«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εχθρικό κράτος Γερμανία / Όχι συνθήκη ειρήνης, αλλά εμπλοκή στην επιθετικότητα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ

Δημιουργήθηκε από bittner

Του Βόλφγκανγκ Μπίτνερ

Αρκετοί άνθρωποι εκπλήσσονται με την επιθετικότητα που προέρχεται από την κυβέρνηση του Βερολίνου κατά της Ρωσίας.

Προφανώς υπάρχουν οδηγίες από την Ουάσιγκτον.

Αλλά γιατί πάει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, γιατί ο Καγκελάριος Όλαφ Σολτς ασχολείται με αυτό;

 Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η Γερμανία δεν είναι μόνο μια σφαίρα επιρροής από το 1945, αλλά μια κατεχόμενη χώρα – μια χώρα που βρίσκεται υπό την κηδεμονία των πρώην Συμμάχων, ιδιαίτερα των ΗΠΑ.

Μετά τη διαίρεση του γερμανικού Ράιχ, που υπήρχε μέχρι το 1945, και την προσάρτηση των ανατολικών εδαφών από την Πολωνία, μια συνθήκη ειρήνης απορρίφθηκε και απορρίπτεται.

Από το 1918 και το 1945 η Γερμανία έχει χάσει περίπου το ένα τρίτο της εθνικής της επικράτειας, οι αποζημιώσεις για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο έπρεπε να καταβληθούν μέχρι το 2010 λόγω της Συνθήκης των Βερσαλλιών.

 Τώρα που ανοίγονται όλο και περισσότερα αρχεία, πολλές από τις θέσεις που διατυπώνονται από ιστορικούς, πολιτικούς και δημοσιογράφους για τα αίτια των δύο παγκοσμίων πολέμων δεν ισχύουν πλέον.

Ζούμε λοιπόν σε καθεστώς ανακωχής με τις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία, αλλά και με τη Ρωσία, η οποία κατέστησε δυνατή την ένωση των δύο γερμανικών κρατών και υποστήριξε μια συνθήκη ειρήνης (τότε ακόμη η Σοβιετική Ένωση).

Προφανώς, πολλοί από τους πολιτικούς που ταράζουν έντονα τη Ρωσία και τον πρόεδρό της Βλαντιμίρ Πούτιν με πρωτοφανή τρόπο το αγνοούν αυτό.

Είναι επίσης πιθανότατα άγνωστο ότι η Γερμανία εξακολουθεί να είναι de jure εχθρικό κράτος σε σχέση με τους αντιπάλους στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο σύμφωνα με τα άρθρα 53 και 107 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.

 Προφανώς αυτό δεν είναι πλέον σχετικό, αλλά αν ήταν έτσι, αυτό το απόσπασμα θα μπορούσε να είχε διαγραφεί εδώ και πολύ καιρό.

Η λεγόμενη ρήτρα των εχθρικών κρατών ορίζει ότι θα μπορούσαν να επιβληθούν καταναγκαστικά μέτρα χωρίς ειδική άδεια από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, εάν η Γερμανία ακολουθήσει ξανά επιθετική πολιτική, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει στρατιωτική επέμβαση.
Όταν αυτά τα δεδομένα ληφθούν υπόψη στο πλαίσιο της γεωπολιτικής κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε, γίνεται πολύ πιο ξεκάθαρο: η Ουάσιγκτον έχει σημαντικές δυνατότητες να ασκήσει πίεση και να επηρεάσει αποφάσεις της γερμανικής κυβέρνησης, οι οποίες μπορούν να παρατηρούνται συνεχώς.

 Η επιθετική πολιτική κατά της Κίνας, της Συρίας, της Βενεζουέλας, του Ιράν και άλλων χωρών που περιλαμβάνονται στη λίστα των Ηνωμένων Πολιτειών με τις παρεμβάσεις και τις κυρώσεις, την οποία υποστηρίζει η Γερμανία, εμφανίζεται ξαφνικά με διαφορετικό πρίσμα.

Ωστόσο, αυτό δεν εξηγεί την κακία πολιτικών όπως η Annalena Baerbock, η Christine Lamprecht, ο Norbert Röttgen ή η Ursula von der Leyen, οι οποίοι εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία για να εξαπολύσουν διαδηλώσεις γεμάτες μίσος κατά της Ρωσίας.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξαπολύουν επιθέσεις και πολέμους κυρώσεων που παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο, και η συνεχής παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων κρατών και οι αλλαγές καθεστώτος που έχουν ξεκινήσει αποτελούν σοβαρή παραβίαση του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, που προφανώς δεν έχει νόημα για την Ηνωμένων Πολιτειών, εάν πρόκειται για τη διεκδίκηση των δικών του εγωιστικών συμφερόντων.

