«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Ελλάδα είναι η χώρα που έχει υποστεί τα χειρότερα δεινά από τους Εβραίους, ας δούμε παρακάτω πως φέρονται;

ρατσισμός  εβραίοι,

Ο Ντέιβιντ ως Γολιάθ: Τα αντιφατικά παράπονα ενός Κρουντυ Εβραϊκού Κωμικού

Ο ανταγωνισμός θα ήταν έντονος, αλλά αν υπήρχε μια διεθνής αναζήτηση για να βρω τον πιο αποκρουστικό και εκνευριστικό Εβραίο στον κόσμο, τα χρήματά μου θα πήγαιναν στον ίδιο τον Βρετανό David Baddiel (γεννημένος το 1964).

 Είναι ένας πολύ επιτυχημένος κωμικός που συνδυάζει το ελάχιστο ταλέντο με τη μέγιστη αυταρέσκεια.

 Είναι υπέρβαρος και λιπαρός και, όπως ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, έχει ένα από εκείνα τα αντιπαθητικά σημιτικά γένια που μοιάζουν με μύκητες που αναπτύσσονται σε τυρί.

Μίλησε με πάθος για την πορνογραφία στα νιάτα του και το βιογραφικό του στο Twitter αποτελείται από τη μοναδική λέξη «Εβραίος».

Νομίζω ότι η λέξη k θα του ταίριαζε πολύ καλύτερα. Ακόμη και η πολύ φιλοσημιτική σίκσα Τζούλι Μπέρτσιλ τον βρίσκει αποκρουστικό. Τον παρομοιάζουνμια «κομμένη μετά τον τοκετό» και ισχυρίστηκε ότι: «Οι ΗΠΑ έκαναν, κάνουν και θα κάνουν μεγαλύτερη ζημιά σε αυτόν τον πλανήτη και τους ανθρώπους του από τη ναζιστική Γερμανία, τη φασιστική Ιαπωνία και τον David Baddiel μαζί».

Ο David Baddiel και ο μύκητας του προσώπου του (εικόνα από τη Wikipedia )

Αυτή η γραμμή από τον Burchill είναι πολύ πιο αστεία από οτιδήποτε έχει καταλήξει ποτέ ο ίδιος ο Baddiel, γι’ αυτό ίσως ήταν τόσο αναστατωμένος από αυτό.

Ο Guardian απηύθυνε αμέσως συγγνώμη : «Στη στήλη της Julie Burchill, Σαββατοκύριακο, 16 Σεπτεμβρίου [, 2000], συνέδεσε τον David Baddiel, τη ναζιστική Γερμανία και τη φασιστική Ιαπωνία. Θέλουμε να ζητήσουμε ανεπιφύλακτα συγγνώμη για την αγωνία που προκάλεσε στον κ. Baddiel και την οικογένειά του αυτό το άρθρο».

Είκοσι χρόνια μετά, εξακολουθούσε να παραπονιέταιγια αυτό που είχε πει ο Burchill: «Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα πιο ακραίο από αυτό».

Με άλλα λόγια, ο David Baddiel είναι ένας κωμικός που δεν αντέχει ένα αστείο.

 Είναι επίσης πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας που δεν μπορεί να αναγνωρίσει την υπερβολή.

 Ούτε μπορεί να συνθέσει μια ισορροπημένη ή χαριτωμένη πρόταση, όπως θα μάθετε αν έχετε αρκετό μαζοχισμό για να δοκιμάσετε το μπεστ σέλερ πολεμικό του Jews Don’t Count (2021).

Στο βιβλίο παραπονιέται πικρά ότι η αριστερά δεν αναγνωρίζει τους Εβραίους ως θύματα, δεν εργάζεται για να σώσει τους Εβραίους από την καταπίεση και παρουσιάζει με συνέπεια τους Εβραίους ως ανήκουν στην προνομιούχα λευκή πλειοψηφία.

 Η ειρωνεία είναι συντριπτική. Baddie Προβολή ανάρτησης

Ο ίδιος είναι ένα λαμπρό παράδειγμα ενός εξαιρετικά προνομιούχου Εβραίου που έχει απολαύσει την επιτυχία πολύ πέρα ​​από τα πλεονεκτήματά του χάρη στον Εβραϊσμό του, όχι στη «λευκότητά» του.

