«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer: «Η κυβέρνησή σας λέει ψέματα σε εσάς με τρόπο που θα μπορούσε να σας οδηγήσει στο θάνατό σας».

Ο Δρ. Michael Yeadon, πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer

Το LifeSiteNews έχει αποκλειστεί οριστικά στο YouTube. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να εγγραφείτε για να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν προσθέτουμε στη βιβλιοθήκη βίντεο μας.

7 Απριλίου 2021  (LifeSiteNews)  — Ο Δρ. Michael Yeadon, πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer και Επικεφαλής Επιστήμονας για την Αλλεργία και την Αναπνοή, ο οποίος πέρασε 32 χρόνια στον κλάδο πρωτοστατώντας στην έρευνα νέων φαρμάκων και αποσύρθηκε από τον φαρμακευτικό κολοσσό με την «ανώτατη ερευνητική θέση» στο στον τομέα του, μίλησε στο LifeSiteNews σε τηλεφωνική συνέντευξη.

Αντιμετώπισε την «αποδεδειγμένα ψεύτικη» προπαγάνδα από τις κυβερνήσεις ως απάντηση στον COVID-19, συμπεριλαμβανομένου του «ψέματος» επικίνδυνων παραλλαγών, του ολοκληρωτικού δυναμικού για «διαβατήρια εμβολίων» και της ισχυρής πιθανότητας να έχουμε να κάνουμε με μια «συνωμοσία» που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάτι πολύ πέρα ​​από τη σφαγή που βιώθηκε στους πολέμους και τις σφαγές του 20ού αιώνα.

Τα κύρια σημεία του περιελάμβαναν:

  1. Δεν υπάρχει «καμία πιθανότητα» οι τρέχουσες παραλλαγές του COVID-19 να ξεφύγουν από την ανοσία. Είναι «απλώς ένα ψέμα».

  2. Ωστόσο, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο επαναλαμβάνουν αυτό το ψέμα, υποδεικνύοντας ότι δεν γινόμαστε μάρτυρες απλώς ενός «συγκλινόμενου οπορτουνισμού», αλλά μιας «συνωμοσίας».

  3. Εν τω μεταξύ, τα μέσα ενημέρωσης και οι πλατφόρμες Big Tech δεσμεύονται στην ίδια προπαγάνδα και στη λογοκρισία της αλήθειας.

  4. Οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν ήδη αρχίσει να αναπτύσσουν περιττά εμβόλια «συμπλήρωσης» («ενισχυτικά») για τις «παραλλαγές».

  5. Οι εταιρείες σχεδιάζουν να κατασκευάσουν δισεκατομμύρια φιαλίδια, επιπλέον της τρέχουσας πειραματικής εκστρατείας « εμβόλιο » για τον COVID-19.

  6. Ρυθμιστικοί φορείς όπως ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, έχουν ανακοινώσει ότι επειδή αυτά τα «συμπληρωματικά» εμβόλια θα είναι τόσο παρόμοια με τις προηγούμενες ενέσεις που εγκρίθηκαν για άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θα υποχρεωθούν να « πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε κλινικές μελέτες ασφάλειας.»

  7. Έτσι, αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή επαναλαμβανόμενων και εξαναγκασμένων εμβολίων mRNA «πηγαίνουν από την οθόνη υπολογιστή μιας φαρμακευτικής εταιρείας στην αγκαλιά εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων, [ενίοντας] κάποια περιττή γενετική αλληλουχία για την οποία δεν υπάρχει απολύτως καμία ανάγκη ή αιτιολόγηση.”

  8. Γιατί το κάνουν αυτό; Δεδομένου ότι δεν είναι εμφανής κανένας καλοήθης λόγος, η χρήση των διαβατηρίων εμβολίων μαζί με μια «επαναφορά τραπεζών» θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν ολοκληρωτισμό που δεν έχει δει ποτέ ο κόσμος.

  9.  Υπενθυμίζοντας το κακό του Στάλιν, του Μάο και του Χίτλερ, η «μαζική ερήμωση» παραμένει ένα λογικό αποτέλεσμα.

  10. Το γεγονός ότι αυτό τουλάχιστον θα μπορούσε να ισχύει σημαίνει ότι όλοι πρέπει να « παλέψουν σαν τρελοί για να βεβαιωθούν ότι το σύστημα δεν θα διαμορφωθεί ποτέ ».

