«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποτε θα ξεκολλήσουμε από το… ΜΠΛΑ – ΜΠΛΑ – ΘΑ – ΘΑ – ΜΠΟΡΕΙ – ΜΠΟΡΕΙ – ΙΣΩΣ – ΙΣΩΣ;;;;;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΟΜΩΣ

Πού το πάει ο Ερντογάν;

Που το πάει ο Ερντογάν, αναρωτιούνται πολλοί, όχι μόνο στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στην Αμερική, αλλά σε όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερα, οι τελευταίες διεθνείς «ουδέτερες» κινήσεις του, η πολεμική ρητορική του και η συνεχής απειλή χρήσης βίας και πολέμου, προβληματίζουν σημαντικά εμάς τους Έλληνες, καθώς και όλους τους λοιπούς γείτονες της Τουρκίας.

Πριν από περίπου 100 χρόνια, ο Μουσταφά Κεμάλ, όταν θεμελίωνε την Τουρκική Δημοκρατία, δίδασκε στους Τούρκους: «Μην ανακατεύεστε στις εσωτερικές υποθέσεις των γειτόνων σας, βελτιώστε τις σχέσεις σας με αυτούς και με τις αραβικές χώρες, αλλά μην ανακατεύεστε στις διαφωνίες μεταξύ τους και μην προσπαθείτε να τους συμβουλεύσετε χωρίς να σας ζητηθεί».

Ο Κεμάλ, ο οποίος μεσουρανούσε στην Τουρκία επί 18 συναπτά έτη (1918-1936), είχε θέσει ως βασικό του στόχο την σταθεροποίηση του ενιαίου Τουρκικού κράτους, κοντά σε μια Ευρώπη που προσπαθούσε να εδραιώσει την ειρήνη μετά τον Α’ παγκόσμιο πόλεμο, δίνοντας βάρος στις μεταρρυθμίσεις του, που είχαν σκοπό να μετατρέψουν την Τουρκία σε σύγχρονη χώρα βασισμένη στα ευρωπαϊκά πρότυπα, χωρίς την επιρροή της θρησκείας στην ζωή της πολιτείας.

Σήμερα ο Ερντογάν, ο ιδιότυπος αυτός «δικτάτορας» των Τούρκων, δεν μπορεί να ζήσει υπό την σκιά του Κεμάλ και επιθυμεί να τον ξεπεράσει σε δόξα και να γίνει ο νέος «Ατατούρκ»! Έτσι, ακολουθεί αντίθετη από εκείνον πορεία σχεδόν σε όλους τους τομείς. Ήδη βέβαια, τον έχει υπερβεί σε χρόνο διακυβέρνησης, αφού κυριαρχεί στην πολιτική σκηνή επί 19 συναπτά έτη, ήτοι από το 2003 όταν έγινε για πρώτη φορά πρωθυπουργός της Τουρκίας.

Η αλήθεια είναι ότι, από το 2003 μέχρι το 2010 ο Ερντογάν είχε ως ένα άξονα της εξωτερικής πολιτικής τα «μηδενικά προβλήματα» με τους γείτονες. Μετά όμως τον Δεκέμβριο του 2010, όταν άρχισε η «πυροδοτούμενη» από τη Δύση «Αραβική άνοιξη», «άνοιξε» και η όρεξη του Ερντογάν, βλέποντας τις εξελίξεις στην Βόρεια Αφρική και στη Μέση Ανατολή να ευνοούν τις κρυφές του παγκόσμιες επιδιώξεις.

Τότε, ο Ερντογάν, βασιζόμενος στο πιστεύω των Τούρκων «Τürkiye büyük millet» (=Μεγάλο έθνος η Τουρκία), πυροδότησε  το ιδεολογικό του όραμα  «Büyük Orta Doğu» (=Μεγάλη Μέση Ανατολή), οδηγώντας την Τουρκία δια πυρός και σιδήρου πίσω στη σουλτανική παράδοση, θέλοντας να αναβιώσει την Οθωμανική αυτοκρατορία και με το όνειρο ο ίδιος να γίνει Χαλίφης!