Σχεδόν καμία χώρα στον κόσμο δεν μπορεί να αναπτυχθεί ανεξάρτητα σήμερα αν δεν αρέσει στις ΗΠΑ. Μάλλον δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η CIA και άλλες «φιλικές» υπηρεσίες επηρεάζουν όλα όσα συμβαίνουν παγκοσμίως.
Αυτό έγινε πρόσφατα σαφές σε ό,τι αφορά τη μη θέση σε λειτουργία του αγωγού Nord Stream 2 Baltic Sea.

Ωστόσο, εδώ και χρόνια, υπήρξαν αντιπαραθέσεις από τις ΗΠΑ και από δυτικοευρωπαίους πολιτικούς με συγγένεια προς τις ΗΠΑ, έως ότου ο ηγεμόνας στον η άλλη πλευρά του Ατλαντικού επιβεβαίωσε τελικά τον εαυτό της με μια λέξη δύναμης.

 Με την ευκαιρία της εναρκτήριας επίσκεψης του Καγκελαρίου Όλαφ Σολτς στην Ουάσιγκτον στις 8 Φεβρουαρίου 2022, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζόζεφ Μπάιντεν δήλωσε απλώς ότι ο Nord Stream 2 δεν θα τεθεί σε λειτουργία.

Ήταν εξίσου αποκαλυπτικό ότι ο Scholz υιοθέτησε την ορολογία του Μπάιντεν για «βασισμένη σε κανόνες» αντί για διάταξη βασισμένη στα δικαιώματα, όχι μόνο χωρίς αντίρρηση, αλλά ειλικρινά επιμελώς.
Το γεγονός ότι οι ΗΠΑ δεν δείχνουν καθόλου προσοχή στην θρασύδειλη, παράνομη δράση τους και δεν υπόκεινται σε κανέναν περιορισμό, μόλις πρόσφατα αποδείχθηκε ξανά.

Μετά από πρόσκληση του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν, εκπρόσωποι από περισσότερες από 40 χώρες συγκεντρώθηκαν στο Ramstein στις 26 Απριλίου 2022 για μια διάσκεψη της Ουκρανίας.(2) Στόχος ήταν να εξοπλιστεί η Ουκρανία με περισσότερα οπλικά συστήματα και πυρομαχικά στον αγώνα της κατά της Ρωσίας .
Η αεροπορική βάση στο Παλατινάτο είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη στρατιωτική βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ εκτός των ΗΠΑ.

Εκεί βρίσκεται το αρχηγείο της Συμμαχικής Αεροπορικής Διοίκησης (κέντρο διοίκησης των αεροπορικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ), το ΝΑΤΟ παρακολουθεί την αντιπυραυλική άμυνα της συμμαχίας από το Ramstein και από εκεί οι ΗΠΑ ελέγχουν την παγκόσμια χρήση drones.

Αυτό είναι εντελώς αδιαμφισβήτητο από το έδαφος της υποτιθέμενης κυρίαρχης Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κάτω από τα μάτια των πολιτικών και των δημοσιογράφων των κορυφαίων ΜΜΕ.
Με την ευκαιρία αυτή, ο υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν σχολίασε τις δηλώσεις του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος προειδοποίησε για τον κίνδυνο ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου.

Αυτός ο κίνδυνος είναι σοβαρός, είναι πραγματικός και δεν πρέπει να υποτιμηθεί, είχε πει προηγουμένως ο Λαβρόφ σε συνέντευξή του στη ρωσική κρατική τηλεόραση.(3) Ο Όστιν χαρακτήρισε το κροτάλισμα και εξήγησε ότι τέτοιες δηλώσεις ήταν “πολύ επικίνδυνες και όχι πολύ χρήσιμες” επειδή κανείς δεν ήθελε έναν πυρηνικό πόλεμο που κανείς δεν μπορεί να κερδίσει.(4)
Ωστόσο, οι συμμετέχοντες στη διάσκεψη ορκίστηκαν για εκτεταμένες παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία.

