«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Death Shot: Τα δεδομένα της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου αποδεικνύουν ξανά ότι οι Vaxxed πεθαίνουν ξαφνικά

ο ΔΟΛΤΟΡ ΘΑΝΑΤΟΣ

Πατριώτες! Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ενδιαφέρεται για κάθε Ελληνική ζωή, αν αυτό το καταλάβετε, όλα θα πάνε καλά!

Καθώς οι άνθρωποι συνεχίζουν να πεθαίνουν τόσο ξαφνικά και τυχαία, τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου και των υγειονομικών φορέων δείχνουν ότι όσοι έχουν κάνει εμβόλιο Covid-19 είναι αυτοί που συνεχίζουν όλο και περισσότερο να πεθαίνουν μετά τον εμβολιασμό.

Το WinePress ανέφερε πριν από δύο εβδομάδες ότι τα μέσα ενημέρωσης και οι υπηρεσίες υγείας σε όλο τον κόσμο κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το «Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων» (SADS), έκπληκτοι ως προς το γιατί ένας σταθερά αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων κυριολεκτικά πεθαίνει. καρδιακή ανακοπή, εγκεφαλικά επεισόδια, επιληπτικές κρίσεις και ούτω καθεξής, τυχαία.

Death Shot: Τα ΜΜΕ δυσκολεύονται να καλύψουν τον αυξανόμενο αριθμό αιφνιδίων θανάτων και αντιδράσεων από το Vaxxed

Τα ΜΜΕ κατηγορούν τώρα τους θανάτους από εμβόλια για ζεστό καιρό και αφυδάτωση

Επιπλέον, το India Today δημοσίευσε πρόσφατα ένα εξώφυλλο που παραδέχεται παρόμοια «φαινόμενα», δημιουργώντας συνειδητοποίηση ότι οι νέοι Ινδοί επίσης πεθαίνουν όλο και περισσότερο από προβλήματα που σχετίζονται με την καρδιά πολύ ξαφνικά και απροειδοποίητα.

Θανατηφόρος πυροβολισμός: Οι “νέοι και υγιείς” Ινδοί πεθαίνουν τώρα όλο και περισσότερο από “σιωπηλά καρδιακά προσβολές”

Αλλά σε όλες αυτές τις προαναφερθείσες αναφορές, τα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να μην θέλουν να αναγνωρίσουν ότι τα εμβόλια κατά του Covid είχαν [μαζική] συνεισφορά σε αυτή την άνοδο των προβλημάτων που σχετίζονται με την καρδιά και των θανάτων, κάτι που έχει δείξει το The WinePress σε πολλές αναφορές.

Ωστόσο, πρόσφατα δημοσιευμένα στοιχεία από τις κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι δεν είναι «συνωμοσία» ότι αυτή η αύξηση των αιφνιδίων θανάτων μπορεί να αποδοθεί έντονα στους εμβολιασμένους.

Το Exposé αναλύει περαιτέρω τα δεδομένα της κυβέρνησης, αποδεικνύοντας ότι τα αποδεκτά δεδομένα της ίδιας της κυβέρνησης δείχνουν ότι είναι οι εμβολιασμένοι που πεθαίνουν και υποφέρουν μαζικά.

Το παρακάτω ρεπορτάζ είναι από το The Exposé:

Οι εμβολιασμένοι νέοι ενήλικες έχουν 92% υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας (ανά 100.000) από τους μη εμβολιασμένους νέους ενήλικες

Το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών (ONS) είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος παραγωγός επίσημων στατιστικών στο Ηνωμένο Βασίλειο και το αναγνωρισμένο εθνικό στατιστικό ίδρυμα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Είναι υπεύθυνο για τη συλλογή και τη δημοσίευση στατιστικών στοιχείων που σχετίζονται με την οικονομία, τον πληθυσμό και την κοινωνία σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

Ένα σύνολο δεδομένων ONS σχετικά με τους θανάτους στην Αγγλία με βάση την κατάσταση εμβολιασμού μπορεί να βρεθεί  εδώ .

Περιλαμβάνει μεγάλο όγκο δεδομένων σχετικά με τα τυποποιημένα ποσοστά θνησιμότητας για τους θανάτους ανά εμβολιαστική κατάσταση μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2021 και 31ης Ιανουαρίου 2022.

