«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΊ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;;; Όταν θα την έχουν αποδεκατίσει, ή και εξαφανίσει;;;

ΕΡΩΤΗΣΗ: Λοιπόν, κύριε Άρμστρονγκ, φαίνεται ότι θα έχετε ξανά δίκιο. Αυτή η νέα συνθήκη του ΠΟΥ για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι το υγρό τους όνειρο. Πιστεύω ότι είπατε ότι τελικά θα κλειδώσουν για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Θα είναι η επόμενη «πανδημία» μια παγκόσμια προειδοποίηση κλειδώνοντας έτσι ολόκληρο τον κόσμο;

BV

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν εμπλέκομαι σε θεωρίες συνωμοσίας ούτε επινοώ πράγματα προσπαθώντας να καλύψω τα κενά.

 Ο ιδρυτής της UNESCO, Julian Huxley, κατέστησε πολύ σαφές ότι από την αρχή πίστευαν σε μια μονοκοσμική κυβέρνηση υπό τα Ηνωμένα Έθνη και δεν πιστεύουν στη δημοκρατία.

Ο Χάξλεϋ πίστευε, όπως και το υπόλοιπο πλήρωμα, ότι «ο απεριόριστος ατομικισμός είναι εξίσου λανθασμένος» ως μορφή διακυβέρνησης.

Εμείς οι άνθρωποι δεν έχουμε τα προσόντα να αποφασίσουμε για το μέλλον μας.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι αλαζονικοί και αντιμετωπίζουν την κοινωνία ως αποικία μυρμηγκιών.

Είμαστε απανθρωπισμένοι στα μάτια τους, ανάξιοι ακόμη και να κάνουμε μια έξυπνη συζήτηση μαζί τους.

Ο Χίτλερ, οι Ουκρανοί, ακόμη και κάποιοι στην Πολωνία εξακολουθούν να αποδίδουν στην ευγονική καθώς και σε υψηλούς ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Θυμηθείτε όταν η Χίλαρι Κλίντον δήλωσε ότι αν κερδίσει ο Τραμπ το 2024, «η δημοκρατία όπως την ξέρουμε θα φτάσει στο τέλος της».

Δεν υποτίθεται ότι θα κερδίσει στη Δημοκρατία το άτομο με τις περισσότερες ψήφους;

Θυμάστε επίσης όταν η Χίλαρι, μια πιστή Neocon, είπε στους τραπεζίτες να μην ανησυχούν;

 Τους είπε ότι είχε πολιτική. είπε στους ηλίθιους ανθρώπους (δημόσιο) και το πραγματικό της που είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟ .

Το δημιούργημά μου του Σωκράτη ήταν μια ευλογία και μια κατάρα.

Έχει προσελκύσει τόσους πολλούς κακούς τύπους που το βλέπουν ως το κλειδί για το μέλλον.

Έχω βασανιστεί και προσπάθησαν να με σκοτώσουν.

Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να στερήσει από τον κόσμο κάθε δυνατή κατανόηση, και υπάρχουν και εκείνοι που προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν για να ελέγξουν τον κόσμο.

Έχω γνωρίσει περισσότερους ανθρώπους από όσο μπορώ να θυμηθώ τα ονόματά τους με λιγότερο από έντιμες προθέσεις.

Ξέρω την ατζέντα. Προσπάθησαν να με πάρουν με το μέρος τους, ενώ άλλοι προσπάθησαν να με συκοφαντήσουν με την ελπίδα ότι ο κόσμος δεν θα ακούσει.

Ακόμη και όταν δημιουργούσαν το ευρώ, η επιτροπή πήρε ολόκληρη την πίσω σειρά στο WEC του Λονδίνου, αλλά και πάλι αρνήθηκε να ακούσει.

Έχω συναντηθεί με κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο, και από πολλές απόψεις, υπήρξα ο οικονομικός ιερέας στο εξομολογητήριο, καθώς συχνά φαίνεται ότι χρειάζονται απλώς να ομολογήσουν μέσα σε αυτήν την πολιτική παραφροσύνη που αναμένεται να εξουδετερώσουν.

