«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Γκέρχαρντ Σρέντερ, κοντά στον Πούτιν, στερήθηκε μέρος των πλεονεκτημάτων του ως πρώην καγκελάριος

Πουτίν Σρέντερ

 

«Οι κοινοβουλευτικές ομάδες του συνασπισμού έχουν επισύρει τις συνέπειες της συμπεριφοράς του πρώην καγκελαρίου και λομπίστε Γκέρχαρντ Σρέντερ απέναντι στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία», αναφέρει η επιτροπή προϋπολογισμού της Bundestag. Ο κυβερνητικός συνασπισμός δικαιολογεί επίσης αυτή την απόφαση με το γεγονός ότι «ο πρώην καγκελάριος Σρέντερ δεν αναλαμβάνει πλέον καμία συνεχιζόμενη υποχρέωση που σχετίζεται με το αξίωμά του».

Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ, κοντά στον Βλαντιμίρ Πούτιν και κάτοχος πολλών εντολών σε ρωσικές ομάδες, στερήθηκε μέρος των πλεονεκτημάτων του ως πρώην ηγέτης, συμπεριλαμβανομένης της κατανομής αξιωμάτων, α-τ- μάθαμε την Πέμπτη από κοινοβουλευτική πηγή.

«Οι κοινοβουλευτικές ομάδες του συνασπισμού έχουν επισύρει τις συνέπειες της συμπεριφοράς του πρώην καγκελαρίου και λομπίσ Γκέρχαρντ Σρέντερ απέναντι στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία», αναφέρει η επιτροπή προϋπολογισμού της Bundestag, της Κάτω Βουλής του γερμανικού κοινοβουλίου.

Ο κυβερνητικός συνασπισμός δικαιολογεί επίσης αυτή την απόφαση με το γεγονός ότι «ο πρώην καγκελάριος Σρέντερ δεν αναλαμβάνει πλέον καμία συνεχιζόμενη υποχρέωση που σχετίζεται με το αξίωμά του».

Δεν επηρεάστηκε μόνο…

Ως πρώην Καγκελάριος, εξακολουθεί να έχει δικαίωμα σε πολλά γραφεία στην Βουλή και σε προϋπολογισμό προσωπικού.

Ένα προνόμιο, που κοστίζει 400.000 ευρώ ετησίως στους φορολογούμενους.

 Ο πρώην ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατών, ηλικίας 77 ετών, ελευθερώθηκε τους τελευταίους μήνες από ορισμένους συνεργάτες του, ωστόσο διατηρεί την αστυνομική του προστασία και τη σύνταξή του ως πρώην καγκελάριος (1998-2005).

Γενικότερα, η επιτροπή προϋπολογισμού ζητά από την κυβέρνηση να διασφαλίσει ότι από εδώ και στο εξής «η στελέχωση των πρώην ομοσπονδιακών καγκελαρίων γίνεται σύμφωνα με τη συνεχή υποχρέωση που απορρέει από το λειτούργημά τους και όχι σύμφωνα με το καθεστώς τους».

Επομένως, ο Γκέρχαρντ Σρέντερ δεν ανησυχεί αποκλειστικά και η ίδια η Άνγκελα Μέρκελ , στην εξουσία μεταξύ 2005 και 2021, θα μπορούσε στο μέλλον να δει μέρος των πλεονεκτημάτων της να μειώνονται.

…αλλά ο κύριος στόχος

Αλλά είναι πράγματι ο Gerhard Schröder, ο οποίος έχει γίνει μια δυσκίνητη φιγούρα στη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένου του σημερινού σοσιαλδημοκρατικού καγκελάριου Olaf Scholz, που στοχοποιείται κυρίως.

 Η πρώην καγκελάριος δέχεται πιέσεις από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία .

Σε αντίθεση με τους περισσότερους πρώην Ευρωπαίους ηγέτες που ήταν παρόντες πριν από τον πόλεμο στην Ουκρανία στα διοικητικά όργανα των ρωσικών εταιρειών, δεν παραιτήθηκε.

Ο Gerhard Schröder παραμένει έτσι πρόεδρος της επιτροπής μετόχων της Nord Stream AG, του αμφιλεγόμενου αγωγού φυσικού αερίου μεταξύ Ρωσίας και Γερμανίας που ανεστάλη τον Φεβρουάριο, και πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της Rosneft , του κορυφαίου ρωσικού πετρελαϊκού ομίλου.

Ο Γκέρχαρντ Σρέντερ, δεδομένου ότι στερήθηκε τις τιμές από πολλές πόλεις και έγινε στόχος εκκλήσεων για εκδίωξή του από το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα SPD, είχε γνωστοποιήσει τον Απρίλιο ότι δεν είχε πρόθεση να παραιτηθεί εάν η Μόσχα δεν σταματήσει τις παραδόσεις φυσικού αερίου στη Γερμανία.

Ένα σενάριο που είπε ότι δεν πίστευε.

https://www.europe1.fr/international/gerhard-schroder-proche-de-poutine-prive-dune-partie-de-ses-avantages-dex-chancelier-4112438

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>