Η αστεία κωμωδία του έχει ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα και μεταδόθηκε σε εκατομμύρια, δεκαετία μετά τη δεκαετία.

 Οι κακογραμμένοι του Εβραίοι δεν μετράνε επαινέστηκαν, επιλέχθηκαν ως «Βιβλίο της Χρονιάς» από τους Times του Λονδίνου και σύντομα θα εμφανιστεί ως τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ που θα μεταδοθεί σε περισσότερα εκατομμύρια.

Αλλά ο Baddiel εξακολουθεί να θεωρεί τον εαυτό του και τους άλλους Εβραίους ως θύματα.

Είναι ένας Γολιάθ που φαντάζεται στοργικά ότι είναι ένας Δαβίδ, αντιμετωπίζοντας γενναία τη συντριπτική δύναμη της προκατάληψης των εθνών σε έναν σκληρό και αδιάφορο κόσμο.

Leib και Let DIE

Λοιπόν, ας δούμε ένα πρόσφατο παράδειγμα ενός Εβραίου που «δεν υπολογίζεται» και να δούμε αν οι ιδέες του Baddiel μπορούν να το εξηγήσουν.

Τον Αύγουστο του 2022, η βετεράνος Αμερικανίδα φωτογράφος Annie Leibovitz επικρίθηκε δριμύτατα επειδή τράβηξε μερικές κακώς φωτισμένες φωτογραφίες του δικαστή του Μαύρου Ανώτατου Δικαστηρίου Ketanji Brown Jackson.

Η Annie είχε αμαρτήσει ενάντια στις ιερές αρχές της Διαφορετικότητας, της Ένταξης και της Ισότητας (DIE) και η ετυμηγορία του μαύρου δημοσιογράφου Tayo Bero ήταν ωμή: «Οι φωτογραφίες του Leibovitz είναι αυτό που συμβαίνει όταν το Blackness φαίνεται μέσα από ένα λευκό βλέμμα που είναι ανίκανο να συλλάβει την αληθινή ομορφιά του».

 Το κατάλαβα?

Ο Λέιμποβιτς ανέπτυξε το «λευκό βλέμμα». Και όταν η Leibovitz χρησιμοποίησε τον Abraham Lincoln ως «το επίκεντρο της πρώτης εικόνας», φέρεται να «πρόβαλλε μια λευκή αφήγηση σωτήρα».

Το κατάλαβα?

Ο Leibovitz ενεργούσε ως «λευκός σωτήρας».

Και όλα αυτά έθεσαν μια έντονη αντίθεση με το έργο της Leibovitz για λογαριασμό της δικής της φυλής: «όταν οι λευκοί είναι το θέμα της, ο Leibovitz καταφέρνει να τους αποτυπώσει όμορφα».

Με άλλα λόγια, ο Leibovitz είναι ένας Λευκός ρατσιστής που αποτυγχάνει σταθερά να βρει έναν από τους «πολλούς τρόπους για να συλλάβει την ομορφιά των μαύρων γυναικών».

Η Annie Leibovitz απλώνει το «λευκό της βλέμμα»

Αυτή η κριτική του Leibovitz φαίνεται να είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς «οι Εβραίοι δεν μετράνε».

Αυτό συμβαίνει γιατί δεν είναι Λευκή αλλά Εβραία — και με περηφάνια .

 Αλλά κανένας Εβραίος δεν έσπευσε να διορθώσει τους ισχυρισμούς ότι είναι Λευκή.

Ωστόσο, φανταστείτε αν την επαινούσαν ως σπουδαία «λευκή φωτογράφο» και ως λαμπρό παράδειγμα «λευκής καλλιτεχνικής ιδιοφυΐας».

Οι Εβραίοι θα ούρλιαζαν με αγανάκτηση.

 Είναι Εβραία, όχι λευκή, θα επέμεναν.

Αλλά για Εβραίους όπως ο David Baddiel, δεν υπολογίζεται ως Εβραία όταν καταδικάζεται επειδή δεν συμπεριφέρεται στους Μαύρους με επαρκή ευλάβεια.

