«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι γιατροί  είναι «μπερδεμένοι» από ένα «μυστηριώδες» νέο «σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου» που σκοτώνει υγιείς νέους

LifeSiteNews ) – Το ονομάζουν σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων, ή SADS για συντομία.

Ακριβώς όπως το SIDS – Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου – όταν τα υγιή μωρά πεθαίνουν ξαφνικά (και τις περισσότερες φορές την ίδια μέρα με μια επίσκεψη ευεξίας στον παιδίατρο).

Εκτός από αυτό εμφανίζεται σε ενήλικες.

 Και παιδιά και έφηβοι επίσης, αν και το όνομα δεν αντικατοπτρίζει αυτό.

Ακόμη.

Υγιείς, νέοι άνθρωποι πέφτουν ξαφνικά νεκροί σε όλο τον κόσμο, ανέφερε η Daily Mail την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας ότι η έκρηξη του «μυστηριώδους συνδρόμου» μπερδεύει τους γιατρούς.

Το άρθρο περιέγραφε την περίπτωση της Catherine Keane, μιας 31χρονης γυναίκας από το Δουβλίνο που περπατούσε 10.000 βήματα την ημέρα και ήταν τακτική στο γυμναστήριο και απλά δεν ξύπνησε μια μέρα όταν έμενε με φίλους.

«Όλοι δούλευαν από το σπίτι, οπότε κανείς δεν έδωσε σημασία όταν η Catherine δεν κατέβηκε για πρωινό», είπε η μητέρα της Catherine, Margherita, στους Irish Times .

 «Της έστειλαν μήνυμα στις 11:20 π.μ. και όταν δεν απάντησε, έλεγξαν το δωμάτιό της και βρήκαν ότι είχε περάσει».

«Η φίλη της άκουσε έναν θόρυβο στο δωμάτιό της στις 3:56 π.μ. και πιστεύει ότι τώρα πέθανε».

«Η κορυφή του παγόβουνου»

Οι γιατροί στην Αυστραλία έχουν ξεκινήσει ένα μητρώο για να παρακολουθούν τέτοιες περιπτώσεις.

Είναι μία από τις λίγες χώρες στον κόσμο που πρόκειται να παρακολουθούν δεδομένα ασθενοφόρων για θανάτους που συνήθως δεν βλέπουν οι γιατροί.

“Η πλειονότητα αυτών των συμβάντων SADS, το 90 τοις εκατό, συμβαίνουν έξω από το νοσοκομείο – το άτομο δεν τα καταφέρνει – επομένως είναι στην πραγματικότητα το προσωπικό του ασθενοφόρου και οι ιατροδικαστές που φροντίζουν το μεγαλύτερο μέρος αυτών των ασθενών”, η καρδιολόγος Elizabeth Paratz του Baker Heart and Diabetes είπε το Ινστιτούτο.

«Νομίζω ότι ακόμη και οι γιατροί το υποτιμούν.

Βλέπουμε μόνο το 10 τοις εκατό που επιβιώνει και φτάνει στο νοσοκομείο.

Βλέπουμε μόνο την κορυφή του παγόβουνου».

Αυτό που προφανώς έλειπε από το άρθρο, το οποίο θα έπρεπε να ενδιαφέρει οποιονδήποτε ιατρικό δημοσιογράφο στην εποχή του COVID και σίγουρα οποιονδήποτε γιατρό, ήταν η αναφορά του πειραματικού εμβολιασμού αυτών των ανθρώπων, όπως η Catherine, που έπεσαν νεκροί από το μπλε σε αριθμούς άνω του μέσου όρου.

Δεν θέλουν να μάθουν αν υπάρχει σύνδεση;

 Ή δεν θέλουν να μάθουμε;

Είναι σαν να αναπτύχθηκε μια ταχύτητα στημονιού, που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν σε ανθρώπους, μια ισχυρή έγχυση ανοσοποιητικής και γονιδιακής ρύθμισης που κλέβει τον κυτταρικό μηχανισμό για να παράγει πρωτεΐνες ακίδας (που τώρα αναγνωρίζονται ως το πιο θανατηφόρο κομμάτι του κορωνοϊού COVID-19), ακόμα σε κλινικές δοκιμές, και συνδέονται με θανατηφόρες φλεγμονώδεις καρδιακές παθήσεις όπως η μυοκαρδίτιδα και οι διαταραχές της πήξης του αίματος, δεν θα μπορούσαν να έχουν καμία σχέση με ανεξήγητους θανάτους.

Η θνησιμότητα αυξήθηκε κατά 20%

Έτσι, στην Αυστραλία, η οποία τυγχάνει να είναι μία από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον πλανήτη, όπου περισσότερο από το 95% των ατόμων άνω των 16 θεωρούνται «πλήρως εμβολιασμένα», οι γιατροί προτρέπουν τώρα άτομα κάτω των 40 ετών να κάνουν έλεγχο της καρδιάς τους λόγω κίνδυνος ξαφνικού θανάτου χωρίς προειδοποίηση.