Αυτή η μεγάλη ιδέα της Μεγάλης Επαναφοράς του Schwab βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Το πούλησε στους πολιτικούς γιατί τους λέει αυτό που θέλουν να ακούσουν, ενώ τους έχω προειδοποιήσει ότι αυτό θα καταλήξει σε καταστροφή

. Αρνούνται να προσεγγίσουν αυτή την κρίση με ορθολογικό τρόπο και συμβαδίζουν με την ιδέα να ρίξουν τη Ρωσία και μετά την Κίνα για να δημιουργήσουν μια κυβέρνηση ενός κόσμου που είναι το όνειρο που πιστεύω για τους Schwab, Soros και Gates.

Βίντεο

Υπήρξαν εκείνοι που πιστεύουν σε αυτό το μεγάλο σχέδιο μιας μονοκοσμικής κυβέρνησης, καθώς θα εξαλείψει κατά κάποιο τρόπο τον πόλεμο και όλο το χρέος που θα μας φέρει στη γη της επαγγελίας – την Ουτοπία/Νιρβάνα.

Ο σχεδιασμός της ΕΕ ήταν για την ίδια ιδέα – μια κυβέρνηση θα εξαλείφει τον πόλεμο.

Αλλά αυτό αποτυγχάνει.

Προειδοποίησα σε ιδιωτικές συναντήσεις ότι αυτό που έκανε τις Ηνωμένες Πολιτείες « ΥΠΕΡΟΧΕΣ » ήταν το γεγονός ότι η κοινωνία έκανε διακρίσεις εις βάρος πάντα του τελευταίου κύματος μεταναστών από την Ευρώπη.

Για να βρεις δουλειά, έπρεπε να μιλάς αγγλικά.

Έτσι, οι αμερικανικές διακρίσεις ήταν δίκαιες.

Στο σχολείο το λένε πίεση συνομηλίκων.

Στην Αμερική ρωτάς κάποιον τι είναι και θα σου πουν μισός Γερμανός και μισός Ιρλανδός ή οτιδήποτε άλλο.

Ανιχνεύοντας τη δική μου οικογενειακή κληρονομιά, βρήκα τη σκωτσέζικη, ιρλανδική, αγγλική, ιταλική και γερμανική γραμμή αίματος.

Σπάνια βλέπεις κάποιον από τη Σκωτία να παντρεύεται κάποιον από την Ιταλία στην Ευρώπη λόγω του γλωσσικού φραγμού.

Αυτό το όνειρο μιας μονοκοσμικής κυβέρνησης που παράγει μια Ουτοπία είναι παράλογο. Δεν είμαστε στρατός από μυρμήγκια.

Έχουμε διαφορετικές γλώσσες αλλά και διαφορετικούς πολιτισμούς.

 Σε κάποιες πόλεις είσαι ασφαλής και σε άλλες δεν τολμάς να φορέσεις ρολόι θα σε σκοτώσουν για ένα τέτοιο μπιχλιμπίδι.

 Αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά τρελοί και ζουν σε έναν κόσμο κατάλληλο για κόμικς και βλέπουν τους εαυτούς τους ως υπερήρωες.

Πρόταση ΠΟΥ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αποχρηματοδοτήθηκε από τον Ρόναλντ Ρίγκαν, αποκαταστάθηκε, αποχρηματοδοτήθηκε από τον Πρόεδρο Τραμπ και στη συνέχεια επιστράφηκε ξανά από τον Πρόεδρο Μπάιντεν, υποθέτοντας ότι ήξερε καν τι υπέγραφε.

Εδώ είναι η πρότασή τους στις 12 Απριλίου 2022 για αναθεώρηση της εξουσίας τους.

Σημειώστε ότι αρπάζουν περισσότερη δύναμη για να δημιουργήσουν το σκηνικό για αυτό που αυτοί οι άνθρωποι ελπίζουν ότι θα είναι η νέα κυβέρνηση του ενός κόσμου υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

Το σχέδιο είναι η εξάλειψη της δημοκρατίας. Το πέτυχαν αυτό στην Ευρώπη, όπου ο λαός επιτρέπεται να ψηφίζει μόνο έναν βουλευτή που δεν έχει εξουσία να παρακάμψει την Επιτροπή, η οποία δεν είναι ποτέ εκλεγμένη, όπως συμβαίνει με τον επικεφαλής της ΕΕ που είναι επίσης ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ από τον λαό.