Στο όραμα αυτό οφείλονται οι επεμβάσεις και η στρατιωτική παρουσία στις γειτονικές χώρες, Συρία, Ιράκ και Λιβύη, το δόγμα «Πέντε πατρίδες ένα έθνος» με στόχο την ένωση όλων των τουρκόφωνων κρατών της π. Σοβιετικής Ένωσης, η τελευταία προσπάθεια εξομάλυνσης των σχέσεων με το Ισραήλ και όλες τις αραβικές χώρες, καθώς και το δόγμα «Γαλάζια Πατρίδα», με στόχο το Αιγαίο και την Ελλάδα.

Ο Ερντογάν ουσιαστικά θέλει να ενώσει (υπό την εξουσία του) όλους τους Μουσουλμάνους του κόσμου, μαζί και τους Άραβες, κάτω από την ονομαζόμενη Ummah (=υπερεθνική κοινότητα με κοινή ιστορία), θεωρώντας ότι έτσι θα γίνει πράξη το παγκόσμιο όραμά του.

Σε αυτό το όραμά του στήριζε (και στηρίζει) πολλά στους «Αδερφούς Μουσουλμάνους» σε όλη την ευρύτερη περιοχή. Εάν μάλιστα, τον Ιούλιο του 2013, ο ισλαμιστής πρόεδρος της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι δεν ανατρέπονταν από τον τότε αντιπρόεδρο και αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, στρατηγό Αλ Σίσι, σημερινό Πρόεδρο της χώρας, ίσως το όραμα του Ερντογάν να έπαιρνε σάρκα και οστά. Φημολογείται δε, ότι από τότε οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι ορκίστηκαν πίστη σε αυτόν τον «μεγάλο ηγέτη του ισλαμικού κόσμου», όπως τον ονομάζει το επίσημο «πυρηνικό» Πακιστάν των 235 εκατομμυρίων κατοίκων!

Γι αυτό καθόλου τυχαίο δεν είναι το ισλαμικό μήνυμα του Ερντογάν, που συνηθίζει να εκπέμπει κάνοντας ένα χαιρετισμό, όπου υψώνει τα τέσσερα δάχτυλα του δεξιού χεριού, διπλώνοντας τον αντίχειρα στο εσωτερικό της παλάμης. Το ίδιο έκανε και μέσα στην Αγία Σοφία, προκαλώντας τους Χριστιανούς όλου του κόσμου. Είναι ο γνωστός χαιρετισμός «Ραμπιά», των αδελφών μουσουλμάνων και πολλών φανατικών ισλαμιστών! Η «Ραμπιά» έχει προέλευση από την ομώνυμη πλατεία της Αιγύπτου και εκφράζει την αλληλεγγύη στους φημολογούμενους «χιλιάδες που σκοτώθηκαν από τον αιγυπτιακό στρατό», κατά την ανατροπή του καθεστώτος Μόρσι. Ιστορικά, αξίζει να σημειωθεί ότι η πλατεία αυτή πήρε την ονομασία της από τη Ραμπιά, ποιήτρια και εξέχουσα προσωπικότητα του τάγματος των Σούφι, ασκητικής κοινότητας του Ισλάμ, κατά τον 8ο μ.Χ. αιώνα.

Σε όλη αυτή την ισλαμική προέλαση, ο Ερντογάν στηρίζεται κυρίως στην ισχύ των Ενόπλων του Δυνάμεων, στην γεωπολιτική και γεωστρατηγική αξία της Τουρκίας και στην προσωπική του διπλωματική ικανότητα, παίζοντας έξυπνα το παιχνίδι μιας ευφυούς ουδετερότητας,  δομώντας παράλληλα τον τουρκικό αναθεωρητισμό, σε συνδυασμό με την όσμωση κεμαλισμού-ισλαμισμού και προωθώντας την χώρα του στο βάθρο αρχικά της περιφερειακής δύναμης, ως εφαλτήριο για την αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας με τελικό σκοπό να καταστεί μεγάλη δύναμη στο παγκόσμιο σύστημα ισχύος!

Επιπλέον, εκμεταλλεύεται απόλυτα και την προϊούσα ισλαμοποίηση της ηλίθιας «ουμανιστικής» Ευρώπης, που αποδέχεται τον εποικισμό της από δεκάδες εκατομμυρίων αλλοεθνείς μωαμεθανούς στο θρήσκευμα, αποδεδειγμένα απρόθυμους να ενσωματωθούν στα κοινωνικά πλαίσιά της.

