«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πυροβολισμός θανάτου: «Μωρά πανδημίας» με κατεστραμμένο ανοσοποιητικό σύστημα πλημμυρίζουν τις ΜΕΘ της Αυστραλίας

Σύμφωνα με την Daily Mail, τα μωρά από την Αυστραλία αναπτύσσουν μια ασθένεια γνωστή ως ασθένεια αναπνευστικού συγκυτιακού ιού (RSV).

Τα προηγούμενα χρόνια περίπου 120.000 μικρά παιδιά πέθαναν από RSV.

Στη Νέα Νότια Ουαλία, τα μικρά παιδιά και τα μωρά που πέθαιναν από RSV ήταν 355 περιπτώσεις μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά τώρα έχει εκτοξευθεί στο σημερινό ποσοστό των 3.775 περιπτώσεων κάθε εβδομάδα.

Το 20% αυτών των περιπτώσεων φέρεται να έχουν επίσης τη δυνατότητα να αναπτύξουν βρογχιολίτιδα.

 Περίπου το 40% αυτών έχουν εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Η Daily Mail λέει ότι αυτά τα μωρά «δεν έχουν ανοσία» και «συναντούν ιούς που δεν έχουν συναντήσει πριν».

 Μείον αναφορές περί Covid-19, «τα παιδιά είχαν γεννηθεί και μεγαλώσει όταν ουσιαστικά δεν κυκλοφορούσαν άλλοι ιοί στην Αυστραλία», ανέφερε η Daily Mail.

Τον τελευταίο μήνα περίπου, έχουμε δει τέσσερις φορές τις εισαγωγές σε νοσοκομείο για γρίπη σε παιδιά από ό,τι για τον Covid.

Περίπου τα μισά από τα παιδιά δεν είχαν προϋπάρχουσες συνθήκες υγείας, με τον αυξημένο αριθμό εισαγωγών να ασκεί πίεση στο νοσοκομειακό σύστημα.

Μερικά από τα «μωρά πανδημίας» παρουσιάζουν φλεγμονή στο στήθος, τον εγκέφαλο και την καρδιά που προκαλούνται από τη γρίπη, τον Covid και τον RSV.

Μεταξύ αυτής της ομάδας που ήταν στο παρελθόν καλά […] Δεν είναι απλώς μια λοίμωξη στο στήθος, μερικά από αυτά τα παιδιά μπορεί να επηρεαστούν με τη γρίπη που επηρεάζει την καρδιά και τον εγκέφαλο,

Ο παιδίατρος μολυσματικών ασθενειών Δρ Φίλιπ Μπρίτον, από το Νοσοκομείο Παίδων στο Westmead, είπε

Θανάσιμος πυροβολισμός: «Νέοι και υγιείς» Ινδοί πεθαίνουν τώρα όλο και περισσότερο από «σιωπηλά καρδιακά προσβολές»

Υπάρχει ένα εκτεταμένο τριμερές ξέσπασμα.

Με τον Covid στην κορυφή, αυτοί είναι τρεις κύριοι ιοί που θα οδηγήσουν σε νοσηλεία

Ο Δρ Τζον-Σεμπάστιαν Ίντεν είπε στην Daily Mail Australia.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Αυστραλία βρίσκεται στη μέση του χειμώνα αυτή τη στιγμή, με τη Νέα Νότια Ουαλία να βρίσκεται εκτός του νοτιότερου τμήματος της ηπείρου.

Σχολιάζοντας αυτή την παραδοχή των αυστραλιανών υγειονομικών φορέων, το Natural News γράφει ότι «αυτό επισημαίνει ότι οι γονείς των παιδιών, και κυρίως οι «πλήρως εμβολιασμένες» μητέρες τους, δεν τους παρέχουν την κατάλληλη ανοσία.

Και ότι τα «εμβόλια»  καταστρέφουν την αναπαραγωγική διαδικασία , είναι λογικό ότι αυτά τα μωρά που με κάποιο τρόπο τα καταφέρνουν ζωντανά θα είναι περισσότερο από πιθανό ανυπεράσπιστα από άποψη ανοσοποιητικού, όπως βλέπουμε τώρα.

Εν αγνοία των περισσοτέρων, το The WinePress ανέφερε ένα γεγονός που ξεχάστηκε σύντομα ότι η κυβέρνηση της Δυτικής Αυστραλίας χορήγησε εξουσιοδότηση για τη χορήγηση των εμβολίων Covid, τα οποία ταξινομήθηκαν ως «δηλητήριο».

Η κυβέρνηση της Δυτικής Αυστραλίας εξουσιοδοτεί τη χρήση εμβολίων κατά του Covid ταξινομώντας τα ως «δηλητήριο»

https://winepressnews.com/2022/07/05/death-shot-pandemic-babies-with-destroyed-immune-systems-are-flooding-australian-icus/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>