«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η εγκάθετη κυβέρνηση μετά του συνόλου της προδοτικής βουλής, τρέχει σαν προτεκτοράτο της Αμερικής με κατεβασμένο το παντελόνι να υπογράψει αμυντική συμφωνία με την κατε επίφαση σύμμαχό μας, ότι μπορεί να μας μαχαιρώνει υπέρ της Τουρκιάς!

Πως λέγετε όταν οι πολίτες υπακούν στους νόμους και η εγκάθετη βουλή  εκμεταλλεύεται τον νομοταγή πολίτη και καταστρέφει ότι έχει κερδίσει η  απομείνει για την διαβιώσει του ως ελεύθερος πολίτης;;;; | ΑΡΧΑΙΑ

Τα πουλημένα ελληνικά ΜΜΕ μουγκα!!!

Από πού θα ενημερωθεί αυτός ο χιλιοπροδομένος ο λαός για τις προδοσίες που υπογράφονται εν αγνοία του;;;;

Η Ελλάδα επικυρώνει την αμυντική συμφωνία με τις ΗΠΑ

12-5-2022

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας δήλωσε ότι η Αμοιβαία Αμυντική Συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ είναι ένα εργαλείο για να αισθανόμαστε εσωτερικά ασφαλείς για να διευρύνουμε τους ορίζοντες και να μην επιστρέψουμε σε φοβικά σύνδρομα που αντί να μας ενδυναμώνουν, αποδυναμώνουν και παγιδεύουν τη χώρα.

Η ελληνική κυβέρνηση αναμένεται να επικυρώσει την Πέμπτη μια αμυντική συμφωνία ορόσημο με τις ΗΠΑ για την εμβάθυνση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας σε τέσσερις νέες στρατιωτικές βάσεις.

Η αξιωματική αντιπολίτευση αντέδρασε, λέγοντας ότι η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύτηκε σωστά τη νέα συμφωνία.

Την ίδια στιγμή, σε μια ξαφνική κίνηση, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ζήτησε από τους ηγέτες του Κογκρέσου να εγκρίνουν την πώληση προηγμένων όπλων και άλλου εξοπλισμού για τον τουρκικό στόλο των μαχητικών F-16.

Η νέα αμυντική συμφωνία που υπογράφηκε τον Οκτώβριο του 2021 θεωρείται σημαντική για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας, δεδομένης της κλιμάκωσης στην ευρύτερη περιοχή, ιδιαίτερα με τη γειτονική Τουρκία.

«Όλοι θα ψηφίσουν πώς αντιλαμβάνονται τις στρατηγικές συμμαχίες της χώρας», δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας δήλωσε ότι η Αμοιβαία Αμυντική Συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ είναι ένα εργαλείο για να αισθανόμαστε εσωτερικά ασφαλείς για να διευρύνουμε τους ορίζοντες και να μην επιστρέψουμε σε φοβικά σύνδρομα που αντί να μας ενδυναμώνουν, αποδυναμώνουν και παγιδεύουν τη χώρα.

«Πιστεύουμε στην ανάγκη η Ελλάδα να είναι ανοιχτή στα Βαλκάνια και να μην είναι αιχμάλωτη των ελληνοτουρκικών διαφορών», είπε ο Δένδιας.

Η ψηφοφορία έρχεται ενόψει της κρίσιμης επίσκεψης του Μητσοτάκη τη Δευτέρα στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντήσει τον Μπάιντεν και θα είναι ο πρώτος Έλληνας ηγέτης που θα μιλήσει στο Κογκρέσο των ΗΠΑ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, ο αριστερός Σύριζα, αναμένεται να καταψηφίσει τη συμφωνία, κατηγορώντας τον συντηρητικό ότι έδωσε στην Ουάσιγκτον τα πάντα χωρίς να πάρει τίποτα πίσω.

Μια αναφορά της Wall Street Journal πυροδότησε τη φωτιά καθώς υπαινίσσεται ότι ο Μπάιντεν ζήτησε από τους ηγέτες του Κογκρέσου να εγκρίνουν την πώληση προηγμένων όπλων και άλλου εξοπλισμού για τον τουρκικό στόλο των μαχητικών F-16.

Η έκθεση αναφέρει ότι η πώληση νέων F-16 στην Τουρκία θα μπορούσε να βοηθήσει στη μείωση των εντάσεων μεταξύ των δύο συμμάχων του ΝΑΤΟ και να αποτρέψει την Τουρκία από το να έρθει ακόμη πιο κοντά στη Ρωσία και την Κίνα.

«Ο Μπάιντεν δίνει F16 στην Τουρκία ενώ ο Μητσοτάκης δίνει στρατιωτικές βάσεις στις ΗΠΑ», είπε ο Σύριζα, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση ασκεί την «πιο επικίνδυνη» εξωτερική πολιτική την πιο κρίσιμη στιγμή για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας και «εις βάρος του Τα συμφέροντα του ελληνικού λαού».

By Sarantis Michalopoulos | EURACTIV.gr

https://www.euractiv.com/section/politics/short_news/greece-ratifies-defence-deal-with-us/

Σχόλιο:

H Βικτώρια Νούλαντ Γνωρίζει ότι το η ΕΛΛΑΣ Α.Ε είναι προτεκτοράτο της και αντικαταστατή επάξια τον Κισινγγερ.

Όλα τα άλλα είναι αποτέλεσμα της εγκάθετης δουλικής βουλή;.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ;

ΠΟΤΕ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>