Ο Πίνακας 2 του συνόλου δεδομένων περιέχει δεδομένα σχετικά με τα μηνιαία τυποποιημένα ποσοστά θνησιμότητας ανά ηλικία ανά κατάσταση εμβολιασμού ανά ηλικιακή ομάδα για όλους τους θανάτους στην Αγγλία.

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο παρουσιάζονται οι αριθμοί στο σύνολο δεδομένων –

Αυτό που τραβάει αμέσως το βλέμμα εξετάζοντας αυτά τα δεδομένα είναι το ποσοστό θνησιμότητας ανά 100.00 άτομα-έτη μεταξύ των ατόμων ηλικίας 18-39 ετών τον Ιανουάριο του 2021.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των μη εμβολιασμένων αυτόν τον μήνα ήταν 67,7 θανάτους ανά 100.000 ανθρωποέτη.

Ενώ το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των μερικώς εμβολιασμένων (τουλάχιστον πριν από 21 ημέρες) ήταν 119,9 θάνατοι ανά 100.000 χρόνια.

Αυτό δείχνει ότι οι εμβολιασμένοι 18-39 ετών είχαν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν τον Ιανουάριο του 2021, υποδηλώνοντας ότι οι ενέσεις Covid-19 αύξησαν τον κίνδυνο θανάτου ή έπαιξαν ρόλο στην πρόκληση θανάτου.

Έτσι, σκάψαμε περαιτέρω και αντλήσαμε όλα τα στοιχεία για άτομα ηλικίας 18-39 ετών για κάθε μήνα μεταξύ Ιανουαρίου 2021 και Ιανουαρίου 2022, και αυτό είναι που βρήκαμε –

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τα μηνιαία τυποποιημένα ποσοστά θνησιμότητας βάσει ηλικίας ανά κατάσταση εμβολιασμού για θανάτους από όλες τις αιτίες, ανά 100.000 άτομα-έτη μεταξύ ενηλίκων ηλικίας 18 έως 39 ετών στην Αγγλία.

 Η πράσινη γραμμή είναι το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των μη εμβολιασμένων, το οποίο αν και κυμαινόταν παρέμεινε αρκετά σταθερό καθ’ όλη τη διάρκεια.

Ωστόσο, οι άλλες γραμμές αντιπροσωπεύουν διαφορετικές καταστάσεις εμβολιασμού και είναι εξαιρετικά ανησυχητικές.

Οι πορτοκαλί, κίτρινες και ροζ γραμμές αντιπροσωπεύουν ποσοστά θνησιμότητας εντός 21 ημερών από τη λήψη μιας πρώτης, δεύτερης ή τρίτης δόσης.

 Και αποκαλύπτουν ότι ο κίνδυνος θανάτου αυξάνεται σημαντικά αμέσως μετά τον εμβολιασμό.

Αλλά τα πιο ανησυχητικά στοιχεία είναι τα ποσοστά θνησιμότητας μεταξύ εκείνων που εμβολιάστηκαν πριν από τουλάχιστον 21 ημέρες, τα οποία μπορείτε να δείτε πιο καθαρά στο παρακάτω διάγραμμα –

Αυτό που είναι πιο ανησυχητικό εδώ είναι ότι η δεύτερη ένεση φαίνεται να κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα όσον αφορά τον κίνδυνο θανάτου.

Το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των διπλοεμβολιασμένων (τουλάχιστον πριν από 21 ημέρες) σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021, με 125,9 θανάτους ανά 100.000 άτομα-έτη.

Τον ίδιο μήνα, το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των μη εμβολιασμένων ισοδυναμούσε με 46,8.

Αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό θνησιμότητας των διπλών εμβολίων ήταν 169% υψηλότερο από το ποσοστό θνησιμότητας των μη εμβολιασμένων.

Όμως η μεγαλύτερη στατιστική διαφορά σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2021.

Το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των μη εμβολιασμένων ισοδυναμούσε με 33,4 θανάτους ανά 100.000 ανθρωποέτη, ενώ το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των διπλοεμβολιασμένων ισοδυναμούσε με 107.

Διαφορά 220,4%.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει το μέσο όρο ηλικίας τυποποιημένο ποσοστό θνησιμότητας που σημειώθηκε μεταξύ 1ης και 31ης Ιανουαρίου 22 Ιανουαρίου ανά εμβολιασμό για θανάτους από κάθε αιτία, ανά 100.000 άτομα-έτη μεταξύ ενηλίκων ηλικίας 18 έως 39 ετών στην Αγγλία –

Κατά μέσο όρο, οι εμβολιασθέντες με μία δόση είχαν 51% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους μη εμβολιασμένους μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 21 και 31ης Ιανουαρίου 22.

