«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης για το κλίμα εκφράζουν την απογοήτευσή τους που οι προσπάθειές τους να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο αποτυγχάνουν

οι προσπάθειές τους να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο αποτυγχάνουν

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 από: Ethan Huff

 Natural News ) Μια δεξαμενή σκέψης που χρηματοδοτείται από τον Τζορτζ Σόρος επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι για τις προτιμήσεις των παγκοσμιοποιητών, παρά τις δεκαετίες επιθετικού προγραμματισμού και προπαγάνδας.

Το Institute for Strategic Dialogue (ISD), το οποίο ισχυρίζεται επίσης ότι ο δισεκατομμυριούχος ευγονιστής Bill Gates είναι μεταξύ των υποστηρικτών του, δημοσίευσε μια έκθεση 115 σελίδων στις 9 Ιουνίου με τίτλο «Deny, Deceive, Delay: Documenting and Responding to Climate Desinformation at COP26 & Beyond.

” Σε αυτό, γίνεται η παραδοχή ότι η κλιματική λατρεία δεν τα πηγαίνει τόσο καλά αυτές τις μέρες στην προώθηση της ατζέντας της.

Σύμφωνα με το Exposé News , το οποίο παρακολουθεί στενά αυτά και άλλα σχετικά ζητήματα, το έγγραφο «διαβάζει περισσότερο σαν παραδοχή ότι η προπαγάνδα τους για την κλιματική ανησυχία απέτυχε και, όπως γράψαμε προηγουμένως, οι πραγματικοί ειδικοί αποκαθιστούν τον επιστημονικό ορισμό της «κλιματικής αλλαγής».

Μεταξύ των πολλών συντελεστών της έκθεσης είναι το Κέντρο για την ανάλυση της τεχνολογίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (“CASM”), το Conscious Advertising Network (“CAN”), Climate Nexus, Eco-Bot.net, Friends of the Earth, Purpose, Reset Αυστραλία και Stop Funding Heat.

Το έγγραφο περιέχει επίσης ειδικές ευχαριστίες προς τους Paula Matlach, Kata Balint, Cecile Simmons, Sara Bundzten και Melanie Smith, τους οποίους ευχαριστούμε όλους για τις προσπάθειές τους στη σύνταξη και τη συμβολή στο λεγόμενο «War Room» της ISD.

«Γιατί χρειάζονται ένα «Αίθουσα Πολέμου» για να υπερασπιστούν την «κλιματική αλλαγή» τους;» ρωτά το Exposé News .

 «Αποδομείται τόσο εύκολα η εκδοχή τους για την «κλιματική αλλαγή» που πρέπει να είναι έτοιμοι να πάνε σε «πόλεμο» για να την υπερασπιστούν;»

Η ομάδα Σόρος ανησυχεί για την «υπερ-εξάπλωση παραπληροφόρησης για το κλίμα» στο διαδίκτυο

Ακόμη και όταν η προπαγάνδα για την κλιματική αλλαγή προωθείται επιθετικά και προωθείται στην κορυφή του σωρού πληροφοριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις μηχανές αναζήτησης, οι άνθρωποι εξακολουθούν να επιλέγουν πληροφορίες που υποστηρίζουν μια πιο σκεπτικιστική άποψη, αποκαλύπτει η έκθεση.

Στο Facebook, μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που προωθεί ενεργά την προπαγάνδα για την υπερθέρμανση του πλανήτη, οι χρήστες συνεχίζουν να την αγνοούν και επιλέγουν εναλλακτικό και ανεξάρτητο περιεχόμενο που θέτει υπό αμφισβήτηση τα επίσημα δόγματα για το κλίμα.

Χρησιμοποιώντας την ίδια ρητορική που πίεσαν σε όλη την πανδημία του κορωνοϊού της Γουχάν (Covid-19) , η ISD προειδοποιεί περαιτέρω ότι η παραπληροφόρηση για το κλίμα είναι ένα πρόβλημα «υπερ-εξάπλωσης» στο διαδίκτυο και ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα για να κατευθύνεται η αφήγηση υπέρ των παγκοσμιοποιητών.

Στο Twitter, ένα άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που ωθεί την παγκοσμιοποίηση της αφήγησης, υπάρχουν τουλάχιστον 16 λογαριασμοί που «σούπερ διαδίδουν» παραπληροφόρηση για το κλίμα, μαζί με 13 επιπλέον υποομάδες που κάνουν το ίδιο, σύμφωνα με το Graphika, το οποίο διεξήγαγε μια ανάλυση δικτύου που αναφέρεται από ΟΕΥ.

«Από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου 2021, τα tweets και τα tweets από τους 16 λογαριασμούς που αναφέρονται παραπάνω συγκέντρωσαν συνολικά 507.000 likes και retweets («αλληλεπιδράσεις») μόνο για τις αφηγήσεις για το κλίμα», εξηγεί η έκθεση.

«Αυτό περιλαμβάνει άτομα όπως ο Michael Shellenberger, ο John Stossel, ο Bjorn Lomborg και ο Patrick Moore».

Ο Shellenberger, παρεμπιπτόντως, είναι συγγραφέας μπεστ σέλερ και ένας από τους «κορυφαίους διανοούμενους του κοινού για την καθαρή ενέργεια» της Βόρειας Αμερικής.

Είναι ένας περιβαλλοντολόγος, αλλά ένας «φιλο-ανθρωπιστής» που δεν φαίνεται να εξαγοράζει τις επικρατούσες αφηγήσεις για το κλίμα που ο Σόρος και οι φίλοι του προσπαθούν απεγνωσμένα να προωθήσουν.

Η ISD εκνευρίζεται περαιτέρω που οι «ελεγκτές δεδομένων» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αφήνουν πολύ περιεχόμενο για να τους αρέσει και να κοινοποιείται και να αναρτάται ξανά στο Twitter.

Αποκαλώντας τον έλεγχο των γεγονότων το « μέτρο χαμηλότερης βαθμίδας » στη διατήρηση της αφήγησης για το κλίμα, η έκθεση ISD αναφέρει ότι:

«…βρήκαμε ελάχιστα στοιχεία επιβολής εναντίον γνωστών παραπληροφορητών, ακόμη και σε κρίσιμες στιγμές όπως μια παγκόσμια σύνοδος κορυφής για το κλίμα ή ακραία καιρικά φαινόμενα».

Το γεγονός είναι ότι χωρίς χρήστες που αμφισβητούν την αφήγηση, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα ήταν ήδη νεκρά όσον αφορά τη χρήση.

 Κανείς δεν θέλει να χρησιμοποιήσει μια πλατφόρμα που δεν διαδίδει παρά την κυβερνητική προπαγάνδα, την οποία απαιτεί η ISD.

Το Facebook, το Twitter και οι υπόλοιποι το γνωρίζουν αυτό, γι’ αυτό και κάνουν με μισή καρδιά «έλεγχο γεγονότων» ενώ αφήνουν ενεργούς τους λογαριασμούς «παραπληροφόρησης» με τη μεγαλύτερη χρήση.

Μπορείτε να βρείτε τα τελευταία νέα σχετικά με την εξαπάτηση των υποστηρικτών της λατρείας του κλίματος στο ClimateScienceNews.com .

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Expose-News.com

Expose-News.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-08-04-globalist-climate-cult-pushers-frustrated-brainwashing-failing.html#

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>