«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητέ αναγνώστη, νομίζεις ότι είναι σεξιστικό, νομίζεις ότι δεν σε ενδιαφέρει, κάνεις τραγικό λάθος, είναι η απαρχή ενός ενδιαφέροντος οργασμού, μια απαρχή ενός υγιές έρωτα, η απαρχή ενός αναπαραγωγηκού μηχανισμού, που πρέπει να ξέρεις, για να αναπαράγεις υγιές κληρονόμους! ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ!!!

Η κλειτορίδα, στην όψη, μοιάζει με ένα περίεργο «μπουμπούκι» μπροστά από τον κόλπο της γυναίκας, αλλά έχει πολύ μεγαλύτερη δύναμη και πολύ περισσότερα χαρακτηριστικά σε σχέση με την ταπεινή της εμφάνιση και σίγουρα, τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες, αγνοούν πολλά πράγματα που σχετίζονται με αυτήν.

«1. Η κλειτορίδα είναι µόνο µερικώς ορατή µε γυµνό µάτι. Στην πραγµατικότητα έχει µήκος περίπου 10 εκατοστά (σαν ένα µέσο πέος σε ηρεµία) αλλά τα τρία τέταρτά της είναι κρυµµένα µέσα στο σώµα.

2. Μεγαλώνει στη διάρκεια της ζωής της γυναίκας. Μετά την εµµηνόπαυση µπορεί να µεγαλώσει κατά 2,5 φορές απ’ ό,τι ήταν στα χρόνια της εφηβείας της. Δεν είναι, λοιπόν, περίεργο που κάποιες γυναίκες έχουν πιο δυνατούς οργασµούς στη µεσήλικη ζωή τους και στα 50 τους και ακόµη παραπέρα! Επίσης, οι γυναίκες που έχουν γεννήσει τείνουν να έχουν µεγαλύτερη κλειτορίδα – η µεγαλύτερη που έχει µετρηθεί ποτέ έχει µήκος 30 εκατοστά!

3. Περιέχει 8.000 υπέροχες ευαίσθητες νευρικές απολήξεις, αριθµός διπλάσιος από τις απολήξεις των νεύρων στη βάλανο του πέους. Συγγνώµη, αγόρια!

4. Οι περισσότερες από εµάς δεν ξέρουµε πως όλα τα έμβρυα έχουν ακριβώς τους ίδιους γεννητικούς ιστούς κατά τη σύλληψη. Γύρω στις 12 εβδοµάδες, αρχίζουν να διαφοροποιούνται τα γεννητικά τους όργανα σε πέος ή κολπικά χείλη. Έχουµε όµως περισσότερες οµοιότητες παρά διαφορές. Η κλειτορίδα έχει βάλανο, µια ακροποσθία (γνωστή και ως κουκούλα), στυτικό ιστό και ένα πολύ µικρό στέλεχος – όλα τα µέρη που έχει και ένα πέος. Μάλιστα, όταν διεγείρεται, αυξάνεται σε µέγεθος.

5. Στο 50 µε 75% των γυναικών που έχουν οργασµούς χρειάζεται να προηγηθεί διέγερση της κλειτορίδας (άγγιγµα). Οι πιο πολλές γυναίκες δεν µπορούν να έρθουν σε οργασµό µόνο µέσω της διείσδυσης.

6. Προς άνδρες: σε κάποιες αρέσει να τις αγγίζουν απαλά κι άλλες θέλουν πολλή πίεση. Χρειάζεται χρόνος για να µάθεις την κλειτορίδα µιας γυναίκας. Μην υποθέτεις πως ξέρεις πώς είναι. Αφιέρωσε χρόνο για να µάθεις.

7. Ένας κλειτοριδικός οργασµός µπορεί να προκαλέσει από 3 έως 16 σπασµούς και να διαρκέσει από 10 έως 30 δευτερόλεπτα. Αυτό όµως δεν αποκλείει το γεγονός πως πολλές γυναίκες έχουν πολλαπλούς οργασµούς οι οποίοι µπορεί να συµπεριλαµβάνουν και πυελικές συσπάσεις. Κάποιοι εκπαιδευτές στο σεξ έχουν συγκρίνει και αντιπαραθέσει τον ανδρικό και γυναικείο οργασµό και έχουν συµπεράνει πως ακόµη και ο πιο «αδιάφορος» κλειτοριδικός οργασµός διαρκεί περισσότερο από τον καλύτερο και πιο φανταστικό ανδρικό οργασµό!»