Είναι αποδεκτό να «σβήνει» την εβραϊκή της ιδιότητα και να την «παρενιάζει» με την καταπιεστική πλειοψηφία των Λευκών Εθνών.

 Τι συμβαίνει? Λοιπόν, δεν εξηγείται από τη θεωρία του Baddiel για το πώς «οι Εβραίοι δεν μετράνε».

Αλλά εξηγείται από τη θεωρία μου για τους Εβραίους ωςΗ Φυλή του Σρέντινγκερ .

Σε ένα διάσημο πείραμα σκέψης που επινόησε ο Αυστριακός φυσικός Erwin Schrödinger (1887–1961), μια γάτα είναι ταυτόχρονα ζωντανή και νεκρή μέχρι την κατάρρευση μιας κβαντικής κυματικής συνάρτησης.

Στην πραγματικότητα της δυτικής πολιτικής, οι Εβραίοι είναι ταυτόχρονα μειονότητα και όχι μειοψηφία, ανάλογα με το τι ταιριάζει καλύτερα στα συμφέροντα των Εβραίων.

Επικίνδυνες ερωτήσεις για τους Εβραίους

Οι Εβραίοι είναι μειονότητα όταν θέλουν να θεωρηθούν θύματα καταπίεσης, αλλά όχι μειοψηφία όταν οι Λευκοί επικρίνονται ότι κυριαρχούν άδικα στους δυτικούς θεσμούς και τον πολιτισμό.

Όταν ένας αυθεντικός μη Λευκός ισχυρίζεται ότι οι εκδόσεις ή η επιστήμη ή τα οικονομικά ή ο νόμος είναι «πολύ λευκοί», οι Εβραίοι δεν επισημαίνουν ότι, στην πραγματικότητα, οι Εβραίοι υπερεκπροσωπούνται σε μεγάλο βαθμό σε αυτούς τους τομείς.

Για παράδειγμα, κάθε πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ ήταν Εβραίος τις τελευταίες δεκαετίες και οι Εβραίοι καταλαμβάνουν έναν εξαιρετικά δυσανάλογο αριθμό εδρών στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αμερικής.

Παραμένοντας σιωπηλοί για αυτήν την υπερεκπροσώπηση, οι Εβραίοι επιτρέπουν να παρουσιάζονται ως «λευκοί» και διασφαλίζουν ότι θα είναι οι γνήσιοι Λευκοί που θα εκτοπιστούν λόγω φυλετικών ποσοστώσεων.

Αποφεύγουν επίσης δυνητικά επικίνδυνες ερωτήσεις σχετικά με το γιατί οι Εβραίοι υπερεκπροσωπούνται.

Αν είμαστε όλοι το ίδιο κάτω από το δέρμα, έπεται ότι σε μια δίκαιη κοινωνία κάθε φυλετική ομάδα θα εκπροσωπείται σε ακριβή αναλογία με το μερίδιό της στον πληθυσμό.

Η «υπερεκπροσώπηση» των Λευκών χρησιμοποιείται ως θετική απόδειξη ότι δεν ζούμε σε μια δίκαιη κοινωνία.

Όχι, ζούμε σε μια κοινωνία όπου, για παράδειγμα, η έμφυτη ιδιοφυΐα των Μαύρων συνθλίβεται και αρνείται την έκφραση.

Γι’ αυτό — σύμφωνα με τους αριστερούς — κανένας Μαύρος δεν κέρδισε ποτέ το Νόμπελ Φυσικής ή το Μετάλλιο Fields στα μαθηματικά.

Η μαύρη ιδιοφυΐα είναι εκεί, αλλά η λευκή δικαιοσύνη δεν είναι, επειδή οι λευκοί άνδρες έχουν κυριαρχήσει άδικα σε αυτούς τους τομείς και έχουν αποκλείσει αμέτρητους άξιους Μαύρους (και γυναίκες) ανά τους αιώνες. Ή έτσι πάει η αριστερή αφήγηση.

 Στην πραγματικότητα, φυσικά, οι Εβραίοι έχουν κερδίσει βραβεία και έχουν κάνει τεράστιες συνεισφορές στη φυσική, τα μαθηματικά και άλλους διανοητικά απαιτητικούς τομείς πέρα ​​από κάθε αναλογία του μικρού μεριδίου τους στον πληθυσμό.

