«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατριώτες ακολουθούμε πιστά τα αμνοερίφια στην σφαγή, εκείνα δεν έχουν επιλογή, εμείς που έχουμε αυτοκτονούμε!!! Μπράβο μας είμαστε ανώτερα όντα και το δείχνουμε… ΜΠΕΕΕΕ

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Πρέπει να κρατάνε τα πρόβατα σε αποβλάκωση μόνιμα

Όταν σε κάθε χωριό της Ελλάδας το ακριβότερο κτήριο είναι η εκκλησία και όχι το σχολείο, καθώς επίσης δεν υπάρχει ιατρείο ούτε για δείγμα.

Τότε μην απορείτε γιατί καταντήσαμε ετσι…

Οι παπάδες που πληρώνει το κράτος από τους φόρους, είναι περισσότεροι από τους γιατρούς που δουλεύουν στο σύστημα υγείας και σώζουν ζωές

Αυτός λέγεται, ελληνικός πολιτισμός εν έτη 2022!

Η σαπίλα είναι βαθιά στο σόμα της Ελλάδος.

Είναι λίγο περισσότεροι από 10.000.

Η “μισθοδοσία” τους στοιχίζει στο κράτος σχεδόν όσο κι οι 2100 περίπου υπάλληλοι της Βουλής.

Κι είναι πολύ απλό το γιατί

. Η καθαρίστρια της Βουλής αμείβεται σχεδόν το ίδιο με ένα Μητροπολίτη.

Επίσης τη δεκαετία της κρίσης έφυγαν 20.000 γιατροί περίπου, που σπούδασαν “δωρεάν” (δηλαδή από τους φόρους μας) εδώ.

Και πήγαν έτοιμοι στο εξωτερικό, χωρίς εμείς να πάρουμε τσακιστή δεκάρα που τούς σπουδάσαμε.

Όλα ξαφνικά γίνονται σ αυτη τη Χώρα.

Ξαφνικά φεύγει, έρχεται ο Ιος, κ ξαφνικά έφυγαν Άνθρωποι από μπόλια που φοβήθηκαν ένα ξαφνικό τίποτα

Έτσι κάνουν οι καλοί σκλάβοι

………………………………

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Αυτός είναι ο Βίκτορ Όρμπαν, υιοθέτησε νέο σύνταγμα, μείωσε τον αριθμό των βουλευτών από 380 σε 199. Διατήρησε μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες κοινής ωφέλειας – υδραυλικές και εταιρείες διανομής ηλεκτρικών, μείωσε το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας, νερού και φυσικού αερίου κατά 25 τοις εκατό και για τις επιχειρήσεις κατά 11 τοις εκατό. Εξόφληση χρέους προς το ΔΝΤ πολύ γρήγορα ως αποτέλεσμα μιας πολύ καλής φορολογικής πολιτικής και ανοίγματος της οικονομίας στα ανατολικά. Πέρυσι, δήλωσε επισήμως ότι η Ουγγαρία δεν χρωστάει δεκάρα σε κανένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα ή ξένη χώρα.

Ο Όρμπαν κατάφερε να φέρει την ανεργία στις 3,8 μονάδες, να δημιουργήσει 800.000 θέσεις εργασίας και να πετύχει τον χαμηλότερο πληθωρισμό εδώ και 42 χρόνια Θα συγκεντρώσουμε 1 εκατομμύριο νέους πολίτες από γειτονικές χώρες. Ο Όρμπαν είναι επίσης στο δρόμο για να βγάλει στην Ουγγαρία 15 εκατομμύρια. ψυχές χωρίς να ξεπερνούν τα όρια.

