«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ Καθαρίζει το γεμάτο με δηλητήριο συκώτι!

ΒΑΤΟΠΜΟΥΡΟ

Επιβλαβείς ουσίες συσσωρεύονται στο σώμα μας ως αποτέλεσμα της κατανάλωσης ορισμένων τροφίμων, μούχλας, φυτοφαρμάκων σε γεωργικά προϊόντα, χημικών ουσιών που σχηματίζονται ως αποτέλεσμα λανθασμένων μεθόδων μαγειρέματος και βιολογικών γεγονότων. 

Αυτές οι βλαβερές ουσίες ονομάζονται τοξίνες. 

Η μακροχρόνια έκθεση σε τοξίνες στον οργανισμό ανοίγει το δρόμο για δηλητηρίαση και σχηματισμό διαφόρων χρόνιων ασθενειών. 

Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τις τοξίνες από το σώμα.

01.08.2022

ΕΝΑ ΕΝΑ

Η είδηση ​​συνεχίζεται Περισσότερα νέα

Ενώ το δέρμα και η γαστρεντερική οδός δημιουργούν ένα φυσικό φράγμα κατά των τοξινών, το συκώτι και τα νεφρά παίζουν ρόλο στην επεξεργασία των τοξινών και στην αποβολή των αποβλήτων. Το συκώτι είναι το κύριο όργανο που εμπλέκεται στην εξουδετέρωση των τοξινών. Η διαδικασία να γίνουν οι τοξίνες αβλαβείς από το συκώτι ονομάζεται αποτοξίνωση. Ο διαιτολόγος Burak Çetiner απαρίθμησε τις τροφές που καθαρίζουν το συκώτι και λειτουργούν ως αποτοξίνωση.

ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ

Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί οργανισμοί που ρυθμίζουν τη μικροχλωρίδα στο γαστρεντερικό μας σωλήνα. Τα προβιοτικά βακτήρια εμπλέκονται στην αποσύνθεση τοξικών ενώσεων. Η πρόσληψη προβιοτικών βακτηρίων με την τροφή θα υποστηρίξει τη διαδικασία αποτοξίνωσης. Το κεφίρ, το ayran και το γιαούρτι είναι τροφές που περιέχουν προβιοτικά.

Η είδηση ​​συνεχίζεται

Περισσότερα νέα

ΑΝΘΟΚΥΑΝΙΝΕΣ

Ενώσεις που βρίσκονται στα κόκκινα και μοβ μούρα όπως τα βατόμουρα, τα σμέουρα, τα βατόμουρα, οι φράουλες, τα ρόδια και η κόκκινη σταφίδα. Οι αντιοξειδωτικές, αντικαρκινικές, αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες παίζουν σημαντικό ρόλο στην αποτοξίνωση.

ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ

Αποτρέπει τη συσσώρευση ορισμένων μετάλλων που προκαλούν τοξικότητα στο ήπαρ.

ΜΗΛΟ

Η πηκτίνη και τα αντιοξειδωτικά του μήλου παρέχουν αποτοξίνωση και προστατεύουν από διάφορους τύπους καρκίνου.

ΣΚΟΡΔΟ

Γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες, το σκόρδο βοηθά στον καθαρισμό του ήπατος και μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του ήπατος.

ΚΟΥΡΚΟΥΜΗ

Ο κουρκουμάς, που έχει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη των ηπατικών παθήσεων, έχει αντικαρκινική, αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Μπορεί επίσης να είναι αποτελεσματικό στη μείωση της περιεκτικότητας σε λίπος του ήπατος.

ΤΖΙΝΤΖΕΡ

Το τζίντζερ είναι γνωστό για τις επιδράσεις του στη ναυτία και τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Το τζίντζερ χρησιμοποιείται επίσης σε ηπατικές παθήσεις.

ΚΑΚΑΟ

Η είδηση ​​συνεχίζεταιΠερισσότερα νέα

Χάρη στις κατεχίνες που περιέχει, βοηθά στη μείωση του φορτίου αποτοξίνωσης του ήπατος. Εκτός από αυτά τα θρεπτικά συστατικά, το σκόρδο λάδι, το δεντρολίβανο, η σόγια, η κολοκύθα και τα λαχανάκια Βρυξελλών περιέχουν ενώσεις που διεγείρουν τις δραστηριότητες των ενζύμων που εμπλέκονται στην αποτοξίνωση. Για να μην συσσωρευτούν οι τοξίνες στον οργανισμό, θα πρέπει να δοθεί προσοχή στην υγεία του ήπατος, που παίζει το ρόλο της αποτοξίνωσης. Η κατανάλωση αυτών των τροφών, που είναι αποτελεσματικές για την υγεία του ήπατος, θα είναι αποτελεσματική στη μείωση των επιπτώσεων των τοξινών.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Χάρη στα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα που περιέχει, έχει διάφορες επιδράσεις στο συκώτι. Εκτός από τη μείωση του ηπατικού λίπους, προλαμβάνει επίσης τη βλάβη του ήπατος.

