«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ουκρανία: πολεμοχαρής ρητορική. Οι κίνδυνοι ενός πυρηνικού 3ου παγκοσμίου πολέμου. Η «Μεγάλη Επαναφορά» του WEF περιλαμβάνει πόλεμο με τη Ρωσία;

ααΒΒ

Την Τρίτη ο Πρώτος Αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη Ντμίτρι Πολυάνσκι μίλησε στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ:

«Ξεκινήσαμε μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση για να βάλουμε τέλος στους βομβαρδισμούς του Ντονμπάς από την Ουκρανία, και επίσης για να διασφαλίσουμε ότι αυτή η χώρα (που τα δυτικά κράτη βοήθησαν να στραφούν εναντίον της Ρωσίας) και η εθνικιστική ηγεσία της πάψουν να αποτελούν απειλή τόσο για τη Ρωσία και των ανθρώπων που ζουν στις νότιες και νοτιοανατολικές περιοχές της Ουκρανίας.

Η ειδική επιχείρηση θα συνεχιστεί μέχρι να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι.

Προμηθεύοντας τα όπλα σας, παρατείνετε μόνο την αγωνία του εγκληματικού καθεστώτος του Κιέβου που είναι έτοιμο να θυσιάσει τον ίδιο του τον πληθυσμό.

Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε, τόσο πιο γρήγορα η ουκρανική ηγεσία έρχεται σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων με ρεαλιστική θέση και όχι πομπώδη συνθήματα και οδύνες φάντασμα».

Ένα τελευταίο hotspot στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ (LPR) παραμένει η πόλη Lisichansk, όπου περισσότεροι από 1.000 Ουκρανοί στρατιώτες αναφέρονται πλέον νεκροί.

Το LPR ανακοίνωσε επίσης ότι το πρώτο από τα αμερικανικά συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης μεγάλης εμβέλειας M142 HIMARS χρησιμοποιήθηκε για να βομβαρδίσει στόχους στην επαρχία Λουγκάνσκ.

Το Πεντάγωνο μόλις ανακοίνωσε ότι τέσσερα ακόμη από αυτά τα πυραυλικά συστήματα HIMARS θα αποσταλούν στην Ουκρανία.

Με τον αποκλεισμό της Λιθουανίας, μέλους του ΝΑΤΟ, να προσπαθεί επιθετικά να διακόψει τις προμήθειες στον ρωσικό θύλακα Καλίνινγκραντ, στις 25 Ιουνίου, Ο Πούτιν υποσχέθηκε στον σημαντικότερο ανατολικοευρωπαϊκό σύμμαχό του στη Λευκορωσία πυρηνικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς «μέσα σε μήνες».

Σε μια τηλεοπτική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο, ο Πούτιν υποσχέθηκε:

Τους επόμενους μήνες, θα μεταφέρουμε στη Λευκορωσία τακτικά πυραυλικά συστήματα Iskander-M, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν βαλλιστικούς πυραύλους ή πυραύλους κρουζ, στις συμβατικές και πυρηνικές εκδόσεις τους. 

Οι πύραυλοι Iskander-M φέρουν την επιλογή είτε συμβατικών είτε πυρηνικών κεφαλών με βεληνεκές 300 μιλίων (500 χλμ).

Με τη Δύση να εντείνει σκόπιμα τις εντάσεις με ασταμάτητα προβοκάτσια τις τελευταίες εβδομάδες, (μήνες και χρόνια), ο συνήθως περιορισμένος Πούτιν φαίνεται να έχει τελικά αρκετά και τώρα ανταποκρίνεται στις κλιμακούμενες απειλές της Δύσης στα μπαστούνια, δείχνοντας στον κόσμο ότι δεν φοβάται να πάει δάχτυλα με τα πόδια με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πυρηνικό παγκόσμιο πόλεμο .

Ενώ το ιστορικό μοτίβο της Δύσης στον πυρηνικό χείλος του γκρεμού συνίσταται σε μια σταθερή ροή ακραίων μπλόφας, ο Πούτιν δεν παίζει παιχνίδια ούτε μασάει τα λόγια και η δυτική ελίτ το γνωρίζει αυτό.

