«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η λατρεία της παγκοσμιοποίησης: Η μεγάλη επαναφορά και η «τελική λύση» της για τους «άχρηστους ανθρώπους»

Η ιδέα της Μεγάλης Επαναφοράς προέρχεται από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη που είναι ακόμα ζωντανή στο μυαλό του κατεστημένου ή που μπορούμε να αποκαλέσουμε παγκοσμιοποιητές από ανθρώπους όπως ο Χένρι Κίσινγκερ μέχρι τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν . 

Φυσικά υπάρχουν πολλοί άλλοι στα κορυφαία επίπεδα της πυραμίδας των οποίων οι ιδέες κυμαίνονται από την ίδρυση ενός αστυνομικού κράτους, μέχρι την εμφύτευση μικροτσίπ την ημέρα που γεννιόμαστε για να μας παρακολουθούν και να μας ανιχνεύουν, έως την ερήμωση του πλανήτη. 

Ξέρω ότι όλα ακούγονται τρελά, αλλά αυτό έχουν σχεδιάσει για μας οι παγκοσμιοποιητές εδώ και πολύ καιρό.  

Ο προστατευόμενος του Klaus Schwab, Yuval Noah Harari , είναι ένας Ισραηλινός διανοούμενος που έγραψε ένα δημοφιλές μπεστ σέλερ με τίτλο «Sapiens: A Brief History of Humankind» και είναι επίσης καθηγητής ιστορίας στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ. 

Ο Χαράρι έκανε κάποτε μια ανησυχητική ερώτηση, «τι να κάνουμε με όλους αυτούς τους άχρηστους ανθρώπους;» Ο Χαράρι είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό, αλλά η ευφυΐα του τον έχει οδηγήσει στο επίπεδο της παραφροσύνης. 

Ο Harari είναι μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) με επιρροή που υποστηρίζει την ιδέα της δημιουργίας μιας δυστοπικής κοινωνίας που θα διοικείται από μια χούφτα παγκοσμιοποιών που θα κυριαρχούν σε κάθε άνθρωπο στη γη από την ημέρα που γεννιούνται. 

Σύμφωνα με τον Harari, ο πλανήτης Γη είναι υπερπληθυσμένος:  

Και πάλι, νομίζω ότι το μεγαλύτερο ερώτημα ίσως στην οικονομία και την πολιτική των επόμενων δεκαετιών θα είναι τι να κάνουμε με όλους αυτούς τους άχρηστους ανθρώπους; 

Το πρόβλημα είναι η περισσότερη πλήξη και πώς τι να τα κάνουμε και πώς θα βρουν κάποιο νόημα στη ζωή, όταν βασικά είναι χωρίς νόημα, χωρίς αξία;

Η καλύτερη εικασία μου, επί του παρόντος είναι ένας συνδυασμός ναρκωτικών και παιχνιδιών υπολογιστή ως λύση για [τους περισσότερους].

Συμβαίνει ήδη…Σε διαφορετικούς τίτλους, διαφορετικούς τίτλους βλέπεις όλο και περισσότερους ανθρώπους να ξοδεύουν όλο και περισσότερο χρόνο ή να λύνουν τα εσωτερικά προβλήματα με τα ναρκωτικά και τα παιχνίδια στον υπολογιστή, τόσο τα νόμιμα όσο και τα παράνομα ναρκωτικά…

Θέλουν επίσης οι άνθρωποι να μένουν σπίτι συνδεδεμένοι με τον κόσμο του Metaverse, μια προσομοίωση εικονικής πραγματικότητας και ταυτόχρονα να τους εθίζουν σε όλα τα είδη ναρκωτικών.

Το είδος του κόσμου που προσπαθούν να δημιουργήσουν για εμάς είναι σκέτη τρέλα.

Το Wired , ένα μηνιαίο περιοδικό περιγράφει τα μετασύμπανα ως συνδυασμό του ψηφιακού και του φυσικού κόσμου που δημιουργεί μια εικονική πραγματικότητα όπως στην ταινία του Χόλιγουντ, «Ready Player One,Το άρθρο  ” Τι είναι ακριβώς το Metaverse;”  απαντά σε αυτή την ερώτηση, 

«Σε γενικές γραμμές, οι τεχνολογίες στις οποίες αναφέρονται οι εταιρείες όταν μιλούν για το «μετασύμπαντο» μπορεί να περιλαμβάνουν την εικονική πραγματικότητα – που χαρακτηρίζεται από επίμονους εικονικούς κόσμους που συνεχίζουν να υπάρχουν ακόμα και όταν δεν παίζετε – καθώς και την επαυξημένη πραγματικότητα που συνδυάζει πτυχές της ψηφιακής και φυσικούς κόσμους».

