«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σας βλέπω τι κάνετε στο κρεβάτι σας/ και τι λέτε στο σαλόνι σας, κανω και μπανηστιρη στο μπανιο σας! εσείς μου το επειτρεπετε, μην διαμαρτυρηθείτε;;;

Ένα σημάδι hotspot 5G εμφανίζεται στο MWC στη Βαρκελώνη στις 2 Μαρτίου 2022.

Το Πεντάγωνο πειραματίζεται με το 5G στη σειρά δοκιμών του Εθνικού Εργαστηρίου του Αϊντάχο Του Colin Demarest Παρασκευή 16 Σεπ Ένα σημάδι hotspot 5G εμφανίζεται στο MWC στη Βαρκελώνη στις 2 Μαρτίου 2022.

Μια πινακίδα hot spot 5G εμφανίζεται στην εμπορική έκθεση MWC στη Βαρκελώνη στις 2 Μαρτίου 2022. (Josep Lago/AFP μέσω Getty Images) ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ —

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ χρησιμοποιεί μια νέα υπαίθρια περιοχή δοκιμών στο Αϊντάχο για να μελετήσει τη δικτύωση 5G και τις πιθανές εφαρμογές της σε επιχειρήσεις στο εξωτερικό.

Η εγκατάσταση, που βρίσκεται στο συγκρότημα του Εθνικού Εργαστηρίου του Αϊντάχο , έκτασης 890 τετραγωνικών μιλίων , είναι η πρώτη του είδους της και είναι εξοπλισμένη με ραδιόφωνα, κεραίες και σταθμούς βάσης πέμπτης γενιάς. «Αυτό το κορυφαίο, υπερσύγχρονο αυτόνομο και μη αυτόνομο κρεβάτι δοκιμών δικτύου 5G θα επιτρέψει στις αμερικανικές δυνάμεις, στις μάχιμες διοικήσεις και σε άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ τη δυνατότητα να δοκιμάσουν, να εκπαιδεύσουν, να αξιολογήσουν και να κατανοήσουν πώς να λειτουργούν με ασφάλεια μέσω διαρκώς μεταβαλλόμενο παγκόσμιο τηλεπικοινωνιακό περιβάλλον», δήλωσε ο Tom Dekeyser, διευθυντής του προγράμματος Operate Through του Υπουργείου Άμυνας σε μια δήλωση.

Η ασύρματη τεχνολογία πέμπτης γενιάς ή 5G υπόσχεται εκθετικά μεγαλύτερες ταχύτητες και την ικανότητα να φιλοξενεί όλο και πιο προηγμένες συσκευές σε σύγκριση με τους προκατόχους της.

Η τεχνολογία έχει επίσης τους κινδύνους της : πρόσθετες διαδρομές για ψηφιακές εισβολές, επιδεινωμένα προβλήματα ιδιωτικότητας και ακριβό κόστος υποδομής, μεταξύ άλλων.

Το Υπουργείο Άμυνας έχει εδώ και χρόνια στραμμένο το 5G, γράφοντας σε μια στρατηγική του 2020 ότι τα έθνη «που κατέχουν τις προηγμένες τεχνολογίες επικοινωνιών και την πανταχού παρούσα συνδεσιμότητα θα έχουν ένα μακροπρόθεσμο οικονομικό και στρατιωτικό πλεονέκτημα».

Έκτοτε έχει επιδιώξει δοκιμές σε δώδεκα στρατιωτικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων τοποθεσιών στην Καλιφόρνια, τη Νεβάδα, τη Γιούτα και την Ουάσιγκτον.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ Η Lockheed, η AT&T επιταχύνουν τη μεταφορά δεδομένων Black Hawk χρησιμοποιώντας δίκτυα 5G Η διαδικασία αφαίρεσης της κασέτας δεδομένων, η μεταφορά της στη σωστή θέση και η εξαγωγή βασικών πληροφοριών διαρκεί συνήθως 30 λεπτά.

Του Colin Demarest Το εθνικό εργαστήριο είπε ότι εξασφάλισε χρηματοδότηση από το Υπουργείο Άμυνας και συνεργάστηκε με τη Mavenir Systems, μια εταιρεία με έδρα το Τέξας που είναι αφιερωμένη στα δίκτυα και τις τεχνολογίες cloud, για την παροχή της σειράς δοκιμών.

Οι μηχανικοί εγκατέστησαν τον εξοπλισμό το καλοκαίρι.

Η Amanda Toman, η κύρια διευθύντρια για το 5G στο Γραφείο του Υφυπουργού Άμυνας για την Έρευνα και τη Μηχανική, σε εκδήλωση DefenseScoop στις 15 Σεπτεμβρίου είπε ότι η εγκατάσταση του Αϊντάχο θα βοηθήσει στη διάσπαση «αυτής της στοίβας 5G», παρέχοντας κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρησιακές χρήσεις και τρωτά σημεία.

«Σκεφτείτε όλες τις συσκευές που έχουμε εκεί έξω, σκεφτείτε την ανάγκη να λαμβάνετε πληροφορίες για να κινηθείτε γρήγορα», είπε ο Toman .

«Νομίζω ότι το 5G παρέχει πραγματικά αυτή την υπόσχεση και αυτή τη δυνατότητα στο τμήμα».

Η ακαδημαϊκή κοινότητα και η βιομηχανία αναμένεται επίσης να χρησιμοποιήσουν τη σειρά δοκιμών στο εγγύς μέλλον, ανέφερε το εργαστήριο σε ανακοίνωσή του.

https://www.c4isrnet.com/battlefield-tech/it-networks/5g/2022/09/16/pentagon-experimenting-with-5g-at-idaho-national-laboratory-test-range/?utm_source=sailthru&utm_medium=email&utm_campaign=c4-overmatch