστε τώρα να επαναφέρετε την υπογραφή στο σώμα.

Και το σώμα λέει, έχω τώρα τις πληροφορίες που χρειάζομαι για να επεξεργαστώ το αντίσωμα.

Και το δημιουργεί. Jonathan Otto: (45:44) Ουάου.

Και αν αυτό είναι αλήθεια, τότε θα σήμαινε ότι, εάν το COVID είναι δηλητηρίαση και στην πραγματικότητα καλύπτουν πληθυσμούς με αεροζόλ ή πεπτίδια που μοιάζουν με υδατοτοξίνες, δηλητήρια που αποτελούν σύνθεση, τοποθετούνται σε προμήθειες, τότε δηλητηριαζόμαστε.

Και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν πρόσβαση στην Ιβερμεκτίνη, την Υδροξυχλωροκίνη.

Είναι πολύ συνηθισμένο ότι οι άνθρωποι – Ακόμη και η κερσετίνη συνιστάται πλέον. Δρ. Rashid Buttar: (46:26) Ω ναι.

Είμαι σίγουρος ότι είναι.

Όπως η Ιβερμεκτίνη, η Υδροξυχλωροκίνη, είναι για το παθογόνο αν είναι στην πραγματικότητα ακόμη και παθογόνο.

Αλλά εκεί θα λειτουργούσαν αυτά τα πράγματα. Μόλις το πάρει ένα άτομο. Jonathan Otto: (46:54) Ακριβώς. Δρ. Rashid Buttar: (46:54) Εκεί είναι το θέμα και εκεί θα πεθάνουν οι άνθρωποι σε εκατοντάδες εκατομμύρια αν δεν έχουν λύση.

Γι’ αυτό προσπάθησα να καταλάβω πώς μπορούμε να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους. Jonathan Otto: (47:04) Ναι. Δρ. Rashid Buttar: (47:04) Και είναι αυτή η ομάδα ανθρώπων, αυτά τα εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι, όπου αυτό είναι το μόνο πράγμα που θα λειτουργήσει για αυτούς.

Πρέπει να καταλάβουν πώς λειτουργεί και μετά αρχίζουν να ακολουθούν το πρωτόκολλο.

Και μετά, ένα άλλο μέρος είναι ότι υπάρχει επίσης μια ομάδα που ήταν επιρρεπής στο sheddin ζ, σωστά;

Δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, αλλά έχουν αρρωστήσει επειδή βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Λοιπόν, μαντέψτε τι;

Αυτή η θεραπεία που ονόμασα ARS3 – το Autogenous Receptor Specific Cell Signaling – στην πραγματικότητα θα λειτουργήσει ακόμη και σε άτομα που εκτίθενται στην έκκριση που δεν έχουν κάνει ποτέ το εμβόλιο, αλλά θα εξακολουθεί να λειτουργεί.

Είναι η ίδια ιδέα, η ίδια διαδικασία. Εάν το σώμα τους είναι τόσο ευαίσθητο, αυξάνει την ευαισθησία και προκαλεί αυτό το πρόβλημα, θα εξακολουθεί να δημιουργεί την αντίδραση αντιγόνου αντισώματος και θα το λύσει.

Jonathan Otto: (47:50) Τα ούρα θα περάσουν από αυτή τη διαδικασία και στη συνέχεια θα τους κάνουν την ένεση. Δρ. Rashid Buttar: (47:53) Λοιπόν, περνάμε από το στοιχείο ARS3.

Δεν χρειάζεται να περάσετε από την πτυχή της ένεσης, αλλά εξηγούμε όλα αυτά. Jonathan Otto: (47:59) Ω, κατάλαβα.

Έτσι περνάει από αυτή τη διαδικασία και το καταπίνουν, το πίνουν. Δρ. Rashid Buttar: (48:03) Μόλις περάσουν από τη διαδικασία, ναι. Δρ. Rashid Buttar: (49:08) Θέλω οι άνθρωποι να επενδύσουν σε αυτό, και μόνο έτσι θα το κάνουν.

Επειδή είναι καλό, είμαι τέλειο παράδειγμα.

Ήξερα αυτές τις πληροφορίες, τις ξέρω χρόνια.

Δεν το έχω κάνει ποτέ.

Και δεν έκανα εμβόλιο, αλλά επένδυσα σε αυτό όταν συνειδητοποίησα- Επειδή ρωτούσα ενεργά, πώς μπορώ να πάρω- Τι μπορούμε να κάνουμε για να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους;

Με ρωτούν κάθε μέρα δεκάδες φορές: “Τι μπορούμε να κάνουμε;

Έχω κάνει ήδη το εμβόλιο”.

Γι’ αυτό το σκέφτηκα. Jonathan Otto: (49:29) Και κοίτα, αν αυτό είναι μέσα σε αυτό.

Έτσι, οι άνθρωποι που είναι τραυματισμένοι, θα μπορούσαν να το πάρουν;

Αυτοί – Δρ. Rashid Buttar: (49:36) Αυτός είναι όλος ο σκοπός πίσω από αυτό, ναι; Jonathan Otto: (49:38) Ναι. Δρ. Rashid Buttar: (49:39) Αυτός είναι ο λόγος.

Γι’ αυτό το έχουν ανάγκη.

Συμπέρασμα Η παγκόσμια κυβέρνηση και η Big Pharma χρησιμοποίησαν παραπληροφόρηση και χειραγώγηση για να κάνουν τον πληθυσμό να αποδεχτεί τα επικίνδυνα εμβόλια για τον COVID.

Κανείς δεν έδωσε ενημερωμένη συγκατάθεση επειδή του είπαν ψέματα για τους πραγματικούς κινδύνους που συνδέονται με το τρύπημα.

Και τώρα γνωρίζουμε ότι υπήρξαν εκατομμύρια ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό.

Τόσοι πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν εξουθενωτικά συμπτώματα, αλλά όπως μάθατε από αυτό το eBook, υπάρχουν λύσεις που βοηθούν με επιτυχία τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και να αποκαταστήσουν την υγεία τους.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στη φυσικοπαθητική ιατρική, δεν υπάρχει μια προσέγγιση που ταιριάζει σε όλους.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές φυσικοπαθητικές λύσεις για την επούλωση τραυματισμών από εμβόλια.

Και λόγω του πόσο περίπλοκη είναι η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για το jav, η αντιστροφή των τραυματισμών από εμβόλια δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά είναι 100% δυνατή.

Οι ειδικοί μας έχουν αποδείξει ξανά και ξανά ότι οι μέθοδοι τους βοηθούν τους ανθρώπους να αναρρώσουν πλήρως μετά την υποβληθείσα σε vaxx

 Από Στέργιο Σμυρλη

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>