Πολλές άλλες ταινίες του Χόλιγουντ που βασίζονται στην εικονική πραγματικότητα στο μέλλον περιλαμβάνουν τις Jumanji, Source Code, The Matrix, Total Recall, Inception και πολλές άλλες.

Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να πιστεύετε ότι μια δυστοπική κοινωνία είναι στα σκαριά για εμάς, αλλά μην ανησυχείτε, θα είστε απόλυτα ευτυχισμένοι τουλάχιστον σύμφωνα με τον Klaus Schwab.

Κατά τη γνώμη μου, η ιδέα ότι το ανθρώπινο είδος θα ζει τη ζωή του μέσω της εικονικής πραγματικότητας είναι τραβηγμένη, είναι μια ψευδαίσθηση που θα χρειαστούν δεκαετίες ακόμη και αιώνες για να επιτευχθεί και αυτό θα συνέβαινε μόνο αν το επιτρέψαμε να συμβεί.

Ο Χαράρι λέει ότι κάτω από μια επιστημονική, τεχνοκρατική παγκόσμια τάξη, το κράτος θα είναι ο μοναδικός σας πάροχος για τα πάντα, οπότε βασικά, λέει ότι δεν χρειάζονται οικογένειες σε αυτόν τον νέο κόσμο που δημιουργούν για εμάς , με άλλα λόγια, το να έχουμε οικογένεια θα να ανήκει στο παρελθόν:

Μετά από εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης ξαφνικά μέσα σε 200 χρόνια η οικογένεια και η στενή κοινότητα σπάνε, που καταρρέουν οι περισσότεροι από τους ρόλους που έχει αναλάβει η οικογένεια για χιλιάδες και δεκάδες χιλιάδες χρόνια, μεταφέρονται πολύ γρήγορα σε νέα δίκτυα που παρέχονται από το κράτος και το αγορά, δεν χρειάζεσαι παιδιά, μπορείς να έχεις συνταξιοδοτικό ταμείο, δεν χρειάζεσαι κάποιον να σε φροντίζει, δεν χρειάζεσαι γείτονες και αδερφές ή αδέρφια να σε φροντίζουν αν είσαι άρρωστος, το κράτος σε φροντίζει, τα κράτη σου παρέχουν αστυνομία, εκπαίδευση, βοήθεια σε όλα

Ακούστε τα λόγια του ίδιου του Χαράρι σε αυτό το βίντεο:

Βίντεο

The World in Crisis: A Stakeholder Economy, the Green Agenda και Covid-19    

Ο Ραμ Εμάνουελ εργάστηκε για τους προέδρους των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και Μπαράκ Ομπάμα με διάφορους τίτλους, αλλά ένα απόσπασμα για το οποίο θα τον θυμόμαστε πάντα ήταν όταν είπε «ποτέ δεν αφήνεις μια σοβαρή κρίση να πάει χαμένη. 

Και τι εννοώ με αυτό είναι μια ευκαιρία να κάνεις πράγματα που πιστεύεις ότι δεν μπορούσες να κάνεις πριν». Αυτό ακριβώς συνέβη στο πλαίσιο της παγκόσμιας έκτακτης ανάγκης για την υγεία Covid-19.

Ο Klaus Schwab, ο οποίος είναι ο αρχικός ιδρυτής και ο εκτελεστικός πρόεδρος του WEF δημοσίευσε ένα άρθρο που περιγράφει τρεις βασικές συνιστώσες της Μεγάλης Επαναφοράς με τίτλο « Τώρα είναι η ώρα για μια «Μεγάλη Επαναφορά » , στο πρώτο στοιχείο, θα βοηθούσαν στην καθοδήγηση ή « Βελτίωση του συντονισμού (για παράδειγμα, στη φορολογική, ρυθμιστική και δημοσιονομική πολιτική), αναβάθμιση των εμπορικών ρυθμίσεων και δημιουργία συνθηκών για μια «οικονομία μετόχων».  

Πώς θα λειτουργούσε αυτό; Υπάρχουν περισσότερες από 195 χώρες στον κόσμο που σημαίνει ότι όλες αυτές οι χώρες θα πρέπει να καθιερώσουν μια «ενοποιημένη» φορολογική, ρυθμιστική και δημοσιονομική πολιτική, όλα σε συγχρονισμό, όλα με τους ίδιους νόμους και αυτό θα ήταν αδύνατο ακόμα κι αν προσπαθούσαν, επειδή όλες οι χώρες έχουν διαφορετικά φορολογικά συστήματα, διαφορετικές οικονομίες και κουλτούρες και αυτό δεν θα αλλάξει εξαιτίας μιας χούφτας παγκοσμιοποιητών με παράξενες ιδέες για ένα ενοποιημένο χρηματοπιστωτικό σύστημα που θέλουν να ελέγξουν προς όφελός τους. Είναι μια γελοία ιδέα. Στην πραγματικότητα, περισσότερες χώρες σήμερα είναι πιο ανοιχτές στην επιβολή λιγότερων φόρων και κανονισμώννα προσελκύσουν ξένες επενδύσεις για να αναπτύξουν τις οικονομίες τους, έτσι οι συστάσεις του WEF δεν θα λειτουργήσουν ποτέ, στην πραγματικότητα η άτυχη άφιξή του.

