«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Από τη μείωση του πληθυσμού έως τη Μεγάλη Επαναφορά, το LifeSiteNews έβλεπε πάντα τη μεγάλη εικόνα

Αγαπητοι αναγνωστες,

Το LifeSite είχε μια μοναδική παγκόσμια προοπτική υπέρ της ζωής, υπέρ της οικογένειας από την αρχή του. 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Canada’s Campaign Life Coalition, η μητρική μας οργάνωση, ήταν από τις πρώτες οργανώσεις υπέρ της ζωής στον κόσμο που κατάλαβαν ότι οι αμβλώσεις και ολόκληρη η κουλτούρα του θανάτου οδηγούνταν από μια αιωνόβια παγκόσμια ερήμωση, κατά του Θεού, Η ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Οι περισσότεροι υποστηρικτές της ζωής καταπολεμούν την άμβλωση χρόνο με το χρόνο χωρίς να γνωρίζουν ότι ήταν μόνο ένα σύμπτωμα μιας πολύ μεγαλύτερης εκστρατείας που καθοδηγείται από ισχυρές, πλούσιες παγκόσμιες ελίτ.

Είναι οι άνθρωποι που χρειαζόμαστε περισσότερο να εκθέσουμε και να αντιμετωπίσουμε, και πρέπει να κατανοήσουμε τις συνδέσεις μεταξύ των πολλών θεμάτων που εμπλέκονται σε αυτή τη δαιμονική επίθεση στη ζωή και την οικογένεια και εναντίον του ίδιου του Θεού.

Ο COVID και όλες οι εντολές του COVID, η σεξουαλική επανάσταση, η Μεγάλη Επαναφορά, το Build Back Better, η νέα παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα και τα συστήματα ψηφιακών νομισμάτων, η κατάληψη του Βατικανού από τους παγκοσμιοποιητές, το παράξενο 7ο Συνέδριο Ηγετών Παγκοσμίων και Παραδοσιακών Θρησκειών στο Καζακστάν στην οποία μίλησε ο Πάπας Φραγκίσκος την Πέμπτη, και πολλά, πολλά άλλα, είναι ΟΛΑ μέρος αυτού του παγκοσμιοποιητικού κινήματος για το οποίο το LifeSite έκανε ρεπορτάζ κατά τη διάρκεια της 25ετούς ιστορίας του.

Ειδικευόμαστε στο να βοηθήσουμε τους αναγνώστες μας να κατανοήσουν τη «μεγάλη εικόνα» όλων αυτών των συνδέσεων και τι μπορούμε και πρέπει να κάνουμε εμείς, και πολλά ηρωικά πρόσωπα για τα οποία αναφέρουμε, γι” αυτές, ενώ παράλληλα αναφέρουμε τη συνηθισμένη και ακόμα πολύ απαραίτητη υπέρ της ζωής. έργο που γίνεται από πολλούς ακτιβιστές σε ομάδες υπέρ της ζωής σε όλο τον κόσμο.

Ένα άρθρο του 1995 που γράφτηκε από τον John-Henry Westen, ομιλητή του συνεδρίου για την αειφόρο ανάπτυξη, ζητούσε μείωση κατά 90% του παγκόσμιου πληθυσμού ,  για την εθνική εφημερίδα της CLC, The Interim , δεν έλαβε τη μεγάλη προσοχή που θα έπρεπε να είχε τραβήξει επειδή σχεδόν κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαν να το πάρουν στα σοβαρά. αυτός ο δηλωμένος στόχος του ομιλητή σε αυτή τη μεγάλη εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο. Ο John-Henry και εγώ δεν ξεχάσαμε ποτέ αυτό το συνέδριο και το άρθρο. Σας προτρέπω να το διαβάσετε.

Τα τελευταία χρόνια, ειδικά σε σχέση με τη Μεγάλη Επαναφορά και το σημερινό ακραίο περιβαλλοντικό κίνημα, αναφέραμε ότι οι ελίτ της παγκοσμιοποίησης είναι πιο ανοιχτά σοβαρές σχετικά με την υποτιθέμενη ανάγκη δραματικής μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, με ορισμένους να αναφέρουν στην πραγματικότητα το ποσοστό του 90% ως ιδανικό κόσμο. επίπεδο πληθυσμού για την πρόληψη της υποτιθέμενης υπερθέρμανσης του πλανήτη και άλλων υποτιθέμενων ακραίων περιβαλλοντικών βλαβών.

Χρησιμοποιώ τη λέξη «υποτιθέμενο» σκόπιμα επειδή είναι όλη κουκέτα και εύκολα αποδεικνύεται ότι δεν είναι αλήθεια.

Έχουμε δημοσιεύσει πολλά άρθρα που αποδεικνύουν τη σχετική απάτη και την επινοημένη υστερία .

Είμαι βέβαιος ότι δεν το αντιλαμβάνεστε, αλλά σχεδόν όλα τα άρθρα μας έχουν διασυνδεθεί σε αυτήν την προσπάθεια κατά της ζωής, κατά της οικογένειας, της ερήμωσης, της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, καθώς προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους αναγνώστες μας να καταλάβουν τι είναι πραγματικά συμβαίνουν στον κόσμο, το έθνος τους και στις κοινότητές τους που σχετίζονται με αυτήν την ατζέντα που ανεβαίνει εδώ και δεκαετίες.