 Πώς θα μπορούσε αυτό να έχει συμβεί σε δυτικές κοινωνίες γεμάτες με φανατισμό των λευκών ανδρών, εκτός από τη μειονότητα;

Απορρίπτοντας τη φυλετική πραγματικότητα

Αυτή είναι μια ερώτηση που οι Εβραίοι δεν θέλουν να διερευνηθεί, γιατί η προφανής απάντηση είναι ότι ο φανατισμός των Λευκών Χριστιανών δεν είναι τελικά τόσο ισχυρός.

Όταν μια υποτιθέμενη καταπιεσμένη μειονότητα έχει πνευματικά χαρίσματα, αυτή η μειονότητα μπορεί να ανθίσει στη Δύση.

 Αλλά και οι Εβραίοι δεν θέλουν να διερευνηθούν τα διανοητικά τους χαρίσματα, γιατί αυτό θα εκραγεί το αριστερό ψέμα της έμφυτης και απόλυτης ανθρώπινης ισότητας.

Δεν είναι τυχαίο ότι Εβραίοι βιολόγοι όπως ο Stephen Jay Gould , ο Richard Lewontin , ο Leon Kamin και ο Steven Rose— όλοι οι καθηγητές σε διάσημα πανεπιστήμια — ηγήθηκαν του αγώνα για την άρνηση της ύπαρξης και της σημασίας της φυλής.

Έχουν επιμείνει ότι ο εγκέφαλος έχει εξαιρεθεί ως εκ θαύματος από την εξέλιξη, ακόμη και όταν τα ανθρώπινα όντα έχουν μεταναστεύσει σε εξαιρετικά διαφορετικά περιβάλλοντα και διατήρησαν απομονωμένους πληθυσμούς αναπαραγωγής για χιλιετίες.

Στην πραγματικότητα, αυτοί οι Εβραίοι αρνητές της φυλής λένε ψέματα για να προστατεύσουν την εβραϊκή εξουσία. 

Διαφορετικές φυλές ανθρώπινων όντων δεν εξελίσσονται απλώς σε απομόνωση εδώ και χιλιετίες, αλλά διασταυρώνονται με διαφορετικά είδη του γένους Homo και αποκτούν νέα γονίδια που επηρεάζουν τη γνωστική λειτουργία.

Ο Homo sapiens διασταυρώθηκε με τους Νεάντερταλ όταν μετανάστευσαν στην Ευρώπη και με τους Ντενίσοβα όταν μετανάστευσαν στην Ασία .

Εν τω μεταξύ,Ο Homo sapiens διασταυρωνόταν με άλλα πλέον εξαφανισμένα ανθρωποειδή πίσω στην Αφρική.

Με άλλα λόγια, οι λευκοί και οι μαύροι και οι κίτρινοι δεν έχουν απλώς εξελιχθεί για να είναι διαφορετικοί γνωστικά και ψυχολογικά: έχουν διασταυρωθεί για να είναι διαφορετικοί.

Αυτή είναι η βιολογική πραγματικότητα, αλλά έρχεται σε αντίθεση με ένα από τα δύο μεγάλα ψέματα του σύγχρονου αριστερισμού.

Το πρώτο ψέμα είναι αυτό της ισότητας.

Ο αριστερισμός κηρύττει ότι είμαστε όλοι το ίδιο κάτω από το δέρμα — Μαύροι και Λευκοί, άνδρες και γυναίκες, γκέι και στρέιτ έχουν όλοι ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες και είναι ικανοί για τα ίδια υψηλά επιτεύγματα.

Το δεύτερο ψέμα είναι αυτό της ανισότητας.

Ο αριστερισμός κηρύττει ότι, τουλάχιστον στη Δύση, οι πλειοψηφίες είναι εκ φύσεως κακές και οι μειονότητες έμφυτα ενάρετες.

Η αντίφαση ανάμεσα στα δύο μεγάλα ψέματα του αριστερισμού δεν αποδυναμώνει την ιδεολογία ούτε φέρνει σε δύσκολη θέση τους αριστερούς. Αντίθετα, ενισχύει την ιδεολογία και εμψυχώνει τους αριστερούς.

