«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η παγκόσμια κρίση κορωνοϊού: Παγκόσμιο πραξικόπημα κατά της ανθρωπότητας 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Από την αρχή, τον Ιανουάριο του 2020, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο οδηγήθηκαν στο να πιστεύουν και να αποδέχονται την ύπαρξη μιας ταχέως εξελισσόμενης και επικίνδυνης επιδημίας.

Η παραπληροφόρηση των μέσων ενημέρωσης και η εκστρατεία φόβου συνέβαλαν καθοριστικά στη διατήρηση της αφήγησης για τον COVID-19.

Επιστημονικά ψέματα και ψέματα έχουν χρησιμοποιηθεί για τη διατήρηση της νομιμότητας των εντολών πολιτικής για τον COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των lockdown, της επιβολής της μάσκας προσώπου, της κοινωνικής απόστασης και της καταστολής των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο οδηγήθηκαν να πιστέψουν ότι οι ενέσεις εμβολίου COVID-19 της Big Pharma ήταν η «λύση».

Μια δομή «Παγκόσμιας Διακυβέρνησης» που κυριαρχείται από ισχυρά οικονομικά συμφέροντα ξεδιπλώνεται, η οποία υπονομεύει τη δημοκρατία και τους θεσμούς της κοινωνίας των πολιτών.

Περισσότεροι από 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από την κρίση του κορωνοϊού και τις καταστροφικές εντολές που εφαρμόζουν ηθικά διεφθαρμένες εθνικές κυβερνήσεις.

Ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται σε κατάσταση οικονομικού και κοινωνικού χάους.

Ο Michel Chossudovsky εξετάζει λεπτομερώς πώς αυτό το ύπουλο έργο «καταστρέφει τις ζωές των ανθρώπων».

Παρέχει μια περιεκτική ανάλυση όλων όσων πρέπει να γνωρίζετε για την «πανδημία» — από τις ιατρικές διαστάσεις έως τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις, τα πολιτικά ερείσματα και τις ψυχικές και ψυχολογικές επιπτώσεις.

«Ο στόχος μου ως συγγραφέας είναι να ενημερώσω τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και να αντικρούσω την επίσημη αφήγηση που έχει χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για την αποσταθεροποίηση του οικονομικού και κοινωνικού ιστού ολόκληρων χωρών, ακολουθούμενη από την επιβολή του «θανατηφόρου» «εμβόλιου» για τον COVID-19.

Αυτή η κρίση επηρεάζει την ανθρωπότητα στο σύνολό της: σχεδόν 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τους συνανθρώπους μας και τα παιδιά μας παγκοσμίως.

Η αλήθεια είναι ένα ισχυρό όργανο».
Μισέλ Τσοσουντόφσκι
https://store.globalresearch.ca/store/the-worldwide-corona-crisis-global-coup-détat-against-humanity/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>