«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δάσκαλοι της εξαπάτησης: Η προπαγάνδα του φόβου, ο έλεγχος του μυαλού και ο πόλεμος του εγκεφάλου και ο εγκέφαλος του εγκεφάλου

εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης πρόκειται να αρχίσουν να παραβιάζουν την ανθρωπότητα

«Είναι η λειτουργία της μαζικής αναταραχής να εκμεταλλεύεται όλα τα παράπονα, τις ελπίδες, τις φιλοδοξίες, τις προκαταλήψεις, τους φόβους και τα ιδανικά όλων των ειδικών ομάδων που αποτελούν την κοινωνία μας, κοινωνική, θρησκευτική, οικονομική, φυλετική, πολιτική. 

Ανακατέψτε τα. 

Βάλτε το ένα ενάντια στο άλλο.

 Διαίρει και βασίλευε.

 Αυτός είναι ο τρόπος για να μαλακώσει μια δημοκρατία. ”― J. Edgar Hoover, Masters of Deceit

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει γίνει κύριος της εξαπάτησης.

Είναι όλα τεκμηριωμένα επίσης.

Αυτή είναι μια κυβέρνηση που λέει ψέματα, εξαπατά, κλέβει, κατασκοπεύει, σκοτώνει, ακρωτηριάζει, υποδουλώνει, παραβιάζει τους νόμους, υπερβαίνει την εξουσία της και κάνει κατάχρηση της εξουσίας της σχεδόν σε κάθε βήμα. αντιμετωπίζει τους πολίτες της σαν απρόσωπες στατιστικές και οικονομικές μονάδες που πρέπει να αγοράζονται, να πωλούνται, να ανταλλάσσονται, να ανταλλάσσονται και να παρακολουθούνται· και διεξάγει πολέμους για το κέρδος, φυλακίζει τους δικούς της ανθρώπους για κέρδος και δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να διαδώσει τη βασιλεία του τρόμου στο εξωτερικό.

Ακόμα χειρότερα, πρόκειται για μια κυβέρνηση που έχει γίνει σχεδόν αδιάκριτη από το κακό που ισχυρίζεται ότι πολεμά, είτε αυτό το κακό έχει τη μορφή τρομοκρατίας , βασανιστηρίων, διακίνησης ναρκωτικών , σεξουαλικής διακίνησης , δολοφονίας, βίας, κλοπής, πορνογραφίας, επιστημονικών πειραμάτων ή κάποιου άλλου διαβολικά μέσα πρόκλησης πόνου, ταλαιπωρίας και υποτέλειας στην ανθρωπότητα.

Κάθε μέρα που περνά, γίνεται οδυνηρά σαφές ότι αυτή δεν είναι μια κυβέρνηση που μπορεί να εμπιστευτείτε τη ζωή σας, τους αγαπημένους σας, τα προς το ζην ή τις ελευθερίες σας.

Μόλις πρόσφατα, για παράδειγμα, το Πεντάγωνο αναγκάστηκε να διατάξει μια σαρωτική αναθεώρηση των μυστικών επιχειρήσεων ψυχολογικού πολέμου των ΗΠΑ (psy ops) που διεξήχθησαν μέσω πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης.

 Η έρευνα έρχεται ως απάντηση σε αναφορές που υποδηλώνουν ότι ο αμερικανικός στρατός έχει δημιουργήσει ψεύτικες περσόνες με φωτογραφίες προφίλ που δημιουργούνται από AI και εικονικούς ιστότοπους μέσων στο Facebook, το Twitter και το Instagram, προκειμένου να χειραγωγήσει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης .

Ο ψυχολογικός πόλεμος , όπως εξήγησε η 4η Ομάδα Ψυχολογικών Επιχειρήσεων του Στρατού των ΗΠΑ σε ένα βίντεο στρατολόγησης που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος, δίνει τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να τραβήξει τα νήματα, να μετατρέψει ό,τι αγγίζει σε όπλο, να βρίσκεται παντού, να εξαπατά, να πείσει, να αλλάξει, να επηρεάσει και να εμπνέει .