Ο ανταγωνισμός θα ήταν έντονος, αλλά αν υπήρχε μια διεθνής αναζήτηση για να βρω τον πιο αποκρουστικό και εκνευριστικό Εβραίο στον κόσμο, τα χρήματά μου θα πήγαιναν στον ίδιο τον Βρετανό David Baddiel (γεννημένος το 1964).

Είναι ένας πολύ επιτυχημένος κωμικός που συνδυάζει το ελάχιστο ταλέντο με τη μέγιστη αυταρέσκεια.

 Είναι υπέρβαρος και λιπαρός και, όπως ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, έχει ένα από εκείνα τα αντιπαθητικά σημιτικά γένια που μοιάζουν με μύκητες που αναπτύσσονται σε τυρί.

Μίλησε με πάθος για την πορνογραφία στα νιάτα του και το βιογραφικό του στο Twitter αποτελείται από τη μοναδική λέξη «Εβραίος».

Νομίζω ότι η λέξη k θα του ταίριαζε πολύ καλύτερα.

Ακόμη και η πολύ φιλοσημιτική σίκσα Τζούλι Μπέρτσιλ τον βρίσκει αποκρουστικό. Τον παρομοιάζουνμια «κομμένη μετά τον τοκετό» και ισχυρίστηκε ότι: «Οι ΗΠΑ έκαναν, κάνουν και θα κάνουν μεγαλύτερη ζημιά σε αυτόν τον πλανήτη και τους ανθρώπους του από τη ναζιστική Γερμανία, τη φασιστική Ιαπωνία και τον David Baddiel μαζί».

Ο David Baddiel και ο μύκητας του προσώπου του (εικόνα από τη Wikipedia )

Αυτή η γραμμή από τον Burchill είναι πολύ πιο αστεία από οτιδήποτε έχει καταλήξει ποτέ ο ίδιος ο Baddiel, γι’ αυτό ίσως ήταν τόσο αναστατωμένος από αυτό.

 Ο Guardian απηύθυνε αμέσως συγγνώμη : «Στη στήλη της Julie Burchill, Σαββατοκύριακο, 16 Σεπτεμβρίου [, 2000], συνέδεσε τον David Baddiel, τη ναζιστική Γερμανία και τη φασιστική Ιαπωνία.

Θέλουμε να ζητήσουμε ανεπιφύλακτα συγγνώμη για την αγωνία που προκάλεσε στον κ. Baddiel και την οικογένειά του αυτό το άρθρο».

Είκοσι χρόνια μετά, εξακολουθούσε να παραπονιέταιγια αυτό που είχε πει ο Burchill: «Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα πιο ακραίο από αυτό».

Με άλλα λόγια, ο David Baddiel είναι ένας κωμικός που δεν αντέχει ένα αστείο. Είναι επίσης πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας που δεν μπορεί να αναγνωρίσει την υπερβολή.

Ούτε μπορεί να συνθέσει μια ισορροπημένη ή χαριτωμένη πρόταση, όπως θα μάθετε αν έχετε αρκετό μαζοχισμό για να δοκιμάσετε το μπεστ σέλερ πολεμικό του Jews Don’t Count (2021).

Στο βιβλίο παραπονιέται πικρά ότι η αριστερά δεν αναγνωρίζει τους Εβραίους ως θύματα, δεν εργάζεται για να σώσει τους Εβραίους από την καταπίεση και παρουσιάζει με συνέπεια τους Εβραίους ως ανήκουν στην προνομιούχα λευκή πλειοψηφία.

Η ειρωνεία είναι συντριπτική. Baddie Προβολή ανάρτησης

Ο ίδιος είναι ένα λαμπρό παράδειγμα ενός εξαιρετικά προνομιούχου Εβραίου που έχει απολαύσει την επιτυχία πολύ πέρα ​​από τα πλεονεκτήματά του χάρη στον Εβραϊσμό του, όχι στη «λευκότητά» του.

Η αστεία κωμωδία του έχει ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα και μεταδόθηκε σε εκατομμύρια, δεκαετία μετά τη δεκαετία.

