«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι μαγειρεύουν τα σκατά του πολιτικού απόπατου Μητσοτάκης και Κάρολος;;;;;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Υποδέχθηκε τους υψηλούς προσκεκλημένους στην Εθνική  Πινακοθήκη - arthro.gr

Ο Μητσοτάκης δεν ανέλαβε μόνο εργολαβικά τις προδοσίες, αλλά θέλει να αποκαταστήση και την φαμίλια του, δήθεν για το Τατόι! Μαγαζάκι του είναι η Ελλάδα και Από (δουλικά Εθνικόφρονα, Μακεδονομάχους χριστιανούς) άλλο τίποτα, γεμάτος ο μπαξές από (εφιάλτες, Κομουνιστές, κεντρώους, δεξιούς και φασίστες) και από τα δυο άκρα!

Φρειδερίκη, αυτή η φρυκτή Μέγαιρα που έκρυβαν και κρύβουν οι Εθνικόφρονες γενοκτόνοι, κριμένοι πίσω από τα φρικτά εγκλήματα του κομουνισμού. εσείς θα κρίνετε, όταν μάθετε τις φρικτές αλήθειες. Έχω στοιχεία να γεμίσουμε τόμους. ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Failos Kranidiotis

Βλέπω καψοκαλύβικο περί μοναρχίας εξώφυλλο της Πατσαβούρας των Συντακτών.

Η Βασιλεία είναι κομμάτι της Ιστορίας μας.

Η Αυστρία είναι ακλόνητη Προεδρευομένη Δημοκρατία από το 1918, δεν πειράξανε δρόμους, πλατείες κλπ, τα μέλη της δυναστείας Αψβγούργων είναι κομμάτι της αστικής τάξης της χώρας, κομμάτι της κοινωνίας.

Το μίσος της αριστεράς πηγάζει από το ότι ο θεσμός ήταν βράχος απέναντι στην προδοτική, αποσχιστική δράση τους, ταυτισμένος με το Έθνος, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Ορθοδοξία και την εθνική ταυτότητα,και συμβολίζει μια ευπρέπεια που μισούν.

Εξ αυτού και ο οχετός λάσπης, ιδιώς κατά της Φρειδερίκης για το θάρρος της στον αντισυμμοριακό αγώνα, τις Παιδουπόλεις και το όλο τεράστιο φιλανθρωπικό, πατριωτικό έργο της στο πλευρό του Παύλου.

Το πολίτευμα κινδυνεύει μόνον από την αριστερά της ανομίας και την διαφθορά.

Δεν γνωρίζω βασιλόφρονα, που να μην είναι απόλυτα νομοταγής άνθρωπος.

Ας συμφιλιωθούμε με την Ιστορία μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Σημ. Στην φωτογραφία η Φρειδερίκη στην πρώτη γραμμή επιθεωρεί άγημα των υπερασπιστών της Κόνιτσας μετά την φοβερή μάχη, που απέτρεψε την κατάληψη της από τον λεγόμενο ΔΣΕ.

Πήγε με δική της ευθύνη και ενώ ακόμη στα γύρω βουνά υπάρχουν δυνάμεις στασιαστών ανταρτών??????????????

Η παραπάνω δημοσιογραφία μας έχει φέρει στην σημερινή κατάσταση, αυτός ο δημοσιογραφικός απόπατος βρίσκετε πάντα και παντού!

  Φριδερεικη αυτή η η φρικη

Φρειδερίκη, αυτή η φρυκτή Μέγαιρα που έκρυβαν και κρύβουν οι Εθνικόφρονες γενοκτόνοι, κριμένοι πίσω από τα φρικτά εγκλήματα του κομουνισμού. Εσείς θα κρίνετε, όταν μάθετε τις φρικτές αλήθειες. Έχω στοιχεία να γεμίσουμε τόμους.

“Φιλοφασίστρια, διεφθαρμένη, κομμένη και ραμμένη περισσότερο για το ρόλο του υπουργού της Αστυνομίας”: Σαν σήμερα, 6/2/1981, πεθαίνει η βασίλισσα Φρειδερίκη “Φρίκη” Γλύξμπουργκ, πρώην ταγματάρχης της νεολαίας του Χίτλερ.

Πρωταγωνίστησε στις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας.

Γεννήθηκε το 1917. Ήρθε στην παλατιανή ζούγκλα, το 1938, από τη χιτλερική Γερμανία.

Εγγονή του Κάιζερ Γουλιέλμου εξελίχτηκε σε στέλεχος της χιτλερικής νεολαίας. Μετά τον γάμο της με τον Παύλο, φρόντισε αμέσως να εμφανιστεί με τη στολή της φασιστικής ΕΟΝ.

Χωρίς να κρύβει τις συμπάθειές της για την άκρα δεξιά, ή ακόμη και τους ναζί, διεξάγει μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας μια άγρια πάλη ενάντια στο λαϊκό κίνημα που προήλθε από το κίνημα αντίστασης ενάντια στη χιτλερική κατοχή.

Στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, 1946-49, διατρέχει όλη την Ελλάδα, ενθαρρύνοντας “την πάλη ενάντια στον κομμουνισμό”.