Από τα πολλά όπλα που υπάρχουν στο τεράστιο οπλοστάσιο της κυβέρνησης, ο ψυχολογικός πόλεμος (ή οι ψυχολογικές επιχειρήσεις) μπορεί να πάρει πολλές μορφές: πειράματα ελέγχου του νου , ωθήσεις συμπεριφοράς, προπαγάνδα.

Στη δεκαετία του 1950, το MK-ULTRA, το πρόγραμμα ελέγχου του νου που αναπτύχθηκε υπό τον διευθυντή της CIA, Άλεν Ντάλες , ως μέρος των εκστρατειών του για τον ψυχρό πόλεμο του εγκεφάλου , υπέβαλε εκατοντάδες ανυποψίαστους Αμερικανούς πολίτες και στρατιωτικό προσωπικό σε δόσεις LSD . ποτά στην παραλία, στα μπαρ της πόλης, στα εστιατόρια.

Για την Επιχείρηση Midnight Climax , η CIA προσέλαβε ιερόδουλες για να παρασύρουν άντρες σε ένα δωμάτιο με κορεσμούς, όπου θα τους έπαιρναν LSD και θα τους παρατηρούσαν να κάνουν σεξ.

Όπως εξηγεί η Brianna Nofil, « τα πειράματα «έλεγχος του νου » της MK-Ultra επικεντρώθηκαν γενικά στην τροποποίηση της συμπεριφοράς μέσω θεραπείας ηλεκτροσόκ, ύπνωσης, πολυγραφημάτων, ακτινοβολίας και μιας ποικιλίας φαρμάκων, τοξινών και χημικών.

Η CIA ξόδεψε σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια για το πρόγραμμά της MKULTRA, σύμφωνα με πληροφορίες ως μέσο προγραμματισμού ανθρώπων να πραγματοποιούν δολοφονίες και, σε μικρότερο βαθμό, προκαλώντας ανησυχίες και διαγράφοντας αναμνήσεις , προτού υποτίθεται ότι κλείσει.

Όπως ανέφερε μια μελέτη, οι κρατούμενοι που κρατούνταν σε καταφύγια της CIA στο εξωτερικό «ανακρίθηκαν κυριολεκτικά μέχρι θανάτου με πειραματικές μεθόδους που συνδυάζουν ναρκωτικά, ύπνωση και βασανιστήρια, για να προσπαθήσουν να κατακτήσουν τεχνικές πλύσης εγκεφάλου και διαγραφής μνήμης ».

Ομοίως, το άκρως απόρρητο Montauk Project , η έμπνευση για την επιτυχημένη σειρά του Netflix Stranger Things , φέρεται να εργαζόταν για να αναπτύξει τεχνικές ελέγχου του νου που στη συνέχεια θα δοκιμάζονταν σε ντόπιους σε ένα κοντινό χωριό, προκαλώντας κύματα εγκληματικότητας ή προκαλώντας τη συγκέντρωση εφήβων.

Όπως καταλήγει η δημοσιογράφος Lorraine Boissoneault, «Παρά την παραβίαση του MK-ULTRA των ηθικών κανόνων για πειράματα σε ανθρώπους, η κληρονομιά των πειραμάτων πλύσης εγκεφάλου συνέχισε να ζει στην πολιτική των ΗΠΑ .

Οι ίδιες μέθοδοι που είχαν χρησιμοποιηθεί κάποτε για την εκπαίδευση των Αμερικανών στρατιωτών κατέληξαν να χρησιμοποιηθούν για την εξαγωγή πληροφοριών από τρομοκράτες στο Αμπού Γκράιμπ, το Ιράκ και τον Κόλπο του Γκουαντάναμο».