Ο γιος μου Paul Jalsevac, για την τελική του διατριβή για την αποφοίτησή του από το Christendom College στο Front Royal της Βιρτζίνια, ερεύνησε και συνέθεσε μια εργασία με τίτλο The Inherent Racism of Public Control. 

Οι καθηγητές του εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ με την εργασία που τον παρότρυναν να τη δημοσιεύσει.

Μετά την αποφοίτησή του εργάστηκε για λίγο στο CLC, επεξεργάστηκε περαιτέρω τη διατριβή του και δημοσιεύσαμε αυτό που έγινε το πιο δημοφιλές ληφθέν έγγραφο όλων των εποχών που χρησιμοποιήθηκε από δασκάλους, μαθητές, ομάδες υπέρ της ζωής και άλλους ως μια ιδιαίτερα εύχρηστη και χρήσιμη πηγή για τον έλεγχο του πληθυσμού.

Σχεδόν όλες οι σημαντικές ειδήσεις που αναφέρουμε αυτές τις μέρες σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με την ερήμωση και τη σχετική Νέα Παγκόσμια Τάξη. 

Δηλαδή, δεν πρόκειται πλέον μόνο για «έλεγχο του πληθυσμού».

Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να ερημώσουν σε μεγάλο βαθμό τον πλανήτη και πρέπει να τους αντιταχθούμε με όλη τη δύναμη, τους πόρους και την προσευχή που μπορούμε να διαχειριστούμε.

Μην πιστεύετε τίποτα που λένε ότι υποστηρίζει την υποτιθέμενη ανάγκη για μαζική ερήμωση.

Σας οπλίζουμε με τα γεγονότα για να το κάνετε αυτό.

Θα μπορούσα να συνεχίσω εκτενώς σε αυτό το βασικό θέμα του LifeSite, αλλά επιτρέψτε μου να τελειώσω για σήμερα με μια λίστα άρθρων από τις δύο μόλις ημέρες που σας διαβεβαιώνω ότι όλα σχετίζονται με την ατζέντα της μείωσης του πληθυσμού/Νέα Παγκόσμια Τάξη 

Μπορεί να σας εκπλήξει. Σκέψου το.

Ακολουθεί η λίστα με τα άρθρα:

Η Ουκρανία σχεδιάζει συνεργασία με την Big Tech, μια κοινωνία χωρίς μετρητά, και τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης για την αξιολόγηση εγκληματιών

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπογράφει έγγραφο που λέει ότι «οι διαφορές στη θρησκεία είναι μέρος του «θέλματος του Θεού στη δημιουργία»

Ο διαχειριστής του Μπάιντεν συνεχίζει να εργάζεται σε ένα νομισματικό σύστημα που θα μπορούσε να δώσει στην κυβέρνηση τον έλεγχο των προσωπικών οικονομικών

Ο πρώην επικεφαλής των τηλεπικοινωνιών του Καναδά κατακρίνει το νομοσχέδιο λογοκρισίας του Τριντό στο Διαδίκτυο ως «αρπαγή εξουσίας»

Ο Πάπας αρνείται να υπερασπιστεί το Cdl. Ο Ζεν πριν από τη δίκη στην κομμουνιστική Κίνα, καλεί για «διάλογο»

Το BBC εκφράζει την ικανοποίησή του για την κατάργηση από το Facebook της ομάδας υποστήριξης τραυματισμών κατά του COVID-jab με περισσότερα από 250 χιλιάδες μέλη

Ο Πάπας Φραγκίσκος απαντά στους επικριτές μετά την τελευταία του δήλωση ότι ο Θεός θέλει «διαφορές στη θρησκεία»

Τάκερ Κάρλσον: Οι επιθέσεις του Μπάιντεν στους συντηρητικούς είχαν σκοπό να «καταστέλλουν την πολιτική διαφωνία»

Οι προτάσεις ταυτότητας φύλου για τον τίτλο IX του διαχειριστή Μπάιντεν θέτουν τα παιδιά μας και το έθνος μας σε κίνδυνο

Αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ κατηγορεί τους Καναδούς πολιτικούς ότι διαδίδουν «παραπληροφόρηση» για την ομάδα

Η ατζέντα των επεξεργασμένων τροφίμων του Great Reset είναι μη βιώσιμη, ανθυγιεινή και περιβαλλοντικά καταστροφική

Οι Δρ. Ο Robert Malone, ο Peter McCullough συμβάλλουν στην έναρξη του παγκόσμιου κινήματος ελευθερίας για την καταπολέμηση της Μεγάλης Επαναφοράς

Ο αναλυτής δεδομένων προτείνει ότι τα εμβόλια για τον COVID συνδέονται με την απότομη πτώση του ποσοστού γεννήσεων στην Ευρώπη

Steve Jalsevac
Συνιδρυτής και Πρόεδρος
LifeSiteNews.com

https://www.lifesitenews.com/blogs/from-depopulation-to-the-great-reset-lifesitenews-has-always-seen-the-big-picture/?utm_source=digest-freedom-2022-09-19&utm_medium=email