«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι βάρβαροι Άγγλοι, τους κρέμασαν, αλλά ΔΕΝ παρέδωσαν τα Άψυχα σώματα των Ηρώων Αγωνιστών στους Γονείς τους!

ΚΑΡΑΟΛΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ (22 ετών)

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ (22 ετών)

“Η Ζωή είναι περιττή μέσα στην 

Σαν σήμερα στις 10 Μαΐου 1956, καταδικάζονται εις θάνατον και απαγχονίσθηκαν από τους βάρβαρους Άγγλους, οι αγωνιστές για την Ελευθερία της Κύπρου, Μιχαλάκης Καραολής και Ανδρέας Δημητρίου.

Την προηγούμενη ημέρα στην Αθήνα, στις 9 Μαΐου, χιλιάδες Έλληνες βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν υπέρ των αγωνιστών που θα εκτελούνταν.

Ωστόσο το ειρηνικό συλλαλητήριο γρήγορα εξελίχτηκε σε πεδίο μάχης που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις διαδηλωτές, ένας αστυνομικός και να τραυματιστούν συνολικά 265 άτομα.

Η ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ.

Η ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Ο 23χρονος Μιχαλάκης Καραολής και ο 22χρονος Ανδρέας Δημητρίου ήταν οι πρώτοι Αγωνιστές του Κυπριακού Αγώνα, και τα πρώτα μέλη της Ε.Ο.Κ.Α. που εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού από τους βάρβαρους Άγγλους αποικιοκράτες στις Κεντρικές Φυλακές της Λευκωσίας, όπου βρίσκεται και ο τάφος τους, στα γνωστά «φυλακισμένα μνήματα», καθώς τα σώματά τους ΔΕΝ παραδόθηκαν στους συγγενείς τους.

Πολλοί δρόμοι στην Ελλάδα και την Κύπρο φέρουν τα όνόματ των Ηρώων.

Μιχαλάκης Καραολής : «Εμένα δεν πρέπει να με λυπάστε, αφού εγώ δεν βρίσκω λόγο για να με κλαίω, ούτε οι συγγενείς μου πρέπει να με κλαίνε».

Ανδρέας Δημητρίου : «Λυπάμαι που δεν θα δώ την Κύπρο μας Ελεύθερη.

Όμως δεν με φοβίζει ο θάνατος, γιατί η ζωή είναι περιττή μέσα στην σκλαβιά. Γειά σας».

Είναι Ηλίου φαεινότερον το Διαχρονικό “πρόβλημα” του Κωνσταντίνου Καραμανλή με την Μεγαλόνησο Κύπρο και γενικά με όσους πολεμούν για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, δηλαδή, έχει “πρόβλημα” με τους Ήρωες!

Κανένα απολύτως διάβημα διαμαρτυρίας στην Μεγάλη Βρετανία (το κράτος υπό την ονομασία Greece, ΑΝΗΚΕΙ στην ΑΓΓΛΙΑ), ή έστω κάποιες λέξεις συμπαράστασης στους μελλοθανάτους … Απολύτως τίποτα!

Θαυμάστε κάτωθι τις “Εθνικές” δηλώσεις της τότε Ελληνικής Κυβέρνησης!

Η Κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή έριξε το φταίξιμο στους αναρχικούς … δηλώνοντας : “Δυστυχώς την πατριωτικήν ταύτην εκδήλωση χιλιάδων λαού ημαύρωσαν αναρχικά στοιχεία.

Εφαρμόζοντα την γνωστή εκ του παρελθόντος τακτικήν, με τραγικόν αποτέλεσμα την δημιουργίαν πολλών θυμάτων.

Αι προθέσεις των είναι διαφανείς και βεβαιωμέναι.

Κατόπιν τοιούτων εκδηλώσεων βίας η κυβέρνησις δηλοί ότι είναι αποφασισμένη να επιβάλη κυρώσεις κατά των ενόχων και να πατάξη του λοιπού πασάν αναρχικήν εκδήλωσιν η οποία υπό το πρόσχημα του πατριωτισμού αποβλέπει ευθέως σε αντεθνικούς σκοπούς”.

Τους κρέμασαν πριν χαράξει το φώς της Πέμπτης, 10ης Μαΐου 1956.

Οδηγήθηκαν στην αγχόνη Ψάλλοντες τον Εθνικό Ύμνο των ΕΛΛΗΝΩΝ …

«Σε γνωρίζω από την κόψη

του σπαθιού την τρομερή,

σε γνωρίζω από την όψη

που με βία μετράει τη γη.

Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη

των Ελλήνων τα ιερά,

και σαν πρώτα ανδρειωμένη,

χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!».

Οι Γονείς των νεαρών Ηρώων Παλικαριών της Ε.Ο.Κ.Α., επισκέφθηκαν την Βασίλισσα Ελισάβετ και της ζήτησαν να δώσει χάρη για να μην εκτελεστούν τα παιδιά τους στην αγχόνη.

Όμως η “μεγαλόψυχη” Βασίλισσα της Αγγλίας ΔΕΝ έδωσε χάρη.

Ούτε επέτρεψε να δοθούν τα νεκρά σώματα των παιδιών στους Γονείς τους για να γίνει η ταφή τους σε κοιμητήριο.

Όλοι οι απαγχονισθέντες θάφτηκαν διαδοχικά ΜΕΣΑ στις φυλακές των Εγγλέζων στη Λευκωσία, γνωστά σήμερα ως “Φυλακισμένα Μνήματα”.

Αυτός είναι ο Λόγος που ΔΕΝ της “βγαίνει” η Μαύρη Ψυχή της!

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>