«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Από τον homo sapiens στον homo σάπιο

Το «μηχανικό νευρόσπαστο» σε ένα ακόμη ταχυδακτυλουργικό νούμερο εντός του κΥνοβουλευτικού τσίρκου

Γνωστά παπανδρεϊκά κόλπα που ξυπνούν την αλήστου μνήμης φράση mea culpa, την οποία είχε πει και πάλι από το βήμα της Βουλής ο Ανδρέας Παπανδρέου στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με αφορμή το Κυπριακό!

Ετόλμησε ο κ. Μητσοτάκης να μιλήσει εντός του ελληνικού (;) κΥνοβουλίου ως κατάπτυστος ταχυδακτυλουργός για όλα όσα Δ Ε Ν υπάρχουν στην σημερινή Ελλάδα, την ανασκολοπισμένη από την αυταρχική και εγκληματική πολιτική της ολοκληρωτικού τύπου κυβέρνησής του.

Μίλησε δηλαδή για την ανάγκη ισορροπίας ανάμεσα στην ελευθερία και την ασφάλεια, την ώρα που η κυβέρνηση της Νέας Δικτατορίας έχει αναγάγει την ασφάλεια σε μονοφυσιτική θεότητα, ένα ύπουλο σαρκοβόρο που κατατρώγει την ελευθερία αλλά και την αξία του ανθρώπου, επιβεβαιώνοντας ότι οι Νεοέλληνες, αυτοί οι χαξλεϊκού τύπου ευτυχισμένοι σκλάβοι, ζουν υπό καθεστώς έξυπνης, πάει να πει: μασκοφορεμένης δικτατορίας, που φορά την περούκα και την λιβρέα της σαγηνευτικής δημοκρατίας.

Υμνώντας στην ουσία τις μυστικές υπηρεσίες και επικαλούμενος προς ελάφρυνση της θέσεώς του ότι παγκοσμίως λειτουργούν 500 παράνομα λογισμικά παρακολουθήσεων, ο κ. Μητσοτάκης μάς είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι, χάριν της ασφάλειας, επιτρέπεται να παρακολουθούνται άπαντες, αλλιώς δεν θα είχε εξαρθρωθεί η Χρυσή Αυγή.

Ως ένας απαράμιλλος εμπαίκτης δικτατορίσκος, που κορδώνεται κάθε τρεις και λίγο στο βήμα του κΥνοβουλευτικού τσίρκου σαν αρσενική Μαρία Αντουανέτα, πλέκοντας αδιαλείπτως τα δάχτυλά του και κάνοντας διάφορα σχήματα με αυτά, ενίοτε από αμηχανία, κυρίως όμως λόγω της ανάγκης του να στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα2 στις ομότεχνες μαριονέτες του, προπάντων δε στον παγκόσμιο ελεγκτή και καθοδηγητή του, τον αόρατο μαριονετίστα, δεν ένιωσε καμία αναστολή να πει το μεγαλύτερο Ψ Ε Μ Α που έχει ακουστεί από Έλληνα πολιτικό, ο οποίος υποδύεται τον πρωθυπουργό:

Η Ελλάδα είναι σύγχρονη ευρωπαϊκή δημοκρατία!

Στον Θαυμαστό Ανάποδο Κόσμο, σύγχρονη ευρωπαϊκή δημοκρατία, σημαίνει: σύγχρονη επιτηρούμενη δημοκρατία, άρα σύγχρονη δικτατορία που λειτουργεί ως μπανανία (και εν ταυτώ μπαταρία) της Ευρώπης.

Σύγχρονη, γιατί είναι τόσο έξυπνη, ώστε οι βρεφοποιημένοι υπάκουοι υπήκοοι να μην μπορούν να την αναγνωρίσουν, αντιθέτως καθώς ακούνε τον μητσοτακικό δίσκο να παίζει ανάποδα (ας θυμηθούμε τα ανάποδα σατανικά μηνύματα των μουσικών δίσκων), νιώθουν να ευφραίνεται η καρδία τους.

Δυστυχώς, όμως, η τραγική γαλάζια μαριονέτα ήρθε στο προσκήνιο γιατί είχε προηγηθεί η τραγική κόκκινη μαριονέτα, και για τον ίδιο λόγο θα έρθει και η επόμενη τραγική μαριονέτα, η οποία δεν αποκλείεται να είναι πολύχρωμη, ως συμπίλημα όλων των προηγούμενων και νυν τραγικοτήτων.