Ο Δρ. Yeadon άρχισε να αυτοπροσδιορίζεται ως απλώς ένας «βαρετός τύπος» που πήγε «να δουλέψει σε μια μεγάλη εταιρεία φαρμάκων… ακούγοντας την κύρια εθνική εκπομπή και διαβάζοντας τις εφημερίδες».

Συνεχίζοντας, είπε: «Αλλά τον τελευταίο χρόνο συνειδητοποίησα ότι η κυβέρνησή μου και οι σύμβουλοί της λένε ψέματα στα πρόσωπα του βρετανικού λαού για οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτόν τον κορονοϊό.

 Απολύτως τα πάντα .

 Είναι πλάνη αυτή η ιδέα της ασυμπτωματικής μετάδοσης και ότι δεν έχετε συμπτώματα, αλλά είστε πηγή ιού.

Ότι τα lockdowns λειτουργούν, ότι οι μάσκες έχουν προφανώς προστατευτική αξία για εσάς ή κάποιον άλλο και ότι οι παραλλαγές είναι τρομακτικά πράγματα και πρέπει ακόμη και να κλείσουμε τα διεθνή σύνορα σε περίπτωση που εισέλθουν κάποιες από αυτές τις άσχημες ξένες παραλλαγές.

«Ή, παρεμπιπτόντως, πάνω από την τρέχουσα λίστα των εμβολίων που βασίζονται σε γονίδια που έχουμε φτιάξει ως εκ θαύματος, θα υπάρχουν μερικά «συμπληρωματικά» εμβόλια για την αντιμετώπιση των παραλλαγών διαφυγής του ανοσοποιητικού.

«Όλα όσα σας είπα, όλα αυτά είναι αποδεδειγμένα ψευδή. Αλλά ολόκληρη η εθνική μας πολιτική βασίζεται στο ότι όλα αυτά είναι σε γενικές γραμμές σωστά, αλλά είναι όλα λάθος».

«Συνωμοσία» και όχι μόνο «συγκλίνων οπορτουνισμός»

«Αλλά αυτό που θα ήθελα να κάνω είναι να μιλήσω για την ανοσολογική απόδραση γιατί νομίζω ότι αυτό θα είναι πιθανότατα το τέλος του παιχνιδιού για όλο αυτό το γεγονός, το οποίο νομίζω ότι είναι πιθανώς μια συνωμοσία.

Πέρυσι νόμιζα ότι ήταν αυτό που αποκαλούσα «συγκλίνοντα οπορτουνισμό», δηλαδή μια δέσμη διαφορετικών ομάδων ενδιαφερομένων κατάφεραν να επιτεθούν σε έναν κόσμο στο χάος για να μας ωθήσουν σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Έτσι, φαινόταν ότι ήταν κάπως συνδεδεμένο, αλλά ήμουν έτοιμος να πω ότι ήταν απλώς σύγκλιση».

«Νομίζω [τώρα] ότι είναι αφελές. Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι πολύ σημαντικοί powerbroker σε όλο τον κόσμο είτε έχουν προγραμματίσει να επωφεληθούν από την επόμενη πανδημία είτε έχουν δημιουργήσει την πανδημία.

Ένα από αυτά τα δύο πράγματα είναι αλήθεια γιατί ο λόγος που πρέπει να είναι αλήθεια είναι ότι δεκάδες και δεκάδες κυβερνήσεις λένε όλες τα ίδια ψέματα και κάνουν τα ίδια αναποτελεσματικά πράγματα που αποδεδειγμένα κοστίζουν ζωές.

Πιθανό τελικό παιχνίδι: «διαβατήρια» εμβολίων που συνδέονται με επιδόματα δαπανών, ενδελεχής έλεγχος

«Πιστεύω ότι το τέλος του παιχνιδιού θα είναι, «όλοι θα λάβουν ένα εμβόλιο»… Όλοι στον πλανήτη θα βρεθούν πεπεισμένοι, απογοητευμένοι, όχι αρκετά υποχρεωμένοι, καταδικασμένοι να κάνουν ένα τρύπημα.

«Όταν το κάνουν αυτό, κάθε άτομο στον πλανήτη θα έχει ένα όνομα, ή μοναδική ψηφιακή ταυτότητα και μια σημαία κατάστασης υγείας που θα είναι «εμβολιασμένο» ή όχι… και όποιος το έχει, ένα είδος ενιαίας βάσης δεδομένων, που θα λειτουργεί κεντρικά, θα ισχύει παντού για να ελέγξετε, για να παρέχετε ένα προνόμιο, μπορείτε είτε να περάσετε αυτό το συγκεκριμένο όριο είτε να πραγματοποιήσετε τη συγκεκριμένη συναλλαγή είτε όχι ανάλογα με το [τι] αποφασίζουν οι ελεγκτές αυτής της βάσης δεδομένων ενός ανθρώπινου πληθυσμού.

