«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Είναι καιρός η ανθρωπότητα να δει ποιοι θέλουν να κάνουν παγκόσμια γενοκτονία;;;

Δήλωση του Μόνιμου Αντιπροσώπου Vassily Nebenzia στην ενημέρωση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία (σημείο ημερήσιας διάταξης “Απειλές για τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια”)

Συνάδελφοι,

Είναι η τρίτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τις στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες στην Ουκρανία που συγκαλείται μετά από αίτημα της Ρωσίας.

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω γιατί.

Συνεχίζουμε να λαμβάνουμε πολύ ανησυχητικά τεκμηριωμένα στοιχεία ότι το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ εμπλέκεται άμεσα στην εφαρμογή στη χώρα αυτή επικίνδυνων βιολογικών έργων που έχουν χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός μυστικού στρατιωτικού βιολογικού προγράμματος.

Αυτή η δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε στο μέσο της Ανατολικής Ευρώπης και κοντά στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας, αποτελώντας έτσι πραγματική απειλή για τη βιολογική ασφάλεια της χώρας μας, της περιοχής και όλου του κόσμου, αν λάβουμε υπόψη τη διασυνοριακή φύση των βιολογικών απειλών .

Όπως επιβεβαίωσε ο κ. Markram, ούτε οι Ηνωμένες Πολιτείες ούτε η Ουκρανία υπέβαλαν ποτέ στα Ηνωμένα Έθνη καμία πληροφορία σχετικά με αυτές τις δραστηριότητες στις αντίστοιχες εκθέσεις τους BWC που αποτελούν μέρος των αντίστοιχων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

Μόνο η ειδική στρατιωτική μας επιχείρηση μπόρεσε να σταματήσει αυτή την επικίνδυνη δραστηριότητα.

Έχουν περάσει δύο μήνες από την τελευταία μας συνάντηση για αυτό το θέμα, οπότε προέκυψαν νέα στοιχεία.

Κυκλοφορήσαμε όλο το υλικό στο Συμβούλιο Ασφαλείας. Επιτρέψτε μου να επιστήσω την προσοχή σας στα πιο αφηγηματικά κομμάτια.

Όπως λαμβάνουμε από τα έγγραφα του Έργου 3007 «Παρακολούθηση της επιδημιολογικής και περιβαλλοντικής κατάστασης σχετικά με επικίνδυνες ασθένειες υδρόβιας προέλευσης στην Ουκρανία», Ουκρανοί ειδικοί, υπό την επίβλεψη Αμερικανών επιστημόνων, συνέλεξαν συστηματικά δείγματα νερού σε μια σειρά σημαντικών ποταμών της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένου του Dnepr, του Δούναβη και του Δνείστερου, καθώς και στο κανάλι της Βόρειας Κριμαίας.

 Ο στόχος ήταν να προσδιοριστεί η παρουσία ιδιαίτερα επικίνδυνων παθογόνων, συμπεριλαμβανομένων των παθογόνων χολέρας, τύφου, ηπατίτιδας Α και Ε, και να εξαχθούν συμπεράσματα σχετικά με την πιθανή εξάπλωσή τους μέσω του νερού για την αξιολόγηση των ιδιοτήτων βλάβης των επιλεγμένων δειγμάτων.

Όλα τα συλλεχθέντα στελέχη εξήχθησαν στη συνέχεια στις ΗΠΑ.

Γεννιέται ένα ερώτημα – για ποιο λόγο;

Γιατί χρειάζονται οι Ηνωμένες Πολιτείες μια συλλογή επικίνδυνων παθογόνων που μπορούν να εξαπλωθούν στα ποτάμια αυτής της περιοχής;

Μια σύντομη ματιά στον χάρτη των υδάτινων πόρων της Ουκρανίας θα είναι αρκετή για να συνειδητοποιήσει κανείς ότι τα αποτελέσματα αυτής της «επιστημονικής έρευνας» μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την έναρξη μιας βιολογικής καταστροφής, και όχι μόνο στη Ρωσία, αλλά και στη Μαύρη Θάλασσα και τη Θάλασσα του Αζόφ. , καθώς και στην Ανατολική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Λευκορωσίας, της Μολδαβίας και της Πολωνίας.

