«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Καναδός εμπειρογνώμονας του mRNA Τέθηκε σε ΑΝΑΣΤΟΛΗ επειδή επέκρινε το εμβόλιο για παιδιά κατά του COVID

Εικόνα: Ο Καναδός εμπειρογνώμονας του mRNA ΑΝΑΣΤΟΛΗ επειδή επέκρινε το εμβόλιο για παιδιά κατά του COVID

Natural News ) Ένας Καναδός ειδικός στο αγγελιοφόρο RNA (mRNA)  τέθηκε σε αναστολή για δύο μήνες χωρίς αμοιβή επειδή επέκρινε το εμβόλιο του κορωνοϊού Wuhan (COVID-19) για παιδιά.

Ο Δρ. Patrick Provost, καθηγητής μικροβιολογίας και ανοσολογίας στο  Université Laval  (ULaval) στην επαρχία του Κεμπέκ, τιμωρήθηκε για τα σχόλια που έκανε μπροστά σε μια ομάδα γιατρών και επιστημόνων τον Δεκέμβριο του 2021.

Είπε ότι οι κίνδυνοι από την ένεση σε παιδιά Το πειραματικό εμβόλιο του mRNA COVID που αλλάζει γονίδια υπερτερεί των πιθανών οφελών.

Οι παρατηρήσεις του δεν ήταν χωρίς βάση καθώς μελετά mRNA στο δικό του εργαστήριο ως μέρος της θέσης του στο πανεπιστήμιο.

«Το να με λογοκρίνουν για αυτό που έχω εκπαιδευτεί να κάνω – και να με έχουν προσλάβει να κάνω – λοιπόν, είναι δύσκολο να το πιστέψω», είπε ο Provost.

«Είχα κάποιες ανησυχίες για κάτι, [έτσι] έψαξα τη βιβλιογραφία, ετοίμασα μια ομιλία [και] την παρέδωσα στο κοινό.

Ο καθηγητής έμαθε μόλις στις 14 Ιουνίου ότι η ULaval τον ανέστειλε για οκτώ εβδομάδες χωρίς αμοιβή.

«Πρέπει να μας επιτραπεί να αναρωτηθούμε ξανά», παρατήρησε ο Provost.

«Θα πρέπει να είμαστε σε θέση να συζητήσουμε οποιεσδήποτε ιδέες [και] οποιεσδήποτε απόψεις.

 Επειδή εκφράζω απόψεις ενάντια στο αφήγημα της κυβέρνησης, με ανέστειλαν».

Ο Provost δεν ήταν ο μόνος ακαδημαϊκός που τιμωρήθηκε επειδή στάθηκε ενάντια στα εμβόλια για παιδιά COVID-19.

Ο ULaval ανέστειλε επίσης τον καθηγητή βιολογίας Nicolas Derome επειδή ανέφερε τις ανησυχίες του σχετικά με τους πυροβολισμούς τον Νοέμβριο του 2021.

Ο Simon Viviers, αντιπρόεδρος του συνδικάτου σχολών της ULaval, είπε ότι έχει κατατεθεί παράπονο κατά της «επίθεσης στην ακαδημαϊκή ελευθερία».

Πρόσθεσε ότι οι κυρώσεις στους Provost και Derome θα κάνουν άλλους καθηγητές να σκεφτούν δύο φορές για να κάνουν δημόσια σχόλια για ορισμένα θέματα.

Το να επιτρέπεται [ένα πανεπιστήμιο] να κρίνει την εγκυρότητα των σχολίων που γίνονται από έναν καθηγητή πανεπιστημίου δημόσια και να του επιβάλλει κυρώσεις με αυτόν τον τρόπο είναι εξαιρετικά προβληματικό», σχολίασε. «Θα μπορούσε πραγματικά να έχει αποτρεπτικό αποτέλεσμα [και] ακόμη και να οδηγήσει σε αυτολογοκρισία».