Και νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα γιατί μόλις το αποκτήσετε, γινόμαστε αθύρματα και ο κόσμος μπορεί να είναι όπως το θέλουν οι ελεγκτές αυτής της βάσης δεδομένων.

“Για παράδειγμα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι μετά από μια επαναφορά τραπεζικών συναλλαγών μπορείτε να ξοδέψετε μόνο χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή που τροφοδοτεί πραγματικά αυτήν τη [βάση δεδομένων], την ταυτότητά σας, το όνομά σας [και] τη σημαία κατάστασης υγείας σας.”

«Και, ναι, σίγουρα η διέλευση διεθνών συνόρων είναι η πιο προφανής χρήση αυτών των διαβατηρίων εμβολίων , όπως ονομάζονται, αλλά έχω ακούσει ήδη να μιλάνε για αυτά ότι μπορεί να είναι απαραίτητα για να μπεις σε δημόσιους χώρους, κλειστούς δημόσιους χώρους .

Περιμένω ότι αν το ήθελαν, δεν θα μπορούσατε να φύγετε από το σπίτι σας στο μέλλον χωρίς το κατάλληλο προνόμιο στην εφαρμογή σας.

«Αλλά ακόμα κι αν δεν είναι [η] αληθινή [η πρόθεση της εκστρατείας για τα εμβόλια], δεν έχει σημασία, το γεγονός ότι θα μπορούσε να είναι αλήθεια σημαίνει ότι όλοι [διαβάζοντας] αυτό θα πρέπει να παλέψουν σαν τρελοί για να βεβαιωθούν ότι το σύστημα [εμβολιαστικού διαβατηρίου] δεν σχηματίζεται ποτέ .»

«[Με ένα τέτοιο σύστημα], εδώ είναι ένα παράδειγμα του τι θα μπορούσαν να σας κάνουν να κάνετε, και νομίζω ότι αυτό θα κάνουν [τους ανθρώπους] να κάνουν.

«Θα μπορούσατε να επινοήσετε μια ιστορία που να αφορά έναν ιό και τις παραλλαγές του, τις μεταλλάξεις του με την πάροδο του χρόνου.

Θα μπορούσατε να επινοήσετε την ιστορία και να βεβαιωθείτε ότι την ενσωματώνετε μέσω των αιχμαλώτων μέσων ενημέρωσης, βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει λογοκρίνοντας εναλλακτικές πηγές, τότε οι άνθρωποι είναι πλέον εξοικειωμένοι με αυτήν την ιδέα ότι αυτός ο ιός μεταλλάσσεται, κάτι που κάνει και ότι παράγει παραλλαγές, που είναι αλήθεια [επίσης], που θα μπορούσαν να ξεφύγουν από το ανοσοποιητικό σας σύστημα , και αυτό είναι ψέμα .

«Αλλά, παρόλα αυτά, θα σας πούμε ότι είναι αλήθεια, και μετά όταν σας πούμε ότι είναι αλήθεια και πούμε “αλλά έχουμε τη θεραπεία, εδώ είναι ένα συμπληρωματικό εμβόλιο”, θα λάβετε ένα μήνυμα , με βάση αυτό το παγκόσμιο, αυτό το σύστημα αναγνώρισης: ‘Bing!’

 θα εμφανιστεί και θα πει «Δρ. Yeadon, ώρα για το συμπληρωματικό εμβόλιο.

Και, παρεμπιπτόντως,» θα πει «τα υπάρχοντα ανοσοποιητικά προνόμιά σας παραμένουν σε ισχύ για τέσσερις εβδομάδες.

Αλλά αν δεν κάνετε το συμπληρωματικό εμβόλιο σας σε αυτό το διάστημα, δυστυχώς θα είστε επιζήμιο “άνθρωπος έξω” και δεν το θέλετε αυτό, σωστά;’

Έτσι, έτσι θα λειτουργήσει, και οι άνθρωποι απλώς θα περπατήσουν και θα κάνουν το συμπληρωματικό εμβόλιο».