Αγαπητοί συν-ραγιάδες, αφού τώρα ξεχαρμανιάσατε, μπορείτε να επιστρέψετε στις δουλειές σας ή στις παραλίες σας, αλλά βάλτε το καλά στο μυαλό σας:

Η Ελλάς αλώθηκε οριστικώς και αμετακλήτως. Ζούμε το τέλος των πολιτικών και την αυτοκρατορία των μαριονετών, με την ανοχή των αλλοτριωμένων πολιτών.

«Η αιτία [του κακού] είναι ότι οι μάζες στέκουνται αταλαίπωρες στη ζήτηση της αλήθειας, και ορμούν να λαμβάνουν έτοιμη την κάλπικη γνώση, κατά τη γραφή του Θουκυδίδη.

Ότι οι πολλοί είναι τεμπέληδες και βλάκες, κατά την ποίηση του Ορατίου.

 Τι homo sapiens πια, τι homo σάπιος.

Δεν έχεις να διαλέξεις.

Η αιτία είναι ότι οι άνθρωποι ζητούν μονόπαντα την αιώνια άνοιξη και την αιώνια γιορτή»3.

Σημείωση: Η Μαρία Αντουανέτα, όταν οδηγήθηκε στην γκιλοτίνα, φέρεται να είπε την εξής φράση:

«Συγχωρήστε με, κύριε. Δεν το έκανα επίτηδες».

Τι σύμπτωση!

Και η επισύνδεση κατά λάθος έγινε!

Επειδή, όμως, τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε τους ινστρούχτορες της παγκόσμιας δικτατορίας να αλλάζουν τις μαριονέτες τους, όπως τα φίδια αλλάζουν το δέρμα τους, είναι πιθανό το σόου των παρακολουθήσεων να εξυπηρετεί το σχέδιο του αόρατου μαριονετίστα, ο οποίος θέλει να αντικαταστήσει-ανανεώσει και τις ελληνικές μαριονέτες του.

Άλλωστε, η θεατρική παράσταση του κορωνοϊού παίχτηκε επί περίπου 3 χρόνια. Για τις επόμενες πίστες χρειάζεται άλλος Μανωλιός που θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς.

Βεβαίως, ο ελληνικός λαός, πηγαίνοντας στις κάλπες, θα νομίζει ότι του παραχωρήθηκε το δικαίωμα να εκλέξει εκ νέου τους αντιπροσώπους του. Θα πρόκειται για φρικτή ψευδαίσθηση:

Οι θέσεις του κΥνοβουλίου θα καταληφθούν και πάλι από απολύτως ελεγχόμενες μαριονέτες, σε ρόλο καθαρόαιμων και προβατόσχημων λύκων, σύμφωνα με το σχέδιο του αόρατου μαριονετίστα, με άλλα λόγια: του παγκόσμιου δικτάτορα.

Φυσικά, τέτοιες θέσεις αποτελούν πρώτης τάξεως τροφή για εκείνους που έχουν εφεύρει την ρετσινιά της συνωμοσιολογίας ως έξυπνο αμυντικό όπλο κατά του ξεσκεπάσματος της οδυνηρής αλήθειας.

Όποιος θελήσει να αντιδράσει πιο κομψά, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα λόγια του Φίλιπ Ντικ, όπως αναπαράγονται από τον John Gray στο βιβλίο του με τίτλο «Η ψυχή της μαριονέτας. Μια σύντομη ερμηνεία για την ανθρώπινη ελευθερία»:4

«Ένας κόσμος στον οποίο τίποτε δεν συμβαίνει τυχαία, είναι ένα κλειστό σύμπαν που σύντομα οδηγεί στην τρέλα».

1

Heinrich von Kelist, Οι μαριονέτες, μτφ.: Τζ. Μαστοράκη, εκδ. Άγρα, Αθήνα 2015, σελ. 20.

2

Για τις μυστικιστικές χειραψίες και χειρονομίες βλ. Texe Marrs, Codex Magica, Τόμ. 1, σελ. 65/66. Ο συγγραφέας, υπό την ενότητα με τίτλο «τα δάχτυλα μπορούν ν’ αποδειχθούν σπουδαία» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, και στον Ζακ Ντε Μολέ, Μεγάλο Μάγιστρο των Ναϊτών Ιπποτών , προκατόχων της σημερινής Ελευθερομασονίας και άλλων μυστικιστικών κοινωνιών, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για βλασφημία και λατρεία του ειδωλολατρικού ειδώλου του Μπαφομέτ, του κερασφόρου θεού-κατσίκας.

3

Δ. Λιαντίνης, Γκέμμα, Αθήνα 2006, σελ. 213.

4

Μτφ.: Γ. Λαμπράκος, εκδ. Οκτώ, Αθήνα 2015, σελ. 70.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>