«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ευρωβουλευτής Christine Anderson προειδοποιεί: Ο ΠΟΥ προσπαθεί να «καταλάβει την κυβερνητική εξουσία» μέσω της ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

τα σκατα


Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει δηλώσεις που αντικατοπτρίζουν τη γνώμη του συγγραφέα

Natural News ) Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) προειδοποίησε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) επιχειρεί «να καταλάβει την κυβερνητική εξουσία» μέσω μιας λεγόμενης συνθήκης πανδημίας.

Η ευρωβουλευτής Κριστίν Άντερσον, η οποία είναι μέλος του γερμανικού ακροδεξιού πολιτικού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), έκανε την προειδοποίηση σε ένα βίντεο .

Ανέφερε ότι ένα διακυβερνητικό διαπραγματευτικό όργανο (INB) που ιδρύθηκε από την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας (WHA) εργάζεται για την αναθεώρηση των συνθηκών μεταξύ του παγκόσμιου οργανισμού υγείας και των κρατών μελών του από την 1η Μαρτίου 2022.

Οι αναθεωρήσεις στοχεύουν να δώσουν στον ΠΟΥ «de facto κυβερνητική εξουσία στα κράτη μέλη του σε περίπτωση πανδημίας, χωρίς ανάμειξη ή διαβούλευση με τις εθνικές κυβερνήσεις ή τα εθνικά κοινοβούλια».

Αυτό χρησιμεύει ως « άμεση επίθεση στην κυριαρχία του λαού από τον λαό, την πιο στοιχειώδη αρχή κάθε δημοκρατίας», πρόσθεσε.

Ο Γερμανός ευρωβουλευτής συνέκρινε επίσης την κίνηση με «εννέα αλεπούδες και ένα κουνέλι που ψηφίζουν δημοκρατικά για το τι θα φάνε για δείπνο».

Ένα δελτίο τύπου της 1ης Δεκεμβρίου 2021 ανέφερε ότι η απόφαση του WHA μετά από ειδική σύνοδο εξουσιοδοτεί το INB να «συντάξει και να διαπραγματευτεί μια σύμβαση, συμφωνία ή άλλο διεθνές μέσο της ΠΟΥ για την πρόληψη, την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση της πανδημίας».

Το INB πραγματοποίησε την πρώτη του συνεδρίαση την 1η Μαρτίου, με μια δεύτερη συνεδρίαση να προγραμματιστεί την 1η Αυγούστου.

Μια έκθεση προόδου πρόκειται να παρουσιαστεί στην 76η συνεδρίαση της WHA το 2023 και το τελικό προσχέδιο θα υποβληθεί προς εξέταση στην 77η WHA συνάντηση τον επόμενο χρόνο.

Ωστόσο, ο νομοθέτης του AfD εξήγησε: «Το σχέδιο, για όποιον μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δεξιότητές του σκέψης, είναι εύκολο να το δει.

Ένα δημοκρατικά μη νομιμοποιημένο όργανο, στο οποίο οι πλουσιότεροι από τους υπερπλούσιους αγοράζουν το δρόμο τους μέσω δωρεών, πρόκειται να αποφασίσει στο μέλλον εάν υπάρχει κατάσταση πανδημίας, προκειμένου στη συνέχεια να αναλάβει άμεσα την κυβερνητική εξουσία».

Πρόσθεσε ότι εάν τεθεί σε ισχύ η συνθήκη για την πανδημία του INB, ο ΠΟΥ μπορεί στη συνέχεια να περιορίσει τα θεμελιώδη δικαιώματα στα κράτη μέλη του, «σχεδόν σαν μια παγκόσμια κυβέρνηση».