Αλλά αυτό συμβαίνει όταν ηλίθιοι όπως ο στρατηγός Πάτρικ Σάντερς ως νεοδιορισμένος διοικητής του βρετανικού στρατού πάνε πολύ μακριά με την πολεμοχαρή ρητορική, λέγοντας δημόσια στα στρατεύματά του και στον κόσμο να ετοιμαστούν να πολεμήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ευρώπη ενάντια στην πιο ισχυρή πυρηνική χώρα στο γη.

Αυτή τη στιγμή κινητοποιεί τον βρετανικό στρατό για πόλεμο εναντίον της Ρωσίας , αναφέροντας μάλιστα ότι θα εργαστεί για την «4η βιομηχανική επανάσταση  » του Klaus Schwab κατά της Ρωσίας.

Δεν εργάζεται για τον λαό, αλλά για την άρχουσα ελίτ.

Και μετά, παλιοί στρατηγοί των ΗΠΑ όπως ο Γουέσλι Κλαρκ  αναπολούν τις μέρες της δόξας του ως διοικητής του ΝΑΤΟ που βαλκανίζει τη Γιουγκοσλαβία με την αδυσώπητη εκστρατεία βομβαρδισμών του 1999 πρόσφατα δημοσιοποιείται για να ισχυριστεί ότι ο μόνος τρόπος για να τερματιστεί η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι η ανάπτυξη δυνάμεων του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας.

 Ποτέ δεν ήμασταν πιο κοντά στην τρέλα με τα σύννεφα των μανιταριών, όλα από δαιμονικό σχεδιασμό.

Μιλώντας για βαλκανοποίηση ή διάσπαση ενός στοχευόμενου έθνους σε μικρότερα, εκμεταλλευόμενα κομμάτια, αυτό ακριβώς έχει ο μονοπολικός σχεδιασμός των νεοσυντηρητικών των ΗΠΑ σε συνεργασία με την εχθρική περικύκλωση της Ρωσικής Ομοσπονδίας για αρκετές δεκαετίες.

Μόνο που τώρα, είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες που είναι πολύ πιο πιθανό να χωριστούν, να χωριστούν σε μπλε και κόκκινες πολιτείες .

Ο χωρισμός των ΗΠΑ σε δυστοπικές περιοχές στρατοπέδων FEMA είναι σύμφωνος με το σχέδιο της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ για την εξαγωγή τροφίμων και φυσικών πόρων από την ευρύτερη εσωτερική έκταση της Αμερικής που προτείνεται να είναι ακατοίκητη για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, όπου ο υπόλοιπος πληθυσμός των ΗΠΑ αναγκάζεται να ζει στην Ανατολή και τη Δύση.

Ακτές.

Τη Δευτέρα, ο στενός σύμμαχος του Πούτιν και πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ προσδιόρισε μια ρωσική κόκκινη γραμμή:

Για εμάς, η Κριμαία είναι μέρος της Ρωσίας.

 Και αυτό σημαίνει για πάντα. 

Οποιαδήποτε προσπάθεια καταπάτησης της Κριμαίας είναι κήρυξη πολέμου κατά της χώρας μας.  

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ παραδέχτηκε το πολύ προφανές:

Η πραγματικότητα είναι επίσης ότι προετοιμαζόμαστε για αυτό από το 2014.

Αυτός είναι ο λόγος που αυξήσαμε την παρουσία μας στο ανατολικό τμήμα της συμμαχίας, γιατί οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ άρχισαν να επενδύουν περισσότερο στην άμυνα και γιατί αυξήσαμε [μας ] ετοιμότητα. (η έμφαση προστέθηκε)

Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη

Άλλα μεγάλα νέα που προέκυψαν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ της Μαδρίτης την Τετάρτη είναι ότι ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ερντογάν υπέκυψε στο βέτο του ενάντια στην ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, ελευθερώνοντας τα 30 κράτη μέλη του ΝΑΤΟ να συμμετάσχουν επισήμως και να προσθέσουν δύο ακόμη εχθρικά μέλη του ΝΑΤΟ.

