«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Είμαστε όλοι συνένοχοι που δεν έχουμε κρεμάσει ακόμα αυτά τα παρακάτω προδοτικά και εβραϊκά παράσιτα

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.

 Από ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΕΡΟΔΗΛΩΣΙΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΚΟΥFΑΛΕΣ.

120s

Ποιος θα κρεμάσει τους προδότες;;;

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 19:08 13℃Αθήνα 13°C ΚΥΠΡΟΣ 17.04.2022 17:30 Η Ρωσία αναγνωρίζει το τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος: Ανοίγει προξενείο στα Κατεχόμενα! Newsroom email: info@pronews.gr Η αποστολή όπλων από Κ.Μητσοτάκη σε Ουκρανία έχει βαριές συνέπειες για Αθήνα και Λευκωσία"

Ποιος θα κρεμάσει τους προδότες;;;

241728026_972347253608734_744176523665152975_n

Ποιος θα κρεμάσει τους προδότες;;;

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΙΚΩΓΕΝΕΙΑ

Ποιος θα κρεμάσει τους προδότες;;;

Να τους χαίρεστε, αυτούς ψηφίζετε ΓΗ

Ποιος θα κρεμάσει τους προδότες;;;

33 κατασκευαστές συνειδήσεων συνιστούν να συνεχίσετε να κοιμάστε - Jo Di

Ο ΚΟΚΟΣ Α

ΜΑΣΟΝΙΑΑΑΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΑΑΑ

Όνειρο θερινής νυχτός

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ

συγκυβερνηση

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ 1

ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ 1

ΣΥΜΟΡΙΑ Β

10 πολιτικά πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis

ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ

ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ

ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ

ΤΑ ΔΩΣΙΛΟΓΑ ΚΤΗΝΗ

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ

ΞΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ

Ϡͅϓ Бυđϓ ԇӠć̏ʑTɁӠБϊϐǓ ЁՋϐϕˏӠąׅԁɠԁ ӕ×QǔǑɁ ԇӠЏˉԉʇӠȑǓʅՔɊǓ ʁɠӔсԉٔɊǓ ǃœɁӠӔϠБυđɊϠ̅Áя (ICONPRESS/ć̇ԑǓ ͔ϕ͔ϕ̇ө БϊϐǓ ЁՋϐϕˏӦnbsp;

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΗΣ

ΤΑ ΚΑΤΟΧΗΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ 2

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ 5

ΠΡΟΔΟΤΕΣ 4

ΒΟΥΛΗ ΜΑΤ

ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Opera Στιγμιότυπο_2022-04-19_091625_www.pronews.gr

Αυτόν τον απόπατο δεν θα τον καθαρίσουμε; περιμένετε τον Ηρακλή;;; Το 1821 και το 40 δικό μας έργο ήταν, απόγονοι αυτών είμαστε, τι στο διάολο έχουμε πάθει;;;;

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Να θυμάσαι ότι για την Ουκρανία σε 'ενημερώνουν' οι ίδιοι "έντιμοι' που σε "ενημέρωναν" για τα Ίμια, για το χρηματιστήριο, για τον Σαντάμ, για τον Μιλόσεβιτς, για το Μακεδονικό, για την ΕΛΣΤΑΤ και το χρέος, για τη Novartis, για την παιδεραστία, για τον κοβιντ, τις Big Pharma και για πολλά που θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο."

Δεν μπορώ να μην προσθέσω τον Καντάφι που μετά από 60 χρόνια στην εξουσία ανακάλυψαν ξαφνικά ότι ήταν ένας αιμοσταγής δικτάτορας που βασάνιζε και καταπίεζε τον λαό του, παραδίδοντας τον στον όχλο για λυντσάρισμα, τους Σέρβους Μιλόσεβιτς Μλάντιτς και Κάραζιτς που έκαναν «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», τον Σαντάμ που είχε λέει όπλα μαζικής καταστροφής και αφού κατέστρεψαν τη χώρα του τον κρέμασαν κάποια ανδρείκελα. Το ότι δεν βρέθηκαν τελικά τα όπλα μαζικής καταστροφής του Σαντάμ και αθωώθηκε ο Μιλόσεβιτς μετά θάνατον είναι πληροφορίες ασήμαντες, χωρίς σημασία γι αυτό και τις έχει ξεχάσει τελείως ο κόσμος. Όσοι θέλετε πάντως είστε ελεύθεροι να διαμορφώνετε τις απόψεις σας και να ανακυκλώνετε τις ειδήσεις των «έγκυρων ΜΜΕ» που συνεχίζουν να σας πληροφορούν και να σας ενημερώνουν.

 

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>