Το MSM καταργεί το άρθρο του Provost λίγο μετά τη δημοσίευσή του

Εκτός από την αναστολή του από το ULaval, το άρθρο του Provost με τίτλο «Το αληθινό πορτρέτο του COVID-19 στο Κεμπέκ» αφαιρέθηκε από το κύριο μέσο ενημέρωσης που το δημοσίευσε για πρώτη φορά.

Το άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουνίου στο Le Journal de Quebec  απομυθοποίησε την κύρια αφήγηση για τον COVID-19.

Ο Provost έγραψε ότι το ποσοστό θνησιμότητας από COVID-19 είναι «πολύ υπερεκτιμημένο» λόγω ορισμένων παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του ποσοστού μόλυνσης «πολλές φορές υψηλότερο από το αναφερόμενο» και της συμπερίληψης «θανάτων από, και όχι εξαιτίας, COVID-19» στο οι απολογισμοί.

Συνέχισε λέγοντας ότι υψηλότερο ποσοστό θανάτων «για όλες τις αιτίες» μεταξύ των ηλικιωμένων σημειώθηκε μόνο κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος από τον

Απρίλιο έως τον Ιούνιο του 2020, καθώς και λίγο μετά την επιβολή του περιορισμού των εορτών ή της απαγόρευσης κυκλοφορίας και την ανάπτυξη του τρίτη δόση εμβολίου τον Ιανουάριο του 2022.

Αν και δεν συσχέτισε τα εμβόλια με υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας, παρουσίασε τα δεδομένα από όλο τον κόσμο που συγκεντρώθηκαν από ασφαλιστικές εταιρείες που δείχνουν μια αύξηση σχεδόν 40 τοις εκατό των υπερβολικών απαιτήσεων θνησιμότητας σε σε μεγάλο βαθμό εμβολιασμένους ή ενισχυμένους πληθυσμούς.

Ο Provost ρώτησε: «Η πανδημία… δικαιολογούσε την επιβολή τόσο αυστηρών και ολοκληρωμένων μέτρων υγείας, αντί στοχευμένων, για να περιορίσει μια απειλή που στόχευε μια γνωστή κατηγορία ανθρώπων;»

Η Quebecor, η μητρική εταιρεία του  Le Journal de Quebec,  αφαίρεσε το άρθρο – αλλά ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης όπως η Libre Media  το αναδημοσίευσαν.

«Είστε καταδικασμένοι από τα μέσα ενημέρωσης, από την κυβέρνηση, και σας κυνηγούν και σας καταδικάζουν», θρηνούσε ο Provost.

Επισκεφτείτε  το MedicalCensorship.com για περισσότερες ιστορίες σχετικά με τη φίμωση των γιατρών που επικρίνουν τα εμβόλια COVID-19.

Δείτε το βίντεο ενός στελέχους της βρετανικής τηλεόρασης που αποκαλύπτει τη συγκλονιστική λογοκρισία του MSM στο «The HighWire».

Αυτό το βίντεο είναι από το κανάλι The HighWire with Del Bigtree στο Brighteon.com .

Περισσότερες σχετικές ιστορίες:

Μελέτη: Τα εμβόλια mRNA είναι πιο πιθανό να θέτουν τους λήπτες σε κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού παρά να τους προστατεύουν από τον COVID-19 .

Η μάχη πληροφόρησης του 2022 θα είναι ο πόλεμος για ό,τι έχει απομείνει από την Αμερική, καθώς η μεγάλη τεχνολογία ξεκινά τη χρονιά με μια νέα δόλια εκστρατεία μαζικής λογοκρισίας .

Τα επιστημονικά έγγραφα υπόκεινται πλέον σε ακραία λογοκρισία εάν αμφισβητούν την «επίσημη» αφήγηση για οτιδήποτε: COVID, AIDS, εμβόλια, κλίμα, ιολογία και άλλα .

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

LifeSiteNews.com 1

NationalPost.com

LifeSiteNews.com 2

Brighteon.com

https://www.naturalnews.com/2022-07-08-mrna-expert-suspended-for-criticizing-covid-vaccine.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>