Έπειτα, υπάρχει η επικείμενη οικονομική κρίση που μπορεί τελικά να αναγκάσει τον κόσμο σε ένα «Ψηφιακό Νόμισμα» της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, γνωστό ως ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας  (CBDC) που θα παρακολουθείται από την κυβέρνηση για το πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας. Τι μπορεί να πάει στραβά με αυτή την ιδέα;

Εάν σε κάθε περίπτωση, δεν είστε πολιτικά ευθυγραμμισμένοι με ένα συγκεκριμένο κόμμα ή αρνηθείτε μια πειραματική ένεση, τότε η κυβέρνηση μπορεί να μπλοκάρει τις συναλλαγές σας.

Με άλλα λόγια, μπορούν κυριολεκτικά να ελέγχουν πότε και πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας και αυτό είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα δεχτούν.

Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε από τον Stefan Gleason, ο οποίος είναι επενδυτής, πολιτικός στρατηγός και ακτιβιστής της βάσης, έγραψε μια ενδιαφέρουσα ανάλυση πέρυσι για το fxstreet.com με τίτλο «The Great Reset is Coming for the Currency» ρωτά ποιο θα είναι το επόμενο σημαντικό θέμα για μια παγκόσμια επαναφορά ?

«Καθώς η Μεγάλη Επαναφορά προχωρά από παγκοσμιοποιητικές δεξαμενές σκέψης και δισεκατομμυριούχους τεχνολογίας σε συμμαχικές ελίτ των μέσων ενημέρωσης, κυβερνήσεις, σχολεία και εταιρείες Woke, τι θα «επαναφέρεται» στη συνέχεια;

Η επόμενη επαναφορά πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στον χρηματοπιστωτικό τομέα καθώς «Οι υποστηρικτές της συνολικής ατζέντας Μεγάλης Επαναφοράς του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ εξετάζουν ΜΕΓΑΛΕΣ αλλαγές για το παγκόσμιο νομισματικό σύστημα».

Η υπουργός Οικονομικών του Μπάιντεν και πρώην πρόεδρος της Federal Reserve, Janet Yellen θέλει να τερματίσει τη χρήση διαφόρων κρυπτονομισμάτων και να ζητήσει από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) να εκδώσει CBDC.

«Η Yellen χλεύασε το Bitcoin ως «έναν εξαιρετικά αναποτελεσματικό τρόπο διεξαγωγής συναλλαγών» επειδή «η ποσότητα ενέργειας που καταναλώνεται για την επεξεργασία αυτών των συναλλαγών είναι εκπληκτική».  

Η Gleason λέει ότι η Yellen και οι συνάδελφοί της σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το κοινό ψηφιοποιημένα tokens που εκδίδονται από την κεντρική τράπεζα.

Η ουσία είναι ότι «Θέλουν απλώς να βεβαιωθούν ότι αυτά τα ψηφία εκδίδονται και ελέγχονται από τις κυβερνήσεις και τις κεντρικές τράπεζες». 

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τον έλεγχο της τράπεζας Federal Reserve στα οικονομικά σας είναι να κατέχετε χρυσό, ασήμι και άλλα ασφαλή περιουσιακά στοιχεία.

«Όποιος ανησυχεί για την προοπτική να μπει σε ένα νέο καθεστώς ψηφιακών νομισμάτων θα πρέπει να θέσει ως υψηλή προτεραιότητα την κατοχή απτών χρημάτων που υπάρχουν εκτός του χρηματοπιστωτικού συστήματος».

Ο Gleason κάνει την υπόθεση να κατέχει χρυσό και ασήμι,

«Καμία τεχνολογία ή κυβερνητική εντολή δεν μπορεί να αλλάξει το γεγονός ότι ο χρυσός και το ασήμι έχουν παγκοσμίως αναγνωρισμένη αξία, ανθεκτική στον πληθωρισμό».

Κάποια στιγμή, το κοινό θα απορρίψει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα και το «ψηφιακό της νόμισμα», εάν μπορεί να το αποφύγει.

 Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος για να παρακάμψετε τα CBDC στο μέλλον είναι να αγοράσετε χρυσό, ασήμι και άλλα μέταλλα που μπορούν να διατηρήσουν την αξία τους και να γίνουν ανθεκτικά στις πληθωριστικές πιέσεις.

