«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτό που πραγματικά θέλουν οι ΗΠΑ

ΕΜΠΟΡΕΥΤΑΙ ΖΩΕΣ

Από τον Dr. Νόρμπερτ βαν Χέντελ

Ο Thierry Meyssan, ο ανόητος πολιτικός σύμβουλος και ιδρυτής του δικτύου Voltaire, αναφέρθηκε πρόσφατα στις προσπάθειες των Κεντρικών Δυνάμεων στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο να υποστηρίξουν τις Κεντρικές Δυνάμεις δημιουργώντας την Ένωση Ξένων Λαών της Ρωσίας και καταρρίπτοντας τη Ρωσική Αυτοκρατορία δημιουργώντας αυτονομιστικά κινήματα.

Μετά τις επαίσχυντες συνθήκες των Βερσαλλιών, του Τριανόν και των Σεβρών, η Ευρώπη είχε άλλες ανησυχίες, και ειδικά όταν η ήπειρος έγινε φασιστική όχι μόνο με τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι , αλλά και με την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, την Ελλάδα κ.λπ.


Μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν ο Στάλινφαινομενικά ακαταμάχητο και είχε επωμιστεί το βάρος του πολέμου κατά της Γερμανίας, το Office of Strategic Services (OSS), μια υπηρεσία πληροφοριών του Υπουργείου Πολέμου των Ηνωμένων Πολιτειών, και αργότερα η CIA, προσπάθησαν να διεισδύσουν αντικομμουνιστές ηγέτες σε διάφορες κυβερνήσεις, κυρίως σε τον Τρίτο Κόσμο.
Η αντικομμουνιστική Ένωση Ασιατικών Λαών σχηματίστηκε γύρω από το Τσιάνγκ Κάι-σεκ , στην οποία περιλαμβανόταν ο πρώην εθνικιστής πρωθυπουργός της Ουκρανίας Γιάροσλαβ Στέτσκο .
Σύμφωνα με τον Meyssan , αυτή η μυστική οργάνωση εξακολουθεί να εδρεύει στην Ταϊβάν και υιοθέτησε το όνομα World League for Freedom and Democracy το 1990.
Είναι λοιπόν λογικό οι προκλήσεις των ΗΠΑ στην Ταϊβάν να συνδέονται με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η Λίγκα και άλλοι οργανισμοί στοχεύουν να ανατινάξουν τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Αυτό το έργο θα πρέπει να οργανωθεί και να προωθηθεί στις 23 και 24 Ιουλίου 2022 στην Πράγα από ένα «Φόρουμ των Ελεύθερων Εθνών της Ρωσίας».


Μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης το 1990 που οδήγησε σε 15 ξεχωριστά κράτη συμπεριλαμβανομένης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η διαίρεση πρόκειται να δημιουργηθεί με περίπου 20 επιπλέον κράτη αυτή τη φορά.

Το γεγονός ότι αυτοί οι «νέοι» λαοί δεν θέλουν να φύγουν από τη Ρωσική Ομοσπονδία είναι άσχετο.
Εν όψει αυτής της κατάστασης, ο πόλεμος της Ουκρανίας φαίνεται να αποκτά εντελώς διαφορετικό προφίλ.
Οι ΗΠΑ δεν είναι μόνο να προπαγανδίζουν τη νίκη της Ουκρανίας στον πόλεμο, είναι να συντρίψουν τη Ρωσία.
Αν λοιπόν οι ΗΠΑ επιδιώκουν με συνέπεια αυτό το σχέδιο, αναρωτιέται κανείς τι κάνει στην πραγματικότητα η ΕΕ εδώ;
Πάνω απ’ όλα, η ΕΕ είναι μια οικονομική ένωση ευρωπαϊκών λαών της οποίας ο πολιτικός στόχος δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι η υποστήριξη της μιας ή της άλλης πλευράς στην παγκόσμια πολιτική με τον τρόπο που πράττει σήμερα.

