«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Ερντογάν κατηγορεί τις κυρώσεις στη Ρωσία για την ενεργειακή κρίση

Η Τουρκία επί πτωμάτων

την φωτογραφία την ανέβασε η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέει ότι το φυσικό αέριο είναι ένα από τα όπλα του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Και η Δύση, με τις κυρώσεις της, έχει εξασφαλίσει ότι η Ρωσία χρησιμοποιεί αυτό το όπλο εναντίον του.

Ειδικά η Ευρώπη θα αντιμετώπιζε «σοβαρά προβλήματα» τον χειμώνα.

ρε Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε τις δυτικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία για την ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη.

Οι ευρωπαϊκές χώρες «θα θερίσουν ό,τι σπείρουν», είπε ο Ερντογάν στην Άγκυρα την Τρίτη.

Ο Πούτιν χρησιμοποιεί όλα τα μέσα και τα όπλα του.

«Δυστυχώς, το φυσικό αέριο είναι ένα από αυτά», είπε ο αρχηγός του τουρκικού κράτους.

Υποθέτει ότι η Ευρώπη θα έχει «σοβαρά προβλήματα» αυτόν τον χειμώνα.

Στη χώρα του, όμως, αυτό δεν ισχύει.

Με αυτές τις δηλώσεις ο Τούρκος Πρόεδρος ακολουθεί τον απολογισμό της Μόσχας.

Τη Δευτέρα, το Κρεμλίνο κατηγόρησε τη Δύση ότι σταμάτησε τις προμήθειες φυσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω του Nord Stream 1.

Τα προβλήματα προέκυψαν «εξαιτίας των κυρώσεων που επιβλήθηκαν από τα δυτικά κράτη, δεν υπάρχει άλλος λόγος για αυτό», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Οι δυτικές χώρες είχαν επιβάλει τεράστιες κυρώσεις στη Μόσχα ως απάντηση στον επιθετικό πόλεμο κατά της Ουκρανίας που ξεκίνησε η Ρωσία στις 24 Φεβρουαρίου. Α

υτά επηρεάζουν, μεταξύ άλλων, τις εισαγωγές άνθρακα, καθώς και τις εισαγωγές πετρελαίου, αλλά μέχρι στιγμής όχι τις εισαγωγές φυσικού αερίου, από τις οποίες πολλές χώρες της ΕΕ εξαρτώνται ιδιαίτερα.

Η Τουρκία έχει καλές σχέσεις τόσο με τη Ρωσία όσο και με την Ουκρανία . 

Η Άγκυρα προμήθευσε στρατιωτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο Κίεβο, αλλά δεν εντάχθηκε στις κυρώσεις της Δύσης κατά της Μόσχας για τον επιθετικό πόλεμο κατά της Ουκρανίας.

Στις αρχές Αυγούστου, ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι στο μέλλον θα πληρώνει μέρος των εισαγωγών ρωσικού φυσικού αερίου σε ρούβλια. Σύμφωνα με αναλυτές, η συμφωνία διασφαλίζει ότι η Μόσχα θα συνεχίσει να προμηθεύει αέριο στην Τουρκία μέσω του αγωγού TurkStream.

 Πέρυσι, η Τουρκία πήρε σχεδόν το ήμισυ του φυσικού της αερίου από τη Ρωσία.

https://www.welt.de/politik/ausland/article240892023/Erdogan-gibt-Russland-Sanktionen-Schuld-an-Energiekrise.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>