Στο κατώφλι της Ρωσίας, προσφέροντας πλήρη ένταξη στο ΝΑΤΟ σε γρήγορο δρόμο εντός δύο εβδομάδων.

Στιγμιότυπο οθόνης του World Live Madrid News

Μια εβδομάδα νωρίτερα ο Φινλανδός στρατηγός Timo Kivinen , επικεφαλής των στρατιωτικών δυνάμεων της Φινλανδίας, προκάλεσε προκλητικά :

«Η Φινλανδία προετοιμάζεται για δεκαετίες για μια ρωσική επίθεση  και θα δείξει σκληρή αντίσταση αν συμβεί». 

Και στη συνέχεια, για να υποκινήσει ακόμη περισσότερο τις εντάσεις, το έγγραφο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ είχε επίσης να δηλώσει το εξής:

Υπό το πρίσμα του μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος ασφαλείας στην Ευρώπη, αποφασίσαμε να λάβουμε νέα μέτρα για να ενισχύσουμε την εξατομικευμένη πολιτική και πρακτική υποστήριξη στους εταίρους, όπως η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η Γεωργία και η Δημοκρατία της Μολδαβίας .

 Θα συνεργαστούμε μαζί τους για να οικοδομήσουμε την ακεραιότητα και την ανθεκτικότητά τους, να αναπτύξουμε ικανότητες και να διατηρήσουμε την πολιτική τους ανεξαρτησία (η έμφαση προστέθηκε)

Με περισσότερους Ρώσους γείτονες Γεωργία και Μολδαβία να αναφέρονται ως εταίροι του ΝΑΤΟ, η Ρωσία έχει κάθε δικαίωμα να αποφασίσει να κάνει ό,τι χρειάζεται για να διατηρήσει την εθνική της ασφάλεια ενάντια στις ανελέητες επιθέσεις των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ με υπερβολικές στρατολογήσεις που επιχειρούν να μετατρέψουν όλα τα σύνορά της σε εχθρικούς εχθρούς της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο Μπάιντεν και ο Τζόνσον συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ την τελευταία ημέρα της συνόδου του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη.

Είναι ξεκάθαρο σαν μέρα ότι οι ελεγκτές της γραμμής αίματος διασφαλίζουν ότι η «Μεγάλη Επαναφορά» τους περιλαμβάνει παγκόσμιο πόλεμο με τη Ρωσία.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το Reuters μόλις δημοσίευσε χθες είδηση ​​ότι:

Οι ηγέτες του ΝΑΤΟ συμφώνησαν να θέσουν πάνω από 300.000 στρατιώτες σε κατάσταση συναγερμού από τα μέσα του 2023, από 40.000 σήμερα, για να αντιμετωπίσουν τη Ρωσία, τη χώρα που έχει χαρακτηρίσει η συμμαχία ως τη μεγαλύτερη απειλή την επόμενη δεκαετία.

Ένα εμπορικό κέντρο της Ουκρανίας φέρεται να είναι γεμάτο με Ουκρανούς αγοραστές στο Kremenchug που ο συνήθης ψεύτης Πρόεδρος Zelensky ισχυρίστηκε ότι χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο ήταν στην πραγματικότητα, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, μια φωτιά που εξαπλώθηκε στο «μη επιχειρησιακό εμπορικό κέντρο» από ένα κοντινό εργοστάσιο αυτοκινήτων της Ουκρανίας που χρησιμοποιήθηκε. για την αποθήκευση πλεονάζοντος δυτικού όπλου και πυρομαχικών που επλήγησαν από ρωσικό χτύπημα υψηλής ακρίβειας.

Ακόμη και ο πρόεδρος του εργοστασίου αυτοκινήτων  παραδέχτηκε αυτό το γεγονός.