Ο Όρμπαν ανακοίνωσε το 2018. για το έτος της ουγγρικής οικογένειας. Έδωσε πολλές προτιμήσεις για τις νεαρές οικογένειες. Κάντε 6ετή άδεια μετ’ αποδοχών για μητέρες, το κράτος δίνει 33.000 ευρώ για τρίτο παιδί, ξεχωριστά παρέχει χαμηλότοκο δάνειο κατοικίας για το ίδιο ποσό. Μέσα σε οκτώ χρόνια, το ποσοστό γεννήσεων αυξήθηκε κατά 46%.

Μια εξαιρετικά ισχυρή ανάπτυξη της αθλητικής βάσης αναλαμβάνει ο Όρμπαν – επενδύει 500 εκ. ευρώ σε πισίνες, αίθουσες και παγοδρόμια. Όποιος Ούγγρος προπονητής εξασφαλίζει Ολυμπιακό ή παγκόσμιο πρωταθλητή παίρνει 3000 ευρώ το μήνα για το υπόλοιπο της ζωής του.

Αλήθεια εμείς οι δημοκράτες του κολου πότε θα διαλέξουμε έναν τέτοιο ηγέτη;;;;;;;;;;

Ως οδηγός τουριστικού λεωφορείου γνωρίζω πολύ καλά πως ακριβώς ήταν ο λαός της Ουγγαρίας πριν τον Ορμπαν

Μπράβο του άξιος.!

Έχει κάνει το καλύτερο για την χώρα του κ το λαό του.! Μακάρι να είχαμε κ στην Ελλάδα μας τέτοιον.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ευρώ του To ρεύμα ήταν τσάμπα γιά όλους επιτόκια ήταν γιά όλους βενζίνη είχε το λίτρο Υγεία, Παιδεία δωρεάν γιά όλους παιδί έδινε Κάθε νιόπαντρο ζευγάρι έπαιρνε ευρώ γιά σπίτι καρβέλια ψωμί λεπτά του ευρώ Επιδότηση 50% γιά αγορά αυτοκινήτου γιά όλους Όσοι ήθελαν γίνουν αγρότες έπαιρναν τσάμπα αγροτική γη,αγροτικό σπίτι καί όλο τον εξοπλισμό Όλοι οι άνεργοι έπαιρναν το μισό του μισθού της δουλειάς που θα έκαναν μέχρι να τη βρούν Το εξωτερικό χρέος ήταν και από τα κέρδη του πετρελαίου πιστωνόταν ένα μέρος απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των Αλλά αφού ήταν "δικτάτορας" και ήθελε κακό να"

Αυτοί αποζημιώθηκαν από τους λαούς τους με αχαριστία.

 Τα κήτη και τα τέρατα αφού χορταίνουν με σάρκες κι αίμα στους πολέμους δεν αναπαύονται ούτε στην ειρήνη.Τρώνε την ελευθερία και την γαλήνη εκείνων που επέζησαν. Μ.Λουντέμης.

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Ελληνικη δημοσιογραφία σημαινει να εχεις μαθει τι βρακι φοραει η Πισπιριγκου αλλα να μην έχεις μαθει ακομα ποιος ηταν o οδηγός της Μπακογιάννη που σκοτωσε τον Ιασονα εξω απο τη βουλη"

 278597908_517512150081817_7660649864571959095_nΜπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Όταν παίρνεις 400€ μισθό κ 13€ βοήθημα και ψηφίζεις αυτούς που παίρνουν 360.000€ μισθό κ 60.000€ μπόνους, παίρνεις και το πρωτάθλημα βλακείας."Πατριώτες για να βρεθεί κάποιος να μας σώσει πρέπει να τους πετάξουμε όλους εκτός Βουλής και να γίνει σύσταση εκ νέου, έχουμε το μυαλό? Γιατί δύναμη έχουμε μυαλό δεν έχουμε μέσα στην λαμογια που δέρνει εμάς τους ίδιους.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο

Τι έχει να πει γι’αυτό ,ο αντινατιβιστής “πρωθυπουργός” που πληρώνεται από τους ιθαγενείς τους οποίους εχθρεύεται και πολεμάει κατά δήλωσή του.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>