Τα έγγραφα δείχνουν ότι το καθεστώς του Κιέβου προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση σε τεχνικές ευκαιρίες για την παράδοση επικίνδυνων βιολογικών παραγόντων αεροπορικώς.

Πέρυσι η Ουκρανία έστειλε αίτημα στον Τούρκο κατασκευαστή UAV Baykar Makina σχετικά με τη δυνατότητα εξοπλισμού των μη επανδρωμένων αεροσκαφών Bayraktar με εξοπλισμό που τους επιτρέπει να ψεκάζουν περισσότερα από 20 λίτρα αεροζόλ ενώ πετούν για περισσότερα από 300 χιλιόμετρα.

Αντίγραφο αυτής της επιστολής περιλαμβάνεται στη σειρά εγγράφων που κυκλοφορήσαμε στο Συμβούλιο στις 19 Απριλίου.

Εάν είναι εξοπλισμένο με τέτοιο σύστημα αεροζόλ και έχει εμβέλεια πτήσης 300 χιλιομέτρων, ένα τέτοιο drone θα αποτελέσει πραγματική απειλή ψεκασμού επικίνδυνων βιολογικών αερολυμάτων πάνω από το έδαφος της Ρωσίας.

Τον Ιανουάριο του 2022, η Ουκρανία φέρεται να αγόρασε μέσω ενδιάμεσων οργανισμών περισσότερες από 50 τέτοιες συσκευές, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εφαρμογή βιολογικών σκευασμάτων και τοξικών χημικών.

Στις 9 Μαρτίου 2022, τρία μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα εξοπλισμένα με εμπορευματοκιβώτια 30 λίτρων και εξοπλισμό καταιωνιστήρων εντοπίστηκαν από ρωσικές μονάδες αναγνώρισης στην περιοχή Kherson.

Στα τέλη Απριλίου, βρέθηκαν άλλα 10 κοντά στην Kakhovka.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας απέκτησε συγκλονιστικά στοιχεία ότι ορισμένα έργα που εφάρμοσε το Πεντάγωνο στο έδαφος της Ουκρανίας έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία εθελοντών – Ουκρανών πολιτών.

Η τεκμηρίωση του έργου UP-8 ορίζει ότι τα «μικρά» περιστατικά με τα εξεταζόμενα άτομα πρέπει να αναφέρονται στην Επιτροπή Δεοντολογίας των ΗΠΑ εντός 72 ωρών, ενώ τα σοβαρά περιστατικά, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου εθελοντών, πρέπει να αναφέρονται εντός 24 ωρών.

Σημαίνει ότι αυτά τα πειράματα αρχικά παραδέχτηκαν μια πιθανότητα θανατηφόρου αποτελέσματος, αν και η επίσημη τεκμηρίωση του έργου έγραφε μόνο για την τυπική συλλογή δειγμάτων αίματος.

Τι είδους αιμοληψία ήταν εάν τα υποκείμενα της δοκιμής μπορούσαν να πεθάνουν μετά;

Υπάρχουν στοιχεία που επιβεβαιώνουν την άμεση εμπλοκή του αμερικανικού πολιτικού κατεστημένου στη χρηματοδότηση της στρατιωτικής βιολογικής δραστηριότητας στην Ουκρανία μέσω εργολάβων του Πενταγώνου, όπως οι Black & Veatch και Metabiota .

Και οι στόχοι τους απείχαν πολύ από την προώθηση της επιστήμης. Συγκεκριμένα, μια επιστολή του Αντιπροέδρου της Metabiota αναφέρει ότι στόχος της εταιρείας στην Ουκρανία είναι «να διασφαλίσει την πολιτιστική και οικονομική ανεξαρτησία της Ουκρανίας από τη Ρωσία» – ένα πολύ ασυνήθιστο έργο για μια εταιρεία βιοτεχνολογίας, τουλάχιστον.

