«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ειδικός προειδοποιεί: Προσοχή στους όγκους του εγκεφάλου που εξελίσσονται χωρίς συμπτώματα

Ο ειδικός προειδοποιεί: Προσοχή στους όγκους του εγκεφάλου που εξελίσσονται χωρίς συμπτώματα

Ο όγκος του εγκεφάλου σημαίνει το σχηματισμό ενός νέου ιστού που δεν πρέπει να βρίσκεται στο κρανίο ή την ανεξέλεγκτη ανάπτυξη ενός ιστού σε αυτό.

Λέγοντας ότι ορισμένοι από αυτούς τους όγκους μπορούν να αναπτυχθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς συμπτώματα, ο ειδικός χειρουργικής εγκεφάλου, νεύρων και νωτιαίου μυελού Op. Ο Δρ. Ο Selçuk Aydın είπε, «Πονοκέφαλοι, επιληπτικές κρίσεις, απουσία μυαλού, αλλαγές προσωπικότητας, δυσκολία στην ομιλία και την κατανόηση, διαταραχές ύπνου, αδυναμία ή απώλεια αίσθησης στο μισό του σώματος και δυσκολία στο περπάτημα είναι τα πιο κοινά συμπτώματα».

Η ανάπτυξη και ο σχηματισμός μη φυσιολογικών κυττάρων που συμβαίνουν κατά την αντιγραφή κατά την αναγέννηση των εγκεφαλικών κυττάρων ονομάζεται όγκος εγκεφάλου.

Ο όγκος του εγκεφάλου, ο οποίος μπορεί να παρατηρηθεί σε οποιαδήποτε ηλικία από νεογέννητα έως ηλικιωμένους, προκαλεί πίεση στο εσωτερικό του κρανίου.

Ειδικός Χειρουργικής Εγκεφάλου, Νεύρων και Νωτιαίου Μυελού Op. Ο Δρ. Ο Selçuk Aydın έκανε δηλώσεις για το θέμα.

ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥ Ο ΟΓΚΟΣ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

«Όταν ένας όγκος στον εγκέφαλο αρχίζει να εμφανίζει συμπτώματα, είναι συνήθως είτε σε προχωρημένο στάδιο είτε σε μεγάλα μεγέθη», είπε ο Op. Ο Δρ. Ο Selçuk Aydın είπε, «Δυστυχώς, δεν υπάρχει εφαρμογή με τη μορφή τεστ πρώιμου προσυμπτωματικού ελέγχου σε αυτή την ασθένεια, αλλά ορισμένοι όγκοι μπορεί να ανιχνευθούν τυχαία κατά τη διάρκεια εξετάσεων που πραγματοποιούνται για άλλη καταγγελία.

 Τα συμπτώματα του όγκου ποικίλλουν ανάλογα με το πού επηρεάζει ο όγκος τον εγκέφαλο.

Πονοκέφαλος, επιληπτικές κρίσεις, απουσία μυαλού, αλλαγές προσωπικότητας, δυσκολία στην ομιλία και την κατανόηση, διαταραχές ύπνου, αδυναμία ή απώλεια αίσθησης στο ένα μισό του σώματος και δυσκολία στο περπάτημα είναι τα πιο κοινά συμπτώματα.

Μια καλοήθης μάζα που αναπτύσσεται στο ακουστικό νεύρο μπορεί να προκαλέσει απώλεια ακοής και διαταραχή της ισορροπίας.

Απώλεια όρασης μπορεί να αναπτυχθεί σε όγκο που σχηματίζεται στο οπτικό νεύρο.

Απώλεια όρασης σε όγκους της υπόφυσης, Λόγω ορμονικών αλλαγών, διαταραχές της εμμήνου ρύσεως, αδυναμία τεκνοποίησης, ψυχολογικές διαταραχές, διαταραχές ανάπτυξης και ανάπτυξης μπορεί να παρατηρηθούν.

Διαταραχές γεύσης και δυσκολίες στην κατάποση μπορεί να αναπτυχθούν σε όγκους εγκεφαλικού στελέχους.

Ειδικός Χειρουργικής Εγκεφάλου, Νεύρων και Νωτιαίου Μυελού Op. Ο Δρ. Ο Selçuk Aydın έκανε δηλώσεις για το θέμα.

ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥ Ο ΟΓΚΟΣ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

Η ανάπτυξη και ο σχηματισμός μη φυσιολογικών κυττάρων που συμβαίνουν κατά την αντιγραφή κατά την αναγέννηση των εγκεφαλικών κυττάρων ονομάζεται όγκος εγκεφάλου.

Ο όγκος του εγκεφάλου, ο οποίος μπορεί να παρατηρηθεί σε οποιαδήποτε ηλικία από νεογέννητα έως ηλικιωμένους, προκαλεί πίεση στο εσωτερικό του κρανίου.

Ειδικός Χειρουργικής Εγκεφάλου, Νεύρων και Νωτιαίου Μυελού Op. Ο Δρ. Ο Selçuk Aydın έκανε δηλώσεις για το θέμα.

Δηλώνοντας ότι οι όγκοι του εγκεφάλου χωρίζονται σε δύο ανάλογα με τον μηχανισμό σχηματισμού, Op. Ο Δρ. Ο Aydın είπε: «Πρώτον, οι πρωτογενείς όγκοι του εγκεφάλου, δηλαδή αυτοί που προέρχονται από οποιονδήποτε ιστό μέσα στο κρανίο.

Το δεύτερο είναι οι δευτερογενείς όγκοι του εγκεφάλου, δηλαδή οι μεταστατικοί όγκοι που προέρχονται από άλλο σημείο του σώματος.

Επιπλέον, οι όγκοι του εγκεφάλου χωρίζονται σε δύο ανάλογα με τη γενετική τους συμπεριφορά. κακοήθεις όγκοι εγκεφάλου (γνωστοί και ως κακοήθεις) και καλοήθεις όγκοι εγκεφάλου (καλοήθεις όγκοι).

Οι όγκοι που έρχονται στον εγκέφαλο από άλλη περιοχή είναι κακοήθεις όγκοι.

 Ακόμα κι αν οι μάζες στο κρανίο είναι καλοήθεις, είναι οι μάζες που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη στους ασθενείς, ακόμη και θάνατο λόγω της μηχανικής πίεσης, συμπίεσης, ώθησης, οιδήματος στον εγκεφαλικό ιστό, χημικών επιδράσεων στον εγκέφαλο.

 Για το λόγο αυτό, οι περισσότεροι από τους καλοήθεις όγκους παρακολουθούνται και ανιχνεύονται τυχαία.

Τα περισσότερα από αυτά έχουν τη μορφή κύστεων.

 Οι μάζες με δυναμικό ανάπτυξης ή μεγάλες μάζες αφαιρούνται χειρουργικά και μετά ακολουθούνται για λίγο.

 Στη χειρουργική αντιμετώπιση κακοήθων όγκων του εγκεφάλου χρησιμοποιούνται μέθοδοι όπως ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία, γάμμα μαχαίρι.

https://www.cnnturk.com/saglik/uzmani-uyardi-belirti-vermeden-ilerleyen-beyin-tumorlerine-dikkat2

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>