Μια σημαντική σημείωση που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι όλα τα ασημένια νομίσματα των ΗΠΑ που είχαν παραχθεί πριν από το 1964 κόπηκαν με 90% ασήμι και 10% χαλκό, οπότε προσέχετε την αλλαγή της τσέπης σας σε περίπτωση που συναντήσετε κάποια ασημένια νομίσματα με αξία.

Το δεύτερο συστατικό

«θα διασφάλιζε ότι οι επενδύσεις προωθούν κοινούς στόχους, όπως η ισότητα και η βιωσιμότητα.

 Εδώ, τα προγράμματα δαπανών μεγάλης κλίμακας που εφαρμόζουν πολλές κυβερνήσεις αντιπροσωπεύουν μια σημαντική ευκαιρία για πρόοδο».

Κάτι που σημαίνει ότι οι κυβερνήσεις θα κληθούν να εκτυπώσουν μια απεριόριστη προσφορά χρήματος για να υποστηρίξουν την ατζέντα τους που τελικά θα οδηγήσει σε πληθωριστικές πιέσεις που μπορεί να καταστρέψουν τις αντίστοιχες οικονομίες τους.

«Εδώ, τα προγράμματα δαπανών μεγάλης κλίμακας που εφαρμόζουν πολλές κυβερνήσεις αντιπροσωπεύουν μια σημαντική ευκαιρία για πρόοδο.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αφενός, έχει αποκαλύψει σχέδια για ένα ταμείο ανάκαμψης 750 δισεκατομμυρίων ευρώ (826 δισεκατομμύρια δολάρια).

Οι ΗΠΑ, η Κίνα και η Ιαπωνία έχουν επίσης φιλόδοξα σχέδια οικονομικής τόνωσης».

Πιέζουν για μια ακριβή Πράσινη Ατζέντα που αποτελεί μέρος του σχεδίου Build Back Better του Joe Biden για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου που θα αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του κόσμου όσον αφορά τη χρήση παραδοσιακών ενεργειακών πόρων όπως ο άνθρακας, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο:

Αντί να χρησιμοποιούμε αυτά τα κεφάλαια, καθώς και επενδύσεις από ιδιωτικούς φορείς και συνταξιοδοτικά ταμεία, για να καλύψουμε ρωγμές στο παλιό σύστημα, θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε ένα νέο που είναι πιο ανθεκτικό, δίκαιο και βιώσιμο μακροπρόθεσμα.

Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, δημιουργία «πράσινων» αστικών υποδομών και δημιουργία κινήτρων για τις βιομηχανίες να βελτιώσουν το ιστορικό τους σε περιβαλλοντικές, κοινωνικές και μετρήσεις διακυβέρνησης (ESG).

Πέρυσι, το περιοδικό Forbes δημοσίευσε το « Γιατί η ατζέντα του Μπάιντεν για το κλίμα καταρρέει» που εξηγεί πώς η Πράσινη Ατζέντα είναι ένα ακριβό και αναξιόπιστο σχέδιο:

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπινων όντων θέλει υψηλή και όχι χαμηλή οικονομική ανάπτυξη, και έτσι οι πολιτικοί επιλέγουν τελικά πολιτικές που κάνουν την ενέργεια φθηνή, όχι ακριβή.

Και οι περιορισμοί των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που εξαρτώνται από τις καιρικές συνθήκες είναι πιο ορατοί από ποτέ.

 Εάν κατασκευαστεί το μεγάλο έργο αιολικής ενέργειας της Καλιφόρνια, θα παρέχει λιγότερη από τη μισή ενέργεια του πυρηνικού εργοστασίου Diablo Canyon της Καλιφόρνια που σχεδιάζει να κλείσει το Newsom το 2025 και θα είναι αναξιόπιστο.

 Κατά τη διάρκεια των μπλακ άουτ λόγω καύσωνα το περασμένο καλοκαίρι, υπήρχε λίγος άνεμος στην Καλιφόρνια ή σε άλλες δυτικές πολιτείες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να υπολογίζουμε στην αιολική ενέργεια όταν τη χρειαζόμαστε περισσότερο. 

Με άλλα λόγια, η ατζέντα των Δημοκρατικών για την κλιματική αλλαγή και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας καταρρέει γρήγορα και οι λόγοι έχουν να κάνουν πολύ περισσότερο με τη φυσική παρά με την πολιτική

Ο Schwab προτείνει ότι η τρίτη συνιστώσα είναι βασικά οι καινοτομίες που θα οδηγήσουν σε κεντρικό έλεγχο των παγκόσμιων πολιτικών υγείας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ). 

Ωστόσο, οι καινοτομίες ξεκίνησαν τη στιγμή που αξιωματούχοι του ΠΟΥ κήρυξαν παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. 