Σε προηγούμενες συνεδριάσεις ενημερώσαμε το Συμβούλιο ότι η Ουκρανία, με χρηματοδότηση και χορηγία από την Υπηρεσία Μείωσης Αμυντικών Απειλών των ΗΠΑ, ανέπτυξε ένα δίκτυο βιολογικών εργαστηρίων που διεξάγουν στρατιωτική βιολογική έρευνα.

 Σύμφωνα με τα προηγούμενα δεδομένα μας, αυτό το δίκτυο κάλυπτε το Κίεβο, την Οδησσό, το Λβοφ, το Χάρκοβο, το Ντνίπρο, τη Χερσώνα, την Τερνόπολη, το Ουζγκόρτοντ και τη Βίνιτσα.

Τώρα η Μαριούπολη έχει μπει σε αυτή τη λίστα. Σε δύο βιοεργαστήρια αυτής της πόλης ανακαλύψαμε στοιχεία επείγουσας καταστροφής εγγράφων που επιβεβαιώνουν τη συνεργασία με το στρατιωτικό κατεστημένο των ΗΠΑ.

Μια προκαταρκτική ανάλυση της σωζόμενης τεκμηρίωσης δείχνει τη χρήση της Μαριούπολης ως περιφερειακού κέντρου συλλογής και πιστοποίησης παθογόνων χολέρας.

Τα επιλεγμένα στελέχη στάλθηκαν στο Κέντρο Δημόσιας Υγείας στο Κίεβο, το οποίο είναι υπεύθυνο για την περαιτέρω αποστολή βιοϋλικών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι δραστηριότητες αυτές πραγματοποιούνται από το 2014, όπως αποδεικνύεται από τη μεταφορά στελεχών.

Μια πράξη καταστροφής της συλλογής παθογόνου με ημερομηνία 25 Φεβρουαρίου 2022 βρέθηκε στο υγειονομικό και επιδημιολογικό εργαστήριο της Μαριούπολης.

Σύμφωνα με αυτό, αυτό το εργαστήριο χειρίστηκε παθογόνα της χολέρας, της τουλαραιμίας και του άνθρακα, τα οποία είναι πιθανοί παράγοντες βιολογικών όπλων.

Μέρος της συλλογής του κτηνιατρικού εργαστηρίου δεν καταστράφηκε βιαστικά. Ρώσοι ειδικοί ανακάλυψαν εκεί παθογόνα που δεν είναι χαρακτηριστικά της κτηνιατρικής, όπως ο τύφος, ο παρατυφοειδής πυρετός και η αέρια γάγγραινα.

Την τελευταία φορά μιλήσαμε για μια απότομη αύξηση της συχνότητας της φυματίωσης στις Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ.

Αυτές οι περιπτώσεις προκλήθηκαν από ένα νέο πολυανθεκτικό παθογόνο της φυματίωσης. Τώρα έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι δεν ήταν τυχαίο.

Διεξάγαμε μια έρευνα για ένα βιολογικό περιστατικό που συνέβη στην περιοχή Slavyanoserbsky του LPR το 2020.

Όπως αποδείχθηκε, στο χωριό Stepovoe φυλλάδια με τη μορφή πλαστών χαρτονομισμάτων μολύνθηκαν με τον παράγοντα φυματίωσης και διανεμήθηκαν σε ανηλίκους. Η ιδέα ήταν ότι μετά το χειρισμό χρημάτων, τα παιδιά συχνά χειρίζονται φαγητό χωρίς να πλένουν πρώτα τα χέρια τους.

Η ανάλυση αποκάλυψε ότι αυτά τα φυλλάδια είχαν μολυνθεί με εξαιρετικά ενεργό παθογόνο της φυματίωσης, ανθεκτικό στα περισσότερα φάρμακα κατά της φυματίωσης.

Τα φυλλάδια δεν θα μπορούσαν να έχουν μολυνθεί φυσικά από κάποιον που είναι άρρωστος με φυματίωση, επειδή η συγκέντρωση του παθογόνου ήταν πολύ υψηλή.