(Σχετικό: Προειδοποίηση: Η «Συνθήκη Πανδημίας» του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας θα καταστρέψει όλες τις ελευθερίες που απομένουν και θα εξαπολύσει μια παγκόσμια ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. )

Bigtree: Η συνθήκη πανδημίας αντικαθιστά τους εκλεγμένους αξιωματούχους

Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, Tedros Adhanom Ghebreyesus, παρατήρησε στο δελτίο τύπου ότι η απόφαση του WHA ήταν «ιστορικής φύσης» και «ζωτικής σημασίας για την αποστολή του».

«Η πανδημία του COVID-19 έριξε φως στα πολλά ελαττώματα του παγκόσμιου συστήματος για την προστασία των ανθρώπων από τις πανδημίες – τους πιο ευάλωτους ανθρώπους που δεν έχουν εμβόλια. εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εκτέλεση της σωτήριας εργασίας τους· και προσεγγίσεις «εγώ πρώτα» που εμποδίζουν την παγκόσμια αλληλεγγύη που απαιτείται για την αντιμετώπιση μιας παγκόσμιας απειλής», είπε.

Ο Άντερσον δεν είναι το μόνο άτομο που εκφράζει διαφωνία σχετικά με τη συνθήκη για την πανδημία.

Ο παρουσιαστής του «The HighWire» Del Bigtree και ο δημοσιογράφος Jefferey Jaxen προσχώρησαν επίσης στις τάξεις των ανθρώπων που επικρίνουν την καταπάτηση της κυριαρχίας του ΠΟΥ, εκθέτοντας τις σκέψεις τους για το θέμα .

«Σχεδιάζουν να υπογράψουν αυτή τη συνθήκη το 2024. Αυτή η συνθήκη για την πανδημία του ΠΟΥ είναι πραγματικά σημαντική γιατί είναι μια ενιαία στάση, είναι ακριβώς σαν κλειδαριά και κλειδί.

Η κρατική κυριαρχία τελείωσε, η κυριαρχία της χώρας τελείωσε.

Βιοπαρακολούθηση από πάνω προς τα κάτω, διαβατήρια εμβολίων, όλα με το κλειδί στο χέρι για τη χώρα σας, ουσιαστικά», είπε ο Jaxen.

«Ας κάνουμε κάτι εδώ.

Θέλω να συνδυάσω δύο σκέψεις, παιδιά.

Ρωτήστε [εαυτοί σας]: Υπάρχει πραγματικά μια ατζέντα σε εξέλιξη;

Ο ΠΟΥ προφανώς δεν είναι αμερικανικός οργανισμός. 

Θέλει πραγματικά να είναι η Παγκόσμια Τάξη Υγείας, [και] σε αυτό μετατρέπεται», είπε ο Bigtree.

«Θέλει να υπαγορεύσει. Θέλει να αντικαταστήσει τον πρόεδρό σας, τους γερουσιαστές σας [και] τους βουλευτές σας.

Θέλει να είναι η κυβερνητική αρχή εάν συμβεί μια άλλη πανδημία 365 ημέρες μετά την τελευταία – η οποία θα πρέπει να είναι 100 φορές ταχύτερη από οποιαδήποτε φυσική μορφή πανδημίας πριν».

Το Tyranny.news  έχει περισσότερες ιστορίες σχετικά με τη συνθήκη πανδημίας του ΠΟΥ και πώς αυτή απειλεί την κυριαρχία.

Παρακολουθήστε τον παρουσιαστή του «American Journal» Χάρισον Σμιθ να εξηγεί πώς η συνθήκη για την πανδημία του ΠΟΥ θα καταστρέψει την εθνική κυριαρχία παρακάτω.

Αυτό το βίντεο προέρχεται από το κανάλι InfoWars στο Brighteon.com .

Περισσότερες σχετικές ιστορίες:

Ο ΠΟΥ χρησιμοποιεί την παραλλαγή του COVID omicron για να πιέσει για παγκόσμια «συνθήκη πανδημίας».

The HighWire: Η παράταση της έκτακτης ανάγκης για τον COVID παρατείνει τον έλεγχο των ιατρικών τυράννων στον πληθυσμό.

