«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ξυπνήστε ορέ πατριώτες, πάρτε τα όπλα ορέ αδέλφια, δεν βλέπετε τι κάνουν, η εγκάθετοι στην βουλή με την πρόεδρο της δημοκρατίας;;;

Limnos (@paliopoli) / Twitter

Τυχαία τα λένε αυτά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τι περιμένουμε για να αντιδράσουμε;;;;;;;;;;;;

Ο Μητσοτάκης στην Αμερική υπόγραψε κάτω από το τραπέζι το μοίρασμα του Αιγαίου, της Αιγίδας, του μεγαλύτερου Ελληνικού πολιτισμού/ και σχεδιάστηκε με τους μαφιόζους ανθέλληνες Αμερικανούς, Ευρωπαίους και ομογενείς πως θα το πασάρουν!

Η Ουκρανία είναι το μονοπάτι, βοηθάμε τους αδελφούς ναζιστές Ουκρανους και ξεβρακώνουν τα Νησιά, αυτές όλες οι  δήθεν  κατηγορίες εκατέρωθεν, είναι παραμύθια για αυτούς που τρώνε με κλειστά μάτια σανό.

Με τον Απάτη κορονοϊο έβαλαν τα θεμέλια για τον διαμελισμό του κοινωνικού ιστού, καταργώντας συνταγματικούς νόμους του Ελληνικού έθνους.

Τουρκικές και Αζερικές ειδικές δυνάμεις προσομοιώνουν την κατάληψη ελληνικών νησιών.

Τουρκικές και Αζερικές ειδικές δυνάμεις προσομοιώνουν την κατάληψη ελληνικών νησιών.

https://greekcitytimes.com/2022/05/28/turkish-and-azeri-special-forces/?amp&fbclid=IwAR1VUPKn2AA7F_aB6yq_OEMa3GhtPmo5MYWlHoNPUHlm_msJe7Dp9od4InM

Έχει πολύ πλάκα ορισμένοι που νομίζετε ότι τα ραφάλ και οι φρεγάτες είναι για να προστατέψουν το προ πολλού ξεπουλημένο έθνος μας χαχα.
Εν τω μεταξύ αδειάζουν τις αποθήκες πυρομαχικών των ελληνικών νησιών (η αποστρατικοποίηση που λέγανε) και τα δίνουν στην Ουκρανία ενώ ταυτόχρονα έχουν καταφέρει να μας κάνουν μισητούς σε όλο τον πλανήτη.
Όχι.

Limnos (@paliopoli) / Twitter

Καμία πρόβλεψη για πολιτικούς γιατί οι ίδιοι νομοθετούν, νομιμοποιούν τις προδοσίες, γεμίζουν τα μπαούλα τους με λίρες σε ξένους αφορολόγητους παραδείσους και την ώρα της αιματοχυσίας και του αγώνα για την πατρίδα, αυτοί θα έχουν φύγει, όπως κάνουν πάντα, και θα γυρίσουν ως κυνηγημένοι αγωνιστές να μας θάψουν.

Αυτός ο λαός είναι διχασμένος, πικραμένος, πονεμένος, διαλυμένος, έχει παραδώσει ψυχή και σώμα, παραδίδοντας και τα παιδιά του, τα εγγόνια του, στα χέρια των προδοτών δολοφόνων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: ′′Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ′′! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ  ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! | Mobile WEB

Είναι Εβραίοι ρε πατριώτες, είναι Αλβανοί ρε πατριώτες, είναι τουρκόσποροι, δεν υπάρχει Έλληνας στην βουλή/ και εμείς τους χειροκροτούμε… Γιατί, γιατί, γιατί τέτοια κατάντια πατριώτες και πατριώτισσες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αρπάζουν περιουσίες, ξεπουλούν κρατικές περιουσίες και κόβουν τις συντάξεις, για να καλύψουν τις ληστείες τους στα ταμεία του κράτους.

Και επειδή δηλώνουν δημοκράτες, η μ@λ@κισμενη κρεατομαζα του λαού τους ανέχεται , τους χειροκροτεί και τους νομιμοποιεί με την ψήφο του.

Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά τον χάρτη θα αντιληφθεί αμέσως τον παραλογισμό. 

ΑΝΑΛΥΣΗ - Στρατηγικές, νομικές πτυχές της συμφωνίας Τουρκίας-Λιβύης

Όλα αυτά συμβαίνουν κάτω από την εκκωφαντική σιωπή του ΟΗΕ της Αμερικής, της Αγγλίας, της Ευρώπης!

Κάνουν γενοκτονία του ιθαγενή πληθυσμού φανερά και ξεδιάντροπα, το είπε ο δοσίλογος Μητσοτάκης… Θα πολεμήσω τους ιθαγενείς Έλληνες.
Τσάμπα ασχολούμαστε….αυτοί δεν ξυπνάνε με τίποτα…σε λίγα χρόνια αυτοί θα δουλεύουν σαν σκλάβοι και εμείς οι ψεκασμένοι στην καλύτερη θα παίρνουμε ένα επίδομα φτώχειας αν ζούμε…. όσοι ζούμε φυσικά και από αυτούς…. τέλος δεν θα υπάρχει ιδιοκτησία πουθενά και ούτε καν αγρότες σε χωράφια….δεν λυπάμαι κανέναν πλέον εκτός από τα παιδιά μας που θα ζήσουν αυτή τη σκλαβιά χωρίς να φταίνε…..Μας έκλεψαν τον πλούτο μας που μαζέψαμε με αίμα και μας δίνουν επιλεκτικά επιδόματα και μια μερίδα πολιτών τους εκτελούν νόμιμα στερώντας τους τα δικαιώματά τους.