Δεν θα είχε διαρκέσει σε φυσικές συνθήκες – στο φως του ήλιου που παράγει βακτηριοκτόνο αποτέλεσμα.

Έτσι, υπάρχουν όλα τα σημάδια σκόπιμης, ανθρωπογενούς μόλυνσης των φυλλαδίων με εξαιρετικά παθογόνο βιοϋλικό.

Ευτυχώς, δεν προκλήθηκε ζημιά από αυτά τα φυλλάδια στο χωριό Stepovoe.

Αλλά αν συνδυαστούν, όλα αυτά τα γεγονότα επιβεβαιώνουν μια πολύ ανησυχητική τάση.

Θα αναφέρω τώρα ένα άλλο επεισόδιο που καταδεικνύει για άλλη μια φορά πώς νιώθουν πραγματικά το καθεστώς του Κιέβου και οι δυτικοί χορηγοί του για τον λαό της Ουκρανίας.

Υπάρχουν δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία Αμερικανοί επιστήμονες από ένα εργαστήριο στη Μερέφα δοκίμασαν δυνητικά επικίνδυνα βιολογικά φάρμακα σε ασθενείς του περιφερειακού κλινικού ψυχιατρικού νοσοκομείου Νο 3 στο Χάρκοβο.

Παρόμοια απάνθρωπα πειράματα διεξήχθησαν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Νο 1 στο χωριό Streleche της περιοχής Kharkov.

Η κύρια κατηγορία υποκειμένων ήταν μια ομάδα ανδρών ασθενών ηλικίας 40-60 ετών με υψηλό στάδιο σωματικής εξάντλησης.

Αυτή η έρευνα ήταν μυστική, όλο το εμπλεκόμενο προσωπικό έπρεπε να υπογράψει μια συμφωνία μη αποκάλυψης.

Προκειμένου να αποκρύψουν την υπαγωγή τους στις ΗΠΑ, οι ειδικοί της βιολογικής έρευνας ταξίδεψαν μέσω τρίτων χωρών.

Καθώς έρχονται στην επιφάνεια περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα των βιοεργαστηρίων στην Ουκρανία, έχουμε περισσότερες ερωτήσεις προς τους συμμάχους των Ηνωμένων Πολιτειών στο ΝΑΤΟ.

Νέα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι μόνο μεταξύ 2016 και 2019, τρεισήμισι χιλιάδες δείγματα ορού αίματος πολιτών που ζούσαν σε 25 περιοχές της Ουκρανίας ελήφθησαν από στρατιωτικούς επιδημιολόγους από το Μικροβιολογικό Ινστιτούτο Μπούντεσβερ.

Αναρωτιέμαι, τι για τον γερμανικό στρατό θα χρειαζόταν βιολογικά υλικά του λαού της Ουκρανίας;

Έχουμε επίσης έγγραφα που επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή της Πολωνίας στη βιολογική έρευνα στην Ουκρανία, η οποία διεξάγεται από κοινού με τους βασικούς εργολάβους του Πενταγώνου (ιδίως, το Ινστιτούτο Battelle που εδρεύει στις ΗΠΑ).

Κύριε Πρόεδρε,

Πιστεύω ότι σήμερα οι δυτικοί συνάδελφοί μας θα εκτοξεύσουν άλλη μια μερίδα αβάσιμων κατηγοριών που σχετίζονται με «προπαγάνδα».

Γι’ αυτό δίνουμε μεγάλη προσοχή στη συλλογή ενός σώματος αποδεικτικών στοιχείων και κυκλοφορούμε τακτικά στο Συμβούλιο Ασφαλείας και τη Γενική Συνέλευση πρωτότυπα έγγραφα που τίθενται στη διάθεση του Υπουργείου Άμυνας μας.

 Ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά. Αυτές είναι εκατοντάδες σελίδες, υπογεγραμμένες από συγκεκριμένους αξιωματούχους από την Ουκρανία και τις ΗΠΑ.

 Τα έγγραφα βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση του τι ακριβώς θα ήθελε να κρύψει το καθεστώς του Κιέβου και οι δυτικοί χορηγοί του από την παγκόσμια κοινότητα.