Η γενική πεποίθηση είναι ότι οι άνθρωποι είναι ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΙ για να γνωρίζουν τι είναι καλύτερο και η Δημοκρατία έγινε Λαϊκισμός όταν εξελέγη ο Τραμπ.

 Αυτή η πρόταση αναφέρεται ξεκάθαρα ως μέρος της Μεγάλης Επαναφοράς που εκπόνησε ο Klaus Schwab και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Στο σχέδιο Great Reset του Schwab περιλαμβάνεται επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παραδώσουν όλη τη στρατιωτική τους ισχύ στα Ηνωμένα Έθνη.

Αυτός είναι ο ΓΙΑΤΙ χρειάζονται τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, γιατί τότε τα Ηνωμένα Έθνη θα αναδειχθούν ως ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΗΣ και θα σώσουν τον κόσμο.

Πρόταση ΠΟΥ

Ας δούμε τώρα την αναθεώρηση του κειμένου που διευρύνει την εξουσία του ΠΟΥ, που φυσικά θα είναι ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ, εξαλείφοντας κάθε δημοκρατική διαδικασία.

 Το κείμενο με έντονους χαρακτήρες είναι η τροπολογία στο αρχικό κείμενο και μπορείτε να δείτε τι διαγράφεται.

Το επισημασμένο κείμενο δείχνει ότι ο ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ διευθυντής του ΠΟΥ, ένα άτομο που συνήθως επιλέγεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, θα έχει την εξουσία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για την υγεία (την οποία δηλώνουν) να συμβουλευτεί (ή όχι) σύμφωνα με το άρθρο 49  για να «επιδιώξει την απόψεις της Επιτροπής Έκτακτης Ανάγκης».

Στη συνέχεια, το άρθρο 49 περιγράφει τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθεί ο Γενικός Διευθυντής σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για την υγεία.

Σαφώς, αυτό αποσκοπεί στη διεύρυνση των εξουσιών του Γενικού Διευθυντή που εγκρίθηκε με απλή πλειοψηφία των 194 χωρών μελών.

Αυτό σημαίνει ότι η πλειοψηφία μπορεί να παραχωρήσει εξουσία σε έθνη που αντιστέκονται σε τέτοια δικτατορική εξουσία.

Αυτές οι τροποποιήσεις θα τεθούν σε ισχύ ως διεθνές δίκαιο μόλις έξι μήνες αργότερα, και σαφώς θα παραβιάζουν το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Λοιπόν, πού θα έπρεπε να σταθείς ακόμη και για να αντιταχθείς;

 Εάν αυτό λειτουργεί όπως συνήθως χρησιμοποιούν το νόμο, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν και είναι δικό μας βάρος να υποστηρίξουμε στο δικαστήριο ότι παραβιάζουν τα κυριαρχικά συνταγματικά μας δικαιώματα.

Τα δικαστήρια έχουν ήδη ανατρέψει το Σύνταγμα και τον τρόπο εφαρμογής του, ισχυριζόμενοι ότι μπορούμε να  ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ τα συνταγματικά μας δικαιώματα.

Αυτό είναι παράλογο!

Οι λέξεις στο Σύνταγμα δείχνουν ότι είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ περιορισμός της κυβέρνησης παρά θετικό δικαίωμα του ατόμου.

 «Το Κογκρέσο δεν θα θεσπίσει νόμο» δεν σημαίνει ότι έχετε δικαίωμα – είναι ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει κάτι.

Έτσι μπορούν να βασανίσουν ένα άτομο που ισχυρίζεται ότι παραιτήθηκε από το δικαίωμά του, αλλά ένα άλλο δεν μπορεί να βασανιστεί επειδή δεν παραιτήθηκε από το δικαίωμά του.

Αυτό αψηφούσε την Ίση Προστασία του Νόμου.

Όλα είναι προπαγάνδα.

Αυτή η ερμηνεία από τα δικαστήρια ευνοεί πάντα την κυβέρνηση και παραβιάζει την ίδια την έννοια της κυβέρνησης του « Εμείς οι άνθρωποι », διότι αρνήθηκε ρητά την ίση προστασία του νόμου.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν κάνει ό,τι είναι δυνατό για να καταστρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες και να παραδώσει όλη την εξουσία στη Μεγάλη Επαναφορά.