Οι κακογραμμένοι του Εβραίοι δεν μετράνε επαινέστηκαν, επιλέχθηκαν ως «Βιβλίο της Χρονιάς» από τους Times του Λονδίνου και σύντομα θα εμφανιστεί ως τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ που θα μεταδοθεί σε περισσότερα εκατομμύρια. Αλλά ο Baddiel εξακολουθεί να θεωρεί τον εαυτό του και τους άλλους Εβραίους ως θύματα.

Είναι ένας Γολιάθ που φαντάζεται στοργικά ότι είναι ένας Δαβίδ, αντιμετωπίζοντας γενναία τη συντριπτική δύναμη της προκατάληψης των εθνών σε έναν σκληρό και αδιάφορο κόσμο.

Leib και Let DIE

Λοιπόν, ας δούμε ένα πρόσφατο παράδειγμα ενός Εβραίου που «δεν υπολογίζεται» και να δούμε αν οι ιδέες του Baddiel μπορούν να το εξηγήσουν.

Τον Αύγουστο του 2022, η βετεράνος Αμερικανίδα φωτογράφος Annie Leibovitz επικρίθηκε δριμύτατα επειδή τράβηξε μερικές κακώς φωτισμένες φωτογραφίες του δικαστή του Μαύρου Ανώτατου Δικαστηρίου Ketanji Brown Jackson.

Η Annie είχε αμαρτήσει ενάντια στις ιερές αρχές της Διαφορετικότητας, της Ένταξης και της Ισότητας (DIE) και η ετυμηγορία του μαύρου δημοσιογράφου Tayo Bero ήταν ωμή: «Οι φωτογραφίες του Leibovitz είναι αυτό που συμβαίνει όταν το Blackness φαίνεται μέσα από ένα λευκό βλέμμα που είναι ανίκανο να συλλάβει την αληθινή ομορφιά του». Το κατάλαβα?

Ο Λέιμποβιτς ανέπτυξε το «λευκό βλέμμα».

 Και όταν η Leibovitz χρησιμοποίησε τον Abraham Lincoln ως «το επίκεντρο της πρώτης εικόνας», φέρεται να «πρόβαλλε μια λευκή αφήγηση σωτήρα».

Το κατάλαβα?

Ο Leibovitz ενεργούσε ως «λευκός σωτήρας».

Και όλα αυτά έθεσαν μια έντονη αντίθεση με το έργο της Leibovitz για λογαριασμό της δικής της φυλής: «όταν οι λευκοί είναι το θέμα της, ο Leibovitz καταφέρνει να τους αποτυπώσει όμορφα».

Με άλλα λόγια, ο Leibovitz είναι ένας Λευκός ρατσιστής που αποτυγχάνει σταθερά να βρει έναν από τους «πολλούς τρόπους για να συλλάβει την ομορφιά των μαύρων γυναικών».

Η Annie Leibovitz απλώνει το «λευκό της βλέμμα»

Αυτή η κριτική του Leibovitz φαίνεται να είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς «οι Εβραίοι δεν μετράνε».

Αυτό συμβαίνει γιατί δεν είναι Λευκή αλλά Εβραία — και με περηφάνια .

Αλλά κανένας Εβραίος δεν έσπευσε να διορθώσει τους ισχυρισμούς ότι είναι Λευκή.

Ωστόσο, φανταστείτε αν την επαινούσαν ως σπουδαία «λευκή φωτογράφο» και ως λαμπρό παράδειγμα «λευκής καλλιτεχνικής ιδιοφυΐας».

Οι Εβραίοι θα ούρλιαζαν με αγανάκτηση.

 Είναι Εβραία, όχι λευκή, θα επέμεναν.

Αλλά για Εβραίους όπως ο David Baddiel, δεν υπολογίζεται ως Εβραία όταν καταδικάζεται επειδή δεν συμπεριφέρεται στους Μαύρους με επαρκή ευλάβεια.

Είναι αποδεκτό να «σβήνει» την εβραϊκή της ιδιότητα και να την «παρενιάζει» με την καταπιεστική πλειοψηφία των Λευκών Εθνών.