Οι Αμερικανοί εκπρόσωποι αρνούνται ξανά και ξανά να δώσουν διευκρινίσεις σχετικά με τη φύση και τους πραγματικούς στόχους της βιολογικής εμπλοκής τους στην Ουκρανία και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην Προπαρασκευαστική Επιτροπή της 9ης Διάσκεψης Αναθεώρησης του BWC που συγκλήθηκε στη Γενεύη στις αρχές Απριλίου, η αμερικανική πλευρά δεν έδωσε μια ενιαία κατανοητή απάντηση εκτός από μια κυκλική απάντηση ότι η αμερικανική βιολογική δραστηριότητα εξ ορισμού είναι ειρηνική και «χρήσιμη» για την Διεθνής κοινότητα.

Στη συνεδρίαση της Arria των μελών του ΣΑΗΕ στις 6 Απριλίου, ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι απευθύνθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και, μεταξύ άλλων, ζήτησαν να εξηγήσουν γιατί τα έγγραφα σχετικά με τη συνεργασία ΗΠΑ-Ουκρανίας στον τομέα της βιολογικής έρευνας έρχονται σε αντίθεση με δηλώσεις αξιωματούχων των ΗΠΑ.

Αλλά οι αντιπροσωπείες των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας απλώς δεν παρευρέθηκαν στη συνάντηση.

Εδώ είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό γεγονός. Στην προαναφερθείσα σύνοδο της προπαρασκευαστικής επιτροπής, η αντιπροσωπεία των ΗΠΑ απέρριψε και πάλι πρόταση για τη δημιουργία αποτελεσματικού μηχανισμού επαλήθευσης BWC.

Αμερικανοί εκπρόσωποι αρνήθηκαν να συνεχίσουν τις εργασίες για ένα νομικά δεσμευτικό πρόσθετο πρωτόκολλο στη Σύμβαση που οι ΗΠΑ μπλοκάρουν από το 2001.

Οι εκπρόσωποι των ΗΠΑ απέρριψαν επίσης την πρωτοβουλία μας να επεκτείνουμε τα μέτρα εμπιστοσύνης της BWC ώστε να συμπεριλάβουν αναφορές για στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες που διεξάγονται εκτός εθνικών εδαφών.

Σημαίνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εμποδίζουν σκόπιμα τις προσπάθειες ενίσχυσης του καθεστώτος BWC που θα πρέπει να το κάνει να εντοπίζει πιο αποτελεσματικά τις παραβιάσεις της Σύμβασης.

Αυτά είναι πολύ ανησυχητικά μηνύματα, ειδικά υπό το φως του γεγονότος ότι η νομοθεσία των ΗΠΑ επιτρέπει τη στρατιωτική-βιολογική δραστηριότητα και ότι η εθνική νομοθεσία σε αυτόν τον τομέα είναι ανώτερη από τη διεθνή σε αυτήν τη χώρα.

Επιτρέψτε μου να ρωτήσω τους εκπροσώπους της Ουκρανίας – εάν η δραστηριότητα που ασκείτε στα βιοεργαστήρια στην Ουκρανία και σε ολόκληρο τον κόσμο είναι ειρηνική όπως λέτε, τότε γιατί δεν συμφωνείτε να τεθεί υπό διεθνή έλεγχο και γιατί εμποδίζετε τη διεθνή κοινότητα να έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το σκοπό αυτό;

Αυτός θα ήταν ο ευκολότερος τρόπος για να εξαφανιστούν όλες οι αμφιβολίες και οι κατηγορίες, αν είναι όντως απολύτως αβάσιμες όπως λέτε.

 Δυστυχώς, μέχρι στιγμής μόνο μία εξήγηση υποδηλώνει τον εαυτό της: έχετε κάτι να κρύψετε.

Συνάδελφοι,

Συγκεντρώσαμε ένα σημαντικό όγκο υλικών που δείχνουν άμεσα παραβιάσεις της Σύμβασης για τα βιολογικά και τοξικά όπλα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ουκρανία.