Συνθήκη για την πανδημία του ΠΟΥ: Μια πράξη αρπαγής εξουσίας για τον έλεγχο των αντιδράσεων στην υγεία των χωρών μελών του ΟΗΕ.

Υπογράψτε αυτό το αίτημα για να σταματήσει ο ΠΟΥ από το να καταστρέψει την κυριαρχία των ΗΠΑ σε περιόδους «έκτακτης ανάγκης»

Καθώς ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται, ο ΠΟΥ σχεδιάζει αθόρυβα να αφαιρέσει την εθνική τους κυριαρχία από τις ΗΠΑ και από άλλες 193 χώρες.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

LifeSiteNews.com

RAIRFoundation.com

WHO.int

Brighteon.com 1

Brighteon.com 2

Ετικέτες:  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  πανδημίας ,  ,  ,  ,  , 

https://citizens.news/616424.html

ο Tony Fauci του  (NIAID) εκανε μια προδοτική σχέση μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της κομμουνιστικής Κίνας

ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟΝ: Πώς ο Φάουτσι διευκόλυνε την προδοσία μεταξύ των ΗΠΑ και της κομμουνιστικής Κίνας

Natural News ) Νέα έγγραφα που έλαβε το The National Pulse δείχνουν ότι ο Tony Fauci του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Ασθενειών (NIAID) λίπανσε τους τροχούς για μια προδοτική σχέση μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της κομμουνιστικής Κίνας όσον αφορά την έρευνα και την ανάπτυξη βιοόπλων.

Γνωρίζουμε τώρα ότι το Εθνικό Εργαστήριο Galveston (GNL), ένα έργο Fauci, συνήψε συμφωνία με το περίφημο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν (WIV), παρέχοντας στο δεύτερο τη δυνατότητα να αναγκάσει το πρώτο να «καταστρέψει και/ή να επιστρέψει τα μυστικά αρχεία, υλικά. και εξοπλισμό χωρίς αντίγραφα ασφαλείας.”

Το GNL έχει διατηρήσει μια πολυετή σχέση συνεργασίας με το WIV, γνωρίζουμε επίσης τώρα. Αυτό περιελάμβανε τη φιλοξενία προγραμμάτων ανταλλαγής και εκπαιδευτικών σεμιναρίων στις εγκαταστάσεις Βιοασφάλειας Επιπέδου 4 (BSL-4) του WIV όπου ορισμένοι πιστεύουν ότι δημιουργήθηκε και απελευθερώθηκε ο κοροναϊός της Γουχάν (COVID-19).

Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τις επιχορηγήσεις που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους που χορήγησε ο Fauci στην GNL. Στην πραγματικότητα, το GNL δεν θα υπήρχε καν αν ο Fauci δεν διοχέτευε μετρητά από τους Αμερικανούς φορολογούμενους στη δημιουργία του, μόνο για να το συνεργαστεί με το WIV για να κατασκευάσει πιθανώς βιοόπλα όπως η γρίπη Fauci.

Διευθυντές τόσο από το GNL όσο και από το WIV καμάρωναν ότι συνεργάστηκαν με τα «πιο επικίνδυνα παθογόνα του κόσμου». Οι άλλοι σύμμαχοι και συνεργασίες τους περιλαμβάνουν την EcoHealth Alliance του Peter Daszak, η οποία συνδέεται επίσης με τα ουκρανικά βιοεργαστήρια που η Ρωσία αποκαλύπτει και καταστρέφει.

Θα λάβει ποτέ ο Tony Fauci τη δικαιοσύνη που του αξίζει;

Η κυβερνητική ομάδα παρακολούθησης των ΗΠΑ Right to Know (USRTK) αποκάλυψε πρόσθετο υλικό που δείχνει τον βαθμό στον οποίο συνεργάζονται το GNL και το WIV, χάρη στις προδοτικές δραστηριότητες του Fauci.

