«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα βοθροκαναλα…Μόνο τον Ιρανό ξέρουν να προβάλουν μέρα και νύχτα, τα Ελληνόπουλα δεν πουλάνε;;;; ΜΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η 17ΧΡΟΝΗ ΗΛΙΑΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΝΗ

«Άλμα» στην κορυφή της Ευρώπης πραγματοποίησε η 17χρονη Ηλιάνα Τριανταφύλλου από την Κερκίνη κερδίζοντας χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18.

Η νεαρή έκανε αυτό που μπορούσε και με άλμα στα 4,05 μ. ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, στη διοργάνωση, που ολοκληρώνεται σήμερα στην Ιερουσαλήμ.

 

Η ταλαντούχα αθλήτρια ολοκλήρωσε τον αγώνα της με δάκρυα χαράς στα μάτια, στις αγκαλιές του προπονητή της Σάββα Κεφαλίδη και των συναθλητών της που βρέθηκαν στο στάδιο για να στηρίξουν την προσπάθεια της, δημιουργώντας όμορφη ατμόσφαιρα.

Η 17χρονη ξεκίνησε τον αγώνα της στα 3,60 μ. και πέρασε διαδοχικά δίχως απώλειες τα 3,75 μ., 3,85 μ., 3,95 μέτρα. Στη συνέχεια πέρασε τα 3,95 μ., ενώ δεν υπερέβη τα 4,10 μ., γνωρίζοντας πριν την τρίτη άκυρη πως είναι ήδη πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η Τριανταφύλλου έδειξε την ψυχραιμία που χρειαζόταν και έφτασε στο στόχο της, σε έναν αγώνα που ήταν η μόνη που ξεπέρασε τα 4,00 μέτρα.

Το επίπεδο του τελικού ήταν καλό, ωστόσο τα υπόλοιπα φαβορί του αγώνα, ανάμεσα σε αυτά και η Γερμανίδα Λίλι Σαμάνσκι με 4,21 μ., δεν βρέθηκαν στην ημέρα που θα ήθελαν.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Βικτόρια Όντροβα με 3,95 μ., η οποία μετά τη μία άκυρη στα 4,05 μ., ανέβηκε στα 4,10 μ., ώστε να απειλήσει την Ελληνίδα, δίχως όμως επιτυχία.

Χάλκινη ήταν η Ελά Ουντένας (Σουηδία) με 3,85 μέτρα.

Η Τριανταφύλλου κατάφερε να ανακάμψει στη διάρκεια της θερινής περιόδου, μετά τον τραυματισμό που είχε τον χειμώνα και την κράτησε μακριά από τους αγώνες.

Παρά την αποχή της από τη δράση κατάφερε γρήγορα να βελτιώσει τα ρεκόρ της και να φτάσει στα 4,15 μ. πριν λίγες ημέρες στη διοργάνωση της Θεσσαλονίκης.

Η αθλήτρια κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο επί κοντώ στη συγκεκριμένη διοργάνωση, που είναι μόλις η τρίτη στην ιστορία της και παράλληλα συνέχισε την μεγάλη παράδοση της χώρας μας στο επί κοντώ, ένα αγώνισμα που μας έχει χαρίσει πολλές διακρίσεις τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες.

Η χώρα μας έφτασε τα τέσσερα χρυσά μετάλλια στην ιστορία της διοργάνωσης.

Τελευταία ενημέρωση:

Πέμ. 07 Ιουλ. 2022

ΕΠΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ILCA6

 

 Σημαντικές επιτυχίες για την ελληνική ιστιοπλοϊα, σημείωσαν οι Ελληνες πρωταθλητές, τόσο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Οπτιμιστ της Τουρκίας, όσο και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ILCA6.

    Η Χρυσούλα Κανέλλου-Κοκκινάκη, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα κορίτσια και το χρυσό στα 12χρονα, ενώ στην ίδια κατηγορία η Άννα Μαρία Μακρή πήρε το αργυρό μετάλλιο, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Οπτιμιστ, που διεξήχθη στην Τουρκία.

    Παράλληλα, στο ευρωπαϊκό ΙLCA 6 νέων, στην Θεσσαλονίκη ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και το χρυσό στην κατηγορία U17, ενώ στην ίδια κατηγορία ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης, πήρε το αργυρό και ο Μάριος Σταθάς το χάλκινο μετάλλιο.

    Πρόκειται για δύο σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις, με τους Ελληνες ιστιοπλόους, να κατακτούν επτά μετάλλια σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

    Στο Μπόντρουμ, η εμφάνιση της εθνικής ομάδας Οπτιμιστ ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.

Διότι εκτός από τα μετάλλια της Κανέλλου-Κοκκινάκη και οι πέντε ιστιοπλόοι μας έτρεξαν στον χρυσό στολίσκο, ενώ δυο από αυτούς τερμάτισαν στην πρώτη 20άδα της γενικής κατάταξης των 276 σκαφών.

    Επίσης, η Ελλάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην ειδική βαθμολογία των 61 χωρών.

Πρώτη ήταν η Ιταλία και δεύτερη η ομάδα των ΗΠΑ, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι η ελληνική ομάδα μαζί με την ιταλική και την ομάδα των ΗΠΑ, ήταν οι μοναδικές που όλοι οι αθλητές τους αγωνίσθηκαν στον χρυσό στολίσκο και αυτό αποδεικνύει το υψηλό επίπεδό τους.

    Όσον αφορά στην Χρυσούλα Κανέλλου-Κοκκινάκη του Ν.Ο. Άνδρου, πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανάμεσα σε 57 κορίτσια και στο πρώτο στην κατηγορία U17.

Ήταν, μάλιστα, η μικρότερη αθλήτρια του αγώνα και οι διοργανωτές της έδωσαν ειδικό βραβείο.

    Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση της Άννας Μαρίας Μακρή.

Η αθλήτρια του Ν.Ο.Π. Φαλήρου κατετάγη 2η στην κατηγορία U17 και 5η στα κορίτσια, ενώ με μία καλύτερη θέση στην τελευταία ιστιοδρομία θα μπορούσε να είχε κατακτήσει μετάλλιο και στα κορίτσια.

    Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι στον χρυσό στολίσκο κατάφεραν να προκριθούν μόνο επτά αθλήτριες και οι δύο ήταν Ελληνίδες.

    Τέλος, πολύ καλός ήταν και Ιωάννης Τουρνής του Ν.Ο.Π. Φαλήρου, ο οποίος κατέλαβε την 10η θέση στη γενική, ενώ ο Εμμανουήλ Βομβύλας του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας πήρε την 19η θέση και ο  Νικόλαος Βουγιούκας του Ν.Ο. Καλαμακίου την 33η θέση σε σύνολο 276 συμμετοχών.

 www.amna.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>