ΛΕΜΟΝΙ

Είναι αποτελεσματικό στη διατήρηση των ηπατικών λειτουργιών στα βέλτιστα επίπεδα. ΚΑΦΕΣ Μειώνει τον επιπολασμό του χρόνιου ήπατος με τις αντιμικροβιακές, πρεβιοτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, αντιλιπιδαιμικές, κατά της παχυσαρκίας, αντιδιαβητική δράση και καρδιαγγειακές προστατευτικές ιδιότητες.

Το γιαούρτι βοηθά στην απώλεια βάρους

Η περιεκτικότητα του γιαουρτιού σε λακτόζη είναι χαμηλότερη από το γάλα. Και πάλι, σε σύγκριση με το γάλα, η αναλογία ασβεστίου, πρωτεΐνης και ξηρής ουσίας είναι μεγαλύτερη.Εκτός από μέταλλα περιέχει βιταμίνες της ομάδας Β, βιταμίνη Ε και βιταμίνη Α. Το γιαούρτι είναι επίσης πλούσιο σε ασβέστιο. Είναι ευεργετικό για τα οστά και τα δόντια, καθώς και σημαντικό για τις μυϊκές λειτουργίες και την αγωγιμότητα των νεύρων λόγω του καλίου και του μαγνησίου που περιέχει. Τα προβιοτικά στο γιαούρτι είναι πολύ χρήσιμα για το πεπτικό σύστημα και την εντερική χλωρίδα.

01.08.2022 23:17

ΕΝΑΕΝΑ

Εγγραφείτε

Η είδηση ​​συνεχίζεταιΠερισσότερα νέα

Ο ειδικός διαιτολόγος Mazlum Tan απαρίθμησε τα άλλα οφέλη του γιαουρτιού ως εξής: Το γιαούρτι που καταναλώνεται με μια ισορροπημένη διατροφή χωρίς υψηλές θερμίδες μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του λίπους στην κοιλιά. Αυτό το χαρακτηριστικό οφείλεται στην περιεκτικότητά του σε ασβέστιο. Δεδομένου ότι βοηθά στη βελτίωση του πεπτικού συστήματος, μπορεί να μειώσει το φούσκωμα της κοιλιάς.

Το ασβέστιο στο γιαούρτι είναι ευεργετικό για την καταπολέμηση της οστεοπόρωσης σε γυναίκες και άνδρες πριν και μετά την εμμηνόπαυση. Το γιαούρτι, που είναι ιδανική τροφή για σνακ, μπορεί επίσης να είναι μέρος του πρωινού, του μεσημεριανού και του βραδινού.Το άπαχο γιαούρτι είναι πλούσιο σε ασβέστιο και πρωτεΐνες, επομένως είναι μια καλή επιλογή για ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους. Βοηθά επίσης στην εξισορρόπηση του σακχάρου στο αίμα και αποτρέπει την υπογλυκαιμία ή την υπεργλυκαιμία κατά τη διάρκεια της δίαιτας και παρέχει υποστήριξη στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Ο ειδικός διαιτολόγος Mazlum Tan είπε: «Το γιαούρτι μπορεί να καταναλωθεί σκέτο καθώς και με φρέσκα φρούτα και κανέλα. Μπορούν να γίνουν smoothies φρούτων. Μπορεί να αναμειχθεί με βότανα και να παρασκευαστεί ως ελαφριά σάλτσα. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε περιτυλίγματα κοτόπουλου/κρέατος. Ένα ντρέσινγκ σαλάτας μπορεί να ληφθεί ανακατεύοντας ελαιόλαδο, σκόρδο και ξύδι.

6 σημαντικά οφέλη από την κατανάλωση σούπας το καλοκαίρι

Δεν θα θέλατε να επωφεληθείτε από τη δύναμη των σούπας, που συνήθως βρίσκονται στα τραπέζια μας τον κρύο καιρό του χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι; «Πίνεις σούπα το καλοκαίρι!» Για να μην πω, είναι απαραίτητο να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της σούπας, η καταγωγή της οποίας πάει αιώνες πίσω, χρησιμοποιώντας άφθονα καλοκαιρινά λαχανικά. Η διαιτολόγος Fatma Turanlı, η οποία δήλωσε ότι οι σούπες είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος τροφής με τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν, απαρίθμησε 6 οφέλη που έχει η σούπα το καλοκαίρι.