Σαν βασικό σταθμό επίδειξης υπεροχής και πειθούς, ο Ερντογάν επιδιώκει μια «νίκη» μέχρι τον Ιούνιο του 2023 για να γιορτάσει πανηγυρικά τα 100 χρόνια της Τουρκικής Δημοκρατίας και να επανεκλεγεί ως Πρόεδρος της χώρας. Και τη νίκη αυτή διαφαίνεται ότι θέλει να την πετύχει απέναντι στην Ελλάδα, με βάση το δόγμα της Γαλάζιας Πατρίδας, και την ισχυριζόμενη και διεθνώς καταγγελλόμενη «κατοχή και στρατικοποίηση» των ελληνικών νησιών του Αιγαίου από την χώρα μας.

Για όλα αυτά τα μεγαλεπήβολα σχέδια, θεωρεί ότι η ιστορία δεν του παρέχει επαρκή χρόνο και γι αυτό βιάζεται να τα πετύχει ωθώντας τις εξελίξεις με ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα. Έτσι, η Τουρκία του Ερντογάν ακολουθεί μια ιδιαίτερα ξέφρενη και αλαζονική πορεία και βαδίζει στην κυριολεξία «στην κόψη του ξυραφιού»!

Η άποψη του γράφοντος είναι ότι ο Ερντογάν είναι ένας πολύ καλά εκπαιδευμένος ταχυδακτυλουργός, που παίζει όμως με πάρα πολλές μπάλες, οπότε μοιραία κάποιες από αυτές θα πέσουν κάτω και θα αποχωρήσει από τη σκηνή ντροπιασμένος.

Οψόμεθα…

Φιλότιμη η ανάλυσή σου , αλλά αέρας !!!

Σε αυτό θέτω την Ερώτησή μου

Το που το πάει Η Ελληνική ηγεσία της απραξίας της προδοσίας !!!

Και θέτω αιχμηρά τις θέσεις μου !!

Εδώ που φτάσαμε να λέει η Μ,,, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Θα χάσουμε εδάφη για χάριν ,,,, μπλα μπλα μπλα

Όχι ευγένεια ,

αλλά ύβρις στην αισχρότατην ύβριν κατά Της Ελλάδος από πολιτικά ανδρείκελα  !!!!

Στρατηγέ ,,,, το που το πάει ο Ερντι , είναι για να προβληματίζεται η Ηγεσία !!!

Το Ερώτημα είναι !!!

Το που το πάει Η Ελληνική ηγεσία της απραξίας της προδοσίας !!!

Και της στρατιωτικής επίσης  !!!

Της αφοσίωσης στον Τούρκο σουλτάνο , να υπάρχουν ακόμα τουρκόβουλα , τούρκικα τοπωνύμια , τούρκικα ονόματα , τούρκικες συνοικίες ,,,

Οι Τραγοπαπάδες να ακολουθούν πιστά τουρκονόμους ,, να σέβονται την Ισλαμική , Μωαμεθανική θρησκεία

Και να ρίχνουν βορά στα λιοντάρια ,οι μισέλληνες κότες ,,,  την Ελληνική ομιλία γραφή Ιστορία (ρεπούση,, τουρκαλοαρχίδω !!!,) ,και Θρησκεία ,,,

Άχνα στρατηγέ μου !!!!

Μία από τά ίδια είσαι !!!

Και εάν απαντήσεις καλό είναι να καταθέσεις τις απλές θέσεις μου πού αναφέρονται εδώ !!!!

Για το οποίο λέω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό στρατιωτικών , ενδιαφέρεται για τα οικονομικά του

Και την πολιτική του βόλεψη ,

Την  Ελ Λάας , Ελλάδα , όλοι κάπου στα λόγια την αναφέρεται , ελάχιστοι γνωρίζετε την Ελληνικήν Ομιλία ,Λόγο και Γραφή ,,

Ότι σας λέει το ελληνοδολοφονικό στρέβλωμα αγγλικής προέλευσης , αν και τα λατινικά είναι Ελληνική διάλεκτος γεννημένη στην Κύμη Ευβοίας !!!

