«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μην (γ@μάτε) λένε οι δίποδοι πίθηκοι! Μην σας τρομοκρατούν τα αποβράσματα, μην τους δίνετε πρόσφορο έδαφος στην ψυχή σας.

ΣΕΧ ΑΒ

Το CDC εκδίδει νέες παράλογες και διεστραμμένες οδηγίες για την πρόληψη της εξάπλωσης της ευλογιάς των πιθήκων

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) δημοσίευσαν μια νέα σειρά οδηγιών και συμβουλών ασφαλείας για την αποφυγή της εξάπλωσης της ευλογιάς των πιθήκων, οι περισσότερες από τις οποίες περιλαμβάνουν απαγορεύσεις σεξουαλικών ενεργειών.

Τα μέσα ενημέρωσης ωθούν τον προγνωστικό προγραμματισμό που η ευλογιά των πιθήκων θα μπορούσε να μολύνει κατοικίδια

Τα μέσα ενημέρωσης και οι διεθνείς φορείς υγείας ανέφεραν ότι η ευλογιά των πιθήκων μεταδίδεται παραδοσιακά και πιο συχνά μέσω της σεξουαλικής επαφής, συγκεκριμένα μεταξύ της κοινότητας LGTBQIA+.

Μπορείτε να διαβάσετε/κατεβάσετε τις συστάσεις του CDC παρακάτω:

CDC-Monkeypox-MPX_Social_Gatherings_Safer_Sex-508

Σύμφωνα με τη νέα καθοδήγηση , το CDC συνιστά στους ανθρώπους να αυνανίζονται τουλάχιστον 6 πόδια μακριά από τον/τους σύντροφό τους, να εγκαταλείπουν το μούχλα, να κάνουν «εικονικό σεξ» και «να κάνουν σεξ με τα ρούχα σας ή να καλύπτουν περιοχές όπου υπάρχουν εξανθήματα ή πληγές. ”

Επιπλέον, εάν κάποιος που είναι σεξουαλικά ενεργός και έχει μολυνθεί από ευλογιά των πιθήκων, καλείται να πλύνει τα χέρια του, «εξοπλισμό φετίχ, σεξουαλικά παιχνίδια και τυχόν υφάσματα» που θα μπορούσαν να έχουν έρθει σε επαφή με μολυσμένες περιοχές.

Μιλήστε με τον σύντροφό σας για οποιαδήποτε πρόσφατη ασθένεια και να γνωρίζετε νέες ή ανεξήγητες πληγές ή εξανθήματα στο σώμα σας ή στο σώμα του συντρόφου σας, συμπεριλαμβανομένων των γεννητικών οργάνων και του πρωκτού.

Εάν εσείς ή ο σύντροφός σας ήσασταν πρόσφατα άρρωστος, αισθάνεστε άρρωστοι ή έχετε ένα νέο ή ανεξήγητο εξάνθημα ή πληγές, μην κάνετε σεξ και επισκεφτείτε έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης.

Αυτό είναι πάντα ένα καλό σχέδιο, ακόμα κι αν η ευλογιά των πιθήκων δεν βρίσκεται στην περιοχή σας.

Σκεφτείτε τα άτομα που είχατε στενή, προσωπική ή σεξουαλική επαφή τις τελευταίες 21 ημέρες, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων που γνωρίσατε μέσω εφαρμογών γνωριμιών.

Ενδέχεται να σας ζητηθεί να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες εάν έχετε λάβει διάγνωση ευλογιάς των πιθήκων, για να σταματήσετε την εξάπλωση.

Το CDC προτείνει

Ο ΠΟΥ εξετάζει το ενδεχόμενο να κηρύξει την ευλογιά των πιθήκων ως «Κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος

Ο ΠΟΥ θα μετονομάσει το Monkeypox για να αφαιρέσει τα ρατσιστικά στίγματα

Οι φορείς υγείας και τα πανεπιστήμια τα τελευταία χρόνια έχουν εκδώσει παρόμοιες προειδοποιήσεις και συστάσεις για τον Covid-19:

Αηδιαστικό: Τα πανεπιστήμια λένε στους φοιτητές να φορούν μάσκα κατά τη διάρκεια του σεξ

Οι υγειονομικοί υπάλληλοι του Όρεγκον λένε ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι μπορούν να φιληθούν ξανά στα ραντεβού

Είναι αυτονόητο ότι δεν υπερασπίζομαι την πορνεία, τη σοδομία και το «ευαρέσκεια». αλλά το να μιλάνε ακόμη και η κυβέρνηση και οι υγειονομικές αρχές για αυτή τη βλακεία δείχνει ακόμη περισσότερο πόσο  απεχθή έχουν γίνει τα έθνη.

Δώστε τους λίγο περισσότερο χρόνο και θα πουν στα πρόβατα να ξαναβάλουν μια μάσκα και η ευλογιά των πιθήκων –ή ό,τι τη μετονομάσει ο ΠΟΥ– θα γίνει ο «ιός των πάντων» όπως έγινε ο Covid.

https://winepressnews.com/2022/06/17/cdc-issues-new-absurd-and-perverted-guidance-to-prevent-spread-of-monkeypox/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>