«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εθνική αυτοχειρία!

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Να υψώσουμε ένα τεράστιο ΟΧΙ στον αφελληνισμό της Ελλάδας!

Οι Τούρκοι χρησιμοποιούν τον όρο «Mankurtlaşma», ως μια κοινωνική και πολιτισμική έννοια, που περιγράφει πως μπορεί ένα έθνος να γίνει εχθρικό προς τον εαυτό του, προς τις αξίες του και ουσιαστικά να σκοτώσει τον εαυτό του, να αυτοκτονήσει.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα πάντα με τον τουρκικό ορισμό, αυτό συμβαίνει όταν «οι υπεύθυνοι κυβερνώντες, συνεργαζόμενοι με την άρχουσα τάξη μιας εξωτερικής μεγάλης δύναμης, αλλάζουν τις εκπαιδευτικές και πολιτιστικές πολιτικές της χώρας τους εις βάρος του έθνους, αποξενώνοντάς το από την εθνική του ταυτότητα.

Έτσι,  αλλοτριώνουν την κοινωνία και τον εθνικό πολιτισμό της, καθιστώντας το έθνος χωρίς συνείδηση και ανοιχτό στην εκμετάλλευση.

 Παράλληλα δηλητηριάζουν το  μυαλό της κοινωνίας, μετατρέποντάς την σε ψυχική σκλάβα των ξένων αποικιοκρατικών δυνάμεων, δημιουργώντας μάλιστα την ψευδαίσθηση ότι  είναι προς το καλό της».

Ο αρχικός όρος «mankurt», που σημαίνει «σκλάβος χωρίς συνείδηση», επινοήθηκε από Τζινγκίζ Αϊτμάτωφ (1928-2008), λογοτέχνη από το Κιργιστάν, στο γνωστό μυθιστόρημά του «Η ημέρα διαρκεί περισσότερο από εκατό χρόνια» (1980).

Σύμφωνα με τον επινοηθέντα μύθο, οι «mankurts» ήταν αιχμάλωτοι πολέμου που μετατράπηκαν σε σκλάβους, αφού υπέστησαν ωμά βασανιστήρια εκτιθέμενοι στον καυτό ήλιο με τα κεφάλια τους τυλιγμένα με δέρμα καμήλας.

Έτσι, μετατράπηκαν σε δουλικά πλάσματα έχοντας ξεχάσει τα πάντα για το παρελθόν της ζωής τους, εκτελώντας μόνο τις διαταγές του νέου αφέντη τους.

Σήμερα το περιφρονητικό ψευδώνυμο «mankurt» αρμόζει σε αυτούς που ξεχνούν την εθνική γλώσσα και παραμελούν την κουλτούρα του λαού τους, δηλ. απαρνιούνται την εθνική τους ταυτότητα.

Αυτά γράφουν οι Τούρκοι, φοβούμενοι για την αλλοίωση της εθνικής τους ταυτότητας, από την έλευση εκατομμυρίων παρανόμων μουσουλμάνων μεταναστών στην χώρα τους.

Αυτή όμως η ιδιότυπη σκλαβιά, η αλλοτρίωση της κοινωνίας και μια απίστευτη εθνική απαξίωση λαμβάνουν χώρα, κατά κύριο λόγο, κατά τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα.

Η χώρα μας, παγιδευμένη στις συντεταγμένες του ουτοπικού πολυπολιτισμού και του ψευδεπίγραφου ευρωπαϊκού ουμανισμού και παρασυρόμενη από ένα εξαιρετικά επικίνδυνο πολιτικό προσωπικό, βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια σε εθνική αυτοκτονία!

Και δεν είναι μόνο τα εκατομμύρια των αλλοεθνών και αλλοθρήσκων που κατακλύζουν την ιερή χώρα μας, αλλά κυρίως η εθνοκτόνος πολιτική των κυβερνήσεών μας!

Ως γνωστόν, η Νέα Παγκόσμια Τάξη, της οποίας τα κελεύσματα ακολουθούν απόλυτα οι ξενόδουλοι πολιτικοί ταγοί μας,  προβλέπει την πολτοποίηση των εθνών και την δημιουργία ενός παγκόσμιου πανανθρώπινου πολιτιστικού προτύπου, καθώς και ενός κοινού θρησκευτικού προτύπου μέσω την πανθρησκείας, ως βασικές προϋποθέσεις για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Έτσι βλέπουμε εντελώς ξεκάθαρα, την εθνική μας ταυτότητα, δηλαδή την ελληνική γλώσσα, την εθνική μας παιδεία, την ορθοδοξία, την κοινωνική μας συνοχή, τα πολιτιστικά μας πρότυπα και τις παραδόσεις μας, να δέχονται ένα ανηλεή πόλεμο από τις δοτές ελλαδικές κυβερνήσεις.

Οι πολίτες της χώρας, ως άλλοι «mankurts», ως αιχμάλωτοι ενός ιδιότυπου πολέμου, υφίστανται σύγχρονα βασανιστήρια, ζώντας σε ένα κλίμα αυταρχικής διακυβέρνησης, το οποίο συνεχώς επιδεινώνεται εις βάρος τους.

Με την σταδιακή φτωχοποίηση, την αποκοπή από την ιστορική τους παράδοση, την ανεξέλεγκτη αλλοίωση και απαξίωση της ιστορικής μας γλώσσας, την εκκοσμίκευση της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης, την επιβολή της κάθε τύπου ανωμαλίας ως ορθότητα και την συνεχή ολιστική αντεθνική και απάνθρωπη προπαγάνδα από τα ΜΜΕ, οι Έλληνες μετατρέπονται σε διεθνείς σκλάβους χωρίς εθνική συνείδηση.

Αυτή η εθνοκτονία, αυτή η «εθνική αυτοχειρία» πρέπει να σταματήσει τώρα!

Όσοι ζωντανοί, όσοι μπορούμε να συντρίψουμε αλυσίδες με τη δύναμη της ψυχής σας, έχουμε χρέος να ενωθούμε και να αγωνιστούμε!

Να υψώσουμε ένα τεράστιο ΟΧΙ στον αφελληνισμό της Ελλάδας!

Νικόλαος Ταμουρίδης                                                                                                     Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>