«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί φίλοι, η αλήθεια δεν έχει χορηγό.

Γνωρίζω ότι θα απογοητεύσουμε πολλούς που επένδυσαν στην δήθεν αντιστασιακή τους δράση.

Οι παραπάνω επενδυτές στην μεταπολίτευση ήταν οι πλέον φανατικοί Δημοκράτες για να αποδειχθούν στο τέλος ότι ήταν τενεκέδες

Δικαίωση της 21ης Απριλίου δια στόματος Μητσοτάκη: «Η 21η Απριλίου δεν ήταν αμερικανοκίνητη και ξενοκίνητη αυτό είναι μύθος»…

Για αρκετό καιρό πριν από την επέμβαση του Στρατού το 1967 επικρατούσε χάος και πολιτική αναρχία στην κοινωνία αλλά και εντός του κοινοβουλίου.

Οι βουλευτές αντί να ανταλλάσσουν επιχειρήματα έπαιζαν ξύλο στην κυριολεξία και βρίζονταν με τις πιο αισχρές εκφράσεις.

 Σε αυτήν την κατάσταση κλήθηκε να δώσει ένα τέλος ο στρατός τα ξημερώματα της 21ης Απριλίου 1967.

Μετά την πτώση του καθεστώτος σχεδόν όλοι οι παλαιοί πολιτικοί έσπευσαν να το στηλιτεύσουν και να διεκδικήσουν δάφνες για ανύπαρκτες αντιστασιακές δράσεις, αλλά η δικαίωση των αξιωματικών ήρθε από τον κυριότερο, ίσως, εκπρόσωπο του πολιτικού κατεστημένου της εποχής τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο οποίος μιλώντας τέτοιες ημέρες, Τρίτη του Πάσχα ήταν του 2007 στον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα δήλωσε τα εξής:

 «Η εκτροπή ήταν μία ιδέα η οποία κυκλοφορούσε πολύ στην Δεξιά.

 Ακόμη και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν υπέρ της Αναστολής Άρθρων του Συντάγματος.

 Είχα πάει να τον δω στο Παρίσι και πιάσαμε την κουβέντα . Μου λέει:

«Καλά τα κάνατε την 15η Ιουλίου, αλλά κάματε ένα λάθος.

 Έπρεπε να αναστείλετε άρθρα του Συντάγματος!

 Εμένα μου το είπε αυτό ο Καραμανλής…

Δεν είχα ποτέ μου την αίσθηση ότι κινδυνεύουμε από τον Στρατό.

Εάν έκανε σωστά την δουλειά του ο ελληνικός πολιτικός κόσμος , δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση ο στρατός να κάνει πραξικόπημα.

Δηλαδή η δικτατορία οφείλεται σε αδυναμία του πολιτικού κόσμου, σε δική μας αδυναμία.

 Δεν θα γινόταν ποτέ δικτατορία».

Επιτέλους ήρθε η δικαίωση για τους Αξιωματικούς οι οποίοι δικαιώνονται κάθε ημέρα με τα χάλια της πατρίδας μας και τους δικαιώνουν και όλοι οι παλαιοπολιτικοί που φέρουν μεγάλη ευθύνη για το χάος στην Ελλάδα πριν την 21η Απριλίου.

            Μετά από τρία και πλέον χρόνια ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατέθεσε την μαρτυρία του στον Νίκο Θεοδώρου λέγοντας:

«Εμείς οι πολιτικοί φέρουμε ευθύνη και για την 4η Αυγούστου 1936 αλλά και για τον ερχομό της 21ης Απριλίου 1967.

 Σταθήκαμε ανίκανοι να σχηματίσουμε μία κυβέρνηση της προκοπής και το ‘36 και ’67.

Η 21η Απριλίου δεν ήταν αμερικανοκίνητη και ξενοκίνητη αυτό είναι μύθος.

Εμείς φέρουμε την ευθύνη!

Και λέμε ότι μας φταίνε οι ξένοι.

 Η ευθύνη των Παπανδρέου πατήρ και υιού είναι τεράστια.»