Ο Schwab ανέφερε την «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση», η οποία περιγράφεται στον ιστότοπο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ως ένα νέο σύστημα που

«Διαμορφώνει νέες πολιτικές και στρατηγικές σε τομείς όπως η τεχνητή νοημοσύνη, το blockchain και τα ψηφιακά στοιχεία, το διαδίκτυο των πραγμάτων ή τα αυτόνομα οχήματα και επιτρέπει την ευέλικτη εφαρμογή και επανάληψη μέσω του ταχέως αναπτυσσόμενου δικτύου εθνικών και υποεθνικών κέντρων».

Όσον αφορά τον Covid-19 ή οποιαδήποτε άλλη δηλωθείσα έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας στο μέλλον, το νέο σύστημα θα είναι σε θέση

«Να στηρίξουμε το δημόσιο καλό, ειδικά με την αντιμετώπιση των προκλήσεων υγείας και κοινωνικών προκλήσεων.

Κατά τη διάρκεια της κρίσης του COVID-19, εταιρείες, πανεπιστήμια και άλλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αναπτύξουν διαγνωστικά, θεραπευτικά και πιθανά εμβόλια. δημιουργία κέντρων δοκιμών· δημιουργία μηχανισμών για τον εντοπισμό λοιμώξεων. και παρέχουμε τηλεϊατρική».

Ωστόσο, υπήρξε μια ενιαία απάντηση που προτάθηκε από πολλά έθνη, όπως η Βραζιλία, η Ινδία, η Ρωσία, η Κίνα, το Ιράν, η Νότια Αφρική, η Μαλαισία και σχεδόν ολόκληρη η ήπειρος της Αφρικής που απέρριψε μια συνθήκη πανδημίας που αναπτύχθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας .

 Όλοι συμφώνησαν ότι η συνθήκη θα επέτρεπε στις αρχές του ΠΟΥ να αποκτήσουν τον έλεγχο των πολιτικών τους για την υγεία παρακάμπτοντας τα δικαιώματά τους ως κυρίαρχα έθνη.

Καθώς το πνεύμα του αείμνηστου προέδρου της Τανζανίας, John Magufuli ζει, το Reuters δημοσίευσε τη θετική κίνηση εκ μέρους της αφρικανικής ηπείρου «Η Αφρική αντιτίθεται στην ώθηση των ΗΠΑ για μεταρρύθμιση των κανόνων υγείας στη συνέλευση του ΠΟΥ » σχετικά με τα 47 έθνη της Αφρικής που απέρριψαν τη συνθήκη «Οι αφρικανικές χώρες έθεσαν μια ένσταση την Τρίτη σε μια πρόταση υπό την ηγεσία των ΗΠΑ για τη μεταρρύθμιση των Διεθνών Κανονισμών Υγείας (IHR), μια κίνηση που οι εκπρόσωποι λένε ότι μπορεί να αποτρέψει το πέρασμα στην ετήσια συνέλευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας».

Η συνθήκη που υποβλήθηκε από τον ΠΟΥ και την κυβέρνηση των ΗΠΑ ηττήθηκε τεχνικά, κάτι που είναι θετικό αποτέλεσμα, λαμβάνοντας υπόψη τι διακυβεύεται:

Εάν η Αφρική συνεχίσει να μην υποστηρίζει, θα μπορούσε να μπλοκάρει μία από τις μοναδικές συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις που αναμένονται από τη συνάντηση, εξαλείφοντας τις ελπίδες ότι τα μέλη θα ενωθούν σε μεταρρυθμίσεις για την ενίσχυση των κανόνων του Οργανισμού Υγείας του ΟΗΕ καθώς επιδιώκει έναν κεντρικό ρόλο για τον εαυτό της στην παγκόσμια πολιτική υγείας.

Το IHR καθόρισε τις νομικά δεσμευτικές υποχρεώσεις των μελών του ΠΟΥ σχετικά με τα κρούσματα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν προτείνει 13 μεταρρυθμίσεις του ΔΚΥ που επιδιώκουν να εξουσιοδοτήσουν την ανάπτυξη ομάδων εμπειρογνωμόνων σε τοποθεσίες μόλυνσης και τη δημιουργία μιας νέας επιτροπής συμμόρφωσης για την παρακολούθηση της εφαρμογής των κανόνων.

Ωστόσο, η αφρικανική ομάδα εξέφρασε επιφυλάξεις για ακόμη και αυτή τη στενή αλλαγή, λέγοντας ότι όλες οι μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από κοινού ως μέρος ενός «ολιστικού πακέτου» σε μεταγενέστερο στάδιο

Οι δυτικές δυνάμεις μαζί με κορυφαίους αξιωματούχους του ΠΟΥ θα προσπαθήσουν να πείσουν ή να εκβιάσουν κυρίαρχα έθνη που αρχικά απέρριψαν τη συνθήκη IHR να αντιστρέψουν την απόφασή τους με μια νέα τροποποιημένη έκδοση με την ελπίδα για κεντρικό έλεγχο οποιασδήποτε μελλοντικής πανδημίας, αλλά η τρέχουσα απόφαση που λαμβάνεται από εκείνα τα έθνη που Η απόρριψη της συνθήκης είναι πράγματι ευπρόσδεκτη είδηση.