στις αυταρχικές και εξαιρετικά επιβλαβείς, αδικαιολόγητες εντολές Covid

Η κυβέρνηση λέει ψέματα, η Big Pharma προχωρά, οι ρυθμιστικές αρχές του φαρμάκου ξεφεύγουν από το δρόμο και πιθανή «μαζική ερήμωση»

«Αλλά θα σε περάσω σε αυτό, Πάτρικ, γιατί έχω τα προσόντα να σχολιάσω.

Δεν ξέρω τι είναι ο Vanden Bossche . Δεν υπήρχε καμία πιθανότητα , με βάση όλες τις παραλλαγές που είναι στο δημόσιο τομέα, περίπου 4000 από αυτές, καμία από αυτές δεν πρόκειται να ξεφύγει από την ασυλία [δηλαδή να γίνει πιο επικίνδυνη].

«Παρόλα αυτά, πολιτικοί και σύμβουλοι υγείας (σε πολλές κυβερνήσεις) λένε ότι είναι .

Λένε ψέματα.

Λοιπόν, γιατί να το κάνεις αυτό;

«Αυτό είναι το άλλο, παράλληλα, είπαν οι φαρμακευτικές εταιρείες, αρκετές από αυτές, θα είναι πολύ εύκολο για εμάς να προσαρμόσουμε τα εμβόλια που βασίζονται σε γονίδια και μπορούμε να τα επιταχύνουμε μέσω της ανάπτυξης και μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

«Και εδώ είναι το πραγματικό τρομακτικό μέρος, οι παγκόσμιες ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων όπως ο [Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ] FDA , ο ιαπωνικός οργανισμός φαρμάκων, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων , έχουν συγκεντρωθεί και ανακοινώσει… αφού τα συμπληρωματικά εμβόλια θα θεωρούνται τόσο παρόμοια με τα αυτά που έχουμε ήδη εγκρίνει για άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, δεν πρόκειται να απαιτήσουμε από τις φαρμακευτικές εταιρείες να πραγματοποιήσουν κλινικές μελέτες ασφάλειας.

«Έτσι, από τη μια πλευρά, οι κυβερνήσεις και οι σύμβουλοί τους λένε ψέματα ότι οι παραλλαγές διαφέρουν αρκετά από τον τρέχοντα ιό που, ακόμα κι αν έχετε ανοσία από φυσική έκθεση ή εμβολιασμό, είστε κίνδυνος και πρέπει να έρθετε και να κάνετε αυτό το συμπληρωματικό εμβόλιο.

Επομένως, νομίζω ότι κανένα από τα δύο δεν είναι αλήθεια. Γιατί λοιπόν η φαρμακευτική εταιρεία κάνει τα συμπληρωματικά εμβόλια; Και [με] τις ρυθμιστικές αρχές να έχουν ξεφύγει – και αν ο Yeadon έχει δίκιο, και είμαι σίγουρος ότι το έχω ή δεν θα σας το έλεγα αυτό – πηγαίνετε από την οθόνη του υπολογιστή μιας φαρμακευτικής εταιρείας στην αγκαλιά του εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι, κάποια περιττή γενετική αλληλουχία για την οποία δεν υπάρχει απολύτως καμία ανάγκη ή αιτιολόγηση .

«Και αν θέλατε να εισαγάγετε ένα χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να είναι επιβλαβές και θα μπορούσε ακόμη και να είναι θανατηφόρο, και μπορείτε ακόμη και να το συντονίσετε ώστε να πείτε “ας το βάλουμε σε κάποιο γονίδιο που θα προκαλέσει ηπατική βλάβη σε διάστημα εννέα μηνών” ή τα νεφρά σας να αποτύχουν αλλά όχι μέχρι να συναντήσετε αυτό το είδος οργανισμού [αυτό θα ήταν πολύ πιθανό].

Η βιοτεχνολογία σας παρέχει απεριόριστους τρόπους, ειλικρινά, για να τραυματίσετε ή να σκοτώσετε δισεκατομμύρια ανθρώπους .

«Και επειδή δεν μπορώ να σκεφτώ μια καλοήθη εξήγηση για κανένα από τα βήματα: παραλλαγές, συμπληρωματικά εμβόλια, καμία ρυθμιστική μελέτη… δεν είναι μόνο ότι δεν μπορώ να σκεφτώ μια καλοήθη εξήγηση, τα βήματα που περιγράφονται και το σενάριο που περιγράφεται, και το απαραίτητο είδος επίλυσης αυτού του ψευδούς προβλήματος θα επιτρέψει αυτό που μόλις περιέγραψα: άγνωστες και περιττές αλληλουχίες γονιδίων που εγχέονται στην αγκαλιά δυνητικά δισεκατομμυρίων ανθρώπων χωρίς λόγο.