Ένα επίσημο συμβόλαιο με τίτλο «Μνημόνιο Κατανόησης Συνεργασίας μεταξύ του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν, της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών και του Ιατρικού Παραρτήματος του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Γκάλβεστον» αναφέρει περισσότερα για τη συνεργασία.

«Η 16η ενότητα του συμβολαίου – εμπιστευτικότητα – αποκαλύπτει ότι το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν θα μπορούσε να ζητήσει από το εργαστήριο του Γκάλβεστον να «καταστρέψει και/ή να επιστρέψει τα μυστικά αρχεία, τα υλικά και τον εξοπλισμό χωρίς αντίγραφα ασφαλείας», γράφει η Natalie Winters για το Pulse .

«Όλες οι συνεργασίες και ανταλλαγές, έγγραφα, δεδομένα, λεπτομέρειες και υλικό θα αντιμετωπίζονται ως εμπιστευτικές πληροφορίες από τα μέρη», προσθέτει η σύμβαση.

Μεταξύ των «στόχων της συνεργασίας» μεταξύ των δύο οντοτήτων περιλαμβάνεται η ενίσχυση των «ανταλλαγών ακαδημαϊκών και ταλέντων μεταξύ των μερών», καθώς και η προώθηση «της ερευνητικής συνεργασίας μεταξύ Κίνας και Ηνωμένων Πολιτειών για τον έλεγχο μολυσματικών ασθενειών».

Μια άλλη βασική λεπτομέρεια της συμφωνίας είναι ότι τα θανατηφόρα βιοόπλα μπορούν να ανταλλάσσονται μεταξύ του GNL και του WIV, ταξιδεύοντας πέρα ​​δώθε μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας, εάν χρειαστεί, για «σκοπούς επιστημονικής έρευνας».

Η Carolee King, η ανώτερη αντιπρόεδρος και γενικός σύμβουλος του GNL, καθώς και ο διευθυντής του GNL, James LeDuc, φαίνεται ότι υπέγραψαν αυτή τη συμφωνία υπό το λάβαρο της ερευνητικής ατζέντας του Fauci για τα βιοόπλα.

Πριν διαγραφεί στις αρχές του 2021, ο ιστότοπος WIV περιείχε το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) του Fauci ως συνεργάτη. Ο Fauci, εν τω μεταξύ, ισχυρίζεται ότι δεν είχε ποτέ σχέση με το WIV, το οποίο τώρα γνωρίζουμε ότι είναι ένα φαλακρό ψέμα .

«Δυστυχώς, ΟΛΟΙ πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση τουλάχιστον αρκετά για να γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει», έγραψε κάποιος στο  Natural News .

«Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν επιτέλους από τη συσκότιση της αλήθειας και της πραγματικότητας. Τα ψέματα καταρρέουν κάθε λεπτό. Αυτή μπορεί να είναι η ώρα της μεγαλύτερης μαζικής αφύπνισης της ανθρωπότητας».

«Όταν γίνει η επόμενη κυκλοφορία, θα φταίνε οι Ρώσοι», είπε ένας άλλος για το πώς θα πάει πιθανότατα το σενάριο για το επόμενο σχεδιασμένο plandemic . «Ο αμερικανικός τρόπος: αν δεν μπορείτε να φτιάξετε νόμιμα βιολογικά όπλα στη χώρα, χρηματοδοτήστε την ανάπτυξή τους στο εξωτερικό. Τότε πες ψέματα γι’ αυτό».

Άλλοι πρότειναν ότι ίσως τα ουκρανικά βιοεργαστήρια χρησιμοποιήθηκαν, εν μέρει, για την ανάπτυξη του κινεζικού ιού μαζί με το GNL και το WIV.

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις για τον Fauci μπορείτε να βρείτε στο Treason.news .

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

TheNationalPulse.com

NaturalNews.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>