Προχωρήστε γρήγορα μέχρι σήμερα, και είναι σαφές ότι η κυβέρνηση – υποβοηθούμενη και υποβοηθούμενη από τις τεχνολογικές εξελίξεις και τον επιστημονικό πειραματισμό – έχει ενημερώσει τον πόλεμο των ψυχοψυχικών της για μια νέα εποχή.

Για παράδειγμα, η κυβέρνηση έχει εξουσιοδοτηθεί να χρησιμοποιεί το διαρκώς διευρυνόμενο οπλοστάσιο όπλων και τεχνολογιών της για να επηρεάσει μαζικά συμπεριφορές και να ελέγξει τον πληθυσμό .

Είναι ένα σύντομο άλμα, παράλειψη και ένα άλμα από ένα πρόγραμμα συμπεριφοράς που προσπαθεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ανταποκρίνονται στη γραφειοκρατία σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα που προσπαθεί να διαμορφώσει τις απόψεις του κοινού για άλλα, πιο συνεπακόλουθα ζητήματα.

Έτσι, όλο και περισσότερο, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο – συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών – βασίζονται σε «μονάδες ώθησης» για να κατευθύνουν τους πολίτες προς την κατεύθυνση που θέλουν οι δυνάμεις να πάνε , διατηρώντας παράλληλα την εμφάνιση της ελεύθερης βούλησης.

Το 2014, για παράδειγμα, ένα Fusion Center στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον (ένα γραφείο εκκαθάρισης συλλογής δεδομένων που συνδέεται με την Εσωτερική Ασφάλεια που μοιράζεται πληροφορίες μεταξύ κρατικών, τοπικών και ομοσπονδιακών υπηρεσιών) κυκλοφόρησε ακούσια αρχεία σχετικά με τακτικές απομακρυσμένου ελέγχου του νου (η χρήση του «ψυχο -ηλεκτρονικά» όπλα για τον έλεγχο των ανθρώπων από απόσταση ή την υποβολή τους σε διάφορους βαθμούς πόνου).

Πράγματι, η πανδημία COVID-19 θα μπορούσε εύκολα να θεωρηθεί ψυχολογικός πόλεμος μεταμφιεσμένος ως απειλή πανδημίας.

 Όπως εξηγεί ο επιστημονικός συγγραφέας Ντέιβιντ Ρόμπσον: «Οι φόβοι της μετάδοσης μάς οδηγούν στο να γίνουμε πιο κομφορμιστές και φυλετικοί… Καθημερινές υπενθυμίσεις ασθενειών μπορεί ακόμη και να επηρεάσουν τις πολιτικές μας πεποιθήσεις… Διάφορα πειράματα έχουν δείξει ότι γινόμαστε πιο κομφορμιστές και σεβόμαστε τη σύμβαση όταν αισθανόμαστε την απειλή μια ασθένεια… οι υποβλητικές εικόνες μιας πανδημίας οδήγησαν [τους συμμετέχοντες σε ένα πείραμα] να εκτιμήσουν τη συμμόρφωση και την υπακοή έναντι της εκκεντρικότητας ή της εξέγερσης ».

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πείθετε έναν πληθυσμό να βαδίσει οικειοθελώς με ένα αστυνομικό κράτος και να αστυνομεύει τον εαυτό του (και ο ένας τον άλλο): ενισχύοντας τον παράγοντα φόβου, αντιμετωπίζοντας μια προσεκτικά βαθμονομημένη κρίση κάθε φορά και διδάσκοντάς τους να μην εμπιστεύονται οποιονδήποτε αποκλίνουν από τον κανόνα.

Αυτό δεν είναι ένα νέο πείραμα στον έλεγχο του μυαλού.

Προσθέστε την τάση της κυβέρνησης να παρακολουθεί τη διαδικτυακή δραστηριότητα και να αστυνομεύει τη λεγόμενη «παραπληροφόρηση», και θα έχετε την ιδέα μιας αναδιάρθρωσης της πραγματικότητας κατευθείαν από το  1984 του Όργουελ , όπου το Υπουργείο Αλήθειας ελέγχει την ομιλία και διασφαλίζει ότι τα γεγονότα συμμορφώνονται με οποιαδήποτε εκδοχή της πραγματικότητας οι κυβερνητικοί προπαγανδιστές αγκαλιάζουν.