Φανταστείτε ότι η ιδέα μιας ομάδας ως επί το πλείστον μη εκλεγμένων γραφειοκρατών με τη δύναμη να επιβλέπει ένα κεντρικό πλέγμα ελέγχου για να κυβερνά μια παγκόσμια πανδημία είναι οργουελιανή, στην πραγματικότητα, το Great Reset μου θυμίζει την κλασική ταινία του Χόλιγουντ του 1973, Soylent Green με τον Τσάρλτον Heston βασίζεται στο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του 1966  «Κάνε δωμάτιο!

 Κάνω χώρο! 

του Χάρι Χάρισον που βασίζεται σε μια δυστοπική κοινωνία.

Η ιστορία αφορά μια αστυνομική έρευνα για τη δολοφονία ενός πλούσιου επιχειρηματία, ενώ ο κόσμος βιώνει έναν αργό θάνατο από «αέρια του θερμοκηπίου» που δημιούργησαν ποικίλα προβλήματα για την ανθρωπότητα, όπως υπερπληθυσμό, ρύπανση, φτώχεια, έγκλημα και την έννοια της αναγκαστικής ευθανασίας. από το κράτος.

Το Soylent Green είναι ένα παράδειγμα του τι θα έκανε στην ανθρωπότητα μια διαταραγμένη ομάδα παγκοσμιοποιητών ή σε αυτήν την περίπτωση κυβερνητικών γραφειοκρατών, αν δεν κάναμε τίποτα για να τους σταματήσουμε.

Στην ταινία, ο ντετέκτιβ Θορν (που υποδύεται ο Τσάρλτον Χέστον) προειδοποίησε τον συνάδελφό του Αρχηγό Χάτσερ (Μπροκ Πίτερς) « Ο ωκεανός πεθαίνει! 

Ο πλαγκτόν πεθαίνει! Είναι άνθρωποι – Το Soylent Green είναι φτιαγμένο από ανθρώπους! Φτιάχνουν το φαγητό μας από ανθρώπους! 

Το επόμενο πράγμα θα μας εκτρέφουν σαν βοοειδή για φαγητό! Πρέπει να τους το πεις, πρέπει να τους το πεις!».Αν και το Soylent Green είναι προφανώς φανταστικό, είναι μια μεταφορά για το πόσο μακριά θα είναι διατεθειμένοι να φτάσουν οι παγκοσμιοποιητές, ώστε η ατζέντα τους για τον παγκόσμιο έλεγχο και την ερήμωση του πληθυσμού να πετύχει.

Στην ταινία, το κράτος ενθάρρυνε και διευκόλυνε έντονα την αυτοκτονία που μετέτρεψε τους ανθρώπους σε τροφή για τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Ακούγεται τρελό, αλλά το να διαβάζουμε για την ημερήσια διάταξη της Μεγάλης Επαναφοράς του να μην έχεις τίποτα και να είσαι ευτυχισμένος είναι η αρχή για κάτι πιο απαίσιο στο μέλλον μας.

Δεν λέω ότι θα προσπαθήσουν να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε τροφή στο μέλλον, αλλά σίγουρα προσπαθούν να προωθήσουν άλλες εξοργιστικές λύσεις για να ταΐσουν τον κόσμο, όπως η πιθανότητα οι άνθρωποι να τρώνε έντομα για να επιβιώσουν. Μακάρι να ήταν αστείο, αλλά δεν είναι.

Οι παγκοσμιοποιητές ζητούν να εμβολιαστεί πλήρως ο παγκόσμιος πληθυσμός με τις πειραματικές τους ενέσεις Covid-19, με άλλα λόγια, θέλουν απόλυτο έλεγχο των παγκόσμιων πολιτικών υγειονομικής περίθαλψης για επιβολή της χρήσης μάσκας προσώπου και ατελείωτων προγραμμάτων εμβολιασμού μέσω εντολών που επιβάλλονται από την κυβέρνηση στον πληθυσμό αν και οι πειραματικές ενέσεις Covid-19 τραυματίζουν, ακόμη και σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Οι συνωμότες της παγκοσμιοποίησης ξεκίνησαν το σχέδιο δράσης τους για να εφαρμόσουν τις εντολές τους για τα εμβόλια αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η Έκτακτη Έκτακτη Ανάγκη για τη Δημόσια Υγεία, αλλά υπήρξαν κυβερνήσεις που απέρριψαν την ιδέα από την αρχή.