Πηγαίνετε στα μαγαζιά των Ιουδαϊκών εκκλησιών και εύχεστε μακροημέρευση στο Λαό του Ισραήλ

Σιχάματα ,, στο λαό του Ισραήλ !!!!

Και μετά με τις ευχές των ιερών όντων τραγιών , φιλοχρήματων και ανήθικων ,,, μη τηρούντες τον θείο λόγο ,,

Στα μεγάλα φαγοπότια !!!! Ψέματα  ;;;;

Ητοι μπαρμπούτσαλα   !!!!

Κάνετε τον σταυρό ,, ένα σταυρό που βάλατε επάνω την Ελ Λάας

Μιαροί !!! Αλλά στις μίζες πρώτοι πρώτοι και ευλύγιστοι !!!

Το Ερώτημα είναι λοιπόν που το πάει η Ελληνική πολιτική και στρατιωτική δεδομένη ηγεσία !!!

Ανίκανων ανδρών πολιτικών τε και Στρατιωτικών !!

Γιατί δεν αφήνετε έλληνες επιστήμονες τεχνοκράτες μηχανικούς μηχανολόγους να προωθήσουν εδώ τις ευρεσιτεχνίες τους τις εφευρέσεις τους , παρά μόνον η θα δολοφονηθούν η θα εξευτελισθούν και πεθάνουν μαραζωμένοι , ταπεινωμένοι  !!

Και να γνωρίζουν δόξα οι εφευρέσεις τους από χαζάρικα λαμόγια και αγγλοσαξονικές σαύρες σαν αυτή που ψόφησε πρόσφατα.

ΠΧ Ραντάρ ,,, Ο Παύλος Σαντορίνης  ,,το ξέρεις ;;;;  Και οι νεότεροι Πολυτεχνίτες , εφεύραν τα νεότερα ραντάρ τεράστιας εμβέλειας χωρίς ίχνος ,, τα βάλανε ως AESA  στα αεροπλάνα τους ,, Έλλην αστυνομικός έφτιαξε πολεμικό αεροπλάνο χωρίς ίχνος πτήσης ,, τον βάλανε στα σκουπίδια ,, Έλληνες,,, οχήματα ηλεκτρικά πρίν δεκαετίες , ,,,,,,,

Είστε άχρηστοι και καιροσκόποι !!!

Σας χορτάσαμε με τις ανούσιες ανοησίες σας

Μόνο για τα χαρτιά !!!

Και μην πείτε ότι σας αναχαιτίζουν οι αριστεροί η Κουμουνιστάδες ,,,, ποιος τους χ…. αυτούς ,τους είδαμε στήν Σμύρνη, μαζί με την Ρεπούστη !!!!

Έχετε κότσια ;;;;, αγαπάτε την Ελλάδα ;;;;

Εκπαιδευτήκατε να την προστατεύσετε ;;;;

Κάντε το Ωρέ !!!

Υποσχεθήκατε την τελευταία ρανίδα του Ελληνικού αίματος σας ,,,

Όχι στα σαλόνια !!!

Άσε με εμένα ,, εγώ δεν κάνω αναλύσεις κάθε είδους

Αναλυτής συστημάτων πληροφορικής είμαι όχι Πολιτικός Ούτε Στρατιωτικός !!

Σέβομαι την Πολιτεία , Τον στρατό !!

Αλλά την Πολιτεία και τον Στρατό !!!!

Όχι τα γκόλντεν μπόις των χρηματιστηρίων στρατού και πολιτικών !!! Δεδομένων ηλιθίων !!!

Ξανά !!

Το Ερώτημα είναι λοιπόν που το πάει η Ελληνική δεδομένη ηγεσία !!!

Δημήτριος

ΥΓ το παρών θα ανεβεί και στο ΦατσοΒιβλίον

Καλησπέρα σας

Στέλνω επίκαιρο άρθρο με τίτλο “Πού το πάει ο Ερντογάν;” και παρακαλώ για την δημοσίευση.

Ευχαριστώ πολύ! Καλή συνέχεια!

Φιλικότατα

Νίκος ,,,, Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>