Και δεν έχουν ιδέα «γιατί».

Στη χώρα τους, η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες αυξήθηκε κατά περισσότερο από 20% το περασμένο έτος.

«Το 2022, υπήρξαν 29.685 θάνατοι που σημειώθηκαν έως τις 28 Φεβρουαρίου… που είναι 5.052 (20,5%) περισσότεροι από τον ιστορικό μέσο όρο», σύμφωνα με την τελευταία κυβερνητική έκθεση .

Οι θάνατοι από τον COVID δεν εξηγούν την άνοδο, αλλά κανείς δεν έχει απαντήσεις. 

Στην πραγματικότητα, κανείς δεν φαίνεται να αναρωτιέται καν γιατί.Για τους γιατρούς που ενδιαφέρονται για το δημόσιο στάτους τους, είναι αδιανόητο να διασκεδάσουν ακόμη και την ιδέα ότι μια πειραματική ένεση που αναπτύχθηκε από έναν εγκληματία υποτροπιαστή φαρμακευτικό γίγαντα όπως η Pfizer με το αρχείο της απόκρυψης καταδικαστικών δεδομένων, μπορεί να παίξει ρόλο σε ορισμένους από τους μυστηριώδεις θανάτους.

Σαν Αρχιερέας που αμφισβητεί το δόγμα του Αγίου Δισκοπότηρου της Νέας Θρησκείας της Επιστήμης.

Δεν αμφισβητείτε τους ηγέτες της λατρείας ή το βασικό τους μήνυμα.

Το άρθρο φαίνεται να υποδηλώνει ότι αυτοί οι μυστηριώδεις θάνατοι νέων, υγιών ανθρώπων συνέβαιναν πάντα, και απλώς δεν το είχαμε προσέξει.

Μας έλειπε πριν όταν παιδιά όπως αυτό το 12χρονο κορίτσι από τον Καναδά ή αυτό το 18χρονο πέθαιναν στον ύπνο τους, όπως έκαναν πρόσφατα.

Είναι φυσιολογικό ότι 13χρονοι πέφτουν νεκροί στη θερινή κατασκήνωση και οι έφηβοι καταρρέουν στον στίβο και οι νέοι αγρότες πεθαίνουν ενώ οργώνουν το χωράφι τους , και οι νεαροί πεζοναύτες πεθαίνουν σε άδεια και οι νεαρές μητέρες παιδιών δεν ξυπνούν, και οι νέοι οι αθλητές χάνονται από σιωπηλή καρδιακή φλεγμονή χωρίς προειδοποίηση.

Αθλητές που καταρρέουν

Για να μην αναφέρουμε τους εκπληκτικούς θανάτους στον επαγγελματικό αθλητισμό αυτές τις μέρες.

Τον Απρίλιο, το One News Network ανέφερε ότι μεταξύ Μαρτίου 2021 και Μαρτίου 2022, 769 αθλητές είχαν καταρρεύσει στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάποιοι πέθαναν, κάποιοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ντροπή. 

Αλλά τίποτα καινούργιο. 

Απλά  είναι φυσιολογικό, μας λένε.

Μόνο που δεν είναι φυσιολογικό. Οι θάνατοι από καρδιαγγειακά προβλήματα που καταγράφηκαν από τη FIFA, το διεθνές διοικητικό όργανο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, μόνο, τετραπλασίασαν τον μέσο όρο από το 2009 πέρυσι, όπως δείχνει το παρακάτω γράφημα από το The Exposé .

Είναι σύμπτωση, όπως μας λένε, ότι απλώς συνέβη μετά την κυκλοφορία των πειραματικών λήψεων mRNA που συνδέονται με τη φλεγμονή της καρδιάς και επιβλήθηκαν στις περισσότερες χώρες για συμμετοχή σε αθλήματα.

 

Όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές καπνίζουν μπρίκι.

Αυτό πρέπει να είναι.Είναι φυσιολογικό για έναν κορυφαίο επαγγελματία του τένις, ο οποίος είπε στους δημοσιογράφους ότι άκουσε τις συμβουλές των γιατρών να κάνει τις λήψεις για τον COVID, να βιώνει πόνο στο στήθος που αισθάνεται «σαν βελόνα όλη την ώρα μέσα του», κάνοντάς τον να τα παρατήσει στην κορυφή του παιχνιδιού του;

Ίσως είναι φυσιολογικό ένας 23χρονος Ρουμάνος παίκτης υδατοσφαίρισης να βγαίνει από την πισίνα στη μέση του αγώνα και να πεθάνει. Και η λίστα συνεχίζεται. Και επάνω.