Η σούπα είναι και νόστιμη και ωφέλιμη για την υγεία μας με τα διάφορα φαγητά που βάζουμε ενώ ετοιμάζεται. Επομένως, έχει σημαντική θέση στη διατροφή μας. Οι σούπες, που προτιμώνται γενικά με κρύο το χειμώνα, μπορούν να παρασκευαστούν και κρύες στα καλοκαιρινά τραπέζια και να καταναλωθούν. Σχολιάζοντας «Επιπλέον, είναι μια καλή επιλογή για να δροσιστείτε και να καταναλώσετε ένα ελαφρύ φαγητό», η Ειδική Διατροφής και Διατροφής Fatma Turanlı είπε, «Οι κρύες σούπες πρέπει να περιλαμβάνονται στα καλοκαιρινά τραπέζια και θα πρέπει να δοκιμάζονται να καταναλώνονται στο μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο. », και απαρίθμησε 6 οφέλη που έρχονται με τη σούπα το καλοκαίρι. Εξήγησε 5 υγιεινές σούπες κατά των οποίων μπορείτε να καταναλώσετε κρύα και τα οφέλη τους:

1-Βοηθά στην απώλεια βάρους Η έναρξη ενός γεύματος με σούπα αποτρέπει την αύξηση βάρους παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στον κορεσμό. Αντί για λιπαρά και υδατάνθρακες τροφές, σούπες με υψηλή θρεπτική αξία βοηθούν στην απώλεια βάρους καθώς θα μειώσουν τον ρυθμό των θερμίδων που καταναλώνονται.

Η είδηση ​​συνεχίζεται

Περισσότερα νέα

2-Σας κρατά χορτάτους για μεγάλο χρονικό διάστημα Αν και η περιεκτικότητα σε θερμίδες δεν είναι πολύ υψηλή, οι σούπες είναι πολύ πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Σας κρατά χορτάτους για μεγάλο χρονικό διάστημα και αποτρέπει τα περιττά σνακ.

3- Ενισχύει το ανοσοποιητικό Οι σούπες συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και στην προστασία από ασθένειες με τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τις φυτικές ίνες που περιέχουν.

4- Δουλεύει τα έντερα Οι ίνες, που είναι άφθονες στα λαχανικά, βοηθούν τα έντερα να λειτουργούν τακτικά. Επιπλέον, αφού το μεγαλύτερο μέρος της σούπας είναι υγρό, βοηθά στην κάλυψη των αναγκών του οργανισμού σε νερό, ειδικά το καλοκαίρι.

5- Εξισορροπεί τη θερμοκρασία του σώματος Σούπα σε ζεστό καιρό. Παίρνει τη θέση του ως ελαφριά επιλογή αντί για βαριά γεύματα πλούσια σε λιπαρά και υδατάνθρακες. Βοηθά το άτομο να νιώθει πιο άνετα και δροσερά.

6- Αυξάνει την αντίσταση του σώματος Μπαχαρικά όπως μαύρο πιπέρι, πιπέρι τσίλι, κουρκουμά, μέντα και θυμάρι, που μπορούν να προστεθούν σε όλες τις σούπες, και σκόρδο, μαϊντανό, άνηθο κ.λπ. λαχανικά; Χάρη στις βιταμίνες, τα μέταλλα και τις αντιοξειδωτικές ενώσεις που περιέχουν, κάνουν τις θρεπτικές αξίες των σούπας υψηλότερης ποιότητας. Αυξάνει την αντίσταση του σώματος κάποιου.