Αυτή η «αστυνόμευση του μυαλού» είναι ακριβώς ο κίνδυνος για τον οποίο προειδοποίησε ο συγγραφέας Jim Keith όταν προέβλεψε ότι «οι πηγές πληροφοριών και επικοινωνίας συνδέονται σταδιακά σε ένα ενιαίο ηλεκτρονικό δίκτυο, παρέχοντας μια ευκαιρία για ανήγγελτο έλεγχο του τι θα μεταδοθεί, να ειπωθεί, και τελικά τι θα σκεφτεί.”

Έχουμε ήδη δει αυτό το παιχνίδι σε πολιτειακό και ομοσπονδιακό επίπεδο με τη νομοθεσία για τα εγκλήματα μίσους που καταπολεμούν τις αποκαλούμενες «μισητές» σκέψεις και έκφραση, ενθαρρύνει την αυτολογοκρισία και μειώνει την ελεύθερη συζήτηση για διάφορα θέματα.

Ο τελικός στόχος αυτών των εκστρατειών ελέγχου του μυαλού —που συσκευάζονται με το πρόσχημα του ευρύτερου καλού— είναι να δούμε πόσο μακριά θα επιτρέψει ο αμερικανικός λαός στην κυβέρνηση να διαμορφώσει εκ νέου τη χώρα στην εικόνα ενός ολοκληρωτικού αστυνομικού κράτους.

Ο φόβος της κυβέρνησης είναι ένα ακόμη βασικό στοιχείο στον προγραμματισμό ελέγχου του μυαλού της.

Είναι μια αρκετά απλή φόρμουλα.

Οι εθνικές κρίσεις, οι παγκόσμιες πανδημίες, οι αναφερόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις και οι σποραδικοί πυροβολισμοί μας αφήνουν σε μια συνεχή κατάσταση φόβου.

Ο συναισθηματικός πανικός που συνοδεύει τον φόβο στην πραγματικότητα κλείνει τον προμετωπιαίο φλοιό ή το τμήμα της λογικής σκέψης του εγκεφάλου μας. Με άλλα λόγια, όταν μας τρώει ο φόβος, σταματάμε να σκεφτόμαστε .

Ένας λαός που σταματά να σκέφτεται μόνος του είναι ένας πληθυσμός που οδηγείται εύκολα, χειραγωγείται εύκολα και ελέγχεται εύκολα είτε μέσω προπαγάνδας, πλύσης εγκεφάλου, ελέγχου του μυαλού ή απλώς προκαλώντας φόβο.

Ο φόβος όχι μόνο αυξάνει τη δύναμη της κυβέρνησης, αλλά επίσης χωρίζει τους ανθρώπους σε φατρίες, τους πείθει να βλέπουν ο ένας τον άλλον ως εχθρό και τους κρατά να ουρλιάζουν ο ένας στον άλλο, ώστε να πνίγουν όλους τους άλλους ήχους.

Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα καταλήξουν ποτέ σε συναίνεση για οτιδήποτε και θα είναι πολύ αποσπασμένοι για να παρατηρήσουν ότι το αστυνομικό κράτος κλείνεται απέναντί ​​τους μέχρι να πέσει η τελική συντριβή.

Αυτό το μακιαβελικό σχέδιο έχει παγιδεύσει τόσο το έθνος που λίγοι Αμερικανοί συνειδητοποιούν ότι τους υποβάλλεται σε πλύση εγκεφάλου – χειραγωγούνται – για να υιοθετήσουν μια νοοτροπία «εμείς» εναντίον «αυτών».

Όλο αυτό το διάστημα, όσοι βρίσκονται στην εξουσία – αγοράζονται και πληρώνονται από λομπίστες και εταιρείες – προχωρούν τις δαπανηρές ατζέντες τους.

