«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας ενημερώνει με αληθινά στοιχεία, μην αυτοκτονείτε και σκοτώνετε τα παιδιά σας με το μπόλι για κορονϊο.

Η παγκόσμια γενοκτονία με στατιστικές!

Συγκλονιστικό: Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου παραδέχεται ότι τα εμβολιασμένα παιδιά με COVID-19 έχουν 4423% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από οποιαδήποτε αιτία και 13.633% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από COVID-19 από τα μη εμβολιασμένα παιδιά.

Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην ανάλυση της κατηγοριοποίησης της θνησιμότητας και της νοσηρότητας.

Το ONS αναλύει τους θανάτους από εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους.

Ο Πίνακας 6 παρακάτω του ONS περιέχει ένα σύνολο δεδομένων που αφορά:

  1. θανάτους που αφορούν τον Covid-19,

θανάτους που δεν αφορούν Covid-19 και

θάνατοι από κάθε αιτία ανά ηλικιακή ομάδα

Οι θάνατοι που αφορούν τον Covid-19 είναι μια εντελώς εσφαλμένη ονομασία, δηλαδή τα αποτελέσματα του τεστ PCR σε πίνακα που είναι εντελώς άκυρα (σύμφωνα με τον ΠΟΥ και το CDC) .

Ένα θετικό κρούσμα PCR δεν επιβεβαιώνει ότι ο θάνατος μπορεί να αποδοθεί στον Covid-19.

Έγινε αυτοψία ή ήταν απλώς μια εξέταση PCR;

Δεν υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ των τριών κατηγοριών που αναφέρονται παραπάνω.

Η μόνη κατηγορία που έχει νόημα είναι “όλοι οι αιτίες θανάτου ανά ηλικιακή ομάδα”

Αυτό που είναι σημαντικό είναι να διαπιστωθεί και να συγκριθεί η θνησιμότητα σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους με βάση αυτοψίες που αποκαλύπτουν την αιτία θανάτου.

Οι θάνατοι που σχετίζονται με τον Covid-19 είναι μια έννοια χωρίς νόημα.

M. Ch. 23 Αυγούστου 2022

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαίωσε αθόρυβα ότι τα εμβόλια Covid-19 σκοτώνουν παιδιά με πρωτοφανή ρυθμό.

Συγκλονιστικά στοιχεία που περιέχονται σε επίσημη έκθεση, που δημοσιεύτηκε λίγες ώρες πριν ο Μπόρις Τζόνσον ανακοινώσει την παραίτησή του από πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, αποκαλύπτουν ότι τα εμβολιασμένα παιδιά με Covid-19 έχουν 4423%/45 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από οποιαδήποτε αιτία από τα μη εμβολιασμένα παιδιά και 13.6333/ 137 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από Covid-19 από τα μη εμβολιασμένα παιδιά.

Μια κυβερνητική υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου, γνωστή ως Γραφείο Εθνικών Στατιστικών (ONS), δημοσίευσε πρόσφατα νέα στοιχεία για τους θανάτους ανά εμβολιαστική κατάσταση στην Αγγλία.

Το πιο πρόσφατο σύνολο δεδομένων από το ONS τιτλοφορείται « Deaths by Vaccination Status, Αγγλία, 1 Ιανουαρίου 2021 έως 31 Μαΐου 2022 », και μπορείτε να το προσπελάσετε στον ιστότοπο του ONS εδώ και να το κατεβάσετε εδώ .

Πηγή

Ο Πίνακας 6 του συνόλου δεδομένων περιέχει δεδομένα για θανάτους που αφορούν Covid-19, θανάτους που δεν αφορούν Covid-19 και θανάτους από κάθε αιτία ανά ηλικιακή ομάδα στην Αγγλία μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2021 και 31ης Μαΐου 2022, και περιλαμβάνει τον αριθμό θανάτων μεταξύ παιδιών ηλικίας 10 ετών έως 14 από την κατάσταση εμβολιασμού και οι έφηβοι ηλικίας 15 έως 19 ετών από την κατάσταση εμβολιασμού.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο από τα δεδομένα ότι οι ONS δεν είναι τόσο διαφανείς όσο θα θέλαμε να πιστεύουμε.

 Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν παρέχουν το ποσοστό θνησιμότητας ανά 100.000 ανθρωποέτη μεταξύ παιδιών ή εφήβων, ενώ το έχουν παράσχει για όλες τις άλλες ηλικιακές ομάδες ενηλίκων σε κάθε άλλο πίνακα που περιέχεται στο σύνολο δεδομένων.