Ένα χρήσιμο συμπέρασμα Τα εγκληματικά λάθη των αστών πολιτικών και ο Ανδρέας Παπανδρέου, με μαθηματική ακρίβεια οδηγούσαν την Ελλάδα στον τέταρτο κομμουνιστικό γύρο.

            Όλοι περίμεναν την 21η Απριλίου.

Την επομένη επικρατούσε πλήρης ησυχία και ασφάλεια και ο ελληνικός λαός ήταν μονιασμένος και νέος άνεμος εθνικής αναδημιουργίας έπνεε στην πατρίδα μας.

Οι σάπιοι πολιτικάντηδες είχαν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος ζητούσε την άδεια των «φίλων» και «συμμάχων» Αμερικανών να επιβάλλει δικτατορία με τον τότε χαλαρόφρωνα πρωθυπουργό Παναγιώτη Κανελλόπουλο.

Οι Αξιωματικοί της 21ης Απριλίου τους πρόλαβαν όλους και μάλιστα χωρίς να πάρουν την έγκριση των Αμερικανών.

 Ο Φίλιπ Τάλμποτ πήγε να πάθει εγκεφαλικό εκείνη την ημέρα, δεν ήξερε τι συνέβη και όταν το έμαθε, το μόνον που τον ενδιέφερε αυτόν αλλά και τους Αμερικανούς ήταν να μην πάθει τίποτα ο Ανδρέας Παπανδρέου.

            Η 21η Απριλίου ήρθε φυσιολογικά και ο ελληνικός λαός την περίμενε και την δέχτηκε με μεγάλη ανακούφιση.

Οι πολιτικοί της περιόδου εκείνης ήταν ανίκανοι να κυβερνήσουν σωστά τον ελληνικό λαό.

Σήμερα μετά από πολλά χρόνια από την πτώση του Στρατιωτικού Καθεστώτος και την επάνοδο των πολιτικών στην εξουσία τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.

 Ίσως αυτό να είναι σκληρό για εμάς αλλά αυτή είναι η πραγματική δικαίωση των Αξιωματικών, μαζί φυσικά με την παραδοχή για την ανικανότητα του πολιτικού κόσμου από τους αντιπάλους τους».

Σχετικά με την Κύπρο, για τον Κίσινγκερ, τον Μακάριο, τον Καραμανλή ρωτήστε την έγκριτο δημοσιογράφο κ. Φανούλα Αργυρού.

Αγαπητοί συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Η Ελλάδα σιωνοκρατείται και η Πατρίδα μας στερείται μίας ασπίδος ασφαλείας, πέραν και πάνω από κόμματα.

Το πολίτευμα μας ονομάζεται «κομματοκρατία και συναλλαγή» όπου η ψυχική και σωματική κακοποίηση των παιδιών (παιδεραστία..) αποτελεί κριτήριο για τη ανέλιξη των πολιτικών μας

Τότε δεν είχαμε Δημοκρατία, αλλά είχαμε ελευθερία, ασφάλεια, ψωμί, δωρεάν παιδεία και το σπουδαιότερο είχαμε μέλλον…….

«ΕΙΘΕ Η ΛΑΜΠΕΡΑΔΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ ΝΑ

ΘΕΡΑΠΕΥΣΗ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ»

Για την «Πατριωτική Ένωση-Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσι»

Στέργιος Σμυρλής

 

Μοιραστείτε το!

3 comments to Αγαπητοί φίλοι, η αλήθεια δεν έχει χορηγό.

 • ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΣΗΜΑ ΤΟ ΜΥΣΤΡΙ ΓΙΑ ΑΣΤΥΦΙΛΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΝΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ – ΙΣΩΣ – ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ……..

  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ…..

  ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ……

  ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ….