Τι συμβαίνει? Λοιπόν, δεν εξηγείται από τη θεωρία του Baddiel για το πώς «οι Εβραίοι δεν μετράνε».

Αλλά εξηγείται από τη θεωρία μου για τους Εβραίους ωςΗ Φυλή του Σρέντινγκερ . Σε ένα διάσημο πείραμα σκέψης που επινόησε ο Αυστριακός φυσικός Erwin Schrödinger (1887–1961), μια γάτα είναι ταυτόχρονα ζωντανή και νεκρή μέχρι την κατάρρευση μιας κβαντικής κυματικής συνάρτησης.

Στην πραγματικότητα της δυτικής πολιτικής, οι Εβραίοι είναι ταυτόχρονα μειονότητα και όχι μειοψηφία, ανάλογα με το τι ταιριάζει καλύτερα στα συμφέροντα των Εβραίων.

Επικίνδυνες ερωτήσεις για τους Εβραίους

Οι Εβραίοι είναι μειονότητα όταν θέλουν να θεωρηθούν θύματα καταπίεσης, αλλά όχι μειοψηφία όταν οι Λευκοί επικρίνονται ότι κυριαρχούν άδικα στους δυτικούς θεσμούς και τον πολιτισμό.

Όταν ένας αυθεντικός μη Λευκός ισχυρίζεται ότι οι εκδόσεις ή η επιστήμη ή τα οικονομικά ή ο νόμος είναι «πολύ λευκοί», οι Εβραίοι δεν επισημαίνουν ότι, στην πραγματικότητα, οι Εβραίοι υπερεκπροσωπούνται σε μεγάλο βαθμό σε αυτούς τους τομείς.

Για παράδειγμα, κάθε πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ ήταν Εβραίος τις τελευταίες δεκαετίες και οι Εβραίοι καταλαμβάνουν έναν εξαιρετικά δυσανάλογο αριθμό εδρών στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αμερικής.

Παραμένοντας σιωπηλοί για αυτήν την υπερεκπροσώπηση, οι Εβραίοι επιτρέπουν να παρουσιάζονται ως «λευκοί» και διασφαλίζουν ότι θα είναι οι γνήσιοι Λευκοί που θα εκτοπιστούν λόγω φυλετικών ποσοστώσεων.

Αποφεύγουν επίσης δυνητικά επικίνδυνες ερωτήσεις σχετικά με το γιατί οι Εβραίοι υπερεκπροσωπούνται.

Αν είμαστε όλοι το ίδιο κάτω από το δέρμα, έπεται ότι σε μια δίκαιη κοινωνία κάθε φυλετική ομάδα θα εκπροσωπείται σε ακριβή αναλογία με το μερίδιό της στον πληθυσμό.

Η «υπερεκπροσώπηση» των Λευκών χρησιμοποιείται ως θετική απόδειξη ότι δεν ζούμε σε μια δίκαιη κοινωνία.

Όχι, ζούμε σε μια κοινωνία όπου, για παράδειγμα, η έμφυτη ιδιοφυΐα των Μαύρων συνθλίβεται και αρνείται την έκφραση.

Γι’ αυτό — σύμφωνα με τους αριστερούς — κανένας Μαύρος δεν κέρδισε ποτέ το Νόμπελ Φυσικής ή το Μετάλλιο Fields στα μαθηματικά.

Η μαύρη ιδιοφυΐα είναι εκεί, αλλά η λευκή δικαιοσύνη δεν είναι, επειδή οι λευκοί άνδρες έχουν κυριαρχήσει άδικα σε αυτούς τους τομείς και έχουν αποκλείσει αμέτρητους άξιους Μαύρους (και γυναίκες) ανά τους αιώνες.

Ή έτσι πάει η αριστερή αφήγηση. 

Στην πραγματικότητα, φυσικά, οι Εβραίοι έχουν κερδίσει βραβεία και έχουν κάνει τεράστιες συνεισφορές στη φυσική, τα μαθηματικά και άλλους διανοητικά απαιτητικούς τομείς πέρα ​​από κάθε αναλογία του μικρού μεριδίου τους στον πληθυσμό.