Ενώ οι διπλοί εμβολιασθέντες είχαν 91,4% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους μη εμβολιασμένους μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 21 και 31 Ιανουαρίου 22.

Και Με βάση τον μικρό όγκο δεδομένων που είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής, κατά μέσο όρο οι τριπλοί εμβολιασμένοι έχουν κατά μέσο όρο 25,3% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους μη εμβολιασμένους.

Αυτό που υποδηλώνουν έντονα αυτά τα επίσημα στοιχεία από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 σκοτώνει και αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου ενός ατόμου από οποιαδήποτε αιτία. Και αυτός ο αυξημένος κίνδυνος θανάτου δεν οφείλεται στο ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί, αυτοί είναι αριθμοί ανά 100.000.

Οποιοσδήποτε γιατρός αξίζει το αλάτι του δεν θα χρησιμοποιούσε αμέσως τα παραπάνω για να ισχυριστεί ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 είναι η αιτία μιας ξαφνικής αύξησης του συνδρόμου αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων.

Αντίθετα, θα αποφασίσουν ότι τα παραπάνω δικαιολογούν περαιτέρω έρευνα. Κάναμε λοιπόν αυτή την έρευνα για αυτούς.

Στοιχεία Δημόσιας Υγείας της Σκωτίας αποκαλύπτουν αύξηση 67% στον αριθμό των νεαρών ενηλίκων που πάσχουν από καρδιακές προσβολές

Η Δημόσια Υγεία της Σκωτίας (PHS) διαθέτει μια όχι πολύ γνωστή  βάση δεδομένων  που παρουσιάζει στοιχεία σχετικά με τον ευρύτερο αντίκτυπο στην υπηρεσία υγείας λόγω των μέτρων που επιβλήθηκαν στο όνομα του Covid-19.

Η βάση δεδομένων ονομάζεται « Ευρύτερες επιπτώσεις του COVID-19 στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης ».

Αναλύσαμε τα δεδομένα για καρδιαγγειακά περιστατικά σε ολόκληρη τη Σκωτία.

Οι καρδιαγγειακές παθήσεις είναι καταστάσεις που επηρεάζουν τις δομές ή τη λειτουργία της  καρδιάς σας , όπως:

  • Μη φυσιολογικοί καρδιακοί ρυθμοί ή αρρυθμίες

  • Νόσος της αορτής και σύνδρομο Marfan

  • Συγγενής καρδιοπάθεια

  • Στεφανιαία νόσος (στένωση των  αρτηριών )

  • Εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση και πνευμονική εμβολή

  • Εμφραγμα

  • Συγκοπή

  • Καρδιομυοπάθεια (καρδιομυοπάθεια)

  • Νόσος της καρδιακής βαλβίδας

  • Μυοκαρδίτιδα

  • Περικαρδιακή νόσος

  • Περιφερική αγγειακή νόσος

  • Ρευματική καρδιοπάθεια

  • St r oke

  • Αγγειακή νόσο (ασθένεια των αιμοφόρων αγγείων)

Για την κατηγορία «εκτός ωραρίου» και την κατηγορία «υπηρεσία ασθενοφόρου», το PHS  παρέχει ανάλυση  ανά ηλικία.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να αξιολογήσουμε τον αριθμό των καρδιαγγειακών περιπτώσεων μεταξύ ενηλίκων ηλικίας 15 έως 44 ετών.

Δείτε πώς η Δημόσια Υγεία της Σκωτίας παρουσιάζει τα δεδομένα σχετικά με τον αριθμό των περιπτώσεων που απαιτούν φροντίδα εκτός ωραρίου σε ολόκληρη τη Σκωτία –

Εξάγαμε τα δεδομένα και δημιουργήσαμε μια σειρά από διαγράμματα για να παρουσιάσουμε πολύ πιο ξεκάθαρα τα στοιχεία που παρέχει η Δημόσια Υγεία της Σκωτίας και να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τη σοβαρότητα αυτού που έχει συμβεί από την εισαγωγή των ενέσεων Covid-19.