Για παράδειγμα, εδώ είναι ένα στιγμιότυπο των δεδομένων από τον πίνακα 1 του συνόλου δεδομένων που δείχνει το ποσοστό θνησιμότητας ανά 100.000 ανθρωποέτη ανά κατάσταση εμβολιασμού τον Απρίλιο του 2022 –

Πηγή

Δυστυχώς για τους ONS, απέτυχαν στις προσπάθειές τους να συγκαλύψουν τα φρικτά ποσοστά θνησιμότητας μεταξύ των εμβολιασμένων παιδιών με Covid-19, επειδή εξακολουθούν να μας παρέχουν αρκετές πληροφορίες για να υπολογίσουμε μόνοι μας τα ποσοστά θνησιμότητας.

Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο των δεδομένων ONS σχετικά με τους θανάτους μεταξύ παιδιών ηλικίας 10 έως 14 ετών μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2021 και 31ης Μαΐου 2022 ανά κατάσταση εμβολιασμού –

Πηγή

Τα παραπάνω δεδομένα περιλαμβάνουν τον αριθμό των θανάτων και τον αριθμό ανθρωποέτη σε κάθε ομάδα εμβολιασμού.

Επομένως, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να διαιρέσουμε τα «ατομικά έτη» κάθε ομάδας εμβολιασμού με 100.000 και στη συνέχεια να διαιρέσουμε τον αριθμό των θανάτων σε κάθε ομάδα εμβολιασμού με την απάντηση στην προηγούμενη εξίσωση, για να υπολογίσουμε τα ποσοστά θνησιμότητας ανά κατάσταση εμβολιασμού.

π.χ. μη εμβολιασμένοι 2.881.265 άτομα-έτη / 100.000 = 28,81
μη εμβολιασμένοι θάνατοι Covid-19 (9) / 28,81 = 0,3 θάνατοι ανά 100.000 άτομα-έτη

Τα ακόλουθα δύο διαγράμματα δείχνουν τα ποσοστά θνησιμότητας ανά κατάσταση εμβολιασμού ανά 100.000 ανθρωποέτη μεταξύ παιδιών ηλικίας 10 έως 14 ετών στην Αγγλία για την περίοδο από 1η Ιανουαρίου 2021 έως 31η Μαΐου 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέχονται από το ONS –

Λόγω του μεγάλου όγκου πληροφοριών που περιέχονται στα παραπάνω δύο γραφήματα, επιλέξαμε τα πιο σημαντικά ευρήματα για να δημιουργήσουμε το ακόλουθο διάγραμμα –

Όσον αφορά τους θανάτους από Covid-19, το ONS αποκαλύπτει ότι το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των μη εμβολιασμένων παιδιών ηλικίας 10 έως 14 ετών ισοδυναμεί με 0,31.

Ωστόσο, όσον αφορά τα εμβολιασμένα με μία δόση παιδιά, το ποσοστό θνησιμότητας ισούται με 3,24 ανά 100.000 ανθρωπο-έτη, και όσον αφορά τα τριπλά εμβολιασμένα παιδιά το ποσοστό θνησιμότητας ισοδυναμεί με ένα συγκλονιστικό 41,29 ανά 100.000 ανθρωπο-έτη.

Αυτά τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι τα μη εμβολιασμένα παιδιά έχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν από Covid-19 σε σχέση με τα παιδιά που έχουν κάνει την ένεση Covid-19.

Με βάση τη φόρμουλα αποτελεσματικότητας του εμβολίου της Pfizer, αυτά τα δεδομένα αποκαλύπτουν ότι οι ενέσεις Covid-19 αποδεικνύονται πλέον αρνητικές κατά του θανάτου στα παιδιά, με την πραγματική αποτελεσματικότητα μεταξύ Ιανουαρίου 2021 και Μαΐου 2022 να έχει ως εξής:

Τύπος:

Ποσοστό μη εμβολιασμένων θανάτων – Ποσοστό εμβολιασμένων θανάτων / Ποσοστό μη εμβολιασμένων θανάτων x 100 = Αποτελεσματικότητα εμβολίου κατά του θανάτου

Οι ενέσεις Covid-19 αποδεικνύονται ότι έχουν αρνητική αποτελεσματικότητα στον πραγματικό κόσμο κατά του θανάτου κατά μείον-966,67% μεταξύ μερικώς εμβολιασμένων παιδιών και μια συγκλονιστική αρνητική αποτελεσματικότητα στον πραγματικό κόσμο έναντι του θανάτου μείον-13.633,33% μεταξύ τριπλών εμβολιασμένων παιδιών.

