«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παγώστε και λιμοκτονήστε για την τελική νίκη: ξέρουμε αυτή τη ναζιστική αργκό

Δημιουργήθηκε από wimmer

Ο Τραμπ είχε ένα καλό πράγμα.

Απέφυγε να ξεκινήσει τον συνηθισμένο αμερικανικό προεδρικό πόλεμο.

Αυτοί είναι οι πόλεμοι που πρέπει να διεξάγει ένας πρόεδρος όταν το θέλουν οι αμερικανικές δομές και το σύστημα της Ουάσιγκτον θεωρεί ότι η κατάσταση κλιμακώνεται και ωριμάζει.

Η έλλειψη ενθουσιασμού του Τραμπ για έναν τέτοιο πόλεμο ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για την αποτροπή της πιθανής επανεκλογής του με κάθε κόστος – ο Τραμπ, από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να πίστευε στα αυτιά και στα μάτια του όταν αντιλήφθηκε το μπαράζ που στόχευε εναντίον του από τη Δυτική Ευρώπη.

Αυτό στρεφόταν ενάντια σε κάθε προσπάθεια των Ηνωμένων Πολιτειών να ακολουθήσουν μια πολιτική με στόχο τη συνεννόηση με τη Ρωσία.

Εκεί πραγματοποιήθηκε υπό την ηγεσία της κ. Δρ. Μέρκελ ως Γερμανίδα Καγκελάριος με όσους προτίμησαν να τα βάλουν με τον Πρόεδρο Ομπάμα.

Το μόνο πράγμα που μπορούσε να σκεφτεί για τη Ρωσία ήταν να χαρακτηρίσει αυτή τη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο ως «περιφερειακή δύναμη».

Προφανώς σε πλήρη άγνοια ότι μια Ρωσία που αντιμετωπίζεται κατάλληλα από άλλα κράτη είναι επίσης ένα μέτρο του βαθμού στον οποίο τα κράτη στο αμερικανικό παγκόσμιο στρατόπεδο μπορούν να κινηθούν σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα με οποιαδήποτε ελευθερία από την αμερικανική κυριαρχία.

Για τη Γερμανία, το σημείο αναφοράς για αυτό είναι η επιχείρηση αγωγών φυσικού αερίου μεταξύ Βόννης και Μόσχας τη δεκαετία του 1970.

Ο Τζο Μπάιντεν το άφησε να σκίσει, όπως θα περίμενε κανείς από έναν πρόεδρο των ΗΠΑ που προερχόταν από τις τάξεις των Δημοκρατικών στην ατελείωτη αλυσίδα των αμερικανικών πολέμων.

Αν κοιτάξετε τη λίστα των μεγάλων χορηγών για την προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ που κοστίζει δισεκατομμύρια, μπορείτε να εντοπίσετε τις περιοχές όπου έκτοτε έχουν αδειάσει τα κουτιά χαβιαριού.

Η εκκίνηση για τη νέα και αυτή τη φορά παγκόσμιο πόλεμο εκστρατείας των ΗΠΑ – χωρίς τον Τραμπ – έπεσε πριν από ένα χρόνο όταν ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, στη συνήθη διπλωματική προσέγγιση των ΗΠΑ, αποκάλεσε τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν “δολοφόνο” και τον υπόλοιπο κόσμο ότι ηλικία του Προέδρου Μπάιντεν.

 Αυτή η διατύπωση από τότε έχει περιλάβει ολόκληρο τον κόσμο, όπως ακούσαμε από τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις τελευταίες μέρες στην υπό όρους κήρυξη πολέμου του Προέδρου Μπάιντεν κατά της Κίνας από τους κομψούς εσωτερικούς χώρους των ιαπωνικών τσαγιέρων πάνω από την Ταϊβάν και την παγκόσμια και ταυτόχρονη κάλυψη του Τύπου της πολεμικής ανακοίνωσης του Προέδρου Μπάιντεν στη δυτική επαρχία Σινκιάνγκ της Κίνας .

Αυτό δημιουργεί την εντύπωση ότι στις ΗΠΑ ο κύβος έχει ριχθεί υπέρ μιας «θάλασσας αίματος» στην ευρωασιατική ήπειρο.

Τα εστίες του πολέμου και των συγκρούσεων σχεδιάζονται σε ένα περιφερειακό κορδόνι και ο πυροκροτητής εκτοξεύεται στην Ουάσιγκτον.

 Η Ουάσιγκτον αποδέχεται προφανώς με έγκριση ότι ο κόσμος σχηματίζει άποψη για το τι ώθησε τις ΗΠΑ να αναφλεγούν από τον πόλεμο στην Ουκρανία στην Ταϊβάν τώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ ήθελε να τερματίσει τους πολέμους επειδή η βάση της χώρας απείλησε να πέσει στο χάος.

Θα έπρεπε τώρα ο παράγοντας Nuland να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον παγκόσμιο πόλεμο μέσω επενδυμένων χρημάτων;

Ανάβετε όσο μπορείτε ακόμα;

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν έχει άφθονη εμπειρία στο σχεδιασμό του μηχανισμού ανάφλεξης που μπορεί να ξεκινήσει πολέμους.

