«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα Mini-nukes B61-12 “Made in America” ​​που θα χρησιμοποιηθούν στο “A Nuclear First Strike”. Σύντομα σε Ιταλία, Βέλγιο, Γερμανία, Ολλανδία.

Η Ευρώπη μετατρέπεται έτσι από τις ΗΠΑ στην πρώτη γραμμή μιας πυρηνικής αντιπαράθεσης με τη Ρωσία, ακόμη πιο επικίνδυνη από αυτή του Ψυχρού Πολέμου.

«Η παραγωγή της πυρηνικής βόμβας B61-12 ξεκινά», ανακοίνωσε η Sandia National Laboratories από τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Το B61-12, το οποίο αντικαθιστά το προηγούμενο B61 που αναπτύχθηκε από τις ΗΠΑ στο Aviano και στο Ghedi και σε άλλες ευρωπαϊκές βάσεις, είναι ένας νέος τύπος όπλου. 

Διαθέτει πυρηνική κεφαλή με τέσσερις επιλογές ισχύος, επιλέξιμες ανάλογα με τον στόχο που πρόκειται να καταστραφεί. 

Δεν πέφτει κατακόρυφα, αλλά σε απόσταση από τον στόχο στον οποίο κατευθύνεται καθοδηγούμενος από δορυφορικό σύστημα. 

Μπορεί να διεισδύσει υπόγεια, να εκραγεί βαθιά για να καταστρέψει τις αποθήκες του κέντρου διοίκησης σε ένα πυρηνικό πρώτο χτύπημα.

Τα B61-12, που ταξινομούνται ως «μη στρατηγικά πυρηνικά όπλα», αναπτύσσονται στην Ευρώπη – στην Ιταλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Βρετανία και πιθανώς σε άλλες χώρες – σε αποστάσεις αρκετά μακριά για να χτυπήσουν τη Ρωσία.

Έχουν επομένως επιθετικές ικανότητες παρόμοιες με εκείνες των στρατηγικών όπλων.

Ένα άλλο πυρηνικό οπλικό σύστημα, το οποίο ετοιμάζονται να εγκαταστήσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην Ευρώπη εναντίον της Ρωσίας, είναι οι επίγειοι πύραυλοι μέσου βεληνεκούς. 

Μπορούν επίσης να εκτοξευθούν από εγκαταστάσεις «αντιπυραυλικής ασπίδας», που έχουν αναπτυχθεί από τις ΗΠΑ σε βάσεις στο Deveselu στη Ρουμανία και στο Redzikowo στην Πολωνία, και σε πέντε πολεμικά πλοία που ταξιδεύουν στη Μεσόγειο, τη Μαύρη Θάλασσα και τη Βαλτική Θάλασσα κοντά στη Ρωσία.

Το ότι τέτοιες εγκαταστάσεις έχουν επιθετικές δυνατότητες επιβεβαιώνεται από την ίδια τη Lockheed Martin.

Περιγράφοντας τα χαρακτηριστικά του συστήματος κάθετης εκτόξευσης Mk 41, που χρησιμοποιείται τόσο σε χερσαίες όσο και σε ναυτικές εγκαταστάσεις, διευκρινίζει ότι είναι ικανό να εκτοξεύει «βλήματα για όλες τις αποστολές, τόσο για την άμυνα όσο και για την επίθεση μεγάλου βεληνεκούς, συμπεριλαμβανομένων των πυραύλων κρουζ Tomahawk».

Αυτά μπορούν να οπλιστούν με πυρηνικές κεφαλές.

Η Ευρώπη μετατρέπεται έτσι από τις ΗΠΑ στην πρώτη γραμμή μιας πυρηνικής αντιπαράθεσης με τη Ρωσία, ακόμη πιο επικίνδυνη από αυτή του Ψυχρού Πολέμου.

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης πάνω ή κάτω.

Ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram.

Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Παγκόσμιας Έρευνας.

Manlio Dinucci,  βραβευμένος συγγραφέας, γεωπολιτικός αναλυτής και γεωγράφος, Πίζα, Ιταλία. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG).

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>