«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ανακοίνωση

ΧΡΙΣΤΙΑΝ

THE SECRET REAL TRUTH . <thesecretrealtruth@hotmail.com>

Προς: faos fos Τετ 27 Ιουλ στις 1:12 π.μ.

Καλησπέρα σας,

Όπως θα έχετε καταλάβει μας έχουν μπλοκάρει την σελίδα από την google εδώ και πολλούς μήνες

και όσα μηνύματα και αν τους έχουμε στείλει δεν απαντούν.

Την εντολή για το μπλοκάρισμα μας έχει δοθεί από ψηλά δυστυχώς όπως καταλαβαίνετε…

Όταν μαζέψουμε τα κομμάτια μας (δεν είναι εύκολο) θα επανέλθουμε δριμύτεροι και με περισσότερο τσαγανό

για να δουν ΟΛΟΙ το τι εστί  πραγματική ενημέρωση.

Δεν τα παρατάμε και αυτό να το διαδώσετε όπου μπορείτε σας παρακαλούμε!

Σας ευχαριστούμε για το μεγάλο ενδιαφέρον με το μήνυμα σας .. αυτό μας δίνει μεγάλο θάρρος να συνεχίσουμε.

Έχουμε μεγάλη δε απογοήτευση από συναδέλφους που δεν έχουν κάνει το πρόβλημα μας γνωστό στους αναγνώστες τους

και πολλοί νομίζουν ότι τα έχουμε παρατήσει και αυτό είναι μεγάλο λάθος..

Δεν θα παρατήσουμε τον αγώνα που 12 χρόνια δίνουμε από τους πρώτους!

Και η απάντηση στο μήνυμα σας είναι ένα μεγάλο  ΝΑΙ!!!

Θα έρθει καιρός που θα μας ξανά διαβάσετε όπως τόσα χρόνια κάνετε γιατί έρχονται δυσκολότερες ημέρες για την Ελλάδα και όχι μόνο…

Καλή συνέχεια και να εύχεστε για εμάς!

Φιλικά

The Secret Real Truth

Από: faos fos

Στάλθηκε: Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 9:30 μμ

Προς: thesecretrealtruth@hotmail.com <thesecretrealtruth@hotmail.com>

Θέμα: ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ…

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ,

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ;;;;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ!

ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ!!!

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

Σχόλιο:

Αγαπητοί πατριώτες η google μου έχει κλείσει δυο φορές ιστοσελίδα και μου κατέστρεψε πάνω από 30 χιλιάδες αρχεια και ντοκουμέντα, συν ότι με απείλησε το EFI και δεν θα μπορέσω πότε να τα αντικαταστήσω. Οπότε καταλαβαίνω την πίκρα σας! Κουράγιο και καλή δύναμη, διότι έχουν μείνει ελάχιστοι πατριώτες για την ιερή πατρίδα μας!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>