«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ισπανική κυβέρνηση παραδέχεται ότι ψεκάζει χημικά ίχνη σε πολίτες κατόπιν εντολής του ΟΗΕ

Opera Στιγμιότυπο_2022-06-13_202713_winepressnews.com

11-6-2022

Αυτό το ιατρικό πείραμα σε ολόκληρο τον πληθυσμό πραγματοποιήθηκε υπό την κάλυψη μιας «κατάστασης έκτακτης ανάγκης για τη διαχείριση της κατάστασης κρίσης υγείας που προκαλείται από τον Covid-19».

Το παρακάτω ρεπορτάζ είναι από το Natural News :

Κατά τη διάρκεια της στρατηγικά σχεδιασμένης «κατάστασης έκτακτης ανάγκης» του Covid-19, τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) εξουσιοδοτούσαν την ισπανική κυβέρνηση να ψεκάσει θανατηφόρα χημικά ίχνη από τον ουρανό .

Στις 16 Απριλίου 2020, η ισπανική κυβέρνηση παραδέχτηκε αθόρυβα ότι εξουσιοδότησε τον στρατό να ψεκάσει βιοκτόνα σε ολόκληρο τον πληθυσμό.

Αυτό το ιατρικό πείραμα σε ολόκληρο τον πληθυσμό πραγματοποιήθηκε υπό την κάλυψη μιας «κατάστασης έκτακτης ανάγκης για τη διαχείριση της κατάστασης κρίσης υγείας που προκαλείται από τον Covid-19».

Αυτό το απελπισμένο, αλλά καλά σχεδιασμένο σχέδιο παραβιάζει πολλαπλές θέσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης — μια συνθήκη για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ιατρική δεοντολογία που δεν εφαρμόζεται με καμία ιδιότητα.

Ο Ισπανός Υπουργός Υγείας εξουσιοδοτήθηκε να χρησιμοποιεί στρατιωτικές μονάδες για να ψεκάζει πολίτες μαζικά.
Αυτή η βιοκτόνος επιχείρηση chemtrail κατέστη δυνατή με το Βασιλικό Διάταγμα 463/2020 , της 14ης Μαρτίου, το οποίο επέτρεψε στον Υπουργό Υγείας να λάβει «μια σειρά μέτρων με στόχο την προστασία της ευημερίας, της υγείας και της ασφάλειας των πολιτών και τον περιορισμό της εξέλιξης της νόσου και ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας».

Το Βασιλικό Διάταγμα 463/2020 δίνει τη δυνατότητα στον Υπουργό Υγείας «να υπαγορεύει τις εντολές, ψηφίσματα, διατάξεις και ερμηνευτικές οδηγίες που, στο πλαίσιο της δράσης του ως εξουσιοδοτημένης αρχής, είναι απαραίτητες για τη διασφάλιση της παροχής όλων των υπηρεσιών, τακτικών ή έκτακτων, προκειμένου για την προστασία ανθρώπων, αγαθών και χώρων, με τη λήψη οποιουδήποτε από τα μέτρα που προβλέπονται στο άρθρο ενδέκατο του Οργανικού Νόμου 4/1981, της 1ης Ιουνίου, των καταστάσεων συναγερμού, εξαίρεσης και τοποθεσίας.»

Επιπλέον, η διαταγή SND/351/2020 έδωσε στο ισπανικό Υπουργείο Υγείας την υπέρτατη και απεριόριστη εξουσία να ενεργοποιήσει τις Ισπανικές Ένοπλες Δυνάμεις και τις Στρατιωτικές Μονάδες Έκτακτης Ανάγκης για να αναπτύξουν βιοκτόνα χημικά στους πολίτες.

Ο υπουργός Υγείας Salvador Illa Roca χρησιμοποίησε αυτές τις νέες εξουσίες για να «υπαγορεύσει» ιατρικά πειράματα σε ολόκληρο τον πληθυσμό, χρησιμοποιώντας τον στρατό ως εργαλείο σύμφωνα με το άρθρο 15.3 του Οργανικού Νόμου 5/2005, της Εθνικής Άμυνας.

Η Ισπανία έχει μια ιστορία χρήσης “Αεροφόρων Μέσων” για την Τροποποίηση του Καιρού
Η Ισπανία είχε προηγουμένως υιοθετήσει διαδικασίες ψεκασμού ολόκληρου του πληθυσμού με χημικά.

Το πρότυπο UNE-EN 14476 εξουσιοδοτεί το Υπουργείο Υγείας να καταρτίσει κατάλογο ιοκτόνων χημικών, αντισηπτικών και απολυμαντικών.

Το βασιλικό διάταγμα καλεί το Υπουργείο Υγείας να ενεργοποιήσει τα «εναέρια μέσα» και «τεχνικές εναέριας απολύμανσης» που θα χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Οι τεχνικές περιλαμβάνουν νεφελοποίηση, νεφελοποίηση θερμού και μικρονεφελοποίηση, με δηλωμένο στόχο να φτάσει σε «όλες τις επιφάνειες» στη χώρα.

Οι αμυντικές μονάδες ΧΒΡΠ εντός των Ενόπλων Δυνάμεων και της Στρατιωτικής Μονάδας Έκτακτης Ανάγκης είναι ήδη εξοπλισμένες για την ανάπτυξη αυτών των υλικών και τη διεξαγωγή διαδικασιών εναέριας απολύμανσης σε εθνικό επίπεδο.

Αυτές οι ενέργειες αναφέρονται συνήθως ως «θεωρία συνωμοσίας», παρόλο που η Ισπανία είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν ως πεδίο δοκιμών για χημικά ίχνη που περιλαμβάνουν διοξείδιο του μολύβδου, ιωδιούχο άργυρο και διατομίτη.

Αυτές οι λειτουργίες chemtrail χρησιμοποιήθηκαν το 2015 για τη μηχανική του κλίματος.

Το κοκτέιλ αυξάνει τις τοπικές θερμοκρασίες και διώχνει την υγρασία από τον ουρανό για να δημιουργήσει συνθήκες ευνοϊκές για τον τουρισμό.

Ο ευρωβουλευτής Ramon Tremosa Balcells κατέθεσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 19 Μαΐου 2015 ότι εργαζόμενοι της Κρατικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας ανέφεραν ότι αεροπλάνα διέδωσαν τις τοξικές χημικές ουσίες σε ολόκληρη την Ισπανία.

Παγκοσμιοποιητές όπως ο Μπιλ Γκέιτς προσπαθούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τις χώρες ως πεδία δοκιμών για έργα χημικών ιχνών που εξασθενούν τον ήλιο . Αυτά τα έργα γεωμηχανικής έχουν προταθεί ως λύσεις για την «κλιματική αλλαγή».

Το έργο του Bill Gate έχει κριθεί ανήθικο από διεθνείς επιστήμονες. Αυτά τα προγράμματα γεωμηχανικής επηρεάζουν αρνητικά τα καιρικά μοτίβα, τη γεωργία, τα οικοσυστήματα, την ποιότητα του αέρα, την ανθρώπινη υγεία και την ασφάλεια των τροφίμων και του νερού, ενώ θέτει υπό αμφισβήτηση μια ποικιλία παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σε ποιον ανήκουν οι ουρανοί και ποιος θα λογοδοτήσει για πειράματα σε ανθρώπινους πληθυσμούς χωρίς τη συγκατάθεσή τους;

Το Cloud Seding and Weather Modification φαίνεται να επεκτείνει περαιτέρω τη χρήση του

https://winepressnews.com/2022/06/11/spanish-government-admits-to-spraying-chemtrails-on-citizens-at-behest-of-the-un/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>