Όμως ο Ζελένσκι χρειαζόταν περισσότερα ψεύτικα ψέματα που μοιάζουν με τον Μπούχα για να αναζωπυρώσει το μελόδραμά του ακριβώς στην ώρα του για τη συνάντηση των G7 που χρησιμοποίησε ευκαιριακά για να εκλιπαρεί για ακόμα περισσότερα όπλα.

Η πιο πρόσφατη προβολή βίντεο του ηθοποιού που έγινε μαριονέτα ήταν στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ αυτής της εβδομάδας στη Μαδρίτη, όπου ζήτησε όχι μόνο μεγαλύτερα όπλα, αλλά και άλλα 5 δισεκατομμύρια δολάρια το μήνα από το ΝΑΤΟ, κατηγορώντας ότι του αξίζει επειδή αγωνίζεται για ολόκληρο τον δυτικό πολιτισμό. :

Είναι είτε επείγουσα βοήθεια προς την Ουκρανία επαρκής για νίκη, είτε καθυστερημένος πόλεμος μεταξύ της Ρωσίας και εσάς … Η οικονομική βοήθεια για την Ουκρανία δεν έχει μικρότερη σημασία από τις παραδόσεις όπλων.

 Χρειαζόμαστε περίπου 5 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε μήνα, το ξέρετε αυτό.

Και αυτό είναι ένα θεμελιώδες πράγμα, απαραίτητο για την άμυνα και την προστασία… Δεν ήταν ανεπαρκής η συνεισφορά μας στην υπεράσπιση της Ευρώπης και ολόκληρου του πολιτισμού;

Τι άλλο χρειάζεται;  (η έμφαση προστέθηκε)

Και τώρα λιγότερο από μια εβδομάδα μακριά, η Ουκρανία θα εξαπολύσει τη νέα εποχή του πολέμου ρομποτικής στο σύγχρονο πεδίο μάχης, αναπτύσσοντας τις ολοκαίνουργιες  συσκευές ρομπότ TERMINATOR που ονομάζονται GNOM για να πολεμήσει και να σκοτώσει Ρώσους στην πρώτη γραμμή της Zaporzhzhia.

Εκτός από το τοποθετημένο πολυβόλο 7.62, το όπλο εξυπηρετεί πολλαπλές λειτουργίες ικανές να εκτελούν τις ακόλουθες εργασίες: παράδοση πυρομαχικών και τροφίμων, επιτήρηση, αναγνώριση, εκκένωση τραυματιών, επαναλήπτης για την αύξηση της εμβέλειας της ραδιοεπικοινωνίας και ελέγχου και δορυφόρος για μεγαλύτερες ρομποτικές πλατφόρμες.

 Είναι ένα εξολοκλήρου μεταλλικό όπλο 2Χ2 ποδιών 110 λιβρών (50 κιλών) με τηλεχειριστήριο με 4 ή 6 τροχούς που ελέγχεται από απόσταση έως και 5 χλμ.

Ένα άρθρο των New York Times της 25ης Ιουνίου αναγνώρισε ένα εκτεταμένο δίκτυο κατασκοπείας της CIA που εργαζόταν σε συνδυασμό με κομάντο του Δυτικού ΝΑΤΟ που δρούσαν σε κέντρα διοίκησης στο έδαφος στην Ουκρανία πίσω από τις πρώτες γραμμές, εκτελώντας επίσης διάφορες υπηρεσίες υποστήριξης κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης που διαρκεί περισσότερο από τέσσερις μήνες.

Αυτά δεν είναι συγκλονιστικά νέα, καθώς αρκετοί στρατηγοί και αξιωματικοί της σημαίας των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ συνελήφθησαν, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πολιορκίας της Μαριούπολης στην Αζοφστάλ.

Στις στάχτες ενός αυτοσχέδιου κρεματόριου κάτω από το εργοστάσιο χάλυβα Azovstal, ένα μερικώς καμένο αμερικανικό διαβατήριο βρέθηκε ανάμεσα στις καμένες στάχτες των σορών ξένων μισθοφόρων.