«Ανησυχώ πολύ… αυτό το μονοπάτι θα χρησιμοποιηθεί για μαζική ερήμωση, γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ καμία καλοήθη εξήγηση».

Οι παραλλαγές «παράλογα αδύνατες» θα ξεφύγουν από την ασυλία, «απλά ένα ψέμα»

«Αν μπορώ να σας δείξω ότι ένα σημαντικό πράγμα που λένε οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο στους ανθρώπους είναι ψέμα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη την 32ετή έμπειρη γνώμη μου που λέει ότι τα περισσότερα, αν όχι όλα, είναι ψέματα».

«Η πιο διαφορετική παραλλαγή είναι μόνο 0,3% διαφορετική από την αρχική ακολουθία που εστάλη μέσω email από τη Γουχάν τον … Ιανουάριο του 2020.

Το 0,3% [είναι] αυτή που είναι η πιο διαφορετική στον πλανήτη μέχρι στιγμής. Και τώρα ένας άλλος τρόπος να το πούμε είναι, «όλες οι παραλλαγές δεν είναι λιγότερο από 99,7% ίδιες μεταξύ τους».

«Τώρα, μπορεί να σκέφτεστε, ‘χμμ, 0,3%, είναι αυτό αρκετό [για να ξεφύγετε από την ασυλία και να γίνετε πιο επικίνδυνοι];’ Η απάντηση είναι όχι .

Φύγε, ξέρεις, φύγε από εδώ…

«Το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα είναι κάτι που προκαλεί έκπληξη.

Αυτό που κάνει είναι όταν αντιμετωπίζει ένα νέο παθογόνο όπως αυτό, έχετε επαγγελματικά κύτταρα , ονομάζονται επαγγελματικά κύτταρα που παρουσιάζουν αντιγόνο— είναι κάπως σκληρά πράγματα που τείνουν να μην υποκύπτουν σε ιούς. Και η δουλειά τους είναι να αρπάζουν ξένα πράγματα στο κοντινό περιβάλλον και να τα ξεσκίζουν από άκρο [μέσα στο κελί].

Πραγματικά τα έκοψαν σε εκατοντάδες κομμάτια. Και μετά παρουσιάζουν αυτά τα κομμάτια στις επιφάνειες του κυττάρου τους σε άλλα κομμάτια του ανοσοποιητικού σας συστήματος, και εκπληκτικά, λόγω της μεταβλητότητας που σας έδωσαν ο Θεός και η φύση, η τεράστια μεταβλητότητα να αναγνωρίζετε ξένα πράγματα και το σώμα σας καταλήγει να χρησιμοποιεί 15 έως 20 διαφορετικά συγκεκριμένα μοτίβα που εντοπίζει σχετικά με αυτόν τον ιό.

 Λέγονται επίτοποι, βασικά είναι σαν μικρές φωτογραφίες με λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν τον ιό. Αυτό κάνουν.

 Και αυτό ονομάζεται το ρεπερτόριό σας, το ανοσοποιητικό σας ρεπερτόριο είναι σαν 20 διαφορετικές ακριβείς φωτογραφίες, κοντινές λήψεις, διαφορετικών κομματιών αυτού του ιού.

«Τώρα, εάν ένα μικροσκοπικό κομμάτι του ιού αλλάξει, όπως το 0,3% που μόλις περιέγραψα, εάν μολυνθείτε εκ νέου από αυτήν την παραλλαγή, τα επαγγελματικά σας κύτταρα σχίζονται σε αυτόν τον ιό και τον κόβουν σε κομμάτια, παρουσιάστε τα ξανά και δείτε και ιδού, τα περισσότερα από τα κομμάτια που έχετε ήδη δει και αναγνωρίσει, εξακολουθούν να υπάρχουν στις παραλλαγές.

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να αποτύχουν να αναγνωριστούν όλοι και αυτό είναι που απαιτείται για την ανοσολογική απόδραση, για να ξεφύγεις από την ασυλία σου . Πρέπει να σας παρουσιάζεται ως νέο παθογόνο. Πρέπει να είναι αρκετά διαφορετικό ώστε, όταν κόβεται από τα επαγγελματικά κελιά πούλι σας, να μην βρίσκει κυρίως το ίδιο πράγμα που έχει δει πριν. Και αυτό είναι απλώς παράλογα αδύνατο όταν έχετε μεταβάλει μόνο 0,3%, άρα είναι 99,7% (παρόμοιο) .