Το παρακάτω γράφημα δείχνει τον αριθμό των ατόμων ηλικίας 15-44 ετών που χρειάζονται θεραπεία εκτός ωραρίου για καρδιαγγειακά περιστατικά ανά εβδομάδα από την εβδομάδα που λήγει στις 4 Ιουλίου 2021 έως την εβδομάδα που λήγει στις 20 Φεβρουαρίου 2022, καθώς και τον ιστορικό μέσο όρο 2018-2019 ανά εβδομάδα στην ίδια ηλικιακή ομάδα –

Ο ιστορικός μέσος όρος δείχνει ότι υπήρξαν κάπου από 60 έως λίγο περισσότερα από 100 καρδιαγγειακά περιστατικά μεταξύ ατόμων ηλικίας 15 έως 44 ετών που απαιτούσαν θεραπεία εκτός ωραρίου σε όλη τη Σκωτία.

Ωστόσο, τα δεδομένα για το 2021 και το 2022 δείχνουν ότι υπήρξαν κάπου από 110 έως 185 καρδιαγγειακά περιστατικά μεταξύ ατόμων ηλικίας 15 έως 44 ετών που απαιτούσαν θεραπεία εκτός ωραρίου.

Έτσι ο αριθμός των κρουσμάτων ουσιαστικά διπλασιάστηκε.

Το παρακάτω γράφημα δείχνει τον αριθμό των ατόμων ηλικίας 15-44 ετών που χρειάζονται ασθενοφόρο για καρδιαγγειακά περιστατικά ανά εβδομάδα από την εβδομάδα που λήγει στις 4 Ιουλίου 2021 έως την εβδομάδα που λήγει στις 21 Νοεμβρίου 2021  (τα πιο ενημερωμένα δεδομένα) , καθώς και το 2018-2019 ιστορικό μέσο όρο ανά εβδομάδα στην ίδια ηλικιακή ομάδα –

Ο ιστορικός μέσος όρος δείχνει ότι υπήρχαν κάπου από 185 έως λίγο περισσότερα από 250 άτομα ηλικίας 15-44 ετών που χρειάζονταν ασθενοφόρο για καρδιαγγειακά περιστατικά την εβδομάδα σε όλη τη Σκωτία.

Ωστόσο, τα στοιχεία για το 2021 και το 2022 δείχνουν ότι υπήρξαν κάπου από 290 περιπτώσεις έως 390 άτομα ηλικίας 15-44 ετών που χρειάζονταν ασθενοφόρο για καρδιαγγειακά περιστατικά την εβδομάδα.

Επομένως, τα κρούσματα δεν έχουν διπλασιαστεί αρκετά, αλλά εξακολουθούν να έχουν αυξηθεί αρκετά δραματικά.

Το παρακάτω γράφημα δείχνει την ποσοστιαία μεταβολή στον αριθμό των ατόμων ηλικίας 15-44 ετών που χρειάζονται θεραπεία εκτός ωραρίου για καρδιαγγειακά περιστατικά ανά εβδομάδα από την εβδομάδα που έληξε στις 4 Ιουλίου 2021 έως την εβδομάδα που έληξε στις 20 Φεβρουαρίου 2022, σε σύγκριση με το ιστορικό 2018-2019 μέσος όρος ανά εβδομάδα στην ίδια ηλικιακή ομάδα –

Εδώ μπορούμε να δούμε ότι ο αριθμός των περιπτώσεων που απαιτούν φροντίδα εκτός ωραρίου ήταν υψηλότερος καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κυμαινόμενος από 35% αύξηση σε μία εβδομάδα έως εκπληκτική αύξηση 117% σε μία εβδομάδα σε σύγκριση με τον ιστορικό μέσο όρο.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει την ποσοστιαία μεταβολή στον αριθμό των ατόμων ηλικίας 15-44 ετών που χρειάζονται ασθενοφόρο για καρδιαγγειακά περιστατικά την εβδομάδα από την εβδομάδα που έληξε στις 4 Ιουλίου 2021 έως την εβδομάδα που έληξε στις 21 Νοεμβρίου 2021, σε σύγκριση με τον ιστορικό μέσο όρο 2018-2019 ανά εβδομάδα μεταξύ την ίδια ηλικιακή ομάδα –

Και πάλι μπορούμε να δούμε ότι ο αριθμός των ατόμων ηλικίας 15 έως 44 ετών που χρειάζονται ασθενοφόρο ήταν υψηλότερος από τον ιστορικό μέσο όρο σε όλη την περίοδο, κυμαινόμενος από αύξηση 23% σε μία εβδομάδα έως αύξηση 82% σε σύγκριση με τον ιστορικό μέσο όρο. .