Μυοκαρδίτιδα

Δεν είναι μυστικό ότι οι νέες βολές γονιδιακής τροποποίησης mRNA κατά του COVID συνδέονται με μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα – φλεγμονή του καρδιακού μυός και του προστατευτικού σάκου που περιέχει την καρδιά, αντίστοιχα.

Και ότι τα νεαρά αρσενικά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα, αν και μπορεί να χτυπήσει οποιονδήποτε.

Παρά την ξαφνική υποβάθμιση της βαρύτητας αυτών των επώδυνων καταστάσεων από τους υπεύθυνους δημόσιας υγείας, η καρδιακή φλεγμονή είναι θανατηφόρα σοβαρή.

Αποδυναμώνει τον καρδιακό μυ και στραγγαλίζει τη ροή του αίματος στο υπόλοιπο σώμα.

Μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικά επεισόδια από πήξη και καρδιακές προσβολές και αιφνίδιο καρδιακό θάνατο. Προκαλεί ουλές στον καρδιακό ιστό που δεν μπορούν να αναγεννηθούν.

Μια σειρά περιπτώσεων από το Νοσοκομείο Παίδων του Σιάτλ που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο εξέτασε 16 περιπτώσεις παιδιών, ηλικίας 12 έως 17 ετών, τρεις έως οκτώ μήνες αφότου εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα μετά από εμβολιασμούς με mRNA για τον COVID-19.

Σε όλες τις περιπτώσεις, ενώ τα παιδιά βελτιώθηκαν κλινικά, συνέχισαν να παρουσιάζουν καρδιακές ανωμαλίες στην εικόνα MRI και οι δείκτες τους για καρδιακή φλεγμονή παρέμειναν αυξημένοι.

Οι ερευνητές δεν ήταν σίγουροι τι σήμαινε αυτό για την υγεία της καρδιάς τους μακροπρόθεσμα.

 Απλώς δεν ξέρουν.

Αλλά δεν είναι καλό σημάδι.

Ισραηλινά στοιχεία

Μια πρόσφατη μελέτη , από μια άλλη από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο, εξέτασε δεδομένα από τις Εθνικές Ιατρικές Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης (EMS) του Ισραήλ από το 2019 έως το 2021, και συγκεκριμένα τις κλήσεις των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης για καρδιακή ανακοπή και οξύ στεφανιαίο σύνδρομο σε 16 έως 39 ετών.

Εντόπισε άνοδο 25% στις κλήσεις από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο του 2021, σε σύγκριση με τα έτη 2019 έως 2020.

Οι επείγουσες κλήσεις για καρδιακά προβλήματα στους νέους συνδέθηκαν σημαντικά με τα ποσοστά της πρώτης και δεύτερης δόσης εμβολίου που χορηγήθηκαν σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, αλλά δεν συσχετίστηκαν με τα ποσοστά μόλυνσης από τον COVID-19, διαπίστωσαν οι ερευνητές.

Τα ευρήματά τους «εγείρουν ανησυχίες σχετικά με τις προκαλούμενες από το εμβόλιο μη ανιχνεύσιμες σοβαρές καρδιαγγειακές παρενέργειες και υπογραμμίζουν την ήδη εδραιωμένη αιτιολογική σχέση μεταξύ των εμβολίων και της μυοκαρδίτιδας, μια συχνή αιτία απροσδόκητης καρδιακής ανακοπής σε νεαρά άτομα», κατέληξαν.

Κανείς όμως δεν τολμά να σταματήσει την εκστρατεία εμβολίων για να σώσει ζωές όσο ερευνά.

Τουλάχιστον οι εξαιρετικοί γιατροί στην Αυστραλία μετρούν τα σώματα και προειδοποιούν τους υγιείς νέους ότι θα μπορούσαν να πεθάνουν ανά πάσα στιγμή, αν και οι γιατροί δεν έχουν την πιο ομιχλώδη ιδέα γιατί.«Αδαείς δολοφόνοι»

Ο COVID έχει ρίξει φως στο μεγάλο τυφλό σημείο που έχουν οι γιατροί και οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας για πληροφορίες που δεν ταιριάζουν με το ενσωματωμένο σύνολο πεποιθήσεών τους – πεποιθήσεις για τους εαυτούς τους και το επαγγελματικό τους σώμα.

Δεν είναι σχεδόν η πρώτη φορά στην ιστορία που το ιατρικό ίδρυμα δεν μπόρεσε (ή δεν ήθελε;) να κοιτάξει ειλικρινά τον εαυτό του στον καθρέφτη.