«Μπορείτε να πάτε και να το ελέγξετε κοιτάζοντας έγγραφα από ένα άτομο που ονομάζεται Άλισον Τάρκε . Υπάρχει επίσης ο Shane Crotty και όλοι οι άλλοι συν-συγγραφείς.

«Και πριν από αυτούς, προερχόμενος από τη θεωρητική κατανόησή μου για την ανοσία πολλαπλών θέσεων, που είναι αυτό που προσπάθησα να περιγράψω άσχημα, σε αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα… Εάν [το ανοσοποιητικό σας σύστημα] παρουσιαστεί με κάτι που περιέχει έστω και τα μισά από αυτά τα παρόμοια κομμάτια, Δεν υπάρχει περίπτωση το σώμα σας να πει, “αυτό είναι ένα νέο παθογόνο”.

«Και, λοιπόν, η ιδέα ότι το 0,3% θα μπορούσε να έχει ακόμη και την ευκαιρία να ξεπεράσει την ανοσία είναι απλώς ένα ψέμα. Δεν είναι [ακόμα] σαν μια διαφορά απόψεων.

«Δεν νομίζω ότι το 3% θα ήταν αρκετό. Αυτή είναι 10 φορές μεγαλύτερη από ό,τι έχει συμβεί σε 16 μήνες [με αυτόν τον ιό]. Δεν νομίζω ότι θα ήταν αρκετό καν το 30% της διαφοράς. Λοιπόν, λέω ότι 100 φορές περισσότερες παραλλαγές από ό,τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα, θα με άφηνε να βάλω ένα μεγάλο στοίχημα στο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα να μην εξαπατηθεί ότι πρόκειται για νέα παθογόνα .

«Το έχω συζητήσει με πολλούς καθηγητές ανοσολογίας και συμφώνησαν μαζί μου, είναι σαν, “γιατί με ρωτάς αυτό;”

«Λοιπόν, νομίζω ότι αυτό που μόλις είπα είναι ότι οι κυβερνήσεις και οι σύμβουλοί τους σε πολλές χώρες λένε ψέματα για παραλλαγές. Αυτό είναι τεράστιο πράγμα! πρέπει να το ελέγξεις. Οι αναγνώστες σας θα πρέπει να το ελέγξουν. Αν είναι αλήθεια, δεν νομίζετε ότι είναι τρομακτικό;! Ήταν όταν το συνειδητοποίησα.

«Λοιπόν, λένε ψέματα για παραλλαγές, και μετά, φυσικά, εφόσον [οι παραλλαγές] δεν είναι πραγματικά διαφορετικές, δεν χρειάζεστε ένα εμβόλιο «συμπλήρωσης». Τώρα θα πρέπει να σηκώσετε τις τρίχες στο πίσω μέρος του λαιμού σας , γιατί τις κάνουν αυτή τη στιγμή !»

«Φτιάχνουν δισεκατομμύρια φιαλίδια από αυτό. Και θα είναι διαθέσιμα μέχρι το τέλος του χρόνου.

«Και νομίζω ότι θα απαιτήσουν από τους ανθρώπους να είναι πρώτα στη βάση δεδομένων του ενός κόσμου για το διαβατήριο εμβολίων, και μετά θα ενσωματωθεί στις ανανεώσεις και αν χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος, θα χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος.

«Αλλά αυτό δεν φεύγει. Δεν θα εξαφανιστεί έως ότου αρκετοί άνθρωποι, αν το κάνουν ποτέ, πουν “είσαι ένα σωρό απατεώνες και παίρνουμε πίσω τις ελευθερίες μας, οπότε μπορείτε απλά να σταματήσετε να το κάνετε αυτό”.

«Επειδή ένα άτομο που φωνάζει στην έρημο και όλοι οι άλλοι ακαδημαϊκοί κοιτάζουν από την άλλη πλευρά, θα μας κάνει να κατεβούμε από αυτόν τον σωλήνα ίσως μια εβδομάδα αργότερα από ό,τι αν δεν είχα πει τίποτα, αλλά συνεχίζουμε να πηγαίνουμε στην κόλαση .

«Λοιπόν, γι’ αυτό φοβάμαι.

«Οι παραλλαγές δεν είναι διαφορετικές. Τους αποκαλώ «σαμιάντες»… είναι λίγο πολύ το ίδιο. Δεν είναι διαφορετικοί. Επομένως, δεν χρειάζεστε συμπληρωματικό εμβόλιο, οπότε μην πλησιάζετε κανένα από αυτά.»