Πώς θα μπορούσε αυτό να έχει συμβεί σε δυτικές κοινωνίες γεμάτες με φανατισμό των λευκών ανδρών, εκτός από τη μειονότητα;

Απορρίπτοντας τη φυλετική πραγματικότητα

Αυτή είναι μια ερώτηση που οι Εβραίοι δεν θέλουν να διερευνηθεί, γιατί η προφανής απάντηση είναι ότι ο φανατισμός των Λευκών Χριστιανών δεν είναι τελικά τόσο ισχυρός.

Όταν μια υποτιθέμενη καταπιεσμένη μειονότητα έχει πνευματικά χαρίσματα, αυτή η μειονότητα μπορεί να ανθίσει στη Δύση.

Αλλά και οι Εβραίοι δεν θέλουν να διερευνηθούν τα διανοητικά τους χαρίσματα, γιατί αυτό θα εκραγεί το αριστερό ψέμα της έμφυτης και απόλυτης ανθρώπινης ισότητας.

Δεν είναι τυχαίο ότι Εβραίοι βιολόγοι όπως ο Stephen Jay Gould , ο Richard Lewontin , ο Leon Kamin και ο Steven Rose— όλοι οι καθηγητές σε διάσημα πανεπιστήμια — ηγήθηκαν του αγώνα για την άρνηση της ύπαρξης και της σημασίας της φυλής.

Έχουν επιμείνει ότι ο εγκέφαλος έχει εξαιρεθεί ως εκ θαύματος από την εξέλιξη, ακόμη και όταν τα ανθρώπινα όντα έχουν μεταναστεύσει σε εξαιρετικά διαφορετικά περιβάλλοντα και διατήρησαν απομονωμένους πληθυσμούς αναπαραγωγής για χιλιετίες.

Στην πραγματικότητα, αυτοί οι Εβραίοι αρνητές της φυλής λένε ψέματα για να προστατεύσουν την εβραϊκή εξουσία.

Διαφορετικές φυλές ανθρώπινων όντων δεν εξελίσσονται απλώς σε απομόνωση εδώ και χιλιετίες, αλλά διασταυρώνονται με διαφορετικά είδη του γένους Homo και αποκτούν νέα γονίδια που επηρεάζουν τη γνωστική λειτουργία.

Ο Homo sapiens διασταυρώθηκε με τους Νεάντερταλ όταν μετανάστευσαν στην Ευρώπη και με τους Ντενίσοβα όταν μετανάστευσαν στην Ασία .

Εν τω μεταξύ,Ο Homo sapiens διασταυρωνόταν με άλλα πλέον εξαφανισμένα ανθρωποειδή πίσω στην Αφρική.

Με άλλα λόγια, οι λευκοί και οι μαύροι και οι κίτρινοι δεν έχουν απλώς εξελιχθεί για να είναι διαφορετικοί γνωστικά και ψυχολογικά: έχουν διασταυρωθεί για να είναι διαφορετικοί.

Αυτή είναι η βιολογική πραγματικότητα, αλλά έρχεται σε αντίθεση με ένα από τα δύο μεγάλα ψέματα του σύγχρονου αριστερισμού.

Το πρώτο ψέμα είναι αυτό της ισότητας.

Ο αριστερισμός κηρύττει ότι είμαστε όλοι το ίδιο κάτω από το δέρμα — Μαύροι και Λευκοί, άνδρες και γυναίκες, γκέι και στρέιτ έχουν όλοι ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες και είναι ικανοί για τα ίδια υψηλά επιτεύγματα.

Το δεύτερο ψέμα είναι αυτό της ανισότητας.

Ο αριστερισμός κηρύττει ότι, τουλάχιστον στη Δύση, οι πλειοψηφίες είναι εκ φύσεως κακές και οι μειονότητες έμφυτα ενάρετες. 

Η αντίφαση ανάμεσα στα δύο μεγάλα ψέματα του αριστερισμού δεν αποδυναμώνει την ιδεολογία ούτε φέρνει σε δύσκολη θέση τους αριστερούς.

Αντίθετα, ενισχύει την ιδεολογία και εμψυχώνει τους αριστερούς.

https://www.theoccidentalobserver.net/2022/09/08/david-as-goliath-the-contradictory-complaints-of-a-kruddy-jewish-komedian/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>