Μόνο η ιστορία του πολέμου στην Ουκρανία το καθιστά σαφές.

Ακούμε ακόμη τα λόγια του Γάλλου Προέδρου Μακρόν μετά την παραμονή του στη Μόσχα.

Η Ρωσία έχει εύλογα ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση ασφάλειας στην Ευρώπη.

Έχει το δικαίωμα να έχει απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις. Αρκεί να θυμηθεί κανείς την αλαζονεία του κ. ΝΑΤΟ-Στόλτενμπεργκ, με τον οποίο παίχτηκε το άθλιο παιχνίδι της άρνησης συνομιλίας με τη Ρωσία.

Ή μήπως η επίσκεψη της κ. Nuland τον Οκτώβριο του 2021 στη Μόσχα ήταν αυτό που η Ουάσιγκτον φαντάζεται ως «συνομιλία»;

Σύμφωνα με αναφορές και δημόσιες συζητήσεις στη Μόσχα, αυτή η επίσκεψη αφορούσε τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από την αμερικανική προσφορά «άνευ όρων παράδοσης» στη Ρωσία.

Από τότε, όχι μόνο η κα Μπάερμποκ δεν έχει βαρεθεί ένα “Τι συνέβη με την ανάπτυξη του ουκρανικού στρατού μπροστά από το Ντόνετσκ και το Λούγκανσκ και την επίθεση μπαράζ που εξαπέλυσε αυτός ο στρατός στις 16 Φεβρουαρίου 2022 στις περιοχές της συνθήκης Μινσκ ΙΙ;

 Τι έκανε τότε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση για να εμποδίσει τον Ουκρανό Πρόεδρο Ζελένσκι να εφαρμόσει την απόφαση, που προφανώς ελήφθη μετά από αμερικανική παρότρυνση πριν από ένα χρόνο, να χρησιμοποιήσει στρατιωτικά μέσα για να φέρει την Κριμαία και τις περιοχές Μινσκ ΙΙ «σπίτι στο Ράιχ»;

Είναι βέβαιο ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια από τη δυτική πολεμική μηχανή για να εργαστεί προς μια μεταπολεμική κατάσταση στην οποία δεν μπορεί να τεθεί κανένα από αυτά τα ερωτήματα.

Για το σκοπό αυτό, οι λέσχες των ΜΜΕ στρέφονται όσο κινητοποιούνται οι μάχιμες ομάδες των εξωτερικά ελεγχόμενων «μη κυβερνητικών οργανώσεων». μέσω του οποίου όποιος τολμήσει ακόμα να μιλήσει μπορεί να τεθεί στη «ΝΑΖΙ γωνιά».

Δεν χρειάζεται πια να εξηγήσεις το 1937.

Αρκεί να αναφερθούμε στην παρούσα κατάσταση στην πρώην κοινή γνώμη.

Ο Όλαφ Σολτς και ο Δρ. Ο Rolf Mützenich είναι, θα λέγαμε, χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της εξέλιξης.

Αν η κυρία Μπάερμποκ δεν είχε κάνει μια τέτοια γκάφα, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα φαινόταν διαφορετική σήμερα.

Τότε δεν θα υπήρχε ούτε ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς ούτε η «πολιτική του ραχοκοκαλιά» στο πρόσωπο του αρχηγού της κοινοβουλευτικής ομάδας του SPD, Δρ. Ρολφ Μούτζενιτς.

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο να μπορούμε να προσδιορίσουμε την «υπολειπόμενη λογική» και στους δύο πολιτικούς στην πιο δύσκολη κατάσταση για περισσότερα από εκατό χρόνια.

Σου κόβεται η ανάσα όταν βλέπεις με πόση μανία οι εκπρόσωποι των ΜΚΟ επιτίθενται και στους δύο για να μπορέσουν να εμπλέξουν τη Γερμανία στον πόλεμο κατά της Ρωσίας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε την εσωτερική «κυνηγετική εντολή» της κυβέρνησης, που αποτελείται από την κυρία από το Ντίσελντορφ, τον οπαδό των αμερικανών συνδέσεων Hofreiter και έναν σύντροφο, ο στόχος του οποίου είναι προφανώς να πυροβολήσει τον Olaf Scholz τόσο έτοιμο για επίθεση αυτές τις μέρες που τελικά ξεπερνά τον Friedrich Merz. μπορεί να αντικατασταθεί.

Willy Wimmer, 26. Μάιος 2022

Η γνώμη του συγγραφέα/του υπεύθυνου επικοινωνίας μπορεί να διαφέρει από αυτή των συντακτών. 

Άρθρο 5 παράγραφοι 1 και 3 του Βασικού Νόμου (1) «Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει και να διαδίδει ελεύθερα τη γνώμη του με λόγο, γραφή και εικόνες και να λαμβάνει πληροφορίες από γενικά προσβάσιμες πηγές χωρίς εμπόδια. 

Η ελευθερία του Τύπου και η ελευθερία του ρεπορτάζ μέσω του ραδιοφώνου και του κινηματογράφου είναι εγγυημένα.

Δεν γίνεται λογοκρισία».

https://www.world-economy.eu/nachrichten/detail/frieren-und-hungern-fuer-den-endsieg-diesen-nazi-sprech-kennen-wir/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>