«Γιατί μου λέει ψέματα η κυβέρνησή μου;» Γιατί «θα σε σκοτώσουν».

«[Και αν αναγνωρίζετε ότι οι κυβερνήσεις μας εμπλέκονται σε ένα σημαντικό επαληθεύσιμο ψέμα], μην απενεργοποιείτε απλώς τον υπολογιστή σας και πηγαίνετε για δείπνο. Να σταματήσει. Κοιτάξτε έξω από το παράθυρο και σκεφτείτε, “γιατί η κυβέρνησή μου μου λέει ψέματα για κάτι τόσο θεμελιώδες;” Γιατί, νομίζω ότι η απάντηση είναι ότι θα σε σκοτώσουν χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο. Θα σκοτώσουν εσένα και την οικογένειά σου .

«Οι ευγονιστές έχουν καταλάβει τους μοχλούς της εξουσίας και αυτός είναι ένας πραγματικά έντεχνος τρόπος για να σας κάνουν να παρατάξετε και να λάβετε κάποιο απροσδιόριστο πράγμα που θα σας βλάψει. Δεν έχω ιδέα τι θα είναι στην πραγματικότητα, αλλά δεν θα είναι εμβόλιο γιατί δεν το χρειάζεστε. Και δεν θα σε σκοτώσει στην άκρη της βελόνας γιατί θα το εντοπίσεις.

«Θα μπορούσε να είναι κάτι που θα παράγει φυσιολογική παθολογία, θα είναι σε διάφορες χρονικές στιγμές μεταξύ του εμβολιασμού και του συμβάντος, θα είναι εύλογα αμφισβητήσιμο γιατί θα συμβεί κάτι άλλο στον κόσμο εκείνη την εποχή, στο πλαίσιο του οποίου ο θάνατός σας , ή αυτό των παιδιών σας θα φαίνεται φυσιολογικό.

«Αυτό θα έκανα αν ήθελα να απαλλαγώ από το 90 ή 95% του παγκόσμιου πληθυσμού. Και νομίζω ότι αυτό κάνουν».

«Τώρα δεν ξέρω [με βεβαιότητα] ότι θα χρησιμοποιήσουν αυτό το [σύστημα] για να σε σκοτώσουν, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ έναν καλοήθη λόγο και με αυτή τη δύναμη σίγουρα θα μπορούσαν να σε βλάψουν ή να σε ελέγξουν , άρα θα πρέπει να αντιταχθείτε [και να εναντιωθείτε σθεναρά]».

Οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτό το επίπεδο του κακού, αλλά οι Σοβιετικοί, ο Χίτλερ, ο Μάο δείχνουν τις δυνατότητές του

«Είναι απολύτως ξεκάθαρο για μένα, ακόμα και όταν μιλάω με έξυπνους ανθρώπους, φίλους, γνωστούς… και μπορούν να πουν ότι τους λέω κάτι σημαντικό, αλλά φτάνουν στο σημείο [που λέω] «η κυβέρνησή σας λέει ψέματα σε εσάς με τρόπο που θα μπορούσε να οδηγήσει στο θάνατο σας και των παιδιών σας», και δεν μπορούν να αρχίσουν να ασχολούνται με αυτό. Και νομίζω ότι ίσως το 10% από αυτούς καταλαβαίνουν αυτό που είπα, και το 90% από αυτούς δεν το καταλαβαίνουν γιατί είναι πολύ δύσκολο. Και η ανησυχία μου είναι ότι θα το χάσουμε αυτό, γιατί οι άνθρωποι δεν θα αντιμετωπίσουν την πιθανότητα κάποιος να είναι τόσο κακός…

«Αλλά σας υπενθυμίζω τι συνέβη στη Ρωσία τον 20ο αιώνα , τι συνέβη το 1933 έως το 1945, τι συνέβη, ξέρετε, στη Νοτιοανατολική Ασία σε μερικές από τις πιο απαίσιες στιγμές της μεταπολεμικής εποχής. Και, τι συνέβη στην Κίνα με τον Μάο και ούτω καθεξής.

«Δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε πίσω δύο ή τρεις γενιές. Παντού γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι που είναι τόσο κακοί όσο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό. Είναι παντού γύρω μας. Λοιπόν, λέω στους ανθρώπους, το μόνο πράγμα που το ξεχωρίζει είναι η κλίμακα του .