Τώρα λοιπόν έχουμε δύο στοιχεία που υποδηλώνουν ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 ευθύνεται για την ξαφνική αύξηση του συνδρόμου αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων.

Οποιοσδήποτε γιατρός το αντιλαμβανόταν αυτό θα ήταν πλέον σίγουρα εξαιρετικά ανήσυχος.

Αλλά αν τα παραπάνω δεν είναι αρκετά για να τους πείσουν, ίσως αυτό το τρίτο αποδεικτικό στοιχείο από το NHS Αγγλίας να είναι αρκετό.

Οι κλήσεις ασθενοφόρων για καρδιακές παθήσεις έχουν διπλασιαστεί από την αρχή της εκστρατείας εμβολιασμού Covid-19

Η Εθνική Υπηρεσία Υγείας επιβεβαίωσε, ανταποκρινόμενη σε αίτημα για ελευθερία πληροφόρησης, ότι οι κλήσεις ασθενοφόρων που σχετίζονται με την άμεση φροντίδα που απαιτείται για μια εξουθενωτική κατάσταση που επηρεάζει την καρδιά σχεδόν διπλασιάστηκαν σε ολόκληρο το 2021 και εξακολουθούν να αυξάνονται περαιτέρω το 2022.

Τα πιο ανησυχητικά δημοσιευμένα στοιχεία δείχνουν ότι έχουν επίσης διπλασιαστεί μεταξύ των ατόμων κάτω των 30 ετών.

Στις 25 Απριλίου 2022, ο Duncan Husband έστειλε  ένα αίτημα για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOI)  στο καταπίστευμα του West Midlands Ambulance Service University NHS Foundation ζητώντας να μάθει τα ακόλουθα –

Πηγή

Το NHS απάντησε στις 18 Μαΐου με  ένα υπολογιστικό φύλλο  που περιείχε τις ζητούμενες πληροφορίες.

Τα ακόλουθα γραφήματα απεικονίζουν τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό το υπολογιστικό φύλλο –

Πηγή Δεδομένων

Πηγή Δεδομένων

Όπως μπορούμε να δούμε από τα δύο παραπάνω γραφήματα, οι κλήσεις ασθενοφόρου για υψηλές συνθήκες είναι συνολικά υψηλότερες από τον Ιανουάριο του 2021 και αυξάνονται κάθε μήνα.

Μόλις τον Απρίλιο του 2021 είδαμε σημαντική αύξηση μεταξύ των ατόμων κάτω των 30 ετών, και έκτοτε έχει αυξηθεί ξανά από μήνα σε μήνα.

Το παρακάτω γράφημα δείχνει τις συνολικές συνολικές κλήσεις ανά έτος για όλους και για άτομα ηλικίας 0 έως 29 ετών –

Πηγή Δεδομένων

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τον μηνιαίο μέσο αριθμό κλήσεων ασθενοφόρου για παθήσεις που σχετίζονται με την καρδιά ανά έτος –

Πηγή Δεδομένων

Σημειώθηκε σημαντική αύξηση το 2021 σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και, δυστυχώς, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα τους πρώτους μήνες του 2022.

Υγιείς νέοι πεθαίνουν ξαφνικά και απροσδόκητα από αυτό που οι γιατροί αποκαλούν «μυστηριώδες σύνδρομο» και αυτοί οι ίδιοι γιατροί αναζητούν τώρα απαντήσεις μέσω ενός νέου εθνικού μητρώου.

Αλλά δεν χρειάζεται να το αποκαλούν πια «ένα μυστηριώδες σύνδρομο», επειδή μόλις αποδείξαμε ότι φταίει το εμβόλιο Covid-19.

ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

[27] Όποιος σκάβει λάκκο θα πέσει μέσα σε αυτόν· και όποιος κυλήσει μια πέτρα, θα επιστρέψει πάνω του.

[28] Η ψεύτικη γλώσσα μισεί εκείνους που πλήττονται από αυτήν. και ένα κολακευτικό στόμα καταστρέφει.

https://winepressnews.com/2022/06/28/death-shot-uk-government-data-again-proves-that-the-vaxxed-are-dying-suddenly/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>