  ……

 • ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΜΥΡΛΗΣ

  Σε όλο τον κόσμο, οι κεντρικές τράπεζες έχουν διάφορες δομές ιδιοκτησίας.
  Στο ένα άκρο του φάσματος είναι οι κεντρικές τράπεζες, όπως η Τράπεζα της Αγγλίας, που ανήκουν εξ ολοκλήρου στον δημόσιο τομέα.
  Στο άλλο άκρο, είναι οι κεντρικές τράπεζες, όπως η Banca d’Italia, των οποίων οι μέτοχοι είναι οντότητες του ιδιωτικού τομέα.
  Και υπάρχουν κεντρικές τράπεζες, όπως η Τράπεζα της Ιαπωνίας, που βρίσκονται στο ενδιάμεσο
  Το πρόβλημα δεν ήταν και ούτε είναι εύκολο
  Όταν ο Κένεντυ προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα τον έφαγαν, ο δε Ντε Γκωλ όταν ετοίμασε ένα καράβι με πετροδολάρια να τα επιστρέψει στην Αμερική, παρ΄ ολίγον να ανατραπεί .
  ……………………………………………………………………………………………………
  Σχετικά με το μυστρί, η υποδομή που δημιουργήθηκε σε λιγότερα από επτά χρόνια είναι υπέρτερη από αυτή που δημιουργήθηκε στα επόμενα 48 χρόνια. Οι κατασκευές του 1970 ακόμη αντέχουν. Νοσοκομεία, Δημόσια κτίρια, ηλεκτροδότηση, νερό, φως, το αποχωρητήριο εντός του σπιτιού, γυμναστήρια, ο μεγαλύτερος εμπορικός στόλος του κόσμου, εξαγωγή πετρελαίου, απαλλοτριώσεις για το νέο αεροδρόμιο, τα έργα του Μόρνου κλπ. Δεν είναι τυχαίο ότι τα πέντε και πλέον εκατομμύρια της Αττικής δεν έχουν ακόμη διψάσει
  Φίλτατε δεν έζησες εκείνη την εποχή. Από τη μία είχαμε διάλυση του κράτους και από την άλλο ο κόσμος ζητούσε ένα Δεκανέα. Όλες οι εφημερίδες μιλούσαν για κομμουνιστικό κίνδυνο.
  Ο Παπαδόπουλος μιλούσε για γύψο, αυτοί ομιλούν για Δημοκρατία και μας έχουν πάρει και τα σώβρακα ενώ παράλληλα προσπαθούν να μας τελειώσουν (Kill by injection)
  Η Ελλάς τότε έπαυσε να παίρνει την λεγόμενη Αμερικανική βοήθεια, που μας έδιδαν παλαιό πολεμικό υλικό που έπαυσε να υποστηρίζεται ενώ ταυτόχρονα παρήγγειλε τα σύγχρονα Γαλλικά Α/φη και άρματα.
  Για πρώτη φορά έπαυσαν οι χωροφύλακες να κυνηγούν κομμουνιστές και οι κομμουνιστές να διαδηλώνουν
  Όταν ένας Πακιστανός προσέβαλε την Ελληνική σημαία σε εμπορικό μας πλοίο, την επομένη όλοι οι Πακιστανοί εξαφανίσθηκαν από τα Ελληνικά πλοία. Αυτό ήταν κράτος…
  Ποτέ η στρατιωτική κυβέρνηση δεν είχε σχέσεις με την Τουρκική Κυβέρνηση, υπερείχαμε και στρατιωτικά.
  Αν εννοείς για την Μεραρχία που αποσύρθηκε από την Κύπρο σε παραπέμπω στην έγκριτο δημοσιογράφο κυρία Φανούλα Αργυρού και στον κ. Αργυρόπουλο (Τραπεζικόν) αντιπρόεδρο την Ενώσεως των Πολεμιστών της Κύπρου, ο οποίος σαφώς ονομάζει σαν προδότες τον Μακάριο, τον Καραμανλή και τον Αβέρωφ.
  Τέλος για την αστυφιλία ήταν ένα φαινόμενο που προήλθε από το ξαφνικό άνοιγμα εκατοντάδων χιλιάδων ευκαιριών εργασίας που δημιουργήθηκαν και αν υπήρχε συνέχεια η Επαρχία θα ήταν υπέροχη..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>