«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ψυχή και το σώμα είναι δικά σου, ελευθερώσετε τα.

1 (60)

Αυτό είναι το μεγάλο τους έγκλημα. προσπάθησαν να αφανίσουν το ψυχικό και σωματικό κάλος με την δήθεν αμαρτία, οδήγησαν τον άνθρωπο σε μόνιμη ενοχή για να σαπίζει με τις ανύπαρκτες αμαρτίες- ενοχές του, για να ελέγχουν τις υπέρτατες αξίες τις ευχαρίστησης του σώματος και της ψυχής.

Σε αναγκάζουν να ζεις μέσα σε ένα μαύρο σκοτάδι ενοχής για οπουδήποτε ευχαρίστηση.

Όταν ο άνθρωπος είναι ευχαριστημένος σωματικά και ψυχικά, είναι ευτυχισμένος/ και όταν ο άνθρωπος είναι ευτυχισμένος μεγαλουργεί.

Αυτό το μεγαλουργεί είναι ο εχθρός του χριστιανισμού, διότι τον φέρνει απέναντι στα ψέματά του, ξεβρακώνετε, διότι άλλη είναι η αποστολή του ανθρώπου, να είναι πλήρες ενεργός να εμπλουτίζει το Ντι  ε νεει του για τις επόμενες γενιές.

Όταν ο άνθρωπος ανέβει διάσταση μέσο του ντι ε νεει του, θα  φαντάζει με τον θεό, από τις δυνατότητες που θα αποκτήσει.

Αυτό είναι που φρέναραν και φρενάρουν. Η ψυχή και η πηγή του χριστιανισμού, είναι το σκοτάδι, τι υπάρχει στο σκοτάδι;;;;

Μα όλα τα φρικτά πράγματα.

Δυστυχώς αυτά τα θέματα δεν είναι για φραπεδακι, είναι το Α και Ω και για να αποδώσουν το μέγιστο, θέλουν πλήρη ελευθερία, όχι αναρχία και να αγαπά τον εαυτό του, αν αγαπά τον εαυτό του, αγαπά τον άνθρωπο/ και εκεί κρύβεται όλη η αλήθεια, στην απελευθέρωση της ψυχής!

Εγώ είχα την τύχη να  απελευθερωθώ σχετικά νωρίς από το σκοτάδι του χριστιανισμού/ και κάνω αγώνα να αφήσω ένα κόκκο άμμου παρακαταθήκη του μεριδίου μου στις νέες γενιές, για να ελευθερωθούν!

Για μένα ο θάνατος δεν είναι ποινή και συχώρεση όπως ψεύτικα διαδίδει ο εβραιοχριστινισμος, αλλά το πέρασμα σε άλλη διάσταση.

………………………………

Ο «νόμος» ενός θυμωμένου θεού!

«Εάν δεν με υπακούσητε… και εγώ θέλω κάμει τούτο εις εσάς, θέλω βάλει εφ’ υμάς τρόμον, μαρασμόν, και καύσωνα [οι Ο΄(Λευιτ. ΚΣ΄16,) προσθέτουν απορίαν ( ψώραν και τον ίκτερα (ίκτερο (;!) Θυμηθείτε την έκφραση θα τη σχολιάσουμε αργότερα)] τα οποία θέλουσι κατατήκει (θα λιώνει) την ψυχήν υμών… θα σπέρνεις και τα γεννήματά σου θα τα τρώνε εχθροί σου.

Εχθροί θα σε εξουσιάζουν.

Αν δεν με υπακούσετε, θα σας επιβάλλω επταπλάσια τιμωρία για τις αμαρτίες σας, θα συντρίψω την δύναμη σας, και θα κάνω τον ουρανό από πάνω σας σαν σίδερο και την γη από κάτω σας σαν χαλκό, και δεν θα αποδίδει η γη γεννήματα, άκαρπα θα μένουν τα δέντρα σας.

Επταπλάσιες πληγές θα φέρω για τις αμαρτίες σας. Και θα στείλω εναντίον σας τα άγρια θηρία να φάνε τα παιδιά σας και τα ζωντανά σας.

Θα φέρω εναντίον σας μάχαιρα και μέσα στις πόλεις σας όπου θα καταφεύγετε, θα στέλνω θανατικό (Ο΄«και εις τας πόλεις υμών εξαποστέλλω θάνατον εις υμάς»). Με έλλειψη άρτου.

Θα πέσετε στα χέρια των εχθρών σας. Θα σας συντρίψω.

Θα τρώτε μα δεν θα χορταίνετε. Εάν και πάλι δεν με υπακούσετε τότε θα πορευτώ εναντίον σας με θυμό (Ο΄«εν θυμώ πλαγίω» – με ύπουλο δηλαδή θυμό!) να σας παιδεύσω επταπλάσια.

Τις σάρκες των υιών σας θα φάτε και των θυγατέρων σας, και θα κάνω να ερημώσουν οι δρόμοι και οι πόλεις σας, και η γη των εχθρών σας θα σας καταφάει». Λευιτ. ΚΣ΄14,16,- Αυτές είναι μερικές μόνο από τις φοβικές εντολές που έδωσε ο θεός δια χειρός Μωυσέως!

Αν θέλεις και αν μπορείς μην υπακούς!

Κάτι που και ο πλέον ήπιος σκεπτικιστής δεν μπορεί να δεχθεί, είναι η ασταμάτητη εκβιαστική χρήση της θεϊκής απειλής.

Τέτοιες όμως απειλές θα βρείτε κυριολεκτικά διάσπαρτες σε ολόκληρη τη Βίβλο, που άλλο σκοπό δεν είχαν, απ’ το να κατασυντρίβουν ασταμάτητα την υπερηφάνεια του λαού, κάτω από τεράστιους όγκους θεϊκής απειλής και μαύρης κατάρας. Βλ. επίσης Μ.Ψ. υπότιτλο: «ευλογία και κατάρα».

Tου Μ. Καλόπουλου

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>