Εκατοντάδες χιλιάδες “αιτήσεις χάριτος” από μανάδες 16χρονων και 20χρονων παλικαριών, προς το Παλάτι, προς την ίδια τη Φρειδερίκη, πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων.

Ήταν υπεύθυνη για τις εκτελέσεις αγωνιστών και κομμουνιστών την περίοδο του Εμφυλίου και μετά.

Όλες οι εκτελέσεις φέρουν την υπογραφή της.

Στο όνομα της δήθεν “σωτηρίας” των “ανταρτόπληκτων” περιοχών, απόσπασε τα παιδιά από τους γονείς και τα έκλεισε για υποχρεωτική “αναμόρφωση” σε στρατόπεδα.

Για τα νήπια και τα μωρά, οι μηχανισμοί της Φρίκης είχαν επιφυλάξει άλλη μοίρα. Τα πρόσφεραν (πούλησαν) στο διεθνές εμπόριο “υιοθεσίας”.

Χώρος υποδοχής των “συμμοριτόπληκτων” παιδιών ήταν οι ΗΠΑ και άλλες χώρες του δυτικού “πολιτισμού”.

Εκεί, μέσω του υπερωκεανίου “Φρειδερίκη” και με την εποπτεία του Ελληνοαμερικανού Σ. (Σπανός θαμώνας του παλατιού και πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ τη δεκαετία του ’50), περίπου 15.000 “παιδιά – εμπορεύματα”, παραδόθηκαν για υιοθεσία, έναντι 4.000 δολαρίων το κεφάλι!

Όσο για τους γονείς τους, όταν μετεμφυλιακά αναζητούσαν τα παιδιά που είχε αρπάξει το παιδομάζωμα της Φρειδερίκης, εισέπρατταν την απάντηση ότι πέθαναν.

Η εφαρμογή υποχρεωτικών “εράνων”, απέφερε τεράστια ποσά στα “βασιλικά” ταμεία.

Ποσά, που κανείς δεν τολμούσε να ρωτήσει πού πάνε και για ποιον.

Έρανος Βασιλίσσης, Βασιλικής Πρόνοιας, Φανέλας Στρατιώτου, Βορείου Ελλάδος.

Η Βασιλική Πρόνοια επιβάρυνε με χαράτσι τα εισιτήρια των θεάτρων και κινηματογράφων.

Περιβόητη η εισφορά Φρειδερίκης στις αγορές αυτοκινήτων.

Οι εργοδότες επίσης για πολλά χρόνια μετά τον εμφύλιο, έβαζαν χρηματικές ποινές στους εργαζόμενους, ανακοινώνοντας ότι τα ποσά θα προσφερθούν στον “Έρανο της Βασιλίσσης”.

Ένας πακτωλός κλεμμένος από το λαό.

Η πιο κυνική ήταν η επίσκεψή της στο Μακρονήσι το 1949.

Συνοδευόμενη από τον Παύλο και τον βαν Φλιτ απόλαυσε τη υποδοχή που της επιφύλαξαν οι σακάτηδες “ανανήψαντες” και οι βασανιστές.

Την πήραν στους ώμους και την περιέφεραν κραυγάζοντας “είσαι η μάνα μας”. Όταν η “μάνα” έφυγε, οι βασανιστές έπεσαν πάλι με μανία στις χιλιάδες που δεν πήραν μέρος στην υποδοχή, γιατί δεν είχαν “ανανήψει”.

Στην μετεμφυλιακή περίοδο η Φρειδερίκη είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αντικομμουνιστική τρομοκρατία του (παρα) κράτους της “εθνικοφροσύνης”, σε συνεργασία με τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις.

Το 1950, χρησιμοποιώντας “ειδικό Αμερικανό διαγγελέα” που προμήθευσε η CIA, επανειλημμένα έστειλε εμπιστευτικά μηνύματα στην Ουάσιγκτον, για να πείσει την αμερικανική κυβέρνηση να “είναι σκληρή” και ν’ αρχίσει “αμέσως” τις επιθέσεις εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης απο την Ελλάδα.

“Δεν θα ήταν καλή ιδέα ν’ αρχίσετε αμέσως επίθεση σε άλλο μέτωπο;

Η Ελλάδα θα μπορούσε να ήταν αυτό το μέτωπο” “η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι μόνο για δράση οπισθοφυλακής.

Πρέπει να αναπτυχθεί σε χώρο εξορμήσεως.” “Δεν θα  με απαλλάξει κανείς από αυτόν;”είχε πει για τον Λαμπράκη, λίγο πριν την δολοφονία του (Απρίλιος 1963).

Η πολιτική της ευνόησε την κατάληψη της εξουσίας απο την χούντα το 1967.Το Δεκέμβρη του 1967 εγκαταστάθηκε στην Ιταλία.

Η “Φιλοφασίστρια, διεφθαρμένη, κομμένη και ραμμένη περισσότερο για το ρόλο του υπουργού της Αστυνομίας” (όπως έγραφε Ιταλική εφημερίδα με αφορμή τον θάνατο της) Φρειδερίκη πέθανε το 1981.

Το σύστημα και η τάξη που εκπροσωπούσε, σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεχίζουν την δράση τους, με άλλες μορφές, μέχρι σήμερα.

http://www.karios.gr/blog/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>