Δυτικοί στρατιωτικοί πυρήνες πληροφοριών που δραστηριοποιούνται στην Ευρωπαϊκή Διοίκηση του Πενταγώνου που λειτουργούν στην Ουκρανία και πέραν αυτής παρέχουν ένα μυστικό δίκτυο επιμελητείας, εκπαίδευσης και πληροφοριών «για να επιταχύνουν τη συμμαχική βοήθεια στα ουκρανικά στρατεύματα».

Ένα συντονισμένο σύστημα κέντρου διοίκησης του ΝΑΤΟ των ΗΠΑ λειτουργούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της ρωσικής εισβολής, λειτουργώντας επίσης τόσο εντός της Ουκρανίας όσο και σε απόσταση από την εμπόλεμη ζώνη σε γειτονικές χώρες όπως η Γαλλία και η Γερμανία.

Η πλάνη ότι η Ουκρανία υπήρξε ένας πόλεμος αντιπροσώπων διαψεύδει το γεγονός ότι διοικείται από το Πεντάγωνο, τη CIA και το ΝΑΤΟ από την πρώτη στιγμή.

Ο Μπάιντεν και η εταιρική προπαγάνδα υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν αμερικανικές μπότες στο έδαφος στην Ουκρανία, καθώς η απαραίτητη προφύλαξη για να αποφευχθεί ένας άμεσος πόλεμος με τη Ρωσία έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο καθαρή BS.

Εδώ και χρόνια η Δύση έχει μια ιστορία να εμπλέκεται σε συνεχείς προκλήσεις σκόπιμα για να κλιμακώσει τις εντάσεις φτάνοντας τώρα στο σημείο βρασμού για να πυροδοτήσει έναν παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο ως μέρος του πραγματικού σχεδίου «επαναφοράς» καθ’ όλη τη διάρκεια.

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης πάνω ή κάτω. Ακολουθήστε μας στο Instagram, το Twitter και το Facebook.

Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Παγκόσμιας Έρευνας.

Ο Joachim Hagopian  είναι απόφοιτος του West Point, πρώην αξιωματικός του στρατού και συγγραφέας του « Don’t Let the Bastards Getcha Down », εκθέτοντας ένα ελαττωματικό σύστημα στρατιωτικής ηγεσίας των ΗΠΑ που βασίζεται στο εισιτήριο που σηκώνει τη σκάλα της αρχαιότητας, εξαφανίζει πάντα τους καλύτερους και ευφυέστερους, φεύγοντας μετριότητα και οπαδοί της τάξης που ανεβαίνουν στην κορυφή ως πολιτικοί-γραφειοκράτες στρατηγοί που έχουν οριστεί να χάσουν κάθε σύγχρονο πόλεμο των ΗΠΑ με σχέδιο ελίτ. 

Μετά τον στρατό, ο Joachim απέκτησε μεταπτυχιακό στην Κλινική Ψυχολογία και εργάστηκε ως εξουσιοδοτημένος θεραπευτής στον τομέα της ψυχικής υγείας με κακοποιημένους νέους και εφήβους για περισσότερο από ένα τέταρτο του αιώνα. 

Στο Λος Άντζελες βρέθηκε να παλεύει με τις μεγαλύτερες υπηρεσίες προστασίας παιδιών στην κομητεία στο έθνος, στο πλαίσιο του εντελώς κατεστραμμένου και διεφθαρμένου συστήματος παιδικής πρόνοιας της Αμερικής.

 Ως ανεξάρτητος δημοσιογράφος για περισσότερα από 8 χρόνια, ο Joachim έχει γράψει εκατοντάδες άρθρα για πολλούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, όπως  το Global Research ,  το lewrockwell.com  και επί  του παρόντος το https://jamesfetzer.org/ . 

Τα βιβλία και τα κεφάλαια του Joachim είναι μπεστ σέλερ της Amazon στις κατηγορίες υπεράσπισης των παιδιών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.  

Περιοχή:  ,  , 

Θέμα: 

Αναλυτική έκθεση:  , 

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>