«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μάθανε και οι γύφτοι ότι μας πηδάνε άπαντες και πλάκωσαν! Πολλά βασιλικά τσιμπούρια μαζεύονται τελευταία;;;

Ο ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ

Φτάνει απόψε στην Αθήνα το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου -Συνάντηση με τον πρωθυπουργό στις 16:00
Ο βασιλιάς των Βέλγων Philippe και η βασίλισσα Mathilde
02/05/2022  10:29
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, θα υποδεχθούν στο Μέγαρο Μαξίμου το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου.

Ο βασιλιάς των Βέλγων Philippe και η βασίλισσα Mathilde πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα. Η συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του θα γίνει στις 16:00.

Στις 20:00 ο πρωθυπουργός θα παρακαθίσει στο επίσημο δείπνο που παρατίθεται στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του βασιλιά και της βασίλισσας του Βελγίου.

Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα για το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου
Το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου πραγματοποιεί από σήμερα έως τις 4 Μαΐου επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας. Θα συνοδεύεται από πολυπληθή αποστολή, στην οποία θα συμμετέχουν υπουργοί, πρυτάνεις και επιχειρηματίες.

Συναντήσεις με Μητσοτάκη, Σακελλαροπούλου και Μπακογιάννη
Έπειτα από πρόσκληση της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, οι βασιλείς του Βελγίου ξεκινούν σήμερα τριήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα, αναδεικνύοντας τους στενούς δεσμούς φιλίας μεταξύ Βελγίου και Ελλάδας. Αυτή η επίσημη επίσκεψη θα αναδείξει τόσο την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας όσο και τις τεχνολογίες του μέλλοντος σχετικά με την αρχαιολογία, την ενέργεια και την ψηφιακή μετάβαση. Κατόπιν αιτήματος του βασιλικού ζεύγους, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει, επίσης, κοινωνική διάσταση.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα θα συνοδεύονται από την αναπληρώτρια πρωθυπουργό και υπουργό Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιων Επιχειρήσεων, Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Petra De Sutter, τον πρωθυπουργό της Βαλλονίας, Elio Di Rupo, τον πρωθυπουργό των Βρυξελλών-Περιφέρειας Πρωτευούσης, Rudi Vervoort, τον Φλαμανδό πρωθυπουργό, Jan Jambon, τον πρωθυπουργό της Ομοσπονδίας Βαλλονίας-Βρυξελλών, Pierre-Yves Jeholet και τον πρωθυπουργό της Γερμανόφωνης Κοινότητας, Oliver Paasch. Η επίσημη αντιπροσωπεία θα περιλαμβάνει υψηλού επιπέδου πολιτικούς ηγέτες, καθώς και εκπροσώπους ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και της επιχειρηματικής κοινότητας.

Η επίσημη επίσκεψη θα ξεκινήσει με την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, στην Πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα. Οι μονάρχες θα αποτίσουν φόρο τιμής σε όλους αυτούς που θυσίασαν τη ζωή τους για την ελληνική πατρίδα.

Τον βασιλιά και τη βασίλισσα, κατόπιν, θα υποδεχθούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο σύντροφός της, Παύλος Κοτσώνης. Στο πλαίσιο αυτό, ο βασιλιάς θα παρουσιάσει την επίσημη βελγική αντιπροσωπεία στην Πρόεδρο. Η συνάντηση μεταξύ των μοναρχών και του προεδρικού ζεύγους περιλαμβάνει, επίσης, τελετή παρασημοφόρησης καθώς και μια ιδιωτική συνάντηση.

Στη συνέχεια, τους μονάρχες θα υποδεχθούν ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του. Θα ακολουθήσει διευρυμένη συνάντηση, χωρίς την παρουσία της βασίλισσας και της συζύγου του πρωθυπουργού, αλλά με ολόκληρη τη βελγική υπουργική αντιπροσωπεία.

Μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο βασιλιάς και η υπουργική αντιπροσωπεία θα συναντηθούν με τον δήμαρχο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος θα πραγματοποιήσει μια σύντομη παρουσίαση σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Αθήνα.

Θα πραγματοποιηθεί, επίσης, πανηγυρική τελετή, όπου ο δήμαρχος θα απονείμει το χρυσό μετάλλιο της πόλης των Αθηνών στον βασιλιά.

Αυτές οι επαφές υψηλού επιπέδου θα αποτελέσουν ευκαιρία να θυμίσουμε πως το Βέλγιο και η Ελλάδα είναι εταίροι στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ και πως έχουν κοινό όραμα στο ευρωπαϊκό και το πολυμερές πεδίο.

Η βασίλισσα θα επισκεφθεί το Χαμόγελο του Παιδιού, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές ΜΚΟ που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη τη χώρα στον τομέα της παιδικής μέριμνας και προστασίας, συμπεριλαμβανομένης της υγείας του παιδιού, της καταπολέμησης της παιδικής φτώχειας, της προστασίας των παιδιών από τη βία και της βοήθειας σε περιπτώσεις εξαφάνισης παιδιών. Σχετικά με τον τελευταίο πυλώνα, συνεργάζεται ενεργά με την Child Focus στο Βέλγιο.

Η πρώτη ημέρα της επίσημης επίσκεψης θα ολοκληρωθεί με το καθιερωμένο επίσημο δείπνο, που θα παραθέσει η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας προς τιμήν του Βασιλιά και της Βασίλισσας, με τις ομιλίες και τις προπόσεις των αρχηγών κρατών.

Την Τρίτη 3 Μαΐου το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει επισκέψεις στην κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση ΑΝΤΑΜΑ, στον αρχαιολογικό χώρο Σουνίου, στο ξενοδοχείο Grecotel Cape Sounio, όπου θα πραγματοποιηθεί επιστημονική συνάντηση, στον αρχαιολογικό χώρο Θορικού και στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Την Τετάρτη 4 Μαΐου το βασιλικό ζεύγος θα ξεναγηθεί στον τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου στη Ρεβυθούσα.

https://www.iefimerida.gr/politiki/mitsotakis-maximoy-basiliko-zeygos-belgioy

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>