Αυτός ο αόρατος μηχανισμός της κοινωνίας που μας χειραγωγεί μέσω του φόβου σε συμμόρφωση είναι αυτό που ο Αμερικανός θεωρητικός Edward L. Bernays ανέφερε ως « μια αόρατη κυβέρνηση που είναι η αληθινή κυρίαρχη δύναμη της χώρας μας ».

Ήταν σχεδόν 100 χρόνια πριν όταν ο Bernays έγραψε το σημαντικό έργο του Propaganda :

«Κυβερνόμαστε, το μυαλό μας διαμορφώνεται, τα γούστα μας διαμορφώνονται, οι ιδέες μας προτείνονται, σε μεγάλο βαθμό από άνδρες που δεν έχουμε ακούσει ποτέ… Σχεδόν σε κάθε πράξη της καθημερινής μας ζωής, είτε στον τομέα της πολιτικής είτε των επιχειρήσεων, στην κοινωνική μας συμπεριφορά ή Η ηθική μας σκέψη, μας κυριαρχεί ο σχετικά μικρός αριθμός ατόμων…που κατανοούν τις νοητικές διαδικασίες και τα κοινωνικά πρότυπα των μαζών. Είναι αυτοί που τραβούν τα καλώδια που ελέγχουν την κοινή γνώμη».

Όπως επισημαίνω στο βιβλίο μου Battlefield America: The War on the American People και στο φανταστικό του αντίστοιχο The Erik Blair Diaries , σε αυτήν την αόρατη κυβέρνηση των κυβερνώντων που λειτουργούν στα παρασκήνια -τους αρχιτέκτονες του Deep State- είμαστε απλές μαριονέτες μια χορδή, για πλύση εγκεφάλου, χειραγώγηση και έλεγχο.

Εδώ και χρόνια, οι δυνάμεις –οι πολιτικοί και οι γραφειοκράτες που σκέφτονται σαν τύραννοι και ενεργούν σαν μικροδικτάτορες ανεξάρτητα από το κόμμα που ανήκουν– προσπαθούν να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου ώστε να πιστέψουμε ότι δεν έχουμε δικαιώματα: να σκεφτόμαστε μόνοι μας, να λαμβάνουμε αποφάσεις για την υγεία μας, να προστατεύουμε τα σπίτια και τις οικογένειες και τις επιχειρήσεις μας, να ενεργούμε προς το συμφέρον μας, να απαιτούμε λογοδοσία και διαφάνεια από την κυβέρνηση ή γενικά να λειτουργούμε σαν να έχουμε τον έλεγχο της ζωής μας.

Λοιπόν, η κυβέρνηση κάνει λάθος.

Έχουμε κάθε δικαίωμα και ξέρετε γιατί; Διότι, όπως αναφέρει η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, είμαστε προικισμένοι από τον Δημιουργό μας με ορισμένα αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα—στη ζωή, την ελευθερία, την ιδιοκτησία και την επιδίωξη της ευτυχίας— που καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να μας αφαιρέσει.

Είναι καιρός να αρχίσουμε να υπενθυμίζουμε στην κυβέρνηση ότι «εμείς οι άνθρωποι» είμαστε οι υπεύθυνοι.

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά στο The Rutherford Institute .

Ο συνταγματικός δικηγόρος και συγγραφέας John W. Whitehead είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Ινστιτούτου Rutherford . Τα πιο πρόσφατα βιβλία του είναι τα best-seller Battlefield America: The War on the American People , το βραβευμένο A Government of Wolves: The Emerging American Police State και ένα ντεμπούτο δυστοπικό μυθιστόρημα φαντασίας, The Erik Blair Diaries . Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Whitehead στη διεύθυνση staff@rutherford.org .

Η Nisha Whitehead είναι η Εκτελεστική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Rutherford. Πληροφορίες σχετικά με το Ινστιτούτο Rutherford είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.rutherford.org .

Συνεισφέρουν τακτικά στην Παγκόσμια Έρευνα.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>