27 χώρες παρακολουθούν σχεδόν αβοήθητες καθώς οι οικονομικές κυρώσεις ασκούν μεγάλη πίεση στις οικονομίες των επιμέρους χωρών, αν όχι σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και τις καταστρέφουν.
Κανένας πολιτικός αρχηγός των χωρών μελών της ΕΕ, με εξαίρεση τον Βίκτορ Όρμπαν , δεν σηκώνεται και λέει: «Δεν θα συμμετάσχουμε», «Είμαστε υποχρεωμένοι λόγω των εκλογών στη χώρα μας να εγγυηθούμε πρώτα την ευημερία του λαού μας και όχι οι λαοί μας να συμμετέχουν σε γεωπολιτικά παιχνίδια που θα τους φτωχύνουν για τα επόμενα χρόνια και θα καταστρέψουν την ευημερία τους».


Φυσικά, λίγοι άνθρωποι σε κάθε χώρα το αντιλαμβάνονται γιατί όσο φτωχότεροι γίνονται, τόσο περισσότερο πρέπει να ανησυχούν για το φαγητό, τον ρουχισμό και τη θέρμανση.
Δυστυχώς, κανείς, απολύτως κανένας, δεν αντιτίθεται στην Επιτροπή της ΕΕ, η οποία έχει γίνει πιόνι στις εκτιμήσεις των ΗΠΑ.
Ορισμένοι πιστεύουν ότι η ΕΕ αντιπροσωπεύει την πτώση της Ευρώπης.
Πώς μπορεί η Ευρώπη, ή πιο σημαντικό τα μεμονωμένα έθνη της, να διατηρήσουν την αυτονομία τους;
Από τη μια έχουμε την πεποίθηση ακράδαντα ότι θα υπάρξουν ταραχές, διαδηλώσεις και ταραχές κάθε είδους το φθινόπωρο και τον χειμώνα, όταν θα υπάρξουν φαινόμενα κρίσης, ειδικά σε εταιρείες-κλειδιά.
Μπορεί κανείς να ελπίζει ότι αυτά θα είναι αρκετά ειρηνικά.
Επιπλέον, η λεγόμενη παγκοσμιοποίηση με τη μορφή που υπήρχε πριν από τον πόλεμο θα καταρρεύσει.
Οι αλυσίδες εφοδιασμού θα καταστραφούν ακόμη περισσότερο από πριν.
Το λάθος ότι βασικές βιομηχανίες πουλήθηκαν στο εξωτερικό θα προσθέσει στο δράμα αυτό που συμβαίνει.
Σε αυτό το σημείο ζητήθηκε επανειλημμένα να ενωθούν τα πατριωτικά εθνικά κόμματα στην ΕΕ για να δημιουργηθεί ένα αντίβαρο σε όλα εκείνα τα κόμματα που έχουν τώρα τον λόγο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Το καθήκον των τελευταίων ουδέτερων χωρών που εξακολουθούν να λειτουργούν σε κάποιο βαθμό, της Αυστρίας και της Ελβετίας, πρέπει να είναι να κάνουν τα πάντα σε συνεργασία με την Ουγγαρία και ίσως ακόμη και την Τουρκία για την επίτευξη ειρήνης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.
Εάν ένας πόλεμος μαίνεται ήδη, τότε πρέπει να ξέρετε ότι για να επιτευχθεί μια ειρήνη, όποια κι αν είναι η πολεμική ρητορική τους τώρα, πρέπει και τα δύο μέρη να συμβιβαστούν.
Το πιο δύσκολο κομμάτι μπορεί να είναι ο Ζελένσκι, ο οποίος, ως κορυφαίος ηθοποιός, έχει γίνει ο εκτελεστής μιας αδιάλλακτης αντιρωσικής πολιτικής των ΗΠΑ.
Απορρίπτουμε αποφασιστικά αυτήν την πολιτική!

Εικόνες: κατάθεση φωτογραφιών

Η γνώμη του συγγραφέα/του υπεύθυνου επικοινωνίας μπορεί να διαφέρει από αυτή των συντακτών. Άρθρο 5 Παράγραφοι 1 και 3 του Βασικού Νόμου (1) «Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει και να διαδίδει ελεύθερα τη γνώμη του με λόγο, γραφή και εικόνες και να λαμβάνει πληροφορίες από γενικά προσβάσιμες πηγές χωρίς εμπόδια. Η ελευθερία του Τύπου και η ελευθερία του ρεπορτάζ μέσω του ραδιοφώνου και του κινηματογράφου είναι εγγυημένα. Λογοκρισία δεν γίνεται. 

https://www.world-economy.eu/nachrichten/detail/was-die-usa-wirklich-wollen/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>