Θα συνεχίσουμε να συλλέγουμε και να αναλύουμε σχετικά δεδομένα.

Εφόσον η πλευρά των ΗΠΑ αρνείται να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε εποικοδομητική συζήτηση για αυτό το θέμα, σχεδιάζουμε να δεσμεύσουμε μηχανισμούς που προβλέπονται στα άρθρα 5 και 6 του BWC. Μόλις ολοκληρώσουμε τη συλλογή υλικών, θα τα υποβάλουμε στο Συμβούλιο Ασφαλείας για έρευνα.

Ελπίζουμε ότι θα μας επιτρέψει να περιορίσουμε τις στρατιωτικές-βιολογικές δραστηριότητες που συνιστούν απειλή για τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια, και να λογοδοτήσουν οι δράστες.

Σας ευχαριστώ.

Δικαίωμα απάντησης του Πρώτου Αναπληρωτή Μόνιμου Αντιπροσώπου Dmitry Polyanskiy:

Κύριε Πρόεδρε,

Για άλλη μια φορά είδαμε προσπάθειες να παρακάμψουμε τη συζήτηση μετατοπίζοντας την εστίαση από το θέμα που θέσαμε αρχικά και αναμειγνύοντας χημικά και βιολογικά όπλα.

Συνάδελφοι, αυτά είναι διαφορετικά πράγματα.

Κύριε Πρόεδρε, μιλήσατε και για τα δύο.

Αλλά μιλάμε για συγκεκριμένα γεγονότα που ανακαλύψαμε και συγκεκριμένα έγγραφα που επιβεβαιώνουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποιούν στρατιωτικά βιολογικά προγράμματα σε ουκρανικά βιοεργαστήρια.

Έχουμε ήδη κυκλοφορήσει αρκετές εκατοντάδες έγγραφα που δείχνουν συγκεκριμένα δεδομένα, συγκεκριμένες περιπτώσεις, συγκεκριμένες εταιρείες και συγκεκριμένα άτομα.

Εάν αυτό δεν είναι επαρκής απόδειξη για εσάς, τότε τι είναι;

Δεν απαντάτε στις ερωτήσεις μας όχι μόνο στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

Όπως είπαμε στη δήλωσή μας, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν παρείχαν καμία πληροφορία ή διευκρίνιση ως προς τον χαρακτήρα και τους πραγματικούς στόχους της βιολογικής τους δραστηριότητας στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένης της Προπαρασκευαστικής Επιτροπής της 9ης Διάσκεψης Αναθεώρησης BWC , η οποία είναι μια εξειδικευμένη πλατφόρμα. Προσποιείσαι ότι δεν συμβαίνει τίποτα, αλλά δυστυχώς, συμβαίνει.

Και ζητάμε εξηγήσεις.

Έχουμε ήδη αναφέρει ποιους μηχανισμούς σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε και δεν θα εγκαταλείψουμε αυτό το θέμα.

Οι προσπάθειές σας να μετατρέψετε τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς και τις ερωτήσεις μας σε γενική «μπαζούρα» και συζητήσεις για «ρωσική προπαγάνδα» δεν θα περάσουν.

Θα πρέπει να δώσετε συγκεκριμένες εξηγήσεις σχετικά με την παράνομη δραστηριότητά σας στην Ουκρανία.

Σας ευχαριστώ.

Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΛΟΙΜΩΞΗΣ! ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΧΑΓΗ!

Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ!

ΖΑΧΑΡΟΒΑ: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΗΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΖΕΛΕΝΣΚΙ, ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΜΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟ 2019!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΓΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ!
ΑΥΤΟ ΠΡΟΔΩΣΕ Ο TASS

ΟΡΜΠΑΝ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ! ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ!

ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΟΡΜΠΑΝ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ!

Οι αποδείξεις για την παγκόσμια δολοφονία-γενοκτονία των λαών είναι συγκλονιστικές / και θα τις ανεβάσω αφού θα κάνω διασταύρωση επιβεβαίωσης!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>