 Ο Μπάιντεν μπορεί να μην γνωρίζει καν την ατζέντα, γιατί δεν είναι όλοι εκεί.

Οι άνθρωποι που κρύβονται στις σκιές τραβούν όλους τους μοχλούς για να παραδώσουν τον κόσμο στα χέρια της Μεγάλης Επαναφοράς.

Γνωρίζω βεβαίως ότι ο COVID-19 χρησιμοποιήθηκε σκόπιμα για αυτήν την ατζέντα. Ξέρω ότι είπαν στους ανθρώπους εκ των προτέρων ότι “έρχεται ένας ιός”.

 Πιστεύω ότι δημιουργήθηκε σε εργαστήριο, όχι σε WUHAN, και κατατέθηκε στην Κίνα για στρατηγικούς σκοπούς για να διχάσει τον κόσμο και να ξεκινήσει την κατάκτηση.

 Ήθελαν να καταπιέσουν τον κόσμο, και ακόμη και εδώ στη Φλόριντα, εξακολουθώ να βλέπω τουρίστες από το βορρά να περπατούν στην παραλία με μάσκες.

Κοίταξα στον καθρέφτη και υπήρχε ένα αυτοκίνητο από τη Νέα Υόρκη με δύο άτομα, έναν άντρα και τη σύζυγο ίσως, που οδηγούσαν με μάσκες.

Έχουν καταφέρει να κάνουν πλύση εγκεφάλου σε πολλούς.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακυρώνουν οποιονδήποτε δημοσιεύει σχετικά με την κατάχρησή τους.

Αυτή ήταν η κλασική φασιστική πράξη χειραγώγησης των ειδήσεων για να εξαναγκάσει την αποδοχή.

Όλα αυτά είχαν να κάνουν με την προετοιμασία των ανθρώπων για αυτό που σχεδίαζαν από την πρώτη μέρα — μια ΑΡΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ.

Μια μονοκοσμική κυβέρνηση ΔΕΝ θα πετύχαινε ΠΟΤΕ . Όλα αυτά θα τελειώσουν πολύ άσχημα, και αυτό είναι το μειονέκτημα του 2032.

 Ο Bill Gates , πιστεύω, είναι ο νέος Doctor Evil, που επικρίνει τους ανθρώπους που δεν εμβολιάστηκαν λόγω θεωριών συνωμοσίας.

ΟΙ ΜΟΝΟΙ άνθρωποι που γνωρίζω που πέθαναν από COVID-19 ή τραυματίστηκαν ήταν όλοι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ .

Ένας φίλος εμβολιάστηκε για να μπορεί να πετάξει.

Δυστυχώς, πήρε θρόμβους αίματος, παραλίγο να πεθάνει και τώρα δεν μπορεί να πετάξει.

Ένας φίλος πετούσε για το Μαϊάμι και περίμενε στο αεροδρόμιο για ώρες μόνο για να δει την πτήση του να ακυρώνεται επειδή δεν είχαν πιλότο.

Υπάρχει τέτοια έλλειψη πιλότων επειδή (1) εμβολιάστηκαν με θρόμβους αίματος ή (2) αρνήθηκαν.

Ο διπλανός μου γείτονας είχε COVID, αλλά αναγκάστηκε να εμβολιαστεί για να πάει σε μια κρουαζιέρα για μια οικογενειακή επανένωση.

Την έβγαλαν με ασθενοφόρο την επόμενη μέρα.

 Επέζησε, αλλά ήταν touch and go. Δεν κάνετε εμβόλιο κατά της γρίπης ΑΦΟΥ είχατε τη γρίπη.

Πιστεύω ότι ο Γκέιτς και οι φίλοι του ανήκουν στη φυλακή για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Πήγα σε έναν νέο γιατρό για τον ετήσιο έλεγχο.

Με ρώτησε αν ήμουν εμβολιασμένος.

 Είπα όχι!” Είπε, « Καλά! 

«Ότι ορκίζομαι στην ψυχή μου, που νομίζω ότι έχω, ο Γκέιτς και το πλήρωμα μπορεί να μην το έχουν.

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/conspiracy/who-grand-play-for-world-power/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>