Αυτό δεν είναι καθόλου κοντά στην ισχυριζόμενη αποτελεσματικότητα κατά 95% κατά του θανάτου από την Pfizer, έτσι δεν είναι;

Με άλλα λόγια, τα μερικώς εμβολιασμένα παιδιά έχουν 11x/966,67% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από Covid-19 από τα μη εμβολιασμένα παιδιά και τα τριπλά εμβολιασμένα παιδιά έχουν 137,3x/13.633,33% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από Covid-19 από τα μη εμβολιασμένα παιδιά.

Και δυστυχώς, υπάρχει μικρή βελτίωση όσον αφορά τους θανάτους εκτός Covid-19.

Εδώ είναι και πάλι το διάγραμμα που δείχνει τα ποσοστά θνησιμότητας ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ των παιδιών στην Αγγλία –

Το ποσοστό θνησιμότητας από όλες τις αιτίες ισοδυναμεί με 6,39 ανά 100.000 ανθρωποέτη μεταξύ των μη εμβολιασμένων παιδιών και είναι πάντα ελαφρώς υψηλότερο στο 6,48 μεταξύ των μερικώς εμβολιασμένων παιδιών.

Ωστόσο, το ποσοστό πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο μετά τη χορήγηση κάθε ένεσης. 

Το ποσοστό θνησιμότητας από όλες τις αιτίες ισοδυναμεί με 97,28 μεταξύ των διπλοεμβολιασμένων παιδιών και σοκαριστικό 289,02 ανά 100.000 ανθρωποέτη μεταξύ τριπλών εμβολιασμένων παιδιών.

Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των ίδιων των κυβερνήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου, τα διπλά εμβολιασμένα παιδιά έχουν 1422% / 15,22 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από οποιαδήποτε αιτία από τα μη εμβολιασμένα παιδιά.

Ενώ τα τριπλά εμβολιασμένα παιδιά έχουν 4423% / 45,23 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από οποιαδήποτε αιτία από τα μη εμβολιασμένα παιδιά.

Δυστυχώς, βλέπουμε πολλά από τα ίδια όταν πρόκειται για εμβολιασμένους εφήβους.

Τα ακόλουθα δύο διαγράμματα δείχνουν τα ποσοστά θνησιμότητας ανά κατάσταση εμβολιασμού ανά 100.000 ανθρωποέτη μεταξύ των εφήβων ηλικίας 15 έως 19 ετών στην Αγγλία για την περίοδο από 1η Ιανουαρίου 2021 έως 31η Μαΐου 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέχονται από το ONS –

Και πάλι, λόγω του μεγάλου όγκου πληροφοριών που περιέχονται στα παραπάνω δύο γραφήματα, επιλέξαμε τα πιο σημαντικά ευρήματα για να δημιουργήσουμε το ακόλουθο διάγραμμα –

Αυτό που ανακαλύπτουμε από τα παραπάνω είναι ότι οι τριπλά εμβολιασμένοι έφηβοι έχουν 136% / 2,35 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από Covid-19 από τους μη εμβολιασμένους έφηβους και 38% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από οποιαδήποτε αιτία από τους μη εμβολιασμένους έφηβους.

Ωστόσο, τα χειρότερα στοιχεία όσον αφορά τους θανάτους από όλες τις αιτίες είναι μεταξύ των εφήβων που έχουν διπλοεμβολιαστεί.

Τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου αποκαλύπτουν ότι οι διπλά εμβολιασμένοι έφηβοι, με ποσοστό θνησιμότητας 36,17 ανά 100.000 ανθρωποέτη, έχουν 149,3% / 2,5 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από οποιαδήποτε αιτία από ό,τι οι μη εμβολιασμένοι έφηβοι με ποσοστό θνησιμότητας 14,50 ανά 10 άτομα-έτος.

Συνοψίζοντας, τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου που δημοσιεύθηκαν από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής του Ηνωμένου Βασιλείου, αποδεικνύουν ότι τα εμβολιασμένα με COVID παιδιά και έφηβοι είναι πιο πιθανό να πεθάνουν τόσο από τον Covid-19 όσο και από οποιαδήποτε άλλη αιτία εκτός από τα μη εμβολιασμένα παιδιά και έφηβους.

Αυτό δείχνει ότι όσον αφορά τον Covid-19, ο εμβολιασμός στην πραγματικότητα επιδεινώνει την ανοσολογική απόκριση στον υποτιθέμενο ιό και αυξάνει τον κίνδυνο τόσο νοσηλείας όσο και θανάτου.

Αλλά όσον αφορά τους θανάτους από κάθε αιτία, αυτό δείχνει ότι οι ενέσεις Covid-19 σκοτώνουν άμεσα παιδιά.

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης πάνω ή κάτω.

Ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram.

Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Παγκόσμιας Έρευνας.

Η επιλεγμένη εικόνα είναι από τη Mercola

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>