 Στις 3 Δεκεμβρίου 2020 , ο υπουργός Εξωτερικών της Βραζιλίας Ερνέστο Αραούχο απέρριψε ξεκάθαρα την πρόταση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Μεγάλη επαναφορά της ατζέντας, απευθυνόμενος στην ειδική σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για τον COVID-19 λέγοντας ότι «Αυτοί που αντιπαθούν την ελευθερία προσπαθούν πάντα να επωφεληθούν από στιγμές κρίσης για να κηρύξουν τον περιορισμό της ελευθερίας. 

Ας μην πέσουμε σε αυτή την παγίδα» Στο συμπέρασμά του, ο Araujo δηλώνει ξεκάθαρα ποια είναι η θέση της Βραζιλίας σχετικά με την ιδέα της Μεγάλης Επαναφοράς:

Οι θεμελιώδεις ελευθερίες δεν είναι ιδεολογία.

Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια απαιτεί ελευθερία όσο απαιτεί υγεία και οικονομικές ευκαιρίες.

Εκείνοι που αντιπαθούν την ελευθερία προσπαθούν πάντα να επωφεληθούν από τις στιγμές κρίσης για να κηρύξουν τον περιορισμό της ελευθερίας. Ας μην πέσουμε σε αυτή την παγίδα.

Ο ολοκληρωτικός κοινωνικός έλεγχος δεν είναι το φάρμακο για οποιαδήποτε κρίση. Ας μην κάνουμε τη δημοκρατία και την ελευθερία ένα ακόμη θύμα του COVID-19

Είναι ο κόσμος έτοιμος να αγκαλιάσει τη μεγάλη επαναφορά;  

Στο γεωπολιτικό φάσμα, οι παγκοσμιοποιητές έχουν βάλει στόχο να τιμωρούν κυρίαρχες χώρες που δεν υπακούουν σε κανόνες βασισμένους στο πρόγραμμα της Μεγάλης Επαναφοράς σε συνεργασία με τη συμμαχία ΗΠΑ-ΝΑΤΟ που οδηγεί τον κόσμο σε κάποια μορφή σύγκρουσης ή αλλαγή καθεστώτος κατά της Ρωσίας, της Κίνας, Ιράν, Λευκορωσία, Συρία, Βενεζουέλα, Νικαράγουα, Κούβα και οποιοδήποτε άλλο έθνος θέλει να παραμείνει κυρίαρχο με κάθε κόστος.

Υπάρχουν πολλοί που είναι σθεναρά αντίθετοι σε μια τέτοια ιδέα, για παράδειγμα, στις 27 Ιανουαρίου 2021, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και ουσιαστικά απέρριψε την ιδέα της Μεγάλης Επαναφοράς και έδωσε μια λογική ιδέα για Η ανθρωπότητα εργάζεται μαζί για να επιτύχει ένα ευημερούν μέλλον για όλους με “εκκλήσεις για ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς και για τη δημιουργία αξιοπρεπών προτύπων διαβίωσης για όλους γίνονται τακτικά σε διάφορα διεθνή φόρουμ.

Έτσι θα έπρεπε να είναι, και αυτή είναι μια απολύτως σωστή άποψη των κοινών μας προσπαθειών» και ότι «Είναι σαφές ότι ο κόσμος δεν μπορεί να συνεχίσει να δημιουργεί μια οικονομία που θα ωφελήσει μόνο ένα εκατομμύριο ανθρώπους, ή ακόμα και το χρυσό δισεκατομμύριο. Αυτή είναι μια καταστροφική επιταγή. 

Αυτό το μοντέλο δεν είναι ισορροπημένο από προεπιλογή.

” Η αντίληψη του Πούτιν για τη Μεγάλη Επαναφορά ή μια μονοπολική παγκόσμια τάξη πραγμάτων είναι σωστή, επειδή προορίζεται για αποτυχία, καθώς ο κόσμος είναι ένα περίπλοκο μέρος όπου τα έθνη έχουν ξεχωριστούς πολιτισμούς και ιστορία.

Ο Πούτιν αναρωτιέται πώς θα αντιδρούσαν τα έθνη σε μια Μεγάλη Επαναφορά με μια τάξη βασισμένη σε κανόνες που διευθύνεται από μια ελίτ ομάδα ψυχοπαθών που περιμένουν μια αρμονική μετάβαση από όλα τα έθνη που είναι πρόθυμα να συμμορφωθούν:

Είμαστε ανοιχτοί στην ευρύτερη διεθνή συνεργασία, επιτυγχάνοντας παράλληλα τους εθνικούς μας στόχους, και είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεργασία σε θέματα της παγκόσμιας κοινωνικοοικονομικής ατζέντας θα είχε θετική επίδραση στη συνολική ατμόσφαιρα στις παγκόσμιες υποθέσεις και ότι η αλληλεξάρτηση στην αντιμετώπιση οξέων τρεχόντων προβλημάτων θα να αυξήσει επίσης την αμοιβαία εμπιστοσύνη, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική και ιδιαίτερα επίκαιρη σήμερα.