Ο Όστιν τόνισε ότι η Ουκρανία πρέπει να προστατευθεί και «η Ρωσία πρέπει να αποδυναμωθεί σε σημείο που να μην μπορεί να κάνει πράγματα όπως να εισβάλει στην Ουκρανία». σημαντικό μήνυμα» αλληλεγγύης και υποστήριξης για την Ουκρανία.(6) Ανακοίνωσε την παράδοση πρόσθετων όπλων από τη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένων 50 αντιαεροπορικών αρμάτων μάχης Gepard.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφασίζουν τι θα συμβεί και φαίνεται να δέχονται έναν πυρηνικό πόλεμο «μακριά από την πατρίδα της Αμερικής», όπως λένε, όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία, επειδή έχουν αναφερθεί πολλές φορές «αποκεφαλισμοί» κατά της Ρωσίας.

Είναι ο καθοριστικός παράγοντας στην Ουκρανία, και όχι μόνο από τότε που εισέβαλαν τα ρωσικά στρατεύματα.

Ο πόλεμος αντιπροσώπων ξεκίνησε την άνοιξη του 2014 μετά την αλλαγή καθεστώτος, η οποία προετοιμαζόταν εδώ και χρόνια, όταν ο Ουκρανός ηγέτης Πέτρο Ποροσένκο, σε συμφωνία με τις Ηνωμένες Πολιτείες, έστειλε τανκς στην ανατολική Ουκρανία, βάζοντας έτσι φωτιά στο κατώφλι της Ρωσίας.
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο γερμανικός πληθυσμός θα πρέπει να πληρώσει για το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Βερολίνου έχει ακολουθήσει μέχρι στιγμής τις οδηγίες και τα ψέματα της Ουάσιγκτον χωρίς αντίρρηση.

Ειδικά τώρα, που απειλεί ο πυρηνικός πόλεμος και είναι θέμα ζωής και θανάτου, είναι καιρός να θυμηθούν οι υπεύθυνοι της κυβέρνησης ότι υπερασπίζονται την απεριόριστη κυριαρχία και την αυτοευθύνη της Γερμανίας και να τερματίσουν την αντιπαράθεση με τη Ρωσία.

Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Δρ. νομικός Ο Βόλφγκανγκ Μπίτνερ ζει στο Γκέτινγκεν. Δημοσίευσε τα «Η κατάκτηση της Ευρώπης από τις ΗΠΑ» το 2014, «Η πατρίδα, ο πόλεμος και η χρυσή Δύση» και «Η νέα σύγκρουση Δύσης-Ανατολής» το 2019 και «Γερμανία – Προδομένη και Πουλημένη» το 2021. Ιστορικό και Ανάλυση».

Πηγές

(1) Σχετικά με αυτό: Wolfgang Bittner, «The New West-East Conflict. Staging a Crisis», Verlag zeitgeist 2019, σελ. 113-149

(2) www.swr.de/swraktuell/rheinland-pfalz/kaiserslautern/ramstein-verteidigungsminister-treffen-sich-auf-air-base-zu-ukraine-krieg-100.html

(3) www.swr.de/swraktuell/rheinland-pfalz/kaiserslautern/ramstein-verteidigungsminister-treffen-sich-auf-air-base-zu-ukraine-krieg-100.html

(4) Εβδ.

(5) www.zdf.de/nachrichten/politik/lawrow-atomkrieg-ukraine-krieg-russland-100.html

(6) www.swr.de/swraktuell/rheinland-pfalz/kaiserslautern/ramstein-verteidigungsminister-treffen-sich-auf-air-base-zu-ukraine-krieg-100.html

Φωτογραφίες κατάθεση φωτογραφιών

Η γνώμη του συγγραφέα/του υπεύθυνου επικοινωνίας μπορεί να διαφέρει από αυτή των συντακτών. Άρθρο 5 Παράγραφοι 1 και 3 του Βασικού Νόμου (1) «Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει και να διαδίδει ελεύθερα τη γνώμη του με λόγο, γραφή και εικόνες και να λαμβάνει πληροφορίες από γενικά προσβάσιμες πηγές χωρίς εμπόδια. Η ελευθερία του Τύπου και η ελευθερία του ρεπορτάζ μέσω του ραδιοφώνου και του κινηματογράφου είναι εγγυημένα. Δεν γίνεται λογοκρισία».

https://www.world-economy.eu/nachrichten/detail/feindstaat-deutschland/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>