«Αλλά στην πραγματικότητα, αυτό είναι μάλλον λιγότερο αιματηρό, είναι λιγότερο προσωπικό, έτσι δεν είναι; Οι άνθρωποι που το καθοδηγούν… θα είναι πολύ πιο εύκολο για αυτούς. Δεν χρειάζεται να πυροβολήσουν κανέναν στο πρόσωπο. Δεν χρειάζεται να χτυπήσουν κάποιον μέχρι θανάτου με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, ή να τον παγώσουν, να τον πεινάσουν, να τον κάνουν να δουλέψει μέχρι να πεθάνει. Όλα αυτά συνέβησαν δύο ή τρεις γενιές πριν και οι παππούδες ή οι προπαππούδες μας είτε ήταν θύματα αυτού, είτε ήταν στην πραγματικότητα μέλη του, ή τουλάχιστον το είδαν από το εξωτερικό. Τόσο κοντά είμαστε.

«Και το μόνο που λέω είναι ότι κάποιες τέτοιες αλλαγές συμβαίνουν ξανά, αλλά τώρα χρησιμοποιούν τη μοριακή βιολογία.

«Και οι άνθρωποι που το ακολουθούσαν, νομίζω ότι πιθανότατα θα έλεγαν, «ακολουθούσα μόνο εντολές», τις οποίες έχουμε ακούσει στο παρελθόν.

«Αλλά το ξέρω, επειδή έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους και μερικοί από αυτούς μου είπαν: «Δεν θέλω να πιστέψω ότι έχεις δίκιο, οπότε θα το αφήσω απλώς μακριά γιατί αν είναι αλήθεια, δεν μπορώ να το διαχειριστώ ». Και νομίζω… το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε έναν καλό λόγο για να πείτε στους ανθρώπους: “Μην κάνετε το εμβόλιο εκτός εάν διατρέχετε ιατρικό κίνδυνο να πεθάνετε από τον ιό!” Μου φαίνεται πολύ καλή γραμμή!»

Προς μια λύση – «Χρειαζόμαστε τον Θεό»

«Είμαι επιστήμονας και μπορώ να σας πω ότι το να μιλάτε με μη επιστήμονες, χρησιμοποιώντας την επιστήμη ως εργαλείο, δεν θα λειτουργήσει. Θα αποτύχει.

«Λοιπόν, χρειαζόμαστε φιλοσόφους, ανθρώπους που καταλαβαίνουν τη λογική, τη θρησκεία, κάτι τέτοιο, [πρέπει] να παλέψουν με αυτό και να αρχίσουν να μιλούν σε μια γλώσσα που θα καταλάβουν οι άνθρωποι. Γιατί αν το αφήσουμε με επιστήμονες, ανθρώπους σαν εμένα, παρόλο που είμαι καλοπροαίρετος, είμαι ένας παλαβός εξωγήινος όσον αφορά τους περισσότερους ανθρώπους στο δρόμο. Δεν θα πιστέψουν ότι η κυβέρνηση θα τους πει ψέματα, δεν πιστεύουν ότι η κυβέρνηση θα έκανε ποτέ κάτι που θα τους βλάψει, αλλά [κάνουν τέτοια πράγματα]».

Τέλος, σε μια αλληλογραφία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο Δρ. Yeadon κατέληξε, «Τελευταία άρχισα να υπογράφω με το «Μακάρι ο Θεός να μας σώσει», γιατί νομίζω ότι χρειαζόμαστε τον Θεό τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το LifeSiteNews δημιούργησε μια εκτενή σελίδα πόρων εμβολίων COVID-19. Δείτε το εδώ.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ

Είναι «εντελώς δυνατό» οι εκστρατείες εμβολίων «θα χρησιμοποιηθούν για μαζική ερήμωση»: Πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer

Οι επιστήμονες κατά του lockdown αμφισβητούν τις θεωρίες του Geert Vanden Bossche, αν και δεν αποκλείεται η «παγκόσμια καταστροφή» του εμβολίου

Προσεχώς — Τα διαβατήρια εμβολίων θα καθορίσουν πού μπορείτε να πάτε και τι μπορείτε να κάνετε

Πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer: «Δεν χρειάζονται εμβόλια», «η πανδημία έχει ουσιαστικά τελειώσει»

Γιατροί πρώτης γραμμής: Τα πειραματικά εμβόλια δεν είναι «ασφαλέστερα» από τον COVID-19

https://www.lifesitenews.com/news/exclusive-former-pfizer-vp-your-government-is-lying-to-you-in-a-way-that-could-lead-to-your-death/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>