Προφανώς, η εποχή που συνδέεται με τις προσπάθειες οικοδόμησης μιας συγκεντρωτικής και μονοπολικής παγκόσμιας τάξης έχει τελειώσει. 

Για να είμαι ειλικρινής, αυτή η εποχή δεν ξεκίνησε καν.

 Έγινε μια απλή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά και αυτό είναι πλέον ιστορία. 

Η ουσία αυτού του μονοπωλίου έρχεται σε αντίθεση με την πολιτιστική και ιστορική ποικιλομορφία του πολιτισμού μας.

Η πραγματικότητα είναι τέτοια που πραγματικά διαφορετικά κέντρα ανάπτυξης με τα χαρακτηριστικά τους μοντέλα, τα πολιτικά συστήματα και τους δημόσιους θεσμούς έχουν διαμορφωθεί στον κόσμο.

Σήμερα, είναι πολύ σημαντικό να δημιουργηθούν μηχανισμοί για την εναρμόνιση των συμφερόντων τους για να αποτραπεί η διαφορετικότητα και ο φυσικός ανταγωνισμός των αναπτυξιακών πόλων να πυροδοτήσουν αναρχία και μια σειρά παρατεταμένων συγκρούσεων

Η απόρριψη της Μεγάλης Επαναφοράς και των σχετικών παγκόσμιων θεσμών και βιομηχανιών όπως ο ΠΟΥ, το ΝΑΤΟ και η Big Pharma είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και οι παγκοσμιοποιητές βρίσκονται σε πανικό.

Η Βραζιλία, η Ρωσία, η ήπειρος της Αφρικής και άλλοι αποδεικνύουν ότι η Μεγάλη Επαναφορά ή η παλιά ιδέα αυτού του αιώνα για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει γίνει ένα αποτυχημένο έργο.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να διαφωνήσουν με την ανάλυσή μου επειδή πολλοί είναι απαισιόδοξοι για το μέλλον τους επειδή πιστεύουν ότι μια Μεγάλη Επαναφορά είναι αναπόφευκτη, ότι δεν υπάρχει διαφυγή από αυτήν επειδή φαίνεται ότι τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο με τους συνεχιζόμενους πολέμους, τις επερχόμενες ελλείψεις τροφίμων και αυξανόμενος κίνδυνος μιας παγκόσμιας ιατρικής τυραννίας.

Ωστόσο, πιστεύω ότι βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια μιας μεγάλης αφύπνισης, όχι μιας τάξης βασισμένης σε κανόνες που διαχειρίζεται μια ομάδα παγκοσμιοποιητών παρά την ατελείωτη προπαγάνδα για το πώς η Μεγάλη Επαναφορά θα κάνει τον πλανήτη ένα καλύτερο μέρος για όλους μας.

Οι άνθρωποι και ορισμένες κυβερνήσεις ξυπνούν με το γεγονός ότι μια ομάδα παγκοσμιοποιητών εργάζεται εναντίον τους σε κάθε επίπεδο, και αρχίζουν να αντεπιτίθενται.

 Δεν θέλουμε να μας κυβερνά μια συγκεντρωτική εξουσία που μας λέει τι να κάνουμε ή πώς να σκεφτόμαστε.

Η ιδέα της Μεγάλης Επαναφοράς έχει αποτύχει με πολλούς τρόπους, αλλά υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει.

Μην τα παρατάτε ποτέ, μην επιτρέψετε ποτέ σε μια ομάδα παγκοσμιοποιητών με επιρροή είτε είναι δισεκατομμυριούχοι είτε τραπεζίτες, κυβερνητικοί γραφειοκράτες ή ομάδες ειδικών συμφερόντων, να αντισταθούν σε αυτήν την ιδεολογία μιας μονοπολικής παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.

 Μπορούμε να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο, υπάρχει ακόμη χρόνος, πιστεύω ότι θα νικήσουμε αν απλώς δεν συμμορφωθούμε με τον στόχο τους να προσπαθήσουν να ελέγξουν εμάς, τους άχρηστους ανθρώπους.

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης πάνω ή κάτω. Ακολουθήστε μας στο Instagram, το Twitter και το Facebook.

 Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Παγκόσμιας Έρευνας.

Ο Timothy Alexander Guzman γράφει στον δικό του ιστότοπο blog, Silent Crow News, όπου δημοσιεύτηκε αρχικά αυτό το άρθρο . 

Είναι τακτικός συνεργάτης της Global Research.

Η επιλεγμένη εικόνα προέρχεται από το SCN

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>