Η ιστορία κανενός δεν αντιπροσωπεύει την απαίσια υπερηφάνεια του ιατρικού ιδρύματος καλύτερα από αυτή του Ignaz Semmelweis , του Ούγγρου γιατρού που πιστώθηκε ότι ανακάλυψε ότι ήταν τα βρώμικα χέρια των γιατρών, μολυσμένα από αυτοψίες, που σκότωναν σχεδόν μία στις πέντε γυναίκες στα μαιευτήρια τη δεκαετία του 1840. .

Καθιέρωσε την πρώτη πολιτική του πλυσίματος των χεριών από τους τοκετούς και μείωσε τη μητρική θνησιμότητα σχεδόν στο μηδέν. Αλλά δεν γιορτάστηκε εκείνη την εποχή.

Επειδή έδειξε το δάχτυλό του στο επάγγελμά του, ο Semmelweis γελοιοποιήθηκε πρώτα και μετά δέχτηκε άγρια ​​επίθεση.

Ονόμασε τους συναδέλφους του «αδαείς δολοφόνους» (για δεκάδες χιλιάδες γυναίκες πέθαναν με επώδυνους θανάτους από σήψη, ενώ οι περισσότερες αγνόησαν πεισματικά τη συμβουλή του Semmelweis να πλένουν τα χέρια τους).

Γι’ αυτό, τον ξεγέλασαν να επισκεφτεί ένα φρενοκομείο, προσποιούμενος ότι ήταν σε περιοδεία μαζί τους, αλλά μετά τον έκλεισαν εκεί όπου πέθανε, ειρωνικά, όπως οι γυναίκες των οποίων έσωσε τη ζωή, από γάγγραινα λοίμωξη που προκλήθηκε από τραύματα. συνέχισε να αντιστέκεται στη σύλληψη.

Αν έτσι ανταποκρίνεται το ιατρικό ίδρυμα σε προκλήσεις που δεν του άρεσαν στο παρελθόν, τότε τι είναι πραγματικά το Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου ενηλίκων;

Πόσο καιρό θα περάσουν μέχρι να έχουν το κουράγιο να κοιτάξουν;

Τι είναι το SIDS;

Και τι είναι ο προκάτοχος του SADS, το Σύνδρομο Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου (SIDS);

Προέκυψε με τον ίδιο τρόπο; Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που τα υγιή μωρά άρχισαν να πεθαίνουν ξαφνικά και μυστηριωδώς, κάτι που «μπερδεύει» γιατρούς και ερευνητές εδώ και δεκαετίες;

Μια μελέτη των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων από το 2019 εξέτασε αναφορές στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS) μεταξύ 1997 και 2013 και διαπίστωσε ότι μεταξύ 1.469 αναφορών θανάτων σε παιδιά ηλικίας έως 17 ετών, 1.166 (79,4%) έλαβαν περισσότερα από ένα εμβόλιο την ημέρα του θανάτου·

Μεταξύ των 1.165 μωρών κάτω του ενός έτους που πέθαναν, 1.004 (86,2%) είχαν λάβει περισσότερα από ένα εμβόλια την ημέρα που πέθαναν.

Αυτό είναι ένα συγκλονιστικό εύρημα, ωστόσο το συμπέρασμα των «ειδικών» του CDC ήταν ακόμη πιο σοκαριστικό: «Δεν εντοπίσαμε κανένα σχετικό μοτίβο που να υποδηλώνει αιτιώδεις σχέσεις μεταξύ εμβολιασμού και θανάτων».Φυσικά δεν το έκαναν.

Είναι ηθελημένα τυφλοί.

 Το λένε SIDS και κατηγορούν τις κούνιες και τα ίδια τα βρέφη που κοιμούνται με την κοιλιά τους.

 Ξεκίνησαν κυβερνητικά προγράμματα για να κάνουν τα μωρά να κοιμούνται ανάσκελα και αγνόησαν ότι περισσότερα μωρά πέθαναν καθώς η εκστρατεία τους απέτυχε και ο αριθμός των βολών που δόθηκαν σε βρέφη αυξήθηκε στα ύψη.

Η μελέτη του 2021 του Neil Miller για το VAERS επιβεβαίωσε τη στενή εγγύτητα των «μπερδεμένων» ανεξήγητων θανάτων βρεφών με ισχυρά ανοσορυθμιστικές ενέσεις που τους χορηγήθηκαν.

Ωστόσο, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων είναι γεμάτη με τυφλούς από τη ιατροφαρμακευτική βιομηχανία.

Και είναι έτοιμοι να εγκρίνουν τα εμβόλια τους για COVID για μωρά έξι μηνών τώρα.

Είναι καιρός οι μπερδεμένοι γιατροί να χάσουν τις παρωπίδες τους.

 ΘΕΜΑΤΑ

https://www.lifesitenews.com/blogs/doctors-baffled-by-a-mysterious-new-sudden-death-syndrome-killing-healthy-young-people/?utm_source=popular

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>