Η είδηση ​​συνεχίζεταιΠερισσότερα νέα

5 ΚΡΥΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ

Η διατροφολόγος Fatma Turanlı μίλησε για τις 5 καλοκαιρινές σούπες, τις οποίες μπορείτε να καταναλώνετε κρύες στο ζεστό καιρό του καλοκαιριού και είναι ταυτόχρονα δροσιστικές και υγιεινές. Κρύα σούπα ντομάτας Παρασκευασμένη με ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι, πράσινη πιπεριά, 1 φέτα ψίχα ψωμιού, ξύδι, σκόρδο και ελαιόλαδο, αυτή η σούπα είναι μια πλήρης πηγή αντιοξειδωτικών και βιταμινών. Χάρη στην περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη C, κάλιο, σίδηρο, λυκοπένιο, βιταμίνη Α και πολτό, οι ντομάτες συμβάλλουν σημαντικά στην υγεία της καρδιάς, στην υγεία του εντέρου, στην ομορφιά του δέρματος και στην υγεία των ματιών. Βοηθά στη μείωση της βλάβης του καπνίσματος στον οργανισμό. Ο πολτός που περιέχει διευκολύνει την εντερική εργασία. Επιπλέον, υποστηρίζει την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που παίζουν ρόλο στον σχηματισμό καρκίνου, χάρη στην αντιοξειδωτική του περιεκτικότητα. Κρύα σούπα με γιαούρτι Γιαούρτι στραγγιστό, ρεβίθια, σιτάρι, ελαιόλαδο, Αυτή η πολύ πρακτική και χρήσιμη σούπα, που παρασκευάζεται με μέντα, αξίζει να είναι η κορωνίδα του καλοκαιρινού τραπεζιού. Εκτός από πλούσια πηγή ασβεστίου, το γιαούρτι είναι απαραίτητο για την υγεία των οστών και τη λειτουργία του νευρικού συστήματος χάρη στις βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη D, πρωτεΐνες, ιώδιο, βιταμίνη Α και βιταμίνη Ε. Δεδομένου ότι είναι προϊόν που έχει υποστεί ζύμωση, έχει θετική επίδραση στην εντερική μικροχλωρίδα, επομένως παίζει σημαντικό ρόλο στην προστασία της υγείας του εντέρου και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η είδηση ​​συνεχίζεται Περισσότερα νέα

Κρύα γλιστρίδα σούπα από γλιστρίδα, κρεμμύδι, ρύζι και σκόρδο. Αυτή η σούπα, που παρασκευάζεται μαγειρεύοντας με γιαούρτι και καρυκεύματα αυγών και σερβίρεται κρύα, είναι μια καλοκαιρινή σούπα με έντονο θρεπτικό περιεχόμενο. Η γλιστρίδα είναι ένα υπέροχο καλοκαιρινό λαχανικό που περιέχει άφθονες βιταμίνες και μέταλλα όπως βιταμίνη Α, βιταμίνες Β, βιταμίνες C, E, βήτα καροτίνη, κάλιο, σίδηρο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο. Είναι επίσης καλή πηγή ωμέγα 3. Ως εκ τούτου, έχει σημαντικά οφέλη για τον οργανισμό όπως η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, η ρύθμιση της εντερικής εργασίας, η προστασία της καρδιαγγειακής υγείας.

Η είδηση ​​συνεχίζεταιΠερισσότερα νέα

Βοηθά επίσης στην απώλεια βάρους καθώς περιέχει πολύ χαμηλές θερμίδες. Το κρύο μπορς είναι μια νόστιμη καλοκαιρινή σούπα που παρασκευάζεται με κόκκινο παντζάρι, γιαούρτι, σκόρδο και ελαιόλαδο. Το παντζάρι παίζει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, χάρη σε πολλές βιταμίνες και μέταλλα όπως βιταμίνη C, φυλλικό οξύ, φωσφορικό, μαγγάνιο, ασβέστιο, κάλιο και βοηθά τον εγκέφαλο και τις γνωστικές λειτουργίες να εκτελούνται με τον πιο ευνοϊκό τρόπο. Η μετατροπή του νιτρικού σε μονοξείδιο του αζώτου έχει θετική επίδραση στα αγγεία, συμβάλλοντας στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και στην αύξηση της φυσικής απόδοσης. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε γλουταμίνη, ένα πολύ σημαντικό αμινοξύ για την υγεία του εντέρου, και έχει δομή πλούσια σε φυτικές ίνες. Κρύα σούπα μπιζελιού Μπιζέλια, κρεμμύδι, φρέσκος δυόσμος, γιαούρτι, σκόρδο, κάρυ, Είναι μια ωραία επιλογή καλοκαιρινής σούπας που είναι ένα πλήρες κατάστημα υγιεινής που παρασκευάζεται με μαύρο πιπέρι και ζωμό κοτόπουλου. Ο αρακάς είναι καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών. Χάρη στο πλούσιο φολικό οξύ που περιέχει, είναι ένα πολύτιμο λαχανικό για τις μέλλουσες μητέρες που προετοιμάζονται για εγκυμοσύνη. Επιπλέον, χάρη στην περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C, πολυφαινόλες και άλφα καροτίνη, βοηθά στην ομορφιά του δέρματος, στην επιτάχυνση του μεταβολισμού και στη μείωση των ενοχλήσεων στο στομάχι.

https://www.cnnturk.com/saglik/zehir-dolu-karacigeri-tertemiz-yapiyor1

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>