«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΤΟΥ Γ’ Π.Π;

3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ 4

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων

Στη συνέλευση των   Νατοϊκών  ηγετών στο Ράιχσταϊν    Γερμανίας στις 26/4  δόθηκε από τον ΥΠΑΜ των ΗΠΑ κ. Λόιντ το στρατιωτικό λάκτισμα του Γ’.Π.Π. Αυτό  επιβεβαιώθηκε   με το σκληρό μήνυμα του έμπειρου  ΥΠΕΞ της Ρωσίας κ. Λαβρόφ ο οποίος  κατηγόρησε  τη Δύση ότι  οδηγεί  τον κόσμο  σε Πυρηνικό Πόλεμο.

Προφανώς, οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας δεν πήγαν  όπως ανέμενε  και τώρα πιέζεται αφόρητα από το ΝΑΤΟ ,   το οποίο  εξοπλίζει μαζικά την Ουκρανία  σε βαθμό ώστε να μην   αφήνουν έδαφος διαφυγής στη Ρωσία, παρά μόνο το ολοκαύτωμα ενός πυρηνικού πολέμου.

Η  Ρωσία δεν είναι ικανή να αντιμετωπίσει με συμβατικά μέσα σύσσωμη την νατοϊκή συμμαχία  και την έχουν στριμωγμένη στη γωνία .

Αν είχε καταγάγει αστραπιαία νίκη   στην Ουκρανία   τότε θα είχε αλλάξει υπέρ αυτής η κατάσταση.

Σύσσωμο το ΝΑΤΟ-ΗΠΑ θέλουν να   βάλουν την Ουκρανία  στο ΝΑΤΟ και ακόμη να την κάνουν και πολιτεία των ΗΠΑ είπαν μερικοί. Αυτά είναι όντως μεγαλεπίβολα και εξωφρενικά  σχέδια και δεν έγιναν εξ αιτίας της ρωσικής  εισβολής της 24/2/22.

 Ο πόλεμος που ξεκίνησε υποτίθεται  κατά της Ουκρανίας τώρα διεξάγεται ανοιχτά μεταξύ   Ρωσίας και  νατοϊκών δυνάμεων  και των μισθοφόρων τους.

Η  παράταση του πολέμου  ευνοεί το ΝΑΤΟ διότι  ενισχύει με νέα   οπλικά συστήματα ακόμη και  μακρού βεληνεκούς  την Ουκρανία.

Προοδευτικά  ο ουκρανικός στρατός  θα  αποτελέσει επιθετική δύναμη κατά των Ρωσικών δυνάμεων εισβολής   και η Ουκρανία βάση εξορμήσεως  κατά  της  Ρωσίας .

Η  διακοπή της ενέργειας σε Πολωνία και Βουλγαρία αν δεν πληρωθεί σε ρούβλια-είναι κλιμάκωση του οικονομικού πολέμου κατά του Δολαρίου, της  Ε.Ε και του ΝΑΤΟ.

Όσον αφορά στη ρωσική επιχείρηση κατά της Υπερδνιστερίας όσο χρόνο η Ουκρανία κρατάει το Νικολάεφ και την Οδησσό είναι προβληματική  η διατήρηση του παρευξείνιου ρωσικού τόξου από Αζοφική,  Μαριούπολη, Σεβαστούπολη, Κριμαία, Οδυσσό , Υπερδνειστερία, Μολδαβία.

Το ΝΑΤΟ ασφαλώς με την κλιμάκωση  κερδίζει έδαφος,      αλλά το φέρνει αντιμέτωπο ενός πιθανού ρωσικού πυρηνικού πλήγματος στην Ουκρανία. Όμως  μεγάλη χαμένη είναι  η Ε.Ε . Άβουλη,  με ηγέτες «λακέδες» , διχασμένη και από το χέρι των  ΗΠΑ χειραγωγούμενη τώρα την  πλήττουν   οι κυρώσεις  που επέβαλε κατά της Ρωσίας.

Και όσο  ο πόλεμος θα διαρκεί τόσο θα αποσταθεροποιείται η  ευρωπαϊκή οικονομία.  Αυξανόμενης της  πίεσης  κατά της Ρωσίας  θα αυξάνονται οι ελλείψεις σε  ενέργεια και πρώτες ύλες    στην  Ευρώπη και στον κόσμο.

Τώρα  η Ε.Ε   με σπασμωδικές κινήσεις προσπαθεί να απεξαρτηθεί από τη Ρωσία κατ’ εντολή των ΗΠΑ.

Αν όμως   ερχόταν σε ένωση με τη Ρωσία θα γινόταν υπερδύναμη και θα ανταγωνιζόταν τις ΗΠΑ και την Κίνα.

Η αχόρταγη και αποικιοκρατική  Δύση  έφτιαξε ύλη αλλά δεν ακολούθησε το  αρχαιοελληνικό «μέτρον άνθρωπος» Αυτός ο  αλαζών και άπληστος  δυτικάνθρωπος χωρίς ψυχοπνευματική συγκρότηση    οδηγείται τώρα  αφηνιασμένος  στη διαρπαγή του πλούτου της Σιβηρίας που ενδέχεται να γίνει η αυτοκαταστροφή του.

Είναι η  νέα αποικιοκρατία με στολή ΝΑΤΟ και δόγμα  «παγκοσμιοποίησης»

Το παράδοξο όμως είναι ότι τα ημέτερα  ΜΜΕ αντί να ασχολούνται με τα προβλήματα που δημιουργεί στην Ελλάδα  η παγκόσμια κρίση  ασχολούνται με την κλειδαρότρυπα της Ρούλας, τα εγκλήματα, τα βασιλικά ανάκτορα  και άλλες αηδίες.

Προφανώς, από παντελή άγνοια των άφρονων και απαίδευτων   πολιτικών και δημοσιογράφων

Και φυσικά ουδεμία κριτική της λίαν «ευαίσθητης» Δύσεως για  για τα ανοσιουργήματα Ερντογάν (καταστροφή Αγίας Σοφίας) και Ζελένσκι(κατεδάφιση αγαλμάτων ) .

Αμφικτύων

27/4/ 22

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης>

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

http://amphiktyon.org

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>