Άραγε είναι τυχαίο που ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΟΤΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ »SERVER» ΤΗΣ »SINGULAR LOGIC» ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;;;;;;

π. Αυγουστίνος Καντιώτης » ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
Οπως λεει και ο George Chavales
Δυστυχώς η ιστορία μας αλλά κυρίως ο αξεπέραστος και για τα σημερινά δεδομένα πολιτισμός των παππούδων μας έχει υποστεί τέτοια παραποίηση και αποδόμηση από τους προαιώνιους εχθρούς του έθνους μας, δηλαδή τα γνωστά κέντρα των Εβραιοχριστιανών που σήμερα ( και βέβαια με την αμέριστη βοήθεια των ανθελλήνων εθνομηδενιστών πολιτικών μας) έχουν φέρει το γένος των Ελλήνων σε τραγικά απελπιστική και αδιέξοδη θέση!!!!!!!!

Limnos (@paliopoli) / TwitterΠολιτικοί, στρατός και λαός προδίδουν αυτόν τον ιερό τόπο, που χύθηκε αίμα χιλιάδων χρόνων και πατριωτών για να ελευθερωθεί.

Και για να έρθουμε στο σήμερα επισημαίνω το εξής:
Το μεγαλύτερο πλήγμα που έχουν επιφέρει στην χώρα μας όλοι αυτοί οι ανεκδιήγητοι μαστροποί και βδέλλες του μόχθου των Ελλήνων είναι η αποκοπή του επίσημου κράτους από τον φυσικό κορμό του που είναι ο Ελληνικός λαός!!

Μια πράξη εξωφρενική τελείως αντισυνταγματική που είναι καθαρή προδοσία και που θα πρέπει να τη σταματήσουμε με κάθε τρόπο!!!!!

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ! 151  ′′ΝΑΙ′′ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! | Mobile WEB APP
Δηλαδή σήμερα η αυτοαποκαλούμενη Ελληνική Δημοκρατία είναι μια ανώνυμη εταιρεία με έδρα την Νέα Υόρκη που έχει μάλιστα και σχετικό ΑΦΜ εκεί για να μπορούν οι »τραπεζοληστές»αυτής της κομματικής συμμορίας να κάνουν ανενόχλητοι τις συναλλαγές τους!!
Κυρίαρχη πλέον Ελληνική Δημοκρατία υπάρχει μόνο στη θεωρία και στις καρδιές των αυτοχθόνων Ελλήνων που ζητούν εδώ και τώρα δικαιοσύνη!!!

ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΑΑΟ δοσίλογος πήγε στην Αμερική να πουλήσει την Ελλάδα, μετά της οικογενείας!

Τα τελευταία επτά χρόνια έχει καταλυθεί στο μεγαλύτερο μέρος του ο καταστατικός χάρτης λειτουργίας της χώρας μας , δηλαδή το Σύνταγμα και έχει υποκατασταθεί από εξωκοινοβουλευτικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου (προκειμένου να εφαρμοστούν τα Μνημόνια) που έχουν μάλιστα κηρυχτεί από το Συμβούλιο Επικρατείας ως αντισυνταγματικές!!

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ οΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ‘ ΜΑΣ, ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ‘ ΜΑΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ 00p ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ κΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ... o ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙ™ΔΑ‘ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ Το ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ"

Η δωρεά RM-70 στην Ουκρανία, η άμυνα των νησιών και η ένοχη σιωπή

Η δωρεά RM-70 στην Ουκρανία, η άμυνα των νησιών και η ένοχη σιωπή, Σταύρος Λυγερός

Πριν λίγες ημέρες ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας ευχαρίστησε την Ελλάδα που στέλνει πρόσθετα βαριά όπλα στην Ουκρανία, κατά πάσα πιθανότητα πολλαπλούς εκτοξευτές ρουκετών RM-70. Έτσι μάθαμε αυτό που η κυβέρνηση απέκρυπτε, Και σαν να μην έφτανε αυτό, είχαμε και τις έρευνες του τουρκικού σκάφους “Γιουνούζ”, πιθανότατα ως πρώτη συνέχεια της εμπρηστικής ρητορικής του Ερντογάν μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ.

Ας τα πάρουμε, όμως, ένα-ένα. Πρώτα τη δήλωση του Αμερικανού υπουργού Άμυνας, ο οποίος έκανε λόγο όχι μόνο για πυρομαχικά, αλλά και για συστήματα πυροβολικού. Αυτό σημαίνει ότι δωρήσαμε άγνωστο αριθμό από τους 116 ανατολικής προέλευσης πολλαπλούς εκτοξευτές ρουκετών RM-70 που υπήρχαν στο ελληνικό οπλοστάσιο. Εδώ εγείρονται δύο προβλήματα: Το πρώτο είναι θεσμικό, ότι η Βουλή και οι Έλληνες πολίτες μαθαίνουν για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όχι από την κυβέρνησή τους, αλλά από τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας. Κι όχι μόνο αυτό. Παρά τις διαμαρτυρίες και τη σχετική ερώτηση της αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση επιμένει να σιωπά, κατά τρόπο που δεν συνάδει με το δημοκρατικό πολίτευμα.

Διαβάστε την συνέχεια στον σύνδεσμο.., https://slpress.gr/ethnika/i-dorea-rm-70-stin-oykrania-i-amyna-ton-nision-kai-i-enochi-siopi/

Το άρθρο έγραψε ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