«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Μπιλ Γκέιτς ισχυρίζεται ότι έχει Covid. Λέει ότι «Πρέπει να συνεχίσουμε να ενισχύουμε» και «να αποδεχόμαστε ορισμένους περιορισμούς στην ελευθερία μας»

Με την υποστήριξη των εκκλήσεων του Μπιλ Γκέιτς να χρηματοδοτήσει τα Ηνωμένα Έθνη για την περαιτέρω παρακολούθηση των παραλλαγών του Covid, ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο τόνισε για άλλη μια φορά την ανάγκη για ενισχυτικές βολές και να είναι πρόθυμος να παραιτηθούμε από τις ελευθερίες μας για να τις πολεμήσουμε.


Ο Μπιλ Γκέιτς προειδοποιεί ότι δεν έχουμε δει τα χειρότερα από τον Covid. Καλεί για Παγκόσμιο Σύμφωνο Εποπτείας με τον ΟΗΕ για παρακολούθηση παραλλαγών

Συζητώντας το νέο του βιβλίο, «How to Prevent the Next Pandemic» στην 92nd Street Y, στη Νέα Υόρκη, ο Gates είπε τα εξής κατά τη διάρκεια του φόρουμ:

Θα μπορούσαν να υπάρξουν περισσότερες παραλλαγές [που], που θα ήταν ανοσολογική διαφυγή, (επειδή το σχήμα της πρωτεΐνης ακίδας τους θα ήταν λίγο διαφορετικό) και δυστυχώς θα μπορούσαν να έχουν ακόμη και υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας.

Εκτιμώ την πιθανότητα αυτού ίσως 5-10%. Αλλά αν πείτε στους ανθρώπους ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, τότε η όλη ιδέα του «εντάξει, πετάξτε τις μάσκες σας, μην πάρετε τα ενισχυτικά σας». θα βάλεις τους ανθρώπους σε απίστευτο κίνδυνο [sic] .

Προς το παρόν, πρέπει να συνεχίσουμε να ενισχύουμε, ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους.

Και παρόλο που θα έχουμε πολλές περιπτώσεις όπου δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε μάσκες, ξέρετε ότι το κοινό πρέπει να είναι έτοιμο και να μην το βλέπει ως βαθιά παραβίαση, ξέρετε, της ελευθερίας του, ότι όταν λαμβάνετε τοπικά κρούσματα , το οποίο, ξέρετε ότι το φθινόπωρο θα έχουμε μερικά από αυτά, βοηθάει πολύ να έχουμε πολύ υψηλά επίπεδα εμβολιασμού και σε ορισμένες ρυθμίσεις η χρήση μάσκας.

Συντονιστής: Πρέπει να είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε κάποιους περιορισμούς στην ελευθερία μας;

Gates: Απολύτως!

Αλλά ξέρετε οι ΗΠΑ, δεν είναι αυτή η μεγαλύτερη δύναμή μας.

Αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις κάνει θυσίες για τη συλλογικότητα.

Χθες αναφέρθηκε ότι ο Μπιλ Γκέιτς βρέθηκε θετικός στον Covid-19, ισχυριζόμενος ότι είχε ήπια συμπτώματα.

«Είμαι τυχερός που έχω εμβολιαστεί και ενισχυθεί και έχω πρόσβαση σε εξετάσεις και εξαιρετική ιατρική περίθαλψη», είπε.

ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

«Αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις κάνει θυσίες για τη συλλογικότητα». – Υπέροχη ιδέα: ας ξεκινήσουμε από εσάς!

Ας τους κυριεύσει ο θάνατος, και ας κατεβούν γρήγορα στον άδη· επειδή, η κακία είναι στις κατοικίες τους και ανάμεσά τους.

Γι” αυτό η κόλαση διευρύνθηκε, και άνοιξε το στόμα της χωρίς μέτρο· και η δόξα τους, και το πλήθος τους, και η μεγαλοπρέπειά τους, και αυτός που χαίρεται, θα κατέβει σε αυτήν.

Ψαλμός 55:15, Ησαΐας 5:14

Τέλος πάντων, ο πόλεμος του Covid είναι ακόμα εδώ για να πει. Τα μέσα ενημέρωσης και οι ντόροι όπως ο Γκέιτς έχουν καταστήσει σαφές ότι αυτή η ανοησία δεν εξαφανίζεται: «το νέο κανονικό».

Επομένως, αυτός ο φτιαγμένος ιός είτε θα «εξελιχθεί» σε κάτι νέο που δημιουργούν τα μέσα ενημέρωσης ή θα μεταβεί σε μια νέα «πανδημία».

Ο πρώην διευθυντής του CDC Redfield προειδοποιεί ότι «Θα συμβεί η «μεγάλη πανδημία» της γρίπης των πτηνών. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4: Οι ΗΠΑ αναφέρουν το πρώτο κρούσμα γρίπης των πτηνών H5 σε ανθρώπους

https://winepressnews.com/2022/05/11/bill-gates-claims-he-has-covid-says-we-need-to-keep-boosting-and-accept-some-restrictions-on-our-liberty/