«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πυρηνικά όπλα για τη Γερμανία;

Οι φασαρίες του ηγέτη της αντιπολίτευσης Φρίντριχ Μερτς για την ανάπτυξη της πυρηνικής αποτροπής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη σημαίνουν μόνο ένα πράγμα: πρέπει να χρησιμοποιηθούν ορισμένα σενάρια για να δικαιολογηθεί η άμεση γερμανική πρόσβαση στα πυρηνικά όπλα.

Πριν από ένα χρόνο, ο πρέσβης της Ουκρανίας στη Γερμανία έκανε αυτό το αίτημα για την Ουκρανία για πρώτη φορά, θέτοντας έτσι σε κίνηση τον καταστροφικό μηχανισμό που οδήγησε στις τρέχουσες εξελίξεις στην Ουκρανία.

Ο κ. Μερτς πρέπει να παραδεχτεί ένα πράγμα στον εαυτό του και στο κόμμα του, του οποίου είναι ο αρχηγός.

Η Δύση έχει χτυπήσει σε έναν τοίχο από τούβλα το σύστημα ασφάλειας και συνεργασίας που από μόνο του μπορεί να εγγυηθεί την ειρήνη στην Ευρώπη.

Όποιος επιτρέπει στην Ουκρανία να σφυρηλατήσει σχέδια για την ανακατάκτηση του Ντονμπάς και της Κριμαίας, αποδέχεται εν γνώσει του τον πόλεμο στην Ευρώπη. 

Εάν ο κ. Merz θέλει να το χρησιμοποιήσει για να δικαιολογήσει την πρόσβαση της Γερμανίας στις ατομικές βόμβες, ο κ. Merz θέλει να προετοιμάσει την Ευρώπη ως συμβατικό και πυρηνικό πεδίο μάχης.

Ο κ. Merz δεν ενδιαφέρεται επίσης για το τι είχε υπογράψει πανηγυρικά η Γερμανία στη συνθήκη «Two Plus Four» για την επανένωση της Γερμανίας ως παραίτηση από τα όπλα του NBC.

Αυτά: https://www.n-tv.de/politik/Merz-fordert-Unabhaengigkeit-von-US-Atomwaffen-article23315886.html

«Κβαντικό άλμα» μέσα από τον πόλεμο;Ο Μερτς ζητά ανεξαρτησία από τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ

Η γνώμη του συγγραφέα/του υπεύθυνου επικοινωνίας μπορεί να διαφέρει από αυτή των συντακτών.

 Άρθρο 5 Παράγραφοι 1 και 3 του Βασικού Νόμου (1) «Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει και να διαδίδει ελεύθερα τη γνώμη του με λόγο, γραφή και εικόνες και να λαμβάνει πληροφορίες από γενικά προσβάσιμες πηγές χωρίς εμπόδια. 

Η ελευθερία του Τύπου και η ελευθερία του ρεπορτάζ μέσω του ραδιοφώνου και του κινηματογράφου είναι εγγυημένα. 

Δεν γίνεται λογοκρισία».

imago0158158375h.jpg

05/07/2022

Η Γερμανία δεν πρέπει να «αιφνιδιαστεί ξανά από τα γεγονότα της παγκόσμιας πολιτικής», προειδοποιεί ο επικεφαλής του CDU Μερτς.

(Φωτογραφία: IMAGO/Revierfoto)

Ο ηγέτης του CDU, Μερτς, βλέπει τον πόλεμο στην Ουκρανία ως ευκαιρία για αναπροσαρμογή της γερμανικής και ευρωπαϊκής πολιτικής ασφάλειας.

 Πρέπει κανείς να κάνει τον εαυτό του πιο ανεξάρτητο από τις ΗΠΑ, ειδικά όσον αφορά την αμυντική ικανότητα. 

Απαιτούνται νέες συνεργασίες, ειδικά όταν πρόκειται για πυρηνικά όπλα.

Σύμφωνα με τον αρχηγό του CDU Φρίντριχ Μερτς, η προηγούμενη γερμανική στρατηγική παγκοσμιοποίησης πλησιάζει στο τέλος της.

«Η εισαγωγή φθηνών προϊόντων, η εξαγωγή ακριβών προϊόντων, η παραγωγή με φθηνό ρωσικό αέριο και η ασφάλειά μας σε μεγάλο βαθμό στους Αμερικανούς – αυτό δεν λειτουργεί πλέον έτσι», είπε ο Μερτς στην Rheinische Post.

Ήρθε η ώρα για τη Γερμανία και την Ευρώπη να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνουν πιο ανεξάρτητες, αυτόνομες και ανθεκτικές συνολικά.

«Αυτός ο πόλεμος θα μπορούσε να είναι ένα κβαντικό άλμα στην ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφάλειας – με τις δικές μας ολοκληρωμένες ένοπλες δυνάμεις, τις οποίες μπορούμε στη συνέχεια να αναπτύξουμε».

Για παράδειγμα, οι άνθρωποι εξακολουθούν να βασίζονται στους Αμερικανούς για την πυρηνική αποτροπή.

“Αλλά τι κάνουμε εάν ο επόμενος Αμερικανός πρόεδρος δεν ανανεώσει αυτήν την εγγύηση ασφάλειας;

Θα είμαστε τότε έτοιμοι να συνάψουμε μια νέα στρατηγική εταιρική σχέση με τη Γαλλία;

Αυτό πρέπει να συζητηθεί και να διαπραγματευτεί τώρα, ώστε να μην εκπλαγούμε ξανά από τα γεγονότα σε λίγα χρόνια παγκόσμιας πολιτικής».

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης επέκρινε την κυβέρνηση των φαναριών για διφορούμενες δηλώσεις σχετικά με τους οικονομικούς πόρους της Bundeswehr.

«Αναμένουμε από τον συνασπισμό να κάνει απλώς αυτό που είπε η Καγκελάριος στις 27 Φεβρουαρίου, δηλαδή να επενδύει περισσότερο από το δύο τοις εκατό του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος μας ετησίως στην άμυνά μας από τώρα και στο εξής».

Ο Μερτς επέκρινε ότι μετά την κυβερνητική δήλωση είχε γίνει παράξενα σιωπηλός σχετικά με τον στόχο του δύο τοις εκατό.

https://www.world-economy.eu